مشاهده نسخه کامل
: سایت دانلود ویدیو آموزشی مایا معرفی کنید لطفا !
وقت بخیر
درخواستم واضح هست دیگه .
تازه کارم و شدیدا دنبال آموزشم چون خود آموز دارک کار میکنم.
از این سایت حیلی خوشم اومد اما من واقعا این همه پول برا عضویتش ندارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی فروشگاه فروم هم یه پکیج از این شرکت ظاهرا داره. کسی می دونه کیفیتش چطوره ؟
منظورم کیفیت فیلماش نیست . منظورم ویدیو هایی هست که انتخاب شدن . کسی ازش استفاده کرده ؟
ممنون
حاجی حسین
26-01-2012, 18:12
زرشک یه قاره جدید پیدا کردی:19:
دوستان كسي نيست يه راهنمايي جدي بكنه !
از سر مسخره بازي كه اينجا بساط نكردم !
واقعا كه !
PrimeP30Master
27-01-2012, 17:37
اگه درکت از زبان انگلیسی در حد متوسط هم باشه آموزشهای این شرکت خیلی خوب و مفهومیه و همه جوره ردیفه البته باید با توجه به سطح تواناییت در این زمینه اون آموزشها رو شروع کنی؟!!:46:
هم زبانم نسبتا خوبه البته نسبتا ! هم اينكه صفر صفر صفر نيستم !
ابزار هاي مدلينگ رو بلدم ! البته در حد آبجكت هاي ساده و اكثرا چهار ضلعي !
هم كمي دايناميك بلدم
فقط دچار بحران هويت شدم !
رشتم كامپيوتر ه و از گرافيك تقريبا هيچي نمي دونم
حالا موندم نرم افزار ها رو ياد بگيرم يا برم سراغ مفاهيم مثلا تئوري رنگ ها و از اين بحث ها !
لطفا راهنمايي بفرماييد كه چكار كنم تا اصولي پيش برم مسير رو ؟
matlab76
30-01-2012, 17:04
دوست من
برای اینکه بتونی گرافیک سه بعدی رو کاملا بهش مسلط شی نیاز به زمان بسیار زیادی داره ( نزدیک 10 سال)
برای شروع ایتدا مجموعه introduction to نرم افزار خودتو دانلود کن و ببین مثلا نرم افزار مایا یا 3dmax بعد اگه زده نشدی این خیلی مهمه اگه دلت رو نزد مجموعه های maya یا 3dmax همین سایتو بگیرو شروع کن به تمرین
سعی کن تو یکی از بخش ها تمرکز بیشتری کنی و در اون بخش حرفه ای تمام عیار شی ( بر اثر تمرین و پشتکار فراوان )
از لحاظ basic هم کتابهای lllusion of life disney یا preston blair animating art رو کاملا مطالعه کن
انیمیشن ها رو نه تنها ببین بلکه فریم به فریمشون رو تجزیه و تحلیل کن
من که الان دارم این چیزها رو بهت میگم خودم نزدیک به 4 سال در dreamworks و 6 ماه تو pixar کار کردم و تو انیمیشن up سکانسی که پیرمرد تو خاطراتش دست زنش رو میگیره و از تپه میبره بالا کار این قسمت بر عهده من بوده است
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
فعلان همین کارا رو که بهت گفتم بکن بعد بیا پیشم تا مرحله بعد رو بهت بگم
PrimeP30Master
03-02-2012, 12:22
من که الان دارم این چیزها رو بهت میگم خودم نزدیک به 4 سال در dreamworks و 6 ماه تو pixar کار کردم و تو انیمیشن up سکانسی که پیرمرد تو خاطراتش دست زنش رو میگیره و از تپه میبره بالا کار این قسمت بر عهده من بوده است
خدا قوت ، خسته نباشي!
سالار از وقتي كه از DreamWorks رفتي و بعد از 6 ماه كه از Pixar خارج شدي من ديگه نديدمت ، كجايي پس بابا؟!!
من با Disney صحبت كردم گفتن اگه بري پيششون خيلي خوشحال ميشن و منتظرت هستن؟!! خوب فكرات رو بكن اگه بري بهتره ؛:18:
من كه فعلا حالا حالاها تو Pixar موندگارم و درگير پروژه هام ...؟!!:46:
تو هم بيكار نشين يه حركتي بكن،موفق باشي دوست عزيز%100%:10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.