ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدای اسپیکرم درنمیاد

worldm
26-01-2012, 12:57
صدای اسپیکرهام هر کاری میکنم از کیسم درنمیاد فکر کنم یه نفر یه چیزی رو دستکاری کرده ولی با اینکه ویندوز رو هم عوض کردم و درایورشو هم اپدیت کردم بارم صداش درنمیاد چندتا عکس از سیستمم میذارم لطفا کمکم کنید فردا عروسی داداشمه به اسپیکر و سیستمم شدیدا احتیاج دارم
همه چیزو دستکاری کردم چندبار درایور کارت صدامو که انبرده و روی مادربردم هست رو نصب و حذف کردم و لی درست نشد فکر کنم کارت صدام سوخته چونکه توی پنل کارت صدام سه تا ورودیش کلا غیرفعاله توی یکی از عکسها معلومش کردم لطفا اگه راهی داره راهنمایی کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hamed DC
03-02-2012, 17:38
صدای اسپیکرهام هر کاری میکنم از کیسم درنمیاد فکر کنم یه نفر یه چیزی رو دستکاری کرده ولی با اینکه ویندوز رو هم عوض کردم و درایورشو هم اپدیت کردم بارم صداش درنمیاد چندتا عکس از سیستمم میذارم لطفا کمکم کنید فردا عروسی داداشمه به اسپیکر و سیستمم شدیدا احتیاج دارم
همه چیزو دستکاری کردم چندبار درایور کارت صدامو که انبرده و روی مادربردم هست رو نصب و حذف کردم و لی درست نشد فکر کنم کارت صدام سوخته چونکه توی پنل کارت صدام سه تا ورودیش کلا غیرفعاله توی یکی از عکسها معلومش کردم لطفا اگه راهی داره راهنمایی کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7266009458%2F1.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7266009672%2F2.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7266010428%2F3.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7266010856%2F4.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7266011391%2F5.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7266011933%2F6.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7266012361%2Fmerhran.jpg)
فکر میکنم کارت صدا آسیب دیده باشه. بایوس رو دیفالت کنید. کابل یندی و سایر موارد رو هم چک کنید. اگر
مشکل مرتفع نشد، میشه به خرابی کارت صدا نزدیکتر شد!

worldm
03-02-2012, 18:08
کارت صدا رو چندروز پیش عوض کردم سوخته بود