ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : The Last of Us

صفحه ها : 1 2 [3]

Layken
14-06-2013, 21:26
ZTGD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : 9.5/10

This is one of the best games on PS3, and easily one of the best games to come out this year.

متا با 70 نقد 95

rz21
15-06-2013, 09:21
دوستان اخرش گیج شدم،چی شد؟؟جول به الی دروغ گفت که چند نفر دیگه شبیه الی هستند؟؟؟؟در واقع الی تک بود دیگه...ولی آخرش قسم خورد که راستشو گفته؟؟آخرش برگشتن پیش برادرش؟قاطی کردم :دی

S.Windrunner
15-06-2013, 09:48
وایییییییییییی!:n19:
البته فک نکنم زیاد هم ترسناک باشه!:n15:

CRIS Joon CR7
15-06-2013, 10:45
دوستان اخرش گیج شدم،چی شد؟؟جول به الی دروغ گفت که چند نفر دیگه شبیه الی هستند؟؟؟؟در واقع الی تک بود دیگه...ولی آخرش قسم خورد که راستشو گفته؟؟آخرش برگشتن پیش برادرش؟قاطی کردم :دی

به نظر خودت چند نفر بازی رو دارن و چند نفر بازی رو تموم کردند؟ آیا صحبت از آخر بازی زود نیست؟ حداقل یه چند روز صبر کنیم بازی به دست همه برسه
بعد بازی رو اسپویل کنید ...:n29:

rz21
15-06-2013, 10:51
به نظر خودت چند نفر بازی رو دارن و چند نفر بازی رو تموم کردند؟ آیا صحبت از آخر بازی زود نیست؟ حداقل یه چند روز صبر کنیم بازی به دست همه برسه
من نمیدونم چند نفر بازی رو تموم کردند...خوبه اسپویل هم کردم و "زدم آخر بازی" ..خوب شما نخون:n04:.من آخر بازی برام مبهم بود خواستم بهتر بفهمم .

CRIS Joon CR7
15-06-2013, 11:27
من نمیدونم چند نفر بازی رو تموم کردند...خوبه اسپویل هم کردم و "زدم آخر بازی" ..خوب شما نخون:n04:.من آخر بازی برام مبهم بود خواستم بهتر بفهمم .

من منظورم رو درست نرسوندم! میگم غیر از من و شایان فعلا کسی اعلام وجود نکرده در مورد این بازی ... شایان رو نمیدونم ، ولی من که تموم نکردمش .
هر وقت یک بار تمومش کردم اونوقت در مورد آخر بازی بپرس تا جوابت رو بگم:n26:
حالا بگو ببینم از این در چجوری رد شدی؟:n13:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمیخواد فهمیدم:n01:

Turok-71
15-06-2013, 11:29
72 نقد،،متا 95
+
دوتا 10 دیگه صید شد:

Gaming Age ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 10/10

The game hits all the right notes and proves that Naughty Dog really knows how to design interesting, gorgeous and enjoyable games.

DarkZero ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 10/10

At the end of the day, one detail is all that matters about the The Last of Us: its single-player campaign. Naughty Dog has taken what it’s learnt from crafting the Uncharted franchise and spun that experience into a more down-to-earth, realistic adventure that shines with storytelling excellence, great combat, tense atmosphere and the highest quality in presentation, making The Last of Us one of Sony’s best exclusives for the PS3’s ever-growing library of great games.

rz21
15-06-2013, 11:34
من منظورم رو درست نرسوندم! میگم غیر از من و شایان فعلا کسی اعلام وجود نکرده در مورد این بازی ... شایان رو نمیدونم ، ولی من که تموم نکردمش .

من اصلا نمیدونستم که چند نفر بازی رو دارن و ندارن،زیاد به تاپیک بازی سر نمیزدم..ببخشید!

حالا بگو ببینم از این در چجوری رد شدی؟:n13:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از عکس نمیشه فهمید..یکم فضا رو بازتر میگرفتی شاید یادم میومد..زیاد مرحله فکری نداشت.
راستی مثل آنچارتد هم پرش های تخیلی نداشت اینم یکی از نکته های خوب بازی بود :دی

hosseincode2008
15-06-2013, 11:41

رونالدو جان، صحبت در مورد داستان بازي داخل اسپويلر و اعلام هشدار در مورد محتواي اون هيچ مشكلي نداره. اين دوستمون هم پستش هيچ مشكلي نداشت. ديگه تا اين حد سختگيري بشه كه جز من و شما و شايان كسي نميمونه تو انجمن!

saeedazami
15-06-2013, 12:06
واقعا حقشه بهترین بازی سال ویا حتی نسل بشه.:n12::n16:
من که دارم از بازی کردنش لذت میبرم.

CRIS Joon CR7
15-06-2013, 12:55
DLC بازی شامل موارد زیر هستش :

افزایش سرعت کرفتینگ
افزایش سرعت درمان‌کردن
بهبود سرعت Reload اسلحه ی 9 میلی‌متری
افزایش ظرفیت خشاب‌ها
و مستند پشت صحنه ساخت بازی

چهار مورد اول که داخل بازی هستش و خیلی از اون هارو خودم فول آپگرید کردم ، پس DLC واسه چیشه؟

779
15-06-2013, 14:00

دیگه داستان از این ساده تر هم مگه میشد؟! معلوم بود دیگه اونو نجات داد بعدشم بهش دروغ گفت که از دستش نده.
از این ساده تر نمیشد در آورد پایان رو.

بازی تموم شد. نمره ی من 9.3 هست.

به نظر من یکی از مشکلات اصلی بازی سبک بازی بود. بازی به هیچ عنوان ترسناک نیست، به هیچ عنوان Survival نیست و حتی فاکتورهای Stealth خوب و Action فوق العاده هم نداره. در واقع خواسته از همشون یک چیزی تو بازی بگنجونه! یک مثال بزنم یک چیزی مثل Skyrim توی سبک AA. البته نه در اون حد. اواخر بازی بسیار فوق العاده تر از اوایل اون بود و از لحاظ داستانی و احساسی به اوج خودش رسید. ولی چون کسی بازی رو تموم نکرده نمیتونم خوب موارد داستانی رو تعریف کنم. به نظر من نقطه ی قوت بازی یک سری نکات احساسی داستانی بود. اما Narrative بازی رو خیلی دیگه کشش داده بودن، راحت میتونستن بازی رو 6 یا 7 ساعت کمتر کنند و از این خسته کننده بودنش کاهش بدن. یکی دیگه از این دلایل خسته کننده بودنش Level Design بازی بود که سعی کرده بود تا حد ممکن غیر Script شده باشه و از Set Piece ها دوری کنه. همین باعث شده بود بازی به شدت خسته کننده بشه تا اواخر بازی که سعی کرده بودن Set Piece بیشتر بزارن. حتی بازی اون حالت Set Pieceهای In-Game هم نداشت و همش یک حالت منطقه منطقه بود. فرض کنین تو Farcry 3 هر پایگاه، یک قسمت از مراحل بازی باشه. اینم دقیقا به همین صورت، میرفتی جلو به یک منطقه میرسیدی یک سری آدم یا Infected (حالا هرکدوم) بودن اونتو. بعد تموم میشد یک سری Exploration و پازل های کاملا ساده و تکراری وجود داشت که به سطل آشغال تکون دادن و نردبون گذاشتن و اینجور چیزا ختم میشد که عملا وقت بازی رو بدون هیچ جذابیتی گرفته بود. اما نقطه ی قوت این تکراری بودن، یک سری Interactionهایی بود که با محیط یا با Ellie در اکثر اوقات برقرار میکردی. بعضی مواقع یک سری مثلث هایی بالا سر Ellie میومد که تقریبا همشون عالی کار شده بودن و روابط رو زنده و پویا نگه میداشتن. به نظر من میتونستن بیشتر صحنه های Script شده بسازن بدلیل اینکه ND توی این موارد فوق العاده هست، میتونستن بیشتر از این چیزا بزارن که از خسته کنندگی lvl Design کاسته بشه. من شخصا بازی غیر اسکریپت شده رو ترجیح میدم اما تنها در مواردی میشه اینکارو کرد که سازنده توانایی بالایی در این موارد داشته باشه. نمونه ی بارز Level Design غیر اسکریپت شده بایوشاک 1 هست که به صورت عجیبی تو این موارد عالی کار کرده! اما متاسفانه من این رو در این بازی ندیدم و بازی سعی کرده بود با محیط ها و فصل های متفاوت اون تکراری بودن گیم پلی رو بپوشونه.
گرافیک بازی عالی بود! فوق العاده بود و اصلا میشد دقیقا فرق یک جای سرد و یک جای گرم رو کاملا تشخیص داد. صدا گذاری فوق العاده عالی بود و فکر نمیکنم اصلا بشه از اون بهتر توی یک بازی کار کرد. اما موسیقی بازی فقط یک ملودی تک داشت که هممون تقریبا شنیده بودیم. موسیقی تا اواخر بازی سعی شده بود بر روی تک ضرب ها تکیه کنه که با توجه به شرایط محیطی تغییر میکرد. مثلا در یک جا صدای تبل میشنیدیم زیاد میشد در یک جا یک سری آکوردهای گیتار میومد. کلا حالت افکتی بود که به بازی میداد تا اون شرایط و یا احساسات رو به شما القا کنه. به نظر من میتونست ملودی های زیاد تری داشته باشه یا میتونست یک سری موزیک های In-game استفاده کنه که تنها یک جای بازی شاهد اون بودیم اون حدود 1 دقیقه. اما اواخر بازی این مورد هم پیشرفت کرد. در کل باید بگم که یک جورایی بازی ماهیت خودشو در گیم پلی گم کرده بود و نمیدونست کدوم موارد رو کجای کار بزاره کدوم رو جای دیگه. در واقع من میخوام بگم این بازی تنها سعی کرده بود فقط با جلوه های بصری فوق العاده و گرافیک هنری محشر، اون حس Survival و آخر زمانی رو وارد کنه در حالیکه توی گیم پلی ما یک چیزی مثل Uncharted رو شاهد بودیم. یعنی میدونین من منتظر یک چیز یونیک بودم، مثلا اسلحه ی خاصی یا یک نکته ای از گیم پلی که خاص باشه و ... اما حتی تو Exploration بازی هم این مورد بسیار سطحی کار شده بود و یک حالت General داشت.

rz21
15-06-2013, 20:15
دیگه داستان از این ساده تر هم مگه میشد؟! معلوم بود دیگه اونو نجات داد بعدشم بهش دروغ گفت که از دستش نده.
از این ساده تر نمیشد در آورد پایان رو.

بازی تموم شد. نمره ی من 9.3 هست.

به نظر من یکی از مشکلات اصلی بازی سبک بازی بود. بازی به هیچ عنوان ترسناک نیست، به هیچ عنوان Survival نیست و حتی فاکتورهای Stealth خوب و Action فوق العاده هم نداره. در واقع خواسته از همشون یک چیزی تو بازی بگنجونه! یک مثال بزنم یک چیزی مثل Skyrim توی سبک AA. البته نه در اون حد. اواخر بازی بسیار فوق العاده تر از اوایل اون بود و از لحاظ داستانی و احساسی به اوج خودش رسید. ولی چون کسی بازی رو تموم نکرده نمیتونم خوب موارد داستانی رو تعریف کنم. به نظر من نقطه ی قوت بازی یک سری نکات احساسی داستانی بود. اما Narrative بازی رو خیلی دیگه کشش داده بودن، راحت میتونستن بازی رو 6 یا 7 ساعت کمتر کنند و از این خسته کننده بودنش کاهش بدن. یکی دیگه از این دلایل خسته کننده بودنش Level Design بازی بود که سعی کرده بود تا حد ممکن غیر Script شده باشه و از Set Piece ها دوری کنه. همین باعث شده بود بازی به شدت خسته کننده بشه تا اواخر بازی که سعی کرده بودن Set Piece بیشتر بزارن. حتی بازی اون حالت Set Pieceهای In-Game هم نداشت و همش یک حالت منطقه منطقه بود. فرض کنین تو Farcry 3 هر پایگاه، یک قسمت از مراحل بازی باشه. اینم دقیقا به همین صورت، میرفتی جلو به یک منطقه میرسیدی یک سری آدم یا Infected (حالا هرکدوم) بودن اونتو. بعد تموم میشد یک سری Exploration و پازل های کاملا ساده و تکراری وجود داشت که به سطل آشغال تکون دادن و نردبون گذاشتن و اینجور چیزا ختم میشد که عملا وقت بازی رو بدون هیچ جذابیتی گرفته بود. اما نقطه ی قوت این تکراری بودن، یک سری Interactionهایی بود که با محیط یا با Ellie در اکثر اوقات برقرار میکردی. بعضی مواقع یک سری مثلث هایی بالا سر Ellie میومد که تقریبا همشون عالی کار شده بودن و روابط رو زنده و پویا نگه میداشتن. به نظر من میتونستن بیشتر صحنه های Script شده بسازن بدلیل اینکه ND توی این موارد فوق العاده هست، میتونستن بیشتر از این چیزا بزارن که از خسته کنندگی lvl Design کاسته بشه. من شخصا بازی غیر اسکریپت شده رو ترجیح میدم اما تنها در مواردی میشه اینکارو کرد که سازنده توانایی بالایی در این موارد داشته باشه. نمونه ی بارز Level Design غیر اسکریپت شده بایوشاک 1 هست که به صورت عجیبی تو این موارد عالی کار کرده! اما متاسفانه من این رو در این بازی ندیدم و بازی سعی کرده بود با محیط ها و فصل های متفاوت اون تکراری بودن گیم پلی رو بپوشونه.
گرافیک بازی عالی بود! فوق العاده بود و اصلا میشد دقیقا فرق یک جای سرد و یک جای گرم رو کاملا تشخیص داد. صدا گذاری فوق العاده عالی بود و فکر نمیکنم اصلا بشه از اون بهتر توی یک بازی کار کرد. اما موسیقی بازی فقط یک ملودی تک داشت که هممون تقریبا شنیده بودیم. موسیقی تا اواخر بازی سعی شده بود بر روی تک ضرب ها تکیه کنه که با توجه به شرایط محیطی تغییر میکرد. مثلا در یک جا صدای تبل میشنیدیم زیاد میشد در یک جا یک سری آکوردهای گیتار میومد. کلا حالت افکتی بود که به بازی میداد تا اون شرایط و یا احساسات رو به شما القا کنه. به نظر من میتونست ملودی های زیاد تری داشته باشه یا میتونست یک سری موزیک های In-game استفاده کنه که تنها یک جای بازی شاهد اون بودیم اون حدود 1 دقیقه. اما اواخر بازی این مورد هم پیشرفت کرد. در کل باید بگم که یک جورایی بازی ماهیت خودشو در گیم پلی گم کرده بود و نمیدونست کدوم موارد رو کجای کار بزاره کدوم رو جای دیگه. در واقع من میخوام بگم این بازی تنها سعی کرده بود فقط با جلوه های بصری فوق العاده و گرافیک هنری محشر، اون حس Survival و آخر زمانی رو وارد کنه در حالیکه توی گیم پلی ما یک چیزی مثل Uncharted رو شاهد بودیم. یعنی میدونین من منتظر یک چیز یونیک بودم، مثلا اسلحه ی خاصی یا یک نکته ای از گیم پلی که خاص باشه و ... اما حتی تو Exploration بازی هم این مورد بسیار سطحی کار شده بود و یک حالت General داشت.

ای کاش آخر بازی رو میگذاشتند به انخاب خودمون که ایا مثلا الی رو نجات بدیم یا نه..اینجوری جالب تر در میومد.
در مورد نقد هم واقعا حرف دل منو زد!بازی روندش خیلی کنده.ولی بازم یکی از بهترین هاست.

779
15-06-2013, 20:35
ای کاش آخر بازی رو میگذاشتند به انخاب خودمون که ایا مثلا الی رو نجات بدیم یا نه..اینجوری جالب تر در میومد.
در مورد نقد هم واقعا حرف دل منو زد!بازی روندش خیلی کنده.ولی بازم یکی از بهترین هاست.

اتفاقا یکی از نکات منفی بازی همین نبود انتخاب و ... هست. چون بازی خیلی انتخاباش سلیقه ایه میتونه رو یک سری افراد تاثیر بزاره.

منظورتون اینه که کار خوبی کردند که چند تا پایان برای بازی نگذاشتند؟؟یکم زبان فارسیم ضعیفه.

نه منظورم اینکه نبود انتخاب یک نکته ی منفی هست و داستان بازی برای من حداقل یک حالت تحمیل شده داشت. هرچند که احساسات و روابط رو طی 1 سال بسیار عالی به آدم منتقل کرد

rz21
15-06-2013, 21:34
اتفاقا یکی از نکات منفی بازی همین نبود انتخاب و ... هست. چون بازی خیلی انتخاباش سلیقه ایه میتونه رو یک سری افراد تاثیر بزاره.

منظورتون اینه که کار خوبی کردند که چند تا پایان برای بازی نگذاشتند؟؟یکم زبان فارسیم ضعیفه.

CRIS Joon CR7
16-06-2013, 12:26
بخش Campaign بازی دیشب تموم شد ... عمری باقی بود یه نقدی مینویسیم ...
کسی نیست بریم تو کلون؟ PSN ID ایم اینه : Navid-920 . اد کنید چون فعلا با این سرعت نت فکر نکنم بشه با خارجیا مولتی زد ...
مولتی بازی هم فوق العادست!

brain
16-06-2013, 17:35
یه سوال ، بازی حتما باید نصب بشه روی هارد اینترنال ps3 ؟
راهی نیست که این نیاز نباشه ؟ چون هارد اینترنال یکی از دوستام 20 گیگه.میخواد ps3 منو بگیره :n02: وقتی این بازی رو داری مگه میتونی همچین کاری کنی !

rz21
16-06-2013, 21:27
یه سوال ، بازی حتما باید نصب بشه روی هارد اینترنال ps3 ؟
راهی نیست که این نیاز نباشه ؟ چون هارد اینترنال یکی از دوستام 20 گیگه.میخواد ps3 منو بگیره :n02: وقتی این بازی رو داری مگه میتونی همچین کاری کنی !

من خودم نتونستم روی اکسترنال اجرا کنم ،چون که مولتی من خودش میخواست فایل نصب کنه روی اینترنال و ارور میداد و مجبور شدم کپی کنم روی اینترنال.

javadlf
17-06-2013, 10:10
تموم کردن بازی چقدر طول میکشه؟ مراحل فرعی هم داره؟

CRIS Joon CR7
17-06-2013, 10:24
تموم کردن بازی چقدر طول میکشه؟ مراحل فرعی هم داره؟

من رو حالت نرمال یکبار تمومش کردم و سعی کردم خیلی کم بمیرم و در اکثر صحنه ها هم دشمن هام (بیشتر Infected ها ) رو دور بزنم و در گیر نشم و
تقریبا همه ی آیتم های Collectables رو جمع کردم و از مناظر بازی هم دیدن کردم ، چیزی حدود 16 ساعت طول کشید ...
حالا باید روی درجه سختی Survivor برم ببینم سخت ترین حالت بازی چجوریاس:n24:

مراحل فرعی هم داره؟
یه سری مکان ها هستش که میشه وارد اونا نشیم مثل یه سری اتاق ها و ... که داخل اونا کلی آیتم واسه افزایش قدرت آپگرید سلاح ها و کرفتینگ وجود داره ،
البته توی برخی از اونها یه سری کلیکر و رانر منتظر ما هستند:n26: یه سری موارد دیگه هم هستش که میتونیم از اونها استفاده نکنیم ولی استفاده از اونها
به جذابیت بازی بیشتر میکنه.

Turok-71
17-06-2013, 13:02
75 نقد...متا 95

4Players.de ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 9.2/10

Quotation forthcoming.

AtomicGamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 9/10

With a well-thought-out mythos, a mildly original take on the zombie survival game that relies more on superb execution and storytelling than innovative mechanics, acting that's so good we actually see character development happen without even words being spoken, and Naughty Dog's impressive engine and top-notch production values, it all comes together to make for a wonderful reminder that not all big-budget action games need to be measured in headshots-per-minute.

GameFront ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 8/10

Despite its major victories and steps forward in storytelling, many of those same annoying video game conventions — the demand for action and high body counts, the lack of truly engaging and innovative play mechanics — continue to pull games like The Last of Us down toward the lowest common denominator.

779
17-06-2013, 19:09
Worth Playing : 9.3/10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

The Last of Us is a must-play title for any PS3 owner who's not squeamish about violence and depressing subject matter. It has flaws, but they don't detract from the overall experience, and at worst, the game could use a little more interaction.

همونطور که قبلا گفتم نمرات مثل بایوشاک داره کم میشه، تازه 3 روزه بازی عرضه شده احتمالا تا 10 - 15 روز بعدشم نمره میاد که احتمالا به نمرات زمان Embargo نزدیک نیستند.
76 نقد همچنان 95

CRIS Joon CR7
17-06-2013, 23:52
Worth Playing : 9.3/10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

همونطور که قبلا گفتم نمرات مثل بایوشاک داره کم میشه، تازه 3 روزه بازی عرضه شده احتمالا تا 10 - 15 روز بعدشم نمره میاد که احتمالا به نمرات زمان Embargo نزدیک نیستند.
76 نقد همچنان 95

دعا کن برسه به بایوشاک بعد که رسید بشین با رفقا جشن بگیر:n09: ...
WTF omg :n02:
این تکه روزنامه در بخش داستانی The Last of Us مشاهده شده (من که ندیدم!) که به نظر میرسه بیشتر شبیه به یک شوخی هستش تا چیز دیگه ای:n26:

جمله ی Uncharted ... Justin Beiber as Drake در این تصویر مشخص هستش ، تصور کنید فیلم آنچارتد توسط ناتی داگ ساخته شود و
بازیگر نقش ناتان دریک ، جاستین بیبر باشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Layken
18-06-2013, 00:04

76 نقد همچنان 95

هی من داشتم دنبال این نمره جدیده میگشتم پیداش نبود بیخیالش شدم :دی

@^
- 8 تا نقد بیشتر از بایوشاک داشته تا حالا...

- و 9 نمره ی کامل بیشتر...
+

و دو تا نمره پرت یکی 7.5 و یکی 6 در بین نمراتش داره که اگه این دو از شانس نبودن الان وضعیت به طور دیگه ای بود

CRIS Joon CR7
18-06-2013, 15:23

و اینک شاهکار گوستاوو سانتائولایا (Gustavo Santaolalla) ، موسیقی متن بازی به صورت کامل در خدمت شما ...
یادآور لحظه های ، غم ؛ ترس و شادی در مسیر داستانی بازی ...

به شخصه از موسیقی های بازی لذت بردم ...

Enjoy it
:n26:

لینک دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

rz21
18-06-2013, 20:34
در کل من موزیکی یادم نمیاد داشته باشه!!شاید خیلی رفته بودم توی جو بازی ولی موزیک خاطره انگیزی نداشت.

CRIS Joon CR7
18-06-2013, 23:28
در کل من موزیکی یادم نمیاد داشته باشه!!شاید خیلی رفته بودم توی جو بازی ولی موزیک خاطره انگیزی نداشت.

کپی میگیری بازی میکنی همینه ، فکر کنم فایل های موسیقیش هم ازش زده بودن:n02:
چون تا جایی که میدونم فایل های مولتی پلیر و زبان های اضافه رو حذف کرده بودند ...
ولی بی شوخی همین موسیقی باعث میشه بری تو جو بازی اونوقت شما؟ ... !!!:n29:

Layken
19-06-2013, 13:26
35 مین نمره کامل بازی در متا ثبت شد
Game Over Online ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : 10/10

+
GT هنوز نمره بازی رو نداده و در حال نقد بازیه : دی

+
نمره یکی از یوزرهای ثبت شده در متا قابل توجه هستش ، البته شایعه شده با شایان دست به یکی کردن : دی

MR.CART
20-06-2013, 12:16
تا حالا فقط 1 نفر بازیو نقد کرده که که اونم منفی بوده(خدارو شکر:دی)
کسی دیگه ای نیس؟

Layken
20-06-2013, 13:14
خب بالاخره GameTrailers بازی رو نقد کرد و به بازی نمره فوق العاده 9.8 رو داد

GameTrailers : 9.8/10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

امتیاز 9.8 بالاترین امتیازی هست که در این نسل تا الان GT به بازی ها داده و تو این نسل فقط به چهار بازی ( Halo 3 , Super Mario Galaxy , GTA IV , The Last of Us ) این نمره بالا رو داده.

GameTrailers در ویدئو بلاگ پاکدست خودش عنوان کرده که TLOU را در کنار عناوینی همچون Half-Life, Metal Gear Solid و Grand Theft Auto در صنعت گیم جز مهمترین و تاثیرگذارترین عنوان ها خواهد بود.

+

Riot Pixels: 7.8/10 :n29:

مجموع نمرات بازی با 79 نقد بعد از نمره دو سایت فوق با 79 نقد 95

Karistias
21-06-2013, 12:23
خوب منم دیشب دست به بازی شدم
وتا چپتر سوم رفتم و احساسی که تا این چپتر داشتم رو به اشتراک میذارم

اول از گرافیک بازی شروع میکنم گرافیک بازی خیلی بالاست ولی اونجور که فکر میکردم نبوده فعلا, تکسچرها نسبت به u3 کمی ضعیف تر کار شده ولی در عوض نورپردازی بازی عالیه به طرز قابل توجهی از u3 بالا تره

فیزیک بازی همچون کار قبلی ناتی داگ از سطح بالایی برخورداره وانیمیشن و حرکات چهره ها هم خیلی خوب کار شده

اما میرم سراغ گیم پلی بازی مقدمه بازی خیلی هیجانی شروع میشه ولی از جایی که کنترل جول رو به صورت کامل به دست میگیری مسافت هایی که درگیری نیست و باید پیاده ه طی کنی نسبتا زیاده وباعث میشه که کمی حوصله سربر بشه واز اون تب وتاب انچارتد خیلی خبری نیست

اما در عوض در درگیری ها دشمنا میتونم بگم که اعصاب مصابشون روانه وخیلی وحشیانه میان سمتت که باعث میشه شما رو به چالش بکشه و همینجوری دستتون رو دکمه ی شلیک و ضربه ی دست و پا نذارید

درکل درگیری ها جزء نقاط مثبت برجسته ی بازی هستش و استفاده از اشیای پیرامون در زد وخورد ها خیلی جذاب و متفاوت با بازی های هم سبک هستش

موسیقی بازی هم (تاکید میکنم تا این مرحله) تنوع تو ش کم بوده وموسیقی اصلی رو که خیلی دراماتیک وزیباست رو باکمی تغییر و پس و پیش تو جاهای مختلف شنیده میشه
که اونم به لطف بچه ها که قبل بازی قطعه هایی از موسیقی بازی رو برای دان گذاشته بودند چون زیاد گوش داده بودم برام جذابیت دفعات اول رو نداره وتقریبا تکراری شده

بازهم میگم اینها نکاتی بود که تااین مرحله انجام دادم بود ومیدونم که نکات منفی که نوشتم جلوتر که برم خیلی بهترمیشه حالا بعدا که به مقدار قابل توجهی جلو تر رفتم حتما دوباره نظرات رو میگم

alone_son
22-06-2013, 15:26
سلام منم یکی دو شبه که بازیا تموم کردم
اولا بگم که متاسفم واسه کسانی که این بازی را با بایوشاک و این .... مقایسه می کنند ((نوب بودن خودشونا میرسونند:n09:))
همه چیزیش عالی بودی هیچ کم و کاستی هم نداشت ((اینقدر شاهکار بود که ماکروسافت را وادار کنه یه نامه تبریک واسه نایتی داگ بنویسه و دهن بعضیا را ببنده:n10:))
فقط از یه چیزی الان ناراحتم اونم اینه که نمی تونم تمی را که ازش دیدم واسه پلی ام گیر بیارم

همه سایتا را گشتم و حدود بیستا تم دانلود کردم که هیچ کدومشون این تم نبود ((نامردا عکس این تم را گذاشتند ولی تمی که واسه دانلود هست این نیست:n27:))
اگه کسی میتونه این تم را پیدا کنه یا داره لطفا لینک بده ما هم استفاده کنیم:n16:

CRIS Joon CR7
22-06-2013, 15:38
سلام منم یکی دو شبه که بازیا تموم کردم
اولا بگم که متاسفم واسه کسانی که این بازی را با بایوشاک و این .... مقایسه می کنند ((نوب بودن خودشونا میرسونند:n09:))
همه چیزیش عالی بودی هیچ کم و کاستی هم نداشت ((اینقدر شاهکار بود که ماکروسافت را وادار کنه یه نامه تبریک واسه نایتی داگ بنویسه و دهن بعضیا را ببنده:n10:))
فقط از یه چیزی الان ناراحتم اونم اینه که نمی تونم تمی را که ازش دیدم واسه پلی ام گیر بیارم

همه سایتا را گشتم و حدود بیستا تم دانلود کردم که هیچ کدومشون این تم نبود ((نامردا عکس این تم را گذاشتند ولی تمی که واسه دانلود هست این نیست:n27:))
اگه کسی میتونه این تم را پیدا کنه یا داره لطفا لینک بده ما هم استفاده کنیم:n16:

بازی نوش جونت :n02:
کدوم تم؟ منظورت تم داینامیک بازیه؟
ببین این نیست:

alone_son
22-06-2013, 15:50
بازی نوش جونت :n02:
کدوم تم؟ منظورت تم داینامیک بازیه؟
ببین این نیست:

ممنون:n16:
نه عزیز همون عکسی که گذاشتم را میگم مگه عکس را نشون نمیده؟
اون عکس از تم که روی یه پلی 3 دیگه من اونا می خواهم:n28:

CRIS Joon CR7
22-06-2013, 15:56
ممنون:n16:
نه عزیز همون عکسی که گذاشتم را میگم مگه عکس را نشون نمیده؟
اون عکس از تم که روی یه پلی 3 دیگه من اونا می خواهم:n28:

یا امامزاده بیژن! پیدا کردن این لینک ها چقدر سخت بود:n26:
ببین اینا همه ی تم های بازیه و سعی کردم فن مید هارو نزارم ...
ببین کدوماس ... اگه از تو اینا اونی که میخوای نبود مطمئنا از اول هم نبوده:n26: و اون عکس فیکه:n02:
نصبشون رو بلدی؟

alone_son
22-06-2013, 16:42
یا امامزاده بیژن! پیدا کردن این لینک ها چقدر سخت بود:n26:
ببین اینا همه ی تم های بازیه و سعی کردم فن مید هارو نزارم ...
ببین کدوماس ... اگه از تو اینا اونی که میخوای نبود مطمئنا از اول هم نبوده:n26: و اون عکس فیکه:n02:
نصبشون رو بلدی؟

ممنون بابت تم ها خیلی توپ بودند ولی اونی که من می خواستم نبود داخلشون:n02:
فیکه یعنی چه؟

این الان دقیقا معلومه که تمه قسمت های گیم ویدو و موزیک دقیقا داخلش معلومه!!!!

microsof
24-06-2013, 10:22
ممنون بابت تم ها خیلی توپ بودند ولی اونی که من می خواستم نبود داخلشون:n02:
فیکه یعنی چه؟

این الان دقیقا معلومه که تمه قسمت های گیم ویدو و موزیک دقیقا داخلش معلومه!!!!

سلام.
دوست عزیز اینجا رو یه نگاهی بنداز :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظرم میاد تم مورد نظرتون باشه.
این هم لینک دانلودش هست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Layken
24-06-2013, 23:54
DarkStation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 10/10

Impulsegamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : 10/10

تعداد نمرات کامل بازی به 37 رسید و داره نزدیک میشه به رکورد انچارتد
بعد از GTA IV انچارتد 2 بیشترین تعداد نمرات کامل نسل رو داره : دی

GameCritics ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : 8/10

مجموع نمرات بازی با 83 نقد همچنان 95

Layken
25-06-2013, 13:15
تو کل خاورمیانه بازی پیدا نمیشه که نمیشه :دی

یه روز بازی 10 - 15 روز قبل از تاریخ انتشارش بازی میاد میرسه
یه روز درست همون ریلیز تاریخ جهانی بازی میرسه
یک روز به زور بازی رو میدن میگن اقا هر موقع خواستی پولشو بده

یه روز هم مثل این روزها بازی پیدا نمیشه

MR.CART
26-06-2013, 09:23
این GTA V که منتشر نشده که Layken تو پستش گذاشته

Layken
26-06-2013, 10:42
این GTA V که منتشر نشده که Layken تو پستش گذاشته

ای داد منظورم IV بود اشتباهی تایپ شد :n02:
تصحیحش کردم

alone_son
26-06-2013, 22:15
سلام.
دوست عزیز اینجا رو یه نگاهی بنداز :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظرم میاد تم مورد نظرتون باشه.
این هم لینک دانلودش هست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تمی که دادی را قبلا دوستانمون توی پست های بالایی داده بودند که گفتم این نبود:n16:

halflife g
27-06-2013, 15:44
خوب منم بالاخره بازي رسيد دستم و دارم بازيش مي كنم البته فعلا اوايل بازي هستم :

نورپردازي بازي محشر و عالي هست .....مخصوصا اول بازي و يكي هم وقتايي كه تو تاريكي از چراغ قوه استفاده مي كني فوق العاده عاليه و از اين نظر بدون شك بهترين نورپردازي در بازيهاي نسخه كنسولي هست
تكسچرا هم خيلي خوبن ولي نه در حد نورپردازي و انيميشنا..... ولي گهگاهي كم كيفيتن كه نسبه به بزرگي محيط عاليه
شروع بازي كه :
ما در نقش سارا هستيم خيلي نو و عاليه و من از اون قسمت خيلي خيلي خوشم اومد تا حالا در نقش همچين كاراكتر فرعي ضعيفي تو بازي نبوديم كه اين قسمت كوتاه خيلي تاثير گذار بود
هوش مصنوعي بازي كه ازش بچه ها هم خوب ميگن و هم هم بد : به نظر من هوش مصنوعي دشمنا متوسط رو به بالاست و كار خنده دار نمي كنن ولي خيلي بالا و در حد مثلا بهتريناي هوش مصنوعي هاي بازيهاي رايانه اي نيستن.... ولي در مورد خوديها (تا اينجاش كه من بازي كردم هم tess و هم eli )نامتعادلن....يعني گهگاهي يهو خوب كمك مي كنن كه ادم كف مي كنه گهگاهي هم تو وسط يه صحنه مخفيكاري در تاريكي و سكوت پا ميشن با چراغ قوه ميدون:n02:
گيم پلي بازي نميدونم تا حالا چرا براي من خيلي شبيه هيتمن(مخصوصا مراحل رد شدن و ترور نكردن هيتمن ) بوده.....يعني عين اون بازي ميتونيد پشت ديوارو ببينيد كاور بگيريد واسه حواس پرتي دشمن وسايل پرت كنيد و بعد بريد از پشت دشمنو خفه كنيد ....وارد دعوا هم اگه شدين باهاشون بايد بجنگين(كه پيشنهاد نميشه).....دو سه تا هم تا حالا مثه انچارتد اين ور اونور كردن وسايل براي رد شدن و اينا بوده....
اينم كه مي گفتن بازي باگ داره تا حدي درسته....مثلا چون جويل كاور گيري هوشمند ميكنه(وقتي جلوي كاور حركت ميكنه دستاشم مي كشه رو كاور يا از كنار يارش كه كاور گرفته رد ميشه)گهگاهي دستاش تو بدن يارش يا هوا ميمونه و....ولي خيلي اندك و ميشه چشم پوشي كرد

ميرم بقيشم بازي مي كنم ميام نظر كلي ميدم در مورد بازي:n02:

.

Daniel-Fire
27-06-2013, 17:30
گيم پلي بازي نميدونم تا حالا چرا براي من خيلي شبيه هيتمن(مخصوصا مراحل رد شدن و ترور نكردن هيتمن ) بوده.....يعني عين اون بازي ميتونيد پشت ديوارو ببينيد كاور بگيريد واسه حواس پرتي دشمن وسايل پرت كنيد و بعد بريد از پشت دشمنو خفه كنيد ....وارد دعوا هم اگه شدين باهاشون بايد بجنگين(كه پيشنهاد نميشه).....دو سه تا هم تا حالا مثه انچارتد اين ور اونور كردن وسايل براي رد شدن و اينا بوده....

.
دقیقا..منم بازی میکردم یاد هیتمن میفتادم..
---
یه سوال این چراغ قوه چرا بضی وقتا هی روشن خاموش میشه نورش کم میشه ؟ باتری ماتری باید بندازیم توش ؟:n02:

brain
27-06-2013, 18:24
تكسچرا هم خيلي خوبن ولي نه در حد نورپردازي و انيميشنا..... ولي گهگاهي كم كيفيتن كه نسبه به بزرگي محيط عاليه

قسمت های داخلی خیلی خوبن ولی فضای بیرون بعضی جاها خوبه و بعضی جاها ضعیف تر میشه و مخصوصا علف های روی زمین ، نمیدونم شاید به خاطر lcd من باشه ، کلا حساسیت پیدا کردم نسبت به کیفیت lcd :| کلا دور آبجکت ها رنجه رنجه اس (علف ها بیشتر) و حرکت هم که میکنم این رنجه ها حرکت میکنن :| ، نمیدونم به خاطر چیه !
فیلمو عکس گرفتم (اوایل بازیه) ، اگه براتون زحمتی نیست یه نگاهی بهش بندازید : (2پارته)

گيم پلي بازي نميدونم تا حالا چرا براي من خيلي شبيه هيتمن(مخصوصا مراحل رد شدن و ترور نكردن هيتمن ) بوده

ولی حس و هیجانش خیلی بیشتر از اوناس ، وقتی صدای کلیکر ها میاد ضربان قلبم بیشتر میشه :31:

فضا سازی و حس آخرالزمانیه بازی خیلی خوبه ... یه حس آرومه خوبی داره ، خوب میشد زودتر دنیا اینجوری بشه ها :31:

halflife g
28-06-2013, 10:33
همه چيز بازي در حد شاهكار ....مخصوصا آهنگاش كه خيلي بجا و تاثير گذار و زيباس.....الانم كه تا حد زيادي رفتم جلو درسته داستان جديد نيس ولي روايت خيلي شيكي داره و حرفه اي هستش....گرافيكشم كه قبلا گفتم ....انيميشناشم حتي تو كشتن دشمنا تفاوتاي جالب وخشن و طبيعي داره

تنها مشكل محسوس بازي كلا ياراي خودي هستن:n23: : هوش مصنوعي نه چندان خوبشون تو شرايط مخفي كاري و جالبتر از اون نامريي بودنشون واسه دشمن(كلا بود و نبودشون تو قسمتاي مخفي كاري فرقي نداره)تا حدي كه از جلو يا كنار دشمن هم دوان دوان برن كسي نمي بينتشون
البته باگهاي بازي كه ٩٠ درصدشون كار همين ياراي خودي هست

ولی حس و هیجانش خیلی بیشتر از اوناس ، وقتی صدای کلیکر ها میاد ضربان قلبم بیشتر میشه :31:
فضا سازی و حس آخرالزمانیه بازی خیلی خوبه ... یه حس آرومه خوبی داره ، خوب میشد زودتر دنیا اینجوری بشه ها :31:

اره كليكرا خيلي جالبن مخصوصا صداشون...نميدونم اون صداشونو از كجا ساختن :n02:
+
اون ويديوها رم كه دادين به خاطر بضاعت حجم اينترنتم :n02:به زودي دانلود مي كنم و ميگم حتما

.

CRIS Joon CR7
28-06-2013, 11:34
تنها مشكل محسوس بازي كلا ياراي خودي هستن:n23: : هوش مصنوعي نه چندان خوبشون تو شرايط مخفي كاري و جالبتر از اون نامريي بودنشون واسه دشمن(كلا بود و نبودشون تو قسمتاي مخفي كاري فرقي نداره)تا حدي كه از جلو يا كنار دشمن هم دوان دوان برن كسي نمي بينتشون
البته باگهاي بازي كه ٩٠ درصدشون كار همين ياراي خودي هست

.

اگر توی اون حالت ، شما کمال دقت رو میکردید و سعی در دیده نشدن داشتید بعد Ellie سوتی میداد و توسط دشمن دیده میشد
و اصطلاحا لو میرفتید شما و سایر اونایی که این رو نکته ی منفی به حساب آوردند راضی میشدید؟
هر کی این رو نکته ی منفی بدونه توی انجام بازی تجدید نظر کنه ...
ناتی داگ با این کار توسط خود هوش مصنوعی ، ضعف های هوش مصنوعی ناشی از محدودیت این نسل رو بر طرف کرده ...
موفق باشید/

Layken
28-06-2013, 14:01
من هنوز بازی به دستم نرسیده :n14: و به گفته تاجرین عزیز تا 10 روز دیگه کلا بازی اکبند وارد کشور نخواهد شد :n28:

اما در مورد هوش مصنوعی یک نظریه دارم که فکر میکنم نظریم درست باشه و اونم اینه که سطح هوش مصنوعی انقدر بالا است که کوچکترین حرکتی مارو به فکر بندازه
یعنی از بس اعتماد به اطرافیان بالا هست و از بس حرکات خارقلعاده از هوش مصنوعی در بازی هست که یک حرکت نافرم ادم رو به شوک میندازه یا باعث میشه موقع بازی اون حس بد بیاد به طرف ادم

+
حالا مراد بگو ببینم کپی میزنی یا اوریج میزنی؟ چون گزارش ها حاکی از ان است که باگ ها بیشتر بر روی نسخه های پایرت شده به وجود امده :whistle: (البته در هر دو حالت کوفتت بشه :n22:)

halflife g
28-06-2013, 15:35
والله علت ابراز نظر من تو اين تاپيك اين بود كه با هم تبادل نظر كنيم و ساعتي خوش باشيم وگرنه ميتونستم هيچي نگم يا مثه بعضي دوستان برم تو فروماي ديگه در مورد بازي ساعتها بنويسم .....
اين انتقاد هوش مصنوعي رو من به بايوشاك هم گرفتم كه نه اون بازي نه اين يكي نفع و ضرري به من نميرسونن......

اما در مورد هوش مصنوعی یک نظریه دارم که فکر میکنم نظریم درست باشه و اونم اینه که سطح هوش مصنوعی انقدر بالا است که کوچکترین حرکتی مارو به فکر بندازه

+
حالا مراد بگو ببینم کپی میزنی یا اوریج میزنی؟ چون گزارش ها حاکی از ان است که باگ ها بیشتر بر روی نسخه های پایرت شده به وجود امده :whistle: (البته در هر دو حالت کوفتت بشه :n22:)

تو بخش مخفي كاري يارها تقريبا هيچ كاري نمي كنن....كمك كه اصلا نمي كنن و به هنگام مخفي شدن هم تلاش مي كنن كه مخفي بشن ولي به طرز شوك آوري گاها جا ميمونن و قشنگ پشتشون به دشمن ميشه يا از جلوشون ميدون كه دشمن اصلا نمي بينتشون

حالا شايد به قول محسن به خاطر بضاعت سخت افزارهاي اين نسل بوده و تقريبا هم درسته ولي بهرحال يكم تو ذوق ميزنه و اون لحظه حس همذات پنداري رو كم مي كنه

+

اورجينالم كجا بود:n02:
باگاش مثه بقيه كاراي ناتي داگ ديگه و تو بازيهاي ناتي داگ نسبت به كيفيت بقيه قسمتاي بازي به چشم ميان(تو اين بازي هم شامل فرورفتن دست و پاي كاراكترا تو كاور و همديگه يا رد شدن از داخل چمنا ميشه ولي خيلي نيس)

.

CRIS Joon CR7
28-06-2013, 17:45
والله علت ابراز نظر من تو اين تاپيك اين بود كه با هم تبادل نظر كنيم و ساعتي خوش باشيم وگرنه ميتونستم هيچي نگم يا مثه بعضي دوستان برم تو فروماي ديگه در مورد بازي ساعتها بنويسم .....
اين انتقاد هوش مصنوعي رو من به بايوشاك هم گرفتم كه نه اون بازي نه اين يكي نفع و ضرري به من نميرسونن......

تو بخش مخفي كاري يارها تقريبا هيچ كاري نمي كنن....كمك كه اصلا نمي كنن و به هنگام مخفي شدن هم تلاش مي كنن كه مخفي بشن ولي به طرز شوك آوري گاها جا ميمونن و قشنگ پشتشون به دشمن ميشه يا از جلوشون ميدون كه دشمن اصلا نمي بينتشون

حالا شايد به قول محسن به خاطر بضاعت سخت افزارهاي اين نسل بوده و تقريبا هم درسته ولي بهرحال يكم تو ذوق ميزنه و اون لحظه حس همذات پنداري رو كم مي كنه
+
باگاش مثه بقيه كاراي ناتي داگ ديگه و تو بازيهاي ناتي داگ نسبت به كيفيت بقيه قسمتاي بازي به چشم ميان(تو اين بازي هم شامل فرورفتن دست و پاي كاراكترا تو كاور و همديگه يا رد شدن از داخل چمنا ميشه ولي خيلي نيس)

.

مراد ، بالا بردن و پایین آوردن (که من تا حالا مورد دومی رو انجام ندادم) به ضرر یا نفع ما هم نیست ...
این وسط افرادی عاشق یه سری عناوین هستند که با دیدن ترول کردن ، در جواب ترولر ها بر میخیزند ، و ترولر ها رو به هدفشون میرسونن ، یه سری هم
ساکت میشینن تا اون فرد با بی محلی روبرو بشه و محیط رو ترک کنه:n26:(مخاطبم شما نیستید نعوذبالله :دی)

دلیلش رو گفتم ... به شخصه به عمرم پارتنر یا همون دستیار (تو بازی Ellie و ... ) ـی با این هوش مصنوعی بالا ندیده بودم ، اغلب تو بازی های دیگه
نقش تماشاگر ، حامل اسلحه
هم صحبت و ... بوده ولی ناتی داگ قسمت پارتنر رو چند پله بالا برد ... با همه ی ضعف هایی که اشاره شد ولی باز هم بهترین پارتنر Partner میدونمش .

قطعا همینه شک نکن:n26: حس همزاد پنداری (!) هم بماند واسه نسل بعد :n02:

مثل مرد اوریجینال میخریدی تا هیچکدوم ازین باگ هارو نبینی:n26:
البته اغراق میکنم تو نسخه ی اصلی ولی بسیاری از باگ ها ناشی از سخت افزار هستش ، حتی در شرایط مساوی با من هم خیلی ها به یه سری باگ
ها برخورده بودند که من تو 4 بار که بازی رو بازی کردم ، اون موارد رو ندیدم ...
پیدا کردن باگ واسه یه سری ها به معنی هاردکور بودن تلقی میشه /
موفق باشید ///

brain
28-06-2013, 18:10
من هنوز بازی به دستم نرسیده :n14:
و به گفته تاجرین عزیز تا 10 روز دیگه کلا بازی اکبند وارد کشور نخواهد شد
:| چه بد ، ولی صبرتون واقعا زیاده .

ها برخورده بودند که من تو 4 بار که بازی رو بازی کردم ، اون موارد رو ندیدم ...
:n04: 4 بار بازی رو تموم کردی :| چه جوری بازی میکنید شما ها :31: گیمر که میگن شماهاییدا :31:

با همه ی ضعف هایی که اشاره شد ولی باز هم بهترین پارتنر Partner میدونمش .
این قسمتو پایه ام :31:
نه خداییش وسط دعوا کی میره جلو :31: اونم یه دختر. من بودم شاید آجر پرت میکردم فقط :31:

یه سری نکات ظریف تو گیم پلی هست که واقعی تر کرده حس بازی رو.
مثلا بانداژ کردن زمان میبره و حتی میتونی موقع بانداژ کردن حرکتم بکنی (شاید تو بازی های دیگه هم بوده نمیدونم ) ، اسلحه عوض کردن زمان میبره ، با یه دکمه سریع عوض نمیشه ... کاور گیری ها ... و...

mjorh
28-06-2013, 22:57
این Main theme شاهکار Gustavo Santaolalla واقعا به یاد ماندنی میشه ! :n12:

منو یاد فیلم Babel میندازه !:n12:

Layken
29-06-2013, 00:58
تنها رقیب انچارتد چه عنوانی می تواند باشد ؟ هیچ چیز به جز عنوانیکه ساخته خود استدیو ND باشد

39 مین نمره کامل در متا ثبت شد و مجموع نمرات کامل بازی با انچارتد 2 برابر شد

Gamestyle ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : 10/10

brain
29-06-2013, 03:46
کم کم دیگه داره یقین میکنم به این جمله :
Naughty Dog : Best Developer Of This Generation

اوایل فکر میکردم شاید با یه بازیه خوب و تر و تمیز طرفم مثله خیلی از بازیهای خوبه دیگه ولی این یکی واقعا داره تبدیل به یه شاهکار تقریبا تک میشه (امیدوارم همینطوری ادامه پیدا کنه این روند تا آخر بازی):n12:

halflife g
29-06-2013, 13:25
خوب بعد چند روز باي رو تموم كردم .....يه توضيح جامع هم مينويسم بريم كيف كنيم:n02::

نكات مثبت :

روايت داستاني : داستان خيلي متفاوت نبود ولي هم روند آرام و متناسبي داشت و هم اينكه بسيار زيبا روايت ميشد و ديالوگاي بين كاراكترا بسيار عالي بود
گرافيك :قبلا هم تعريف كرده بودم ولي بازم خواستم بگم عاليه عالي بود و مخصوصا نورپردازي بازي و انيميشنا حقيقتا بين نسلي بود
دوبله ها : عالي بودن....شخصيت جويل و الي دوبله فوق العاده ثير گذار و زيبايي داشتن و بقيه شخصيتا هم خوب كار شده بودن
صدا گذاري و موزيك : از اون بازيها بود كه با هدست بايد بازيش مي كردي چون فوق العاده تاثير گذار بود مخصوصا محيطاي خلوت....موزيك هم عالي بود و مثل همه بازيهاي اتمسفريك كم و در نقاط خاص بازي بود و بيشترش حول گيتار و اصوات خاص بود
اتمسفر : شايد خيلي ها بگن خيلي خلوت بود و گاها حتي دشمنم كم بود ولي همينش خوب بود چون اتمسفر مرده بازي با تعامل دو كاراكتر عالي كار شده بود(گهگداري هم شبيه هاف لايف بود مخصوصا اون قسمتي كه تله هاي bill رو اول بار مي بيني)
پارنتر : بسيار ديالوگها و تاثير گذاري فوق العاده اي براي اين كاراكر تعبيه كردن و اون حسش با جويل عالي شده بود .....البته جويل خيلي كاراكترش مثه من افسرده و خسته بود و خيلي خوشم اومد از همينش:n02:
كم بودن ست پيس و فيلمهاي بازي : يه خوبي كه نسبت به انچارتد داشت كم شدن ست پيساي بازي و شناورتر كردن بازي بود كه به نظر من بسيار بهتر بود و بازي رو بيشتر بازي كرده بود تا فيلم
سلاحها و تركيب و آپگريدها : سلاحها تنوع خوبي دارن خوب موقعي به كاراكتر داده ميشن و آپگريدهاي مناسبي دارن (چه سلاح سردتون و چه گرمتون) و كاراكتر رو مجاب به گشتن تو محيط و يدا كردن ايتما مي كنن....تاثير خشن و وحشتناكي دارن (مخصوصا سلاحهاي سردشون كه مثلا لوله رو ميشه با قيچي تركيب كرد و ....)
اتاقها و مكانهاي اضافي : گهگاهي مكانهاي اضافي هست كه اگه بتونين درشو باز كنيد يا رد شين و ....ميتونين به اونجاها هم سر زده و ايتم جمع كنيد و ....
طراحي محيطها : محيطها متنوع هستن و بسيار غني طراحي شدن از ساختمان هاي خراب با جزييات بالا گرفته تا متروي تاريك و ساختمانهاي عمومي و شهر بزرگ مخروبه و محيط جنگلي و برفي و ....

نكات منفي :

بازي پازل نداره متاسفانه : براي رد شدن از يه منطقه يا باز كردن يه در و ....هيچوقت پازلي حل نميشه و فقط كافيه چوبي رو بذارين اونور سطل اشغالي رو بذارين اينور و تمام.....
هوش مصنوعي مخفي كاري : تو قسمت مخفي كاري گاها كاراكتراي همراه كارهاي خنده دار و عجيبي انجام ميدن كه كل فلسفه اون قسمت رو تحت تاثير قرار ميده

+

در نهايت :
به نظر من تا اين نقطه از سال كه اومديم بدون شك last of us بهترين بازي سال بوده و پر بيراه هم نخواهد بود كه بگيم اگر اين بازي نبود بايوشاك شانسي براي بهترين بازي سال يا goty شدن رو داشت ولي حالا اندكي پشت last of us قرار مي گيره
امتيازم هم به بازي :
9.4/10

.

emad_rowan
29-06-2013, 23:50
من الان اوایل پاییز (FALL) هستم
تقریبا چه قدر دیگه تا پایان بازی مونده؟

brain
30-06-2013, 04:16
من الان اوایل پاییز (FALL) هستم
تقریبا چه قدر دیگه تا پایان بازی مونده؟

تقریبا زیاد ، 2 تا فصل دیگه مونده به جز fall ، ولی طولانی ترینش همون summer بود که تموم کردی،

روی هارد ، 16 ساعت طول کشید (کاش از همون اول survivor باز می بود )

داستان :
کلیت خود داستان در اوایل و تا نزدیکای اواخر بازی جالب تر از پایان معمولی اش بود. ولی در کل روایت داستان از ابتدا عالی و یونیک بود و تا انتها افت و خیز های خوبی به همراه چندین سورپرایز عالی داشت.دیالوگ ها و اتفاقاتی که می افتاد باعث ایجاد حس عمیقی بین گیمر و کاراکتر ها و وقایع داستان میشد.
این چنین داستان ها که یه اتفاق/ویروس/مریضی ایی به طور ناگهانی شیوع پیدا میکنه ، عده ی زیادی از مردم می میرند و دنیا حالت آخرالزمانی میگیرد ، جذابیت خوبی در ابتدا دارن و تا انتها آدم رو به سمت خود می کشانند ولی معمولا پایان دلچسبی ندارند ، و داستان این بازی هم پایانش جالب بود ، تقریبا اتفاقی که در پایان افتاد ، نسبت به بقیه داستان های مشابه که پایانشان نجات دنیا هستش بهتر بود ولی پرفکت نبود.
نظر شخصیم اینه که این پایان دلچسب و خاطره انگیز نبود.

کاراکتر پردازی:
کاراکتر جوئل خسته و فرسوده بعد از این همه اتفاقات و زنده ماندن بعد از 20 سال و الی که خود در این فاجعه به دنیا آمده و امیدوار و جنگنده است ، روند ایجاد ارتباط بین این دو خیلی خوب بود ، ولی به طور کل قوت این قسمت کمرنگ تر از بقیه قسمت هاست. در صورتی که این بخش خیلی مهم هست و کاملا به داستان و اتفاقاتی که میوفته وابسته هستش ، واکنش ها و دیالوگ های بازیگرهای نقش اول نسبت به بعضی از وقایع میتونست احساسی تر بیان بشه تا باعث ایجاد همبستگی بین گیمر و کاراکتر بشه و در آخر کاراکتر ها تبدیل به یه خاطره و تجربه ای فراموش نشدنی بشن ، چیزی که تو بازی Metal Gear Solid به نحو احسنت پیاده سازی شده است.

دوبله :
این قسمت هم خیلی خوب کار شده ، صدای جوئل ، الی و بقیه ی افراد کاملا به کاراکتر ها و شخصیت هاشون میاد.

گرافیک :
گرافیک بازی در یک کلام فوق العاده بود.مدلینگ ها ، طراحی لباس ها و تنوعاتشون ، تکسچرها، نورپردازی قوی ، انیمیت های عالی و در آخر فضاسازی های معرکه ، متنوع و پر از جزئیات واقعا آدم رو جذب خودش میکرد.

موزیک و صداگذاری :
هر بار که پلی استیشن رو روشن میکنم و موزیکش پخش میشه ، نا خواسته تا چند لحظه چشامو میبندم و بهش گوش میدم ، تم خیلی آرامش بخشی داره ، این بخش هم مانند گرافیک عالی کار شده بود و حتی بهتر ، جاهایی که موزیک شروع به نواختن میکرد و یا موزیکی پخش نمیشد ، کاملا به جا و عالی بودند. توصیه میکنم هدست فراموش نشه موقع بازی.

گیم پلی:
از لحاظ تنوع هم که کم این قسمت نگذاشته بودن ، مخفی کاری ، اکشن ، هم تیمی داشتن ( اونم یه دختر بچه ) ، قسمت های سینماتیک واره بازی ، پازل به اندازه و به جا و حتی سوار کاری با اسب و شکار گورن که خیلی دلنشین بود.
نکات ظریف و خلاق در برخی از قسمت های رایج بازی ها (مانند ریکاور کردن health - کاور گرفتن های جالب (که برمیگرده به انیمیت های خوب ) - خشاب پر کردن و عوض کردن اسلحه ) + آپگرید های زیاد و همچنین گشت و گذار در فضا ها برای جستجوی آیتم ، که نکته ی جالب توجهش این بود که بیشتر جاها آیتمی نبود چون هرکسی جایی رو ترک کرده یا از محلی گذر کرده تا میتونسته آیتم های کاربردی رو برداشته و برده ، این قضیه حس بیچارگی و قحطی رو بیشتر القا میکرد و این امید رو میداد که بگرد شاید داخل اونجا یه دونه فشنگ باشه ، کلا این قضیه که همه چی به سختی پیدا میشد ، عالی کار شده و انگیزه ی جستجو و surviving رو بیشتر میکنه.
هوش مصنوعی هم خیلی خوب بود ، و اتفاق هایی که بین مشارکت های تیمی در حین مخفی کاری میوفته و مصنوعی میکنه حس بازی رو ، برمیگرده به نحوه ی حرکت کردن و بازی شما. اکثر اتفاق ها و عکس العمل های افراد و دشمنان با توجه داستان و شرایط بازی خیلی خوب و به جا بود.
تعداد خیلی کمی باگ ریز هم داشت که کلا به نظرم باگ نمکه بازیه ، نمیشه نباشه که :31:

اتمسفر:
با توجه به چیز هایی که بالا اشاره شد ، همه اون قسمت ها وقتی عالی کار بشن در نتیجه اتمسفر خیلی خوبی هم تشکیل میدن که البته بیشتر قوت این اتمسفر به نظرم مدیون فضا سازی و موزیک متن هستش.بازی در چندین نوع فضای مکانی ، زمانی و آب و هوای متفاوت به همراه موزیک متن شاهکار ، منو غرق در بازی کرده بود ، چه در لحظه های آرامش بازی و چه ترس و وحشت.

نتیجه :
شاهکاری فراموش نشدنی ( اما تک ، نه ) ، امیدوار بودم داستان و کاراکتر پردازیه بازی که از ابتدا عالی بود، تا خود پایان هم ادامه داشته باشه ، ولی پایانش همونطور که گفتم دلچسب نبود . به نظرم داستان ، دیالوگ و کاراکتر پردازی خیلی خیلی مهمتر از دیگر بخش ها هستش که همونطور که گفتم بازی رو برای گیمر تبدیل به یک خاطره ی فراموش نشدنی بکنه.شاید حتی دیالوگ ها و فیلم پایانی کمی بیشتر بهش پرداخته شده بود هم اینکارو میکرد.
به شخصه به داستان ، به هرچیزی بیشتر اهمیت میدم. ای کاش داستان پخته تری میداشت نسبت به این همه زحماتی که کشیدند.

از تمامی قسمت های بازی لذت بردم و دمشون گرم که باعث ایجاد این لحظات شدند و امیدوارم نتیجه ی زحماتشون رو ببینن :11:

امتیاز : 9.7 ولی همیشه از نمره دادن بدم میومده ، و بدم خواهد آمد :31:

Mr.Crow
30-06-2013, 18:08
دوستان جایی رو سراغ دارین که این بازی رو داشته باشه؟ بنده به هر جایی که زنگ می زنم میگن نداریم.

brain
30-06-2013, 18:56
دوستان جایی رو سراغ دارین که این بازی رو داشته باشه؟ بنده به هر جایی که زنگ می زنم میگن نداریم.

خب چرا از سایت ها سفارش نمیدید ؟ سایت های زیاد هستن که میفروشن.
اگه تهران هستید که برید توپخونه ، اونجا 100% باید باشه.

راستی من همه کانسپت هارو Purchase کردم تو بازی ، راهی هست که بشه اینارو کشید بیرون فایلاشو؟

Daniel-Fire
30-06-2013, 21:04
کسی اون موزیکی که تو منوی اول بازی(قبل این که وارد بازی شیم) رو داره آپ کنه ؟ یا لینک بده بیزحمت :n12:

osmaan
30-06-2013, 22:00
دوستان کسی از شما نرم افزاری نمیشناسه که بشه با پی سی بازیش کرد بدون مشکل؟

rz21
01-07-2013, 21:16
چرا هست دوتا نرم افزار داریم
1. نرم افزار کاربردی paint که تغریبا روی تمام سیستم عامل های ویندوز هست
2. نرم افزار تلتکس (TEXT) که کمی کار کردن باهاش سخته باید همیشه با TV انلاین باشی :n09:

دوست عزیز چرا این بنده خدا رو به مسخره میگیری؟:n15:

دوستان کسی از شما نرم افزاری نمیشناسه که بشه با پی سی بازیش کرد بدون مشکل؟

دوست عزیز هیچ راهی نداره..

MohammadZero
02-07-2013, 15:33
بازی قشنگی بود حال کردم حیف تو 18 ساعت رو HARD تمامش کردم کاش 40 ساعت گیم پلی داشت ناراحتم:n03::n27:

CRIS Joon CR7
02-07-2013, 15:55
بازی قشنگی بود حال کردم حیف تو 18 ساعت رو HARD تمامش کردم کاش 40 ساعت گیم پلی داشت ناراحتم:n03::n27:

40 ساعت گیم پلی ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم بار اول روی حالت نرمال 16 ساعت تمومش کردم
بار سوم روی حالت Survivor ا 17 ساعت تمومش کردم
توی این سبک و توی این نسل 16 ، 17 ساعت خیلی خوبه .

Daniel-Fire
03-07-2013, 10:45
دوستان soundtrack های بازی رو از کجا میشه گیر آورد ؟

CRIS Joon CR7
03-07-2013, 10:53
دوستان soundtrack های بازی رو از کجا میشه گیر آورد ؟
خدمت شما :

halflife g
03-07-2013, 18:32
اي كاش يه مدي مثه horde هم واسه بازي ميذاشتن تا هي هي زامبي مي كشتيم و با اون باساش مبارزه مي كرديم....چون هر وقت جويل با سلاح سرد و دستش دشمني رو مي كشه خيلي عالي سرش ميتركه و همه جا خوني ميشه كه آدم ميخواد هي هي اينكارو تكرار كنه:n02:

چون تو مدهاي آنلاين رقابتي صحنه ها اونجور كه بايد درنميارن

.

Daniel-Fire
03-07-2013, 20:17
خدمت شما :

دمت گرم.ممون..همه ی اونایی که میخواستم توش بود.اونایی که عنوان Last of us و All gone داشتن عالی بودن...
فقط یکی از موسیقی ها ک میخواستم نبود فک کنم..همونی که تو منوی اصلی میزنه(قبل ورود به بازی) که همینو فک کنم اون قسمتی که جول زخمی میشه و تار میبینه و ... هم میزد..اون موسیقی هم خیلی دوس داشتم..

Layken
05-07-2013, 02:16
گیم پلی : من خیلی وقته سبک مخفی کاری بازی می کنم و کلا عاشق این سبک هستم و همیشه در بازی هایی که مخفی کاری دارن سعی میکنم خیلی حرفه ای رفتار کنم اما امشب تو این بازی شرمنده هوش مصنوعی بازی این شدم ، خجالت زده شدم که باعث لو رفتن گروهی شدم که در کنارم مسیری طولانی رو با دقت پشت سر گذاشته بودیم ان هم از میان تعداد زیادی دشمن های مختلف
هوش مصنوعی این بازی یکی از بهترین هوش مصنوعی های تاریخ بازی های ویدئویی هستش که برای اولین بار در عمرم من متحیر رفتارهای یارهای خودی و دشمن ها بی خیال مات و مبهوت مونده بودم و افرین میگفتم به تک تک تیم سازنده بازی

گرافیک : یادمه چند وقت پیش داشتم یک نقد در مورد گرافیک انچارتد 3 می خوندم که نویسنده اخرش نوشته بود : ( گرافیک در کارهای ND فقط یک کادو و هدیه اضافی برای لذت بردن از گیم پلی و داستان بازی هاش است ان هم هدیه ای گران بها و ارزشمند )

عالی بود عالی....فوق العاده بود حتی پا رو فراتر میزارم و میگم شاهکار بود.
افرین ND افرین ...همه چی همه چی فوق العاده بود
گرافیک ، گیم پلی ، هیجان صداگذاری (عجب تیکه کلام هایی میگفتن به هم ) و در نهایت اینم اون هوش مصنوعی.

به قول یکی از دوستان از این به بعد صنعت گیم به دو بازه زمانی تقسیم خواهد شد
قبل از TLOU و بعد از TLOU

منتظر شمردن تک تک GOTY های سال 2013 هستم.

ویدئو رو گیم نت یکی از دوستان دانلود کردیم اخرش دوستم گفت : کی میگه این همون ویدئو بود این که همش جدیده

چیزی که یک سال پیش در موردش حرف زده بودم به حقیقت پیوست

matrix_3s
05-07-2013, 16:13
سلام دوستان
خیلی معذرت
من فایلهای ICON0.png و PIC1.png رو نیاز دارم کسی هست که آپ کنه ..........سپاس

CRIS Joon CR7
05-07-2013, 17:11
سلام دوستان
خیلی معذرت
من فایلهای ICON0.png و PIC1.png رو نیاز دارم کسی هست که آپ کنه ..........سپاس

برا چی میخوای؟ :n02:
مسیرش اینجوریه :
X:\games\BCES01584-[The Last of Us]\PS3_GAME

SamGun
05-07-2013, 20:36
من وقتی بازی های شرکت های ATARI و NughtyDog رو انجام میدم همیشه دنبال یکسری جزئیات خیلی مسخره میگردم که بتونیم به بازی گیر بدم ! برای خودم هم سوال شده این موضوع .

تو این بازی به جرات میگم که چند جا این موضوع من رو واقعا متعجب کرد !!

توهیچ بازی ای من تا حالا انعکاس مستقیم نور چراق قوه رو ندیده بودم , یعنی در واقع شما در واقعیت هم که تو یک مکان کاملا تاریک یک چراق قوه دست بگیرید یک هاله نور در اطراف ( خارج از مرکز نور ) ایجاد میشه و اینکه اون هاله بسته به پس زمینه نور انعکاس رنگ هم فرق داره که در این بازی کاملا رعایت شده ! ( البته رعایت که چه عرض کنم بهتر بگم تعبیه شده )

دوم صدا گذاری بازی که روی کوچکترین جزئیات هم صدا گذاری شده , من حتی فکر نمیکردم خارش سر جو هم صدا داشته باشه :دی

Layken
05-07-2013, 21:29
اگه بخوام این بازی رو به عنوان بهترین بازی این نسل بدونم مجبور هستم تا این عنوان رو از MGS 4 بگیرم و بدم به TLOU

متال گیر 4 یکی از بی نقص ترین بازی های ساخته شده در تاریخ هستش و هیچ موقع فکر نمی کردم یک بازی پیدا بشه بتونه در بی نقص بودن متال 4 رو زیر سوال ببره
هنوز دارم مقاومت میکنم اما مطمئنا TLOU نه تنها بهترین بازی این نسل بلکه جز 10 بازی برتر کل تاریخ بازی های ویدئویی خواهد بود.

واقعا میگم تو هیچ بازیی همچین گیم پلی ندیده بودم ، تنوع گیم پلی بازی انقدر بالاست که حتا اگه سعی کنید یک مرحله رو مجدادا به شکلی که قبلا رفتید طی کنید باز نمیشه
و اتفاقات تازه ای میوفته ، رفتارها کلا تغییر میکنن ، اتفاقات جدیدی رخ میده کلا مبارزه ها یا کمبات ها هم تغییر میکنن.

یادمه که در خیلی از محافل نوع نگرش داستانی و تاثیرگذاری این بازی رو با کارهای فرانک دارابونت مقایسه میکردن که خودم شخصا عاشق این کارگردان هستم
اگه به فیلم سینمایی Mist مراجعه کنید به این نکته نهفته پی برده میشه و می خوام بگم که ND زد رو دست کارهای دارابونت چون که جو حاکم در بازی انقدر
تاثیر گذار و فلسفه درون گرایی داره که خون در کل وجودم از حرکت می ایسته

الان دیگه به کوجیما حق میدم که از نمایش این بازی شوکه بشه و نسبت به چیزی که خلق شده حسودی کنه.

halflife g
05-07-2013, 21:33
در مورد هوش مصنوعي بازي كه من و شايان ايراد گرفتيم در نقد بازيسنتر هم دقيقا همين حرفا گفته شده.....باشد كه بخوانيد و به ما ايمان بياوريد:n02::

ابتدا گفته:

در بازی‌هایی که المان‌های مخفی‌کاری در آنها گنجانده شده است، همیشه مخاطب رابطه مستقیمی با هوش مصنوعی دارد. به عبارتی اگر هوش مصنوعی در بازی‌های دیگر در اولویت‌های بعدی باشد در چنین عناوینی در اولویت اول است و حتی بیشتر از سایر عناصر موجود بر روند بازی تاثیر دارد.

بعد دقيقا مثل انتقاد ما از اليزابت گفته :

ممکن است حتی Ellie هم امنیت نداشته باشد و اگر تا زمان مورد نظر جلوی آنها را نگیرید، کشته شود. در واقع اشکال بزرگی که در Bioshock: Infinite وجود داشت که در آن دشمنان با Elizabeth کاری نداشتند و ظاهرا اصلا برای آنها تعریف نشده بود، دیگر وجود ندارد.

بعد كلي تعريف كرده كه قسمتيش مثلا :

بعلاوه اینکه آنها بعضا تیمی هم کار می‌کنند که کار را برای شما سخت‌تر می‌کند. در طرف دیگ ماجرا که Ellie و سایر همراهان شما قرار دارند، شاهد رفتار پویا و متغیری هستیم. مثلا اگر شما در جایی کاور گرفته باشید و Ellie هم در مسیر حرکت یکی از Hunterها باشد، با مشاهده آنها سعی می‌کند از موقعیت قبلی فاصله بگیرد تا در تیر راسشان نباشد. Ellie در خلال درگیری‌ها هم به کمک شما می‌آید و بسته به سلاحش، تا حدودی کمک حال شما می‌شود،

اما هوش مصنوعي مخفي كاري همراهان :

مجموعه اینها تداعی‌کننده یک هوش مصنوعی عالی و بی‌نقص است، اما متاسفانه این همه ماجرا نیست.

متاسفانه در اکثر موارد، Ellie عوض اینکه مسیر مناسبی را برای تغییر مکان خود استفاده کند، درست از روبروی دشمنان حرکت می‌کند. برای اینکه بهتر متوجه این قضیه بشویم بهتر است تصور کنید که یکی از Hunterها با در پیش گرفتن مسیری که به Ellie ختم می‌شود، منطقه‌ای را پوشش داده است. Ellie برای اینکه رویت نشود، سعی می‌کند موقعیت خود را تغییر دهد، اما جالب اینجاست که آرام و آهسته از جلوی همان Hunter رد می‌شود ، این صحنه وقتی فاجعه است که 2-3 نفر نیز همراه شما باشند. بدون شک تصور چنین وضعیتی، چیزی جز یک منظره مضحک را در ذهن شما تداعی نمی‌کند.

و در پايان :

شاید معادل‌سازی هوش مصنوعی با عناوینی‌ مثل Batman که در آن دشمنانی حساس به وضعیت موجود داشتند، باعث شود تا متوجه شویم که بازی در این بعد از هوش مصنوعی، چیز خاصی برای ارائه ندارد. گاها همراهان شما، موقعی که شما کاملا با مخفی کاری پیش رفته‌اید، شروع به تیراندازی می‌کنند تا در یک لحظه زحمات شما را بر باد بدهند و شما در وسط کار انجام شده قرار دهند.

+

قصدم از اين پست اين بود كه دوستان فكر نكنن ما از سرقصد اين انتقادو كرديم و اين مشكل بازي هر چقدر هم عالي باشه(كه به حق هم عالي هست) وجود داره

موفق باشيد

Layken
05-07-2013, 21:53
از فردا منتظر نقد ها و نقطه نظرات مراجع معتبری همچون بازی نما ، بازی رایانه ، پردیس گیم ، نقد روزنامه جام جم از ویژه نامه کلیک ، و چند تا از وبلاگ نویسان دیگر هستیم تا بیشتر با نکات مختلف بازی اشنا بشیم.

هدف من هم فقط تقویت و تشویق قوه نیروهای کاربران برای جستجو و پیدا کردن نکات ریز نقد های بازی از مراجع مختف بود

halflife g
05-07-2013, 22:00
از فردا منتظر نقد ها و نقطه نظرات مراجع معتبری همچون بازی نما ، بازی رایانه ، پردیس گیم ، نقد روزنامه جام جم از ویژه نامه کلیک ، و چند تا از وبلاگ نویسان دیگر هستیم تا بیشتر با نکات مختلف بازی اشنا بشیم.

هدف من هم فقط تقویت و تشویق قوه نیروهای کاربران برای جستجو و پیدا کردن نکات ریز نقد های بازی از مراجع مختف بود

حامد از تو بعيد بود

مگه من گفتم نقد اين معتبر؟؟؟؟

بنده گفتم ديگران هم اين نكته به چشمشون خورده و فقط ماها نبوديم و فكر نكنيد با قصد خاصي اين حرفو زديم نه اينكه بياييد نقد اينو واسه خودمون مرجع كنيم..........تو ناظري مثلا يكم......

.

mjorh
05-07-2013, 22:28
تقدیم به همه ی کنسول داران که هنوزم یاد نگرفتن چجوری بحث کنن :

Layken
05-07-2013, 22:29
حامد از تو بعيد بود

مگه من گفتم نقد اين معتبر؟؟؟؟

بنده گفتم ديگران هم اين نكته به چشمشون خورده و فقط ماها نبوديم..........تو ناظري مثلا يكم......

.

ولی مرادم از تو اصلا بعید نبود.
تو فقط یک بار برا نمونه برو تو تاپیک نمراتشون تو بازی سنتر از همین جا یا یک منبع فارسی
نقل بگیر مطلب رو بزار بگو هوش مصنوعی فلان بود کلی ادم که کنار مدیرانشون هم میان وسط ( البته اگه کاربر تراز بالایی باشی مثل الان که اینجا هستی )
اینجا ما از بس هیچی نمیگیم یک حرف هم میزنیم میشه بعید که حق میدم بهت.
اون ناظر هستی رو هم فرافکنی کردی ، ولی فقط یکم ؟

CRIS Joon CR7
05-07-2013, 22:33
این بازی از اول مشکل هوش مصنوعی بوده و باگ
و تیم دست و پا بسته ی ناتی داگ به این باگ و مشکل هوش مصنوعی پر و بال دادند و نتیجش شد The Last Of Us:n26:
مطمئن باشید اگر این بازی انحصاری نبود ، همه ازش آواتار و امضا میزدن!
این نظر ها جدید نیست ، ازین دست دیدگاه ها قبلا دیده شده و در ادامه هم خواهیم دید:n09:
مثل به به و چه چه کردن های TWD و بدوبیراه گفتن به عنوانی انحصاری مثل HR در صورتی که گیم پلی هر دو خیلی به هم نزدیکند ولی یکیشون
گیم پلی ش آخرت گیم پلی ولی گیم پلی اون یکی ضربه میزنه به دنیای گیم:n09:
موفق باشید/

halflife g
05-07-2013, 22:42
ولی مرادم از تو اصلا بعید نبود.
تو فقط یک بار برا نمونه برو تو تاپیک نمراتشون تو بازی سنتر از همین جا یا یک منبع فارسی
نقل بگیر مطلب رو بزار بگو هوش مصنوعی فلان بود کلی ادم که کنار مدیرانشون هم میان وسط ( البته اگه کاربر تراز بالایی باشی مثل الان که اینجا هستی )
اینجا ما از بس هیچی نمیگیم یک حرف هم میزنیم میشه بعید که حق میدم بهت.
اون ناظر هستی رو هم فرافکنی کردی ، ولی فقط یکم ؟
مرسي ديگه...پس از ما بعيد نيس؟؟؟دستت درد نكنه
تو قسمت نظرات هم فقط فنهاي بازي هستن ديگه همه يا مثه قديس بالا مي برن بازي رو يا مثه چي بهش توهين مي كنن

+

از كسايي مثه شما هم كه با تعصب شديد بازي رو انجام ميدين حق ميدم كه اينچنين و با اين لحن صحبت كني......وقتي صفحه. قبل از بازي اينهمه تعريف كردم همه خوشحال شدند و لذت بردند.......ولي وقتي اشكال بازي رو از زبان يكي ديگه اينجا مي نويسيم شديم اخ و تف:n03:

+

ببخشيد كه به جز تعريف از بازي پستايي هم در مورد انتقاد از بازي نوشتم.....غلط كردم....فقط اميدوارم وقتي خودتون هم در خلوت بازي رو انجام ميدادين و اين مسايل رو ديدين و اگه كس ديگه اي اومد گفت(كه با اين وضع عمرا كسي بياد اين تاپيك)ما هم يادتون بيفته

اون ناظر هم منظورم اين بود كه"يكم رعايت ناظريتو كن"

خلاصه واقعا متاسفم و غلط كردم كه ديگه همچين انتقادي كردم و پست دادم

.
مثل به به و چه چه کردن های TWD و بدوبیراه گفتن به عنوانی انحصاری مثل HR در صورتی که گیم پلی هر دو خیلی به هم نزدیکند ولی یکیشون
گیم پلی ش آخرت گیم پلی ولی گیم پلی اون یکی ضربه میزنه به دنیای گیم
/

من تا حالا از twd تعريف كردم ؟؟؟؟هر اندازه كه از hr انتقاد كردم از اونم انتقاد كردم.....خدا رو شكر كه بچه ها نظرمو در مورد twd ميدونن

مرسي مرسي

.

SamGun
05-07-2013, 22:50
خب بازی بی عیب نداریم

اتفاقا چه خوب شد گفتی مراد , دقیقا مسئله هوش مصنوعی افراد برام جالب و هیجان انگیز بود تا اونجا که وارد Capital Building شدم و Hunter ها عین محافظان موزه رژه میرفتن ! :دی Elie به صورت خیلی ساده از اطراف این موجودات با سرعت زیاد عبور میکرد .

در صورتی که من حتی روی نور چراغ قوه خودم حساس بودم روشون نیوفته :دی

اما کاری به هیچ بحث و نقدی ندارم , به جرات میگم TLOU بعد از مدت زمان طولانی (MGS4) اون حس قدیم که در بازی ها بدون تلاش خاصی بعد از 1 ساعت خودم رو جای کارکتر اول حس میکردم رو در من تداعی کرد !!

halflife g
05-07-2013, 22:54
خب بازی بی عیب نداریم

اتفاقا چه خوب شد گفتی مراد , دقیقا مسئله هوش مصنوعی افراد برام جالب و هیجان انگیز بود تا اونجا که وارد Capital Building شدم و Hunter ها عین محافظان موزه رژه میرفتن ! :دی Elie به صورت خیلی ساده از اطراف این موجودات با سرعت زیاد عبور میکرد .

نه ديگه شما نبايد انتقاد كني چون هم از شما بعيد نيس و هم اينكه چون انحصاريه انتقاد مي كني وگرنه الان اواتارت بود اين بازي:n02:

واقعا درود به طرفداراي بايوشاك كه اينهمه از بازي انتقاد كردم هيچوقن همچين جوابايي ندادن مخصوصا يك نفر كه خودش ميدونه....درود بهش

.

Mohammad.F.M
05-07-2013, 22:56

+
اورجينالم كجا بود

.

مراد ، بالا بردن و پايين آوردن (که من تا حالا مورد دومي رو انجام ندادم) به ضرر يا نفع ما هم نيست ...
اين وسط افرادي عاشق يه سري عناوين هستند که با ديدن ترول کردن ، در جواب ترولر ها بر ميخيزند ، و ترولر ها رو به هدفشون ميرسونن ، يه سري هم
ساکت ميشينن تا اون فرد با بي محلي روبرو بشه و محيط رو ترک کنه(مخاطبم شما نيستيد نعوذبالله )

دليلش رو گفتم ... به شخصه به عمرم پارتنر يا همون دستيار (تو بازي Ellie و ... ) ـي با اين هوش مصنوعي بالا نديده بودم ، اغلب تو بازي هاي ديگه
نقش تماشاگر ، حامل اسلحه
هم صحبت و ... بوده ولي ناتي داگ قسمت پارتنر رو چند پله بالا برد ... با همه ي ضعف هايي که اشاره شد ولي باز هم بهترين پارتنر Partner ميدونمش .

قطعا همينه شک نکن حس همزاد پنداري (!) هم بماند واسه نسل بعد

اورجينالم كجا بود
مثل مرد اوريجينال ميخريدي تا هيچکدوم ازين باگ هارو نبيني
البته اغراق ميکنم تو نسخه ي اصلي ولي بسياري از باگ ها ناشي از سخت افزار هستش ، حتي در شرايط مساوي با من هم خيلي ها به يه سري باگ
ها برخورده بودند که من تو 4 بار که بازي رو بازي کردم ، اون موارد رو نديدم ...
پيدا کردن باگ واسه يه سري ها به معني هاردکور بودن تلقي ميشه /
موفق باشيد ///

دقيقا حرف دل خيلي ها رو زدي ؛ يه سري فقط هدفشون کوبيدن يه سري بازي هاست و ازين کار لذت ميبرند ...

جالبته بعضی از دوستان میرن نظر 2 3 تا ... توی بازی سنتر رو سند و ملاک برای صحبتهاشون قرار میدن !!! والا من نمیدونم 37 تا نمره ی 10 و IGN و EDGE و اینهمه سایتی که بعد از مدت ها به یه بازی نمره 10 دادن ( که این خودش یه رکورده برای بازی ) هیچکدوم توی نقداشون از هوش مصنوعی چیزی ننوشتن و همه نمره ی کامل دادن اون وقت چندتا کاربر بازی سنتر این موضوع رو کشف کردن !

بازی سنتری که مدتی بعضیا اسمشو دیوانه سنتر گذاشته بودن و سعی داشتن فضای اینجا رو مثل اونجا خراب نکنن ( به گفته ی خودشون , اون زمان که میخواستن از این انجمن برن !!!) حالا شده ملکه ی نقد و بررسی بین سایتهای بین المللی !

===============================================

آقا در کل این بحث ها فایده نداره . بازی وقتی خودشو ثابت میکنه که اینهمه نمره ی کامل داره و متاش هم تا اینجا خارق العادس . سایتهای معتبر هم 90% از هوش مصنوعی حرفی نزدن و نمره ی کامل رو بهش دادن حالا هر کی ناراضیه موردی نداره عدد 95 و گوتیه امسال یادش نره:n09:

من این پست رو در نقل و قول ادامه نمیدم اما جواب به دوستانی که نقل میگیرن . 2 تا نکته در جواب ندادن من به پستاشون نهفتس . یا جواب ابلهان خاموشیست یا سکوت علامت رضاس:n08:حالا بیاید یاهو پی ام بدید تا بهتون بگم جواب ندادن من کدوم یکی از اون 2 مورده . متا مهم نیست . 10 مهم نیست . نمره مهم نیست . گوتی مهم نیست . فقط نظر شخصیه خود طرف مهمه :n08::n08:

تشکر از پستای بعضی دوستان هم باحاله:n08:اصلا یه سری کاربرا که تو عمرش توی تالار گیم دیده نشدن و تمام یوزرا ساختگیه اسمشون به عنوان تشکر زیر پست بعضیاس:n08:باو ملت که خر نیستن منم بخوام الان 32 تا کاربر میتونم از بخش ورزش بیارم واسه تشکر . زشته نکنید اینکارارو :n08:

Layken
05-07-2013, 22:59
مرسي ديگه...پس از ما بعيد نيس؟؟؟دستت درد نكنه
تو قسمت نظرات هم فقط فنهاي بازي هستن ديگه همه يا مثه قديس بالا مي برن بازي رو يا مثه چي بهش توهين مي كنن

+

از كسايي مثه شما هم كه با تعصب شديد بازي رو انجام ميدين حق ميدم كه اينچنين و با اين لحن صحبت كني......وقتي صفحه. قبل از بازي اينهمه تعريف كردم همه خوشحال شدند و لذت بردند.......ولي وقتي اشكال بازي رو از زبان يكي ديگه اينجا مي نويسيم شديم اخ و تف:n03:

+

ببخشيد كه به جز تعريف از بازي پستايي هم در مورد انتقاد از بازي نوشتم.....غلط كردم....فقط اميدوارم وقتي خودتون هم در خلوت بازي رو انجام ميدادين و اين مسايل رو ديدين و اگه كس ديگه اي اومد گفت(كه با اين وضع عمرا كسي بياد اين تاپيك)ما هم يادتون بيفته

اون ناظر هم منظورم اين بود كه"يكم رعايت ناظريتو كن"

خلاصه واقعا متاسفم و غلط كردم كه ديگه همچين انتقادي كردم و پست دادم

.

من تا حالا از twd تعريف كردم ؟؟؟؟هر اندازه كه از hr انتقاد كردم از اونم انتقاد كردم.....خدا رو شكر كه بچه ها نظرمو در مورد twd ميدونن

مرسي مرسي

.

خدای نکرده منظور این ینست که بهت بی احترامی کنیم اصلا این طور نیست برداشت ها کمی سنگین تر شده ، بحث سر ( بازی سنتره ) که یک موقعی خودت بهشون میگفتی دیوانه سنتر

تو هر روز بیا بگو هوش مصنوعی بازی فلانه مطمئن باش هیشکی چیزی نمیگه یا نظرت رو رد نمی کنه
بین این همه سایت خارجی که این همه که یک صدا گفتن بهترین بازی نسل هستن سایت هایی معتبری که به هوش مصنوعی ایراد گرفتن
مثلا همین گیم اینفور خب به جای این که بری از اونجا نقل بیاری و بگی اقا این مرجع این حرف رو زده و با من و شایان هم عقیدست
مطمئن باش اون پست صد افرین هم داره اما دیگه بازی سنتر اونم از تو ؟ اونم به شکلی که انگار ما چند ساله از اونجا منبع میاریم

SamGun
05-07-2013, 23:06
نه ديگه شما نبايد انتقاد كني چون هم از شما بعيد نيس و هم اينكه چون انحصاريه انتقاد مي كني وگرنه الان اواتارت بود اين بازي:n02:

واقعا درود به طرفداراي بايوشاك كه اينهمه از بازي انتقاد كردم هيچوقن همچين جوابايي ندادن مخصوصا يك نفر كه خودش ميدونه....درود بهش

.

قضیه بعید چیه حالا ؟ :دی

halflife g
05-07-2013, 23:18
خدای نکرده منظور این ینست که بهت بی احترامی کنیم اصلا این طور نیست برداشت ها کمی سنگین تر شده ، بحث سر ( بازی سنتره ) که یک موقعی خودت بهشون میگفتی دیوانه سنتر

نه اصلا بي احترامي نبوده كه...حتما شوخي بوده مثه دفعات قبل

بله ديوانه سنتر هست ولي انجمنش با اون كاربراي متعصبش.......اين نقد يك بازي بود و قسمت نقد بازيش چه ربطي به انجمن و بحثاش داره؟؟؟؟؟تازه مگه من گفتم اين نقد اونا معتبر؟؟؟؟؟گفتم اين نشون ميده به غير از ما هم بقيه اين مشكلو ديدن همين.....همونطور كه سعيدم ميگه در مورد اين مشكل .....حرفم حرف بدي بوده؟؟؟؟

اگه بري gameinformer هم نوشته در مورد AI اش و مشكلش.......ولي تو بازيسنتر توضيح طولاني داشت و خوب و كامل نوشته شده بود(حتي مثلا با اليزابتم مقايسه كرده همون موارد قابل بحث خود مارو)

+

بهرحال بعد از اين پست من متوجه شدم كه اينكارا از من بعيد نيس و البته من TWD رو هم دوست دارم(عنواني كه شب و روز ازش بد گفتم)

+
بازي هم كه خودم ادعا مي كنم امسال گوتي خواهد شد رو هم ميخوام بكوبم:n01:خودم كردم كه لعنت بر خودم باد.......موفق باشيد

.

779
06-07-2013, 01:22
جالبترین مدل منطق :

هوش مصنوعی بازی ایراد داره. اینجاش فلانه اونجاش فلان و ...

جواب فن ها :دی

والا من نمیدونم 37 تا نمره ی 10 و IGN و EDGE و اینهمه سایتی که بعد از مدت ها به یه بازی نمره 10 دادن ( که این خودش یه رکورده برای بازی ) هیچکدوم توی نقداشون از هوش مصنوعی چیزی ننوشتن و همه نمره ی کامل دادن اون وقت چندتا کاربر بازی سنتر این موضوع رو کشف کردن !
آقا در کل این بحث ها فایده نداره . بازی وقتی خودشو ثابت میکنه که اینهمه نمره ی کامل داره و متاش هم تا اینجا خارق العادس . سایتهای معتبر هم 90% از هوش مصنوعی حرفی نزدن و نمره ی کامل رو بهش دادن حالا هر کی ناراضیه موردی نداره عدد 95 و گوتیه امسال یادش نره
بابا به جانه خودم سایت حسن عبدل الحسین به بازی 10 داده... بابا برو نگاه کن عمم به بازی 10 داده... 10... 10 every Where... :دی

یعنی ما عوضی میبینیم که هوش مصنوعی مشکل داره دیگه :دی تازه خوبه تو خیلی از نقدها هم این مورد ذکر شد. همین نقد GS رو برین ببینین.
تا وقتی که بحث ها متعصبانه باشه و بدون هیچ دلیلی بیان فقط پست بدن "نه شما اشتباه میگین"، به نظر من ارزش بحث وجود نداره. مراد به نظر من بحث نکنی بهتره چون باز پست بعدی میان میگن "این همه 10 رو نمیبینین؟" یا فلان و ... هیچوقت جواب درست بهت نمیدن.
درصد فن بودن به جایی رسیده که بازی رو طرف بازی نکرده بعد میاد میگه هرکی زیر بگه Overrate اصلا گیمر نیست طرف... خوب این معلومه دیگه یعنی متا و ... مهم تر از شخص خودش هست طوریکه بازی نکرده میزنه Best game of generation
تازه از نظر من که خیلی مشکلات دیگه ای هم داره از جمله تکراری شدن بازی یا اصلا سبک بازی که هویت خاصی نداره و ... اما خوب دلیل نمیشه بازی مثلا 10 نگیره. هربازی ای یک سری مشکلات داره من خودم به Bioshock Infinite 9.8 میدم اما اگه بخوای فنی نگاه کنی و همه جوانب رو در نظر بگیری به 8 هم نمیرسه.

City 17
06-07-2013, 07:31
تا وقتی که بحث ها متعصبانه باشه و بدون هیچ دلیلی بیان فقط پست بدن "نه شما اشتباه میگین"، به نظر من ارزش بحث وجود نداره. مراد به نظر من بحث نکنی بهتره چون باز پست بعدی میان میگن "این همه 10 رو نمیبینین؟" یا فلان و ... هیچوقت جواب درست بهت نمیدن.
درصد فن بودن به جایی رسیده که بازی رو طرف بازی نکرده بعد میاد میگه هرکی زیر بگه Overrate اصلا گیمر نیست طرف... خوب این معلومه دیگه یعنی متا و ... مهم تر از شخص خودش هست طوریکه بازی نکرده میزنه Best game of generation

This
+
متاسفانه بعضی جاها هنوز ظرفیت انتقاد فنی رو نداریم، کسی که میاد به بازی 9.5 میده مطمئنا طرفدار بازی هست، اما همون شخص تا کوچکترین انتقادی رو داشته باشه، ولو نادرست، به خاطر ظرفیت کم انتقاد مثل یک شخص رندمی که قصد ترول داره باهاش برخورد میشه. وقتی کیفیت بازی تا این حد خوبه(که شکی درش نیست)، این خودش رو در عمل نشون میده و اینجور برخوردهای غیر منطقی به جای دفاع با دلیل و منطق، فقط تاثیر عکس داره، به جز دلخوری هایی که در کنارش پیش میاد.

MR.CART
06-07-2013, 09:32
آقا گیم اینفورمر هم دقیقا به این نکته رو گفته حالا هی بگید وجود نداره :n21:
.
The companion AI is, for the most part, adequate. If in combat, they will fight, shoot, and kill infected alongside you. If you're grabbed by a scavenger, Ellie will run up and stab him
in the neck repeatedly with her knife to save you. If you're low on health or ammo, Ellie will search for supplies and give them to you. Some level of suspension of disbelief must be administered, however, since your companions won't be seen by infected or other humans when you are hidden. For a game so focused in realism in its gameplay, it may irk some gamers to see Ellie run directly in front of an enemy and the enemy reacting in any way. For me, though, I find that this was a necessary sacrifice in order to keep the game from being too frustrating. If a companion risked being seen every time they moved from cover, then you would be found out too many times by enemies based on actions that you had no fault in.

mjorh
06-07-2013, 10:30
ببینید همونطور که گفته شد ، تا دید متعصبانه وجود داشته باشه ، هیچ بحثی جلو نمیره ! و چیزی جز کدورت باقی نمیزاره ، الان کاملا مشخصه بچه های انجمن گیم تقسیم شدن ، گنگستر بازیه !دی! یکی نظر میده هر چی باشه دوستان حزبش میان یا علی لایک لایک و همینطور حزب دیگه ...من البته بی طرفم و طرفدار بازیه خوب ...
بازی که بدون مشکل نمیشه ، تو تاپیک بایوشاک انتقاد شد که بعضا بجا بود بدون هیچ دعوایی و تیکه پروندنی بحث کردیم تموم شد ، اینجا تا میایی بگی AI یه کم ایراد داره ملت انگار وای به ناموسشون ...EH! طرفدار و فن خفن سونی و ناتی(خارجی هم هست خودم ازش شنیدم) که میگه این بازی از بایوشاک هم بهتره ، قبول داره که AI یه کم ایراد داره ، میگه مثلا الی میاد جلوت وا میسه یه چن ثانیه ای و نمیره ....چیزای مشابه این ، به نظر هم دیگه احترام بزاریم اگه کسی تیکه پروند اعتنا نکنیم بش خودش آدم میشه و قشنگ بحث کنید .
موفق یاشید .

+

الان پست قبلی محسن خان رو ببینید ، بابا اگه فک میکنی طرف تیکه میپرونه بی منطق هست خب عزیز من جوابشو نده ، به قول معروف Don't Feed The Fuckin Troll
حالا همینطور ادامه بدید ببینیم تهش کجا رو فتح میکنید .

CRIS Joon CR7
06-07-2013, 10:50
ببینید همونطور که گفته شد ، تا دید متعصبانه وجود داشته باشه ، هیچ بحثی جلو نمیره ! و چیزی جز کدورت باقی نمیزاره ، الان کاملا مشخصه بچه های انجمن گیم تقسیم شدن ، گنگستر بازیه !دی! یکی نظر میده هر چی باشه دوستان حزبش میان یا علی لایک لایک و همینطور حزب دیگه ...من البته بی طرفم و طرفدار بازیه خوب ...
بازی که بدون مشکل نمیشه ، تو تاپیک بایوشاک انتقاد شد که بعضا بجا بود بدون هیچ دعوایی و تیکه پروندنی بحث کردیم تموم شد ، اینجا تا میایی بگی AI یه کم ایراد داره ملت انگار وای به ناموسشون ...EH! طرفدار و فن خفن سونی و ناتی(خارجی هم هست خودم ازش شنیدم) که میگه این بازی از بایوشاک هم بهتره ، قبول داره که AI یه کم ایراد داره ، میگه مثلا الی میاد جلوت وا میسه یه چن ثانیه ای و نمیره ....چیزای مشابه این ، به نظر هم دیگه احترام بزاریم اگه کسی تیکه پروند اعتنا نکنیم بش خودش آدم میشه و قشنگ بحث کنید .
موفق یاشید .

+

الان پست قبلی محسن خان رو ببینید ، بابا اگه فک میکنی طرف تیکه میپرونه بی منطق هست خب عزیز من جوابشو نده ، به قول معروف Don't Feed The Fuckin Troll
حالا همینطور ادامه بدید ببینیم تهش کجا رو فتح میکنید .

حمید ، مشکل اینجاس که کلا اکسلاسیو سونی اینجور مورد حجمه قرار میگیرد ،
من خودم حداقل بازی رو 4 بار تموم کردم ، از ریز و درشت و زیر و بم بازی آگاهم ، ولی این رو قبول کنید که اگر جو طوری بود که محیط کمی دوستانه تر بود و
اینقدر بی مهری:n28: وجود نداشت ، خود من (که متاسفانه لیبل سونی فن چسبوندن بم) میامدم به باگ و
برخی اشکالات بازی اشاره میکردم در محیطی دوستانه:n26:
نمیخوام موعظه کنم ولی اینو بگم که بازی ها ساخته ی دست آدم هستند و مطمئنا اشکالاتی دارند ،
ولی شما نمونه ی بهتر رو ذکر کن ، اونموقع گردن من از مو نازکتر:n01:

بابا اگه فک میکنی طرف تیکه میپرونه بی منطق هست خب عزیز من جوابشو نده
آره الان که میبینم متاسفانه نمونه های زیادی تو تاپیک های مقدماتی جام جهانی و والیبال و ... هم موجوده ... :n27:
این هم بخشی از همان نقدی که عده ای بهش اشاره کردند :

تعریف از گرافیک TLOU که کاری بیهوده است، زیرا کمتر کسی است که تا اینجای کار در این نسل با شهره استودیو ND در به کارگیری جلوه‌های بصری فوق العاده آشنا نباشد. اما لازم میبینم که نکاتی در مورد انیمیشن‌های بازی ذکر کنم. ND با به کاری گیری سیستم منحصر به فرد Motion Capture در حین ضبط صدا و حالات چهره بازیگرها، انقلابی در این صعنت بوجود آورد که نشان داد تا چه اندازه استفاده از انیمشین‌های عالی و صداگذاری با احساس می‌تواند در روایت داستان و انتقال احساسات تاثیرگذار باشد.

گیم پلی بازی در حدی عظیم است که در این چند سطر کم نمیتوان عدالت را در موردش رعایت کرد. اما سعی می‌کنم مهمترین نکات آن را ذکر کنم. TLOU یک بازی Open World نیست اما به واقع محیط‌های بزرگ در بازی و همچنین آزادی عمل در انجام مبازرات حسی بیشتر از رضایت‌مندی برای من بوجود آورد. در حالی که هر اشتباهی در انتخاب نحوه مبارزه برایتان گران تمام می‌شود در کنار کمبود مهمات و سیستم ساخت آیتم‌ها، چنان تنشی برای شما ایجاد می‌شود که نمونه‌اش را در هیچ بازی هم سبک دیگری مشاهده نکرده‌اید. همچنین باعث می‌شود که ذهن خود را برای به کارگیری راه‌ها و استراتژی‌ها مختلف در هنگام رویارویی با Hunter‌ها به کار بیاندازید. در این بین دشمنان infected نیز به چند نوع مختلف تقسیم شده اند که هرکدام ویژگی‌های متفاوت دارند که نحوه مبازه خاص خود را می‌طلبند. اما نباید Ellie و دیگر همیاران خود در بازی فراموش کنید چرا که در مواقع حساس با هر سلاحی که نزدیک دستشان باشد چه آجر، چه چاقو یا غیره به کمکتان می‌آیند.

Neil Druckmann به راستی با ساخت TLOU درس کارگردانی به دیگر بازیسازها داد. پرداخت عالی شخصیت ها، تنوع گیم پلی، صحنه هایی که در حین کوچکی تاثیر گذار هستند، طراحی نفس گیر مراحل و قرار دادن هنرمندانه تکه تکه‌های بازی در کنار هم نشان از بازی سازی با اعتماد به نفس تیم سازنده است. که قطعا بدون ساخت‌های قبلی این شرکت امکان پذیر نبود. ND در صنعتی که خیلی از بازی سازان در آن ادعای ساخت بازی‌های AAA دارند، اثری را خلق کرد که نشان داد می‌توان بدون استفاده از محتوای جنسی و خشونت بی کله، به درجه بالایی از بلوغ در بازی‌ها رسید و بدون هراس، بازی عظیم و سرگرم کننده ساخت که گویی خیلی از بازی‌سازان و حتی خود Hideo Kojima بعد از ساخت MGS3 برای مدت طولانی، چگونگی ساخت آنها را فراموش کرده‌اند. در پایان، از نظر من TLOU کاملا شایسته نمره کامل 10 است و هر چیزی کمتر از آن ظلم در حق این بازی است.

.../

halflife g
06-07-2013, 11:58
تعریف از گرافیک TLOU که کاری بیهوده است، زیرا کمتر کسی است که تا اینجای کار در این نسل با شهره استودیو ND در به کارگیری جلوه‌های بصری فوق العاده آشنا نباشد. اما لازم میبینم که نکاتی در مورد انیمیشن‌های بازی ذکر کنم. ND با به کاری گیری سیستم منحصر به فرد Motion Capture در حین ضبط صدا و حالات چهره بازیگرها، انقلابی در این صعنت بوجود آورد که نشان داد تا چه اندازه استفاده از انیمشین‌های عالی و صداگذاری با احساس می‌تواند در روایت داستان و انتقال احساسات تاثیرگذار باشد.

گیم پلی بازی در حدی عظیم است که در این چند سطر کم نمیتوان عدالت را در موردش رعایت کرد. اما سعی می‌کنم مهمترین نکات آن را ذکر کنم. TLOU یک بازی Open World نیست اما به واقع محیط‌های بزرگ در بازی و همچنین آزادی عمل در انجام مبازرات حسی بیشتر از رضایت‌مندی برای من بوجود آورد. در حالی که هر اشتباهی در انتخاب نحوه مبارزه برایتان گران تمام می‌شود در کنار کمبود مهمات و سیستم ساخت آیتم‌ها، چنان تنشی برای شما ایجاد می‌شود که نمونه‌اش را در هیچ بازی هم سبک دیگری مشاهده نکرده‌اید. همچنین باعث می‌شود که ذهن خود را برای به کارگیری راه‌ها و استراتژی‌ها مختلف در هنگام رویارویی با Hunter‌ها به کار بیاندازید. در این بین دشمنان infected نیز به چند نوع مختلف تقسیم شده اند که هرکدام ویژگی‌های متفاوت دارند که نحوه مبازه خاص خود را می‌طلبند. اما نباید Ellie و دیگر همیاران خود در بازی فراموش کنید چرا که در مواقع حساس با هر سلاحی که نزدیک دستشان باشد چه آجر، چه چاقو یا غیره به کمکتان می‌آیند.

Neil Druckmann به راستی با ساخت TLOU درس کارگردانی به دیگر بازیسازها داد. پرداخت عالی شخصیت ها، تنوع گیم پلی، صحنه هایی که در حین کوچکی تاثیر گذار هستند، طراحی نفس گیر مراحل و قرار دادن هنرمندانه تکه تکه‌های بازی در کنار هم نشان از بازی سازی با اعتماد به نفس تیم سازنده است. که قطعا بدون ساخت‌های قبلی این شرکت امکان پذیر نبود. ND در صنعتی که خیلی از بازی سازان در آن ادعای ساخت بازی‌های AAA دارند، اثری را خلق کرد که نشان داد می‌توان بدون استفاده از محتوای جنسی و خشونت بی کله، به درجه بالایی از بلوغ در بازی‌ها رسید و بدون هراس، بازی عظیم و سرگرم کننده ساخت که گویی خیلی از بازی‌سازان و حتی خود Hideo Kojima بعد از ساخت MGS3 برای مدت طولانی، چگونگی ساخت آنها را فراموش کرده‌اند. در پایان، از نظر من TLOU کاملا شایسته نمره کامل 10 است و هر چیزی کمتر از آن ظلم در حق این بازی است.
خوب اينا چه ربطي به هوش مصنوعي داره؟؟؟بحث ما سر هوش مصنوعي بود(تازه اواخر پاراگراف دوم در مورد نكات قوت هوش مصنوعي رو هم خودم تو پستم آورده بودم)

اگرم اينقدر از سايتاي خارجي نمره مياريد تو اونا هم به اين هوش مصنوعي اشاره شده به كرات.(كه فكر نكنم خيلي به جز نمره خود نقدو خونده باشن).....

+

جو هم دوستانس به شرطي كه خودتون بذارين دوستانه بمونه :
من يه تيكه اي از حرفاي نقدو نوشتم عوض اينكه طرفداراي بازي بيان منطقي دليل بيارن يا با لودگي ميگن از فردا ميريم بازينما هم بخوونيم يا نمرات بازي رو رديف مي كنن و يا اينكه نميدونم در مورد تاپيكاي مورد بي مهري قرار گرفته سوني در انجمن(كه نميدونم چرا كسي تو تاپيك خداي جنگ و انچارتد و هوي رين چيزي نگفته و يهو اينجا همه دارن به سوني بي مهري مي كنن)حرف ميزنن
سوال رو با جواب پرشش دادن جو رو دوستانه حفظ مي كنه نه سوال رو با به حاشيه كشوندن جواب دادن:n06:

+

در مورد بايوشاك من تو تاپيك خود بازي تا همين ديروز(كه چند ماه از انتشارش گذشته ) انتقاد كردم - تو تاپيك داستان بازي ازش انتقاد كردم - تو تاپيك بهترين شوتر در مقايسه با شماره قبلش مقايسه كردم - تو پروفايل طرفداراي بازي كلي از بازي انتقاد كردم-تو همين تاپيك از اليزابت و نامريي بودنش انتقاد كردم

پس چرا كسي با حاشيه سازي جوابمونو نداد و نگفت كه تو ترول كننده لوين هستي و داره لوين مورد بي مهري قرار مي گيره و .......؟؟؟؟؟:n02:

اگه يك لحظه مقايسه كنيد خودتون به جواب مي رسيد:n06:

.

MR.CART
06-07-2013, 12:21
اقا من که حقیقت رو گفتم شد بی منطقی؟اقا تو انقد زود ناراحت میشی و طاقت انتقاد نداری لازم نکرده fan باشی.

Layken
06-07-2013, 13:21
الان من کل پست هام رو نگاه کردم یادم نمیاد از بایوشاک اسمی برده باشم
دوستان بین بحث ها صحبت از بایوشاک هم میشه که ما از بایوشاک فلان گفتیم خبری نشد ولی اینجا میگیم خبری میشه !
بحث بایوشاک با این چه سنخیتی داره ؟ :n13:

matrix_3s
06-07-2013, 14:02
برا چی میخوای؟ :n02:
مسیرش اینجوریه :
X:\games\BCES01584-[The Last of Us]\PS3_GAME

خیلی ممنون رفیق.............کارمو را انداختی
باو از یکی بازی میگیرم مثله این عقده ایا تگ میندازه رو بازی:n02:

Layken
06-07-2013, 16:40
داشتم وضعیت خیابون رو رصد می کردم یهو دید از اون زیر میرا یه کوچولو اومد نشست اونجا :دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اصلا اون حسی که اون لحظه بهم دست داد خیلی فوق العاده بود ، حس پدرانه بودن هم خیلی خوفه ها :n02:

Alex Fera
06-07-2013, 16:52
خوب اينا چه ربطي به هوش مصنوعي داره؟؟؟بحث ما سر هوش مصنوعي بود(تازه اواخر پاراگراف دوم در مورد نكات قوت هوش مصنوعي رو هم خودم تو پستم آورده بودم)

اگرم اينقدر از سايتاي خارجي نمره مياريد تو اونا هم به اين هوش مصنوعي اشاره شده به كرات.(كه فكر نكنم خيلي به جز نمره خود نقدو خونده باشن).....

+

جو هم دوستانس به شرطي كه خودتون بذارين دوستانه بمونه :
من يه تيكه اي از حرفاي نقدو نوشتم عوض اينكه طرفداراي بازي بيان منطقي دليل بيارن يا با لودگي ميگن از فردا ميريم بازينما هم بخوونيم يا نمرات بازي رو رديف مي كنن و يا اينكه نميدونم در مورد تاپيكاي مورد بي مهري قرار گرفته سوني در انجمن(كه نميدونم چرا كسي تو تاپيك خداي جنگ و انچارتد و هوي رين چيزي نگفته و يهو اينجا همه دارن به سوني بي مهري مي كنن)حرف ميزنن
سوال رو با جواب پرشش دادن جو رو دوستانه حفظ مي كنه نه سوال رو با به حاشيه كشوندن جواب دادن:n06:

+

در مورد بايوشاك من تو تاپيك خود بازي تا همين ديروز(كه چند ماه از انتشارش گذشته ) انتقاد كردم - تو تاپيك داستان بازي ازش انتقاد كردم - تو تاپيك بهترين شوتر در مقايسه با شماره قبلش مقايسه كردم - تو پروفايل طرفداراي بازي كلي از بازي انتقاد كردم-تو همين تاپيك از اليزابت و نامريي بودنش انتقاد كردم

پس چرا كسي با حاشيه سازي جوابمونو نداد و نگفت كه تو ترول كننده لوين هستي و داره لوين مورد بي مهري قرار مي گيره و .......؟؟؟؟؟:n02:

اگه يك لحظه مقايسه كنيد خودتون به جواب مي رسيد:n06:

.

مراد جان شرمنده،اما اگه ایرادی هم به AI باشه،اولا باید تو یه جو دوستانه مطرح بشه و در موردش صحبت بشه،نه با طنز و تیکه و طعنه پروندن:n01:.................
دوما هم اینکه شما خودت داری میگی تمام نقدهای معتبر خارجی به AI بازی ایراد گرفتن،خوب مرادی شما بهتر بود از همونا نقل قول میگرفتی و اینجا میذاشتی،حتی اگه ترجمه هم نمیکردی به جرات میتونم بگم خیلی از بچه ها وارد بحث میشدن و به نظر خودمم بحث خوبی میشد..................
نه بیای از BC کپی پیست کنی اینجا،نویسنده های BC کجا معتبر شناخته شدن که بخواد نقدشون توی P30 که هزاران برابر جو تخصصی تری نسبت به اونجا داره الگو قرار بگیره؟!

+
یه نکته دیگه هم بگم،کدوم یک از بچه های اینجا قبل از شما اسم BI رو آوورد که شما این قضیه رو داخل میکنید؟!
توی تاپیک خود BI هم کم مشکل نبوده،شما نمیبینید چون اجازه دسترسی ندارید،خیلی از بحث ها توی نطفه خفه شده خیلی هم بعد از به بلوغ رسیدن کشته شده که همین باعث جریانات بزرگی شده خودش:n03:

در کل،کسی نمیتونه اینجا به کسی خرده بگیره که چرا از یه بازیه بد تعریف کرده یا از یه بازی خوب انتقاد،اینجا فرومِ،هرکی میتونه بیاد نظر شخصی خودش رو بگه،اما یه قوانینی داره،به قول یکی از دوستان مرز بین اتقاد و ترولینگ از مو باریک تره..............................

779
06-07-2013, 17:18
داشتم وضعیت خیابون رو رصد می کردم یهو دید از اون زیر میرا یه کوچولو اومد نشست اونجا :دی

اصلا اون حسی که اون لحظه بهم دست داد خیلی فوق العاده بود ، حس پدرانه بودن هم خیلی خوفه ها :n02:

واقعا انیمیشن کاورگیری فوق العاده نو و جدید بود و این قسمت رو میدیدی روحت شاد میشد :دی
تام چیک هم حتی شگفت زده شده بود از این :دی :

When Ellie occupies that same spot as Joel in cover, she is not at all in the same spot. Since she’s small, she is instead ducking under his arm and hiding in the gap between Joel and the wall. He is, nearly literally, taking her under his wing. It’s a lovely bit of animation, and an iconic image for The Last of Us: a grizzled action hero, his arm around a frightened young girl, protecting her while he ducks behind cover, encircling her. They are almost nestled together. She is the manifestation of his vulnerability. It’s one of the many examples of heart-aching expressiveness between the game’s devastating prologue and the even more devastating final four syllables.

... حالا چرا قیافه ی Ellie اینجوریه ؟ انگار داره میگه : Oh god, him again! :دی

Alex Fera
06-07-2013, 17:37
... حالا چرا قیافه ی Ellie اینجوریه ؟ انگار داره میگه : Oh god, him again! :دی

قیافش خیلی وقتا اینجوری میشد تو بازی..................
آدم یاد ترول Poker Face میوفته:n02:

halflife g
06-07-2013, 18:01
مراد جان شرمنده،اما اگه ایرادی هم به AI باشه،اولا باید تو یه جو دوستانه مطرح بشه و در موردش صحبت بشه،نه با طنز و تیکه و طعنه پروندن.................
دوما هم اینکه شما خودت داری میگی تمام نقدهای معتبر خارجی به AI بازی ایراد گرفتن،خوب مرادی شما بهتر بود از همونا نقل قول میگرفتی و اینجا میذاشتی،حتی اگه ترجمه هم نمیکردی به جرات میتونم بگم خیلی از بچه ها وارد بحث میشدن و به نظر خودمم بحث خوبی میشد..................نه بیای از BC کپی پیست کنی اینجا،نویسنده های BC کجا معتبر شناخته شدن که بخواد نقدشون توی P30 که هزاران برابر جو تخصصی تری نسبت به اونجا داره الگو قرار بگیره؟!
یه نکته دیگه هم بگم،کدوم یک از بچه های اینجا قبل از شما اسم BI رو آوورد که شما این قضیه رو داخل میکنید؟!توی تاپیک خود BI هم کم مشکل نبوده،شما نمیبینید چون اجازه دسترسی ندارید،خیلی از بحث ها توی نطفه خفه شده خیلی هم بعد از به بلوغ رسیدن کشته شده که همین باعث جریانات بزرگی شده خودش

بنده 5 تا پست در مورد نقد بازي دادم كدوم يكيش با تيكه و طعنه در مورد AI صحبت كردم؟؟؟پست اخرم از تيكه هاي خود نقد ميشه تيكه و طعنه؟؟؟؟ممنون ميشم اگه نشون بدين و اثبات كنين..........وگرنه همه ميتونن اينطوري ادعا كنن
بله درست مي گيد اشتباه كردم و نمونه خارجي اين حرفا هم هست (كه بچه ها گذاشتن)ولي دوستان ميتونستن بگن تا من خارجيشم بيارم خدمتشون نه اينكه مسخره بازي انجام بدن
بايوشاك يه بازي هم تراز و موفق مثه اين بازي هست كه بنده خيلي ازش انتقاد كردم ولي طرفداراش با جنبه جواب دادن و من به خاطر جنبه اي كه اونا داشتن اسم اين بازي رو آوردم وگرنه با اسم بازي من كاري ندارم

+

اگر هم ديدين در تاپيك بايوشاك همچين اتفاقي نيفتاد اين بود كه ناظرا در اون قسمت به قول شما در نطفه خفه كردند و يا با منطق جواب دادند نه اينكه ناظرا خودشون مثه اينجا كاربر رو مسخره كنن و بعدش هم توهين كنن و بگن بهت برنخوره:n06:

خدا رو شكر سه صفحه اخير رو كه بحثا اتفاق افتاده بخوونيد بهم زننده نظم تاپيك و كسي كه كاربر رو به مسخره گرفته ميتونيد پيدا كنيد نيازي به نقل قول كردن نيست(لازمه هم بيارم)

.

Alex Fera
06-07-2013, 18:19
بنده 5 تا پست در مورد نقد بازي دادم كدوم يكيش با تيكه و طعنه در مورد AI صحبت كردم؟؟؟پست اخرم از تيكه هاي خود نقد ميشه تيكه و طعنه؟؟؟؟ممنون ميشم اگه نشون بدين و اثبات كنين..........وگرنه همه ميتونن اينطوري ادعا كنن
بله درست مي گيد اشتباه كردم و نمونه خارجي اين حرفا هم هست (كه بچه ها گذاشتن)ولي دوستان ميتونستن بگن تا من خارجيشم بيارم خدمتشون نه اينكه مسخره بازي انجام بدن
بايوشاك يه بازي هم تراز و موفق مثه اين بازي هست كه بنده خيلي ازش انتقاد كردم ولي طرفداراش با جنبه جواب دادن و من به خاطر جنبه اي كه اونا داشتن اسم اين بازي رو آوردم وگرنه با اسم بازي من كاري ندارم

+

اگر هم ديدين در تاپيك بايوشاك همچين اتفاقي نيفتاد اين بود كه ناظرا در اون قسمت به قول شما در نطفه خفه كردند و يا با منطق جواب دادند نه اينكه ناظرا خودشون مثه اينجا كاربر رو مسخره كنن و بعدش هم توهين كنن و بگن بهت برنخوره:n06:

خدا رو شكر سه صفحه اخير رو كه بحثا اتفاق افتاده بخوونيد بهم زننده نظم تاپيك و كسي كه كاربر رو به مسخره گرفته ميتونيد پيدا كنيد نيازي به نقل قول كردن نيست(لازمه هم بيارم)

.

مراده عزیز من،من نه مشکلی با تو دارم نه با فن های BI،همینجا هم بهت اطمینان میدم تجربم توی صنعت گیم ثابت کرده که نه فن بازی ای بشم،نه فن بمونم....................
در کل دنبال مقصر گشتن کاملا اشتباه هستش..............
اگه اینجا BC بود مطمئن باش هیچ وقت وارد همچین بحث هایی نمیشدم،چون میدونم تمام بچه های P30 حداقل بزرگ فکر میکنن.............

+
در کل ترول کردن کار درستی نیست عزیزان من،روی صحبتم با همس.............
خواهشا هم فعلا این بحث های بی فایده و ثمر رو بذارید کنار..............
من بیچار رو بگو اومدم اینجا یکم بحث منطقی بکنم:n03:

+
یکی دو روز دیگه در خدمت دوستانی که میگن هوش مصنوعی ضعیف هستش میرسم:n25:
فعلا به علت مقدمات بدبختی،نرسیدم بازی رو تموم کنم.................

halflife g
06-07-2013, 18:30
یکی دو روز دیگه در خدمت دوستانی که میگن هوش مصنوعی ضعیف هستش میرسم:n25:
فعلا به علت مقدمات بدبختی،نرسیدم بازی رو تموم کنم.................
انشالله ...حتما در موردش با هم بحث مي كنيم(البته تو پروفايلمون ديگه:n02:)
موفق باشين

.

amin 2010
07-07-2013, 00:06
@ hamid
:n02: اره دقيقا گنگي شده اينجا ، تو يكدوم از جبهه ها البته يه عضو جديد ميبينيم كه الان سردسته اون جبهه هم شده با قدرت هم عمل ميكنه انصافا :n02: اون يكي جبهه البته با توجه به گندكاري DRM policy اوليه مايكروسافت اعضاش فعلا نسبتا ثابت بوده عضو شاخصِ جديدي نداره :n02:الان دقيقتر فكر كردم توازن ِ قوا بنظرم بهم ريخته :n02: البته من بشخصه ليبرال هستم هر گروهي به قدرت برسه ميتونه رو من حساب كنه مشكلي نيست :n02:
+
اها راستي ديروز بازي رسيد دستم :n02: خلاصه ميگم، اقا بازي خــــــيلــــــي خوبه انصافا ، بعد ١.٥ سال اولين بازيه كه قصد دارم تمومش كنم :n02: اين بحثاي چالشي و همه گيمر كُش تموم شد نظرمو كامل ميگم :n02:( ميدونم همه بي صبرانه منتظر نقد من هستين :n02:)
+
دوستان يه بازي ارزش نداره دوستيامونو خراب كنيم ، سعي كنين باز سر مسائل مهم مثله طرفداري از بارسا دوستيامونو خراب كنيم ( الان مثلا من از وقتي فهميدم البرز بارساييه ديگه حتي پروفايلشوچك نميكنم ، يا سهيل همينطور ، ياحامد مثلا طرفداره رئال الان البرز ديگه جواب سلام اونو نميده (كلا پيچيدست خيلي:n02:)) ولي سرِ بازي ارزش نداره ، اصل حرفم اينه اين امتياز به هم زدن دوستيو براي مسائل حياتي تر حفظ كنين :n02:با تشكر :n02:
P.s : يوزر جديد دو تا دوستمون هم مبارك :n02:

brain
07-07-2013, 00:42
اتفاقا من که حال میکنم بازی نقد و بررسی بشه :n02: ولی کاملا منطقی و دوستانه ، نه بحث و جدل بی نتیجه و بی احترامی/تمسخر. ( البته یه ذره اش واسه چاشنی خوبه :31: ولی بعدش دیگه خیلی بهش گیر ندن 2 طرف و تبدیل به کل کل/کدورت نشه )

سعي كنين باز سر مسائل مهم مثله طرفداري از بارسا دوستيامونو خراب كنيم
دوستی موستی که خراب نمیشه ، پس فردا یادشون میره ، همچین باهم میگن میخندن والا دنیا مگه چند روزه :n02:

یه سری نکاتی تو نقد و بررسی بهش اشاره میشه که برای بازی بازها/ساز ها جالبه ... نقد درست.
الان شما ها بعضی هاتون متخصص بازی شناسی یا یه گیم تستر شدید.:n02:

واقعا انیمیشن کاورگیری فوق العاده نو و جدید بود و این قسمت رو میدیدی روحت شاد میشد

آره بابا من اولین بار که دیدم اصلا کپ کردم ... :n12: خیــلی حس خوبی داشت.

779
07-07-2013, 01:51
if the last of us was turned into a movie

Layken
08-07-2013, 02:11
تموم شد و بازی رو از همون اول با Off کردن دید مخفی شروع کردم و تمومش کردم.

به قول یکی از منتقد ها TLOU عنوانی است که تا دهه ها در موردش صحبت خواهد شد اما من می خوام بگم این TLOU نخواهد بود که در موردش صحبت خواهد شد
این فقط و فقط Ellie خواهد بود که تا اخرت صنعت گیم در موردش صحبت خواهیم کرد.

اخرهای بازی گفتم ای کاش اصلا پا به این زمین نمیزاشتی و متولد نمیشدی که با این وضعیت وحشتناک روبرو بشی و این همه رنج بکشی

Layken
08-07-2013, 23:32
فصل زمستان

این فصل یکی از بهترین قسمت های بازی بود ، فوق العاده بود اوج هنرمندانه روایت داستان و تعامل با شخصیت های بازی بود
اون حس و حال جو بازی با جو و اتمسفری که دنیای اخرزمانی داشت همراه با فصل زمستان و دونه های برف که مثل برق میدرخشیدن
خیلی خیلی هنرمندانه بودن ، با این که جو بازی پس اخر زمانی بود اما هنر از لابه لای کوچکترین دونه های برف خودش رو شکوفا می کرد.
فصل زمستان از لحاظ گرافیک در بالاترین سطح بود ، شاهکار گرافیکی بازی در حد بینهایت بود

اما چیزی که بیشتر از همه منو متحیر خودش کرد نبوغ سازندگان در روایت شاهکارانه داستان بازی در این فصل بود
درواقع فصل زمستان برای هر چه بیشتر اشنا شدن با الی بود یک فصل سرد و خشن در مقابل یک مرد و یک دختر کوچک 14 ساله اه از نهاد هر گیمری رو میطلبید

+

یکی دیگر از لوکیشن های شاهکار بازی ، اصلا این لوکیشن تعریفی نو و درسی برای تمامی سازندگان صنعت گیم خواهد بود واقعا میگم ND درس گیم سازی رو بدون کلاس اجباری با اثار خودش دارد به همگان می اموزد
فقط در همین لوکیشن کلی حرف نهفته پنهان شده که باز شاهکار بودن بازی رو میرسونه و مهم تر ا زهمه در اینجا گوستاوو سانتالولا

brain
09-07-2013, 00:22

درواقع فصل زمستان برای هر چه بیشتر اشنا شدن با الی بود یک فصل سرد و خشن در مقابل یک مرد و یک دختر کوچک 14 ساله اه از نهاد هر گیمری رو میطلبید

من که چند لحظه تو شوک بودم این صحنه رو دیدم ، گفتم دهنشون سرویس دیگه چقدر تنوع .... اونم به این شکل ...
کلا بازی پر از سورپرایز های گیم پلی اییه که با داستان خوب مچ شده.

779
09-07-2013, 01:46
آقا دیگه اسپویل و ... تموم شد دیگه :دی
حامد فقط بلد بودی به من گیر بدی؟ یک کلمه میگفتم سکته میزدی حالا خودت قشنگ میای تفسیر میکنی؟
(انتظار فونت گنده و سایز 7 رو ازت داشتم حامد، You disappointed me:دی)

brain
09-07-2013, 01:54
آقا دیگه اسپویل و ... تموم شد دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

حامد فقط بلد بودی به من گیر بدی؟ یک کلمه میگفتم سکته میزدی حالا خودت قشنگ میای تفسیر میکنی؟
فکر کنم فقط منتظر بود خودش بازیو تموم کنه :31:

Layken
09-07-2013, 13:43
من که چند لحظه تو شوک بودم این صحنه رو دیدم ، گفتم دهنشون سرویس دیگه چقدر تنوع .... اونم به این شکل ...
کلا بازی پر از سورپرایز های گیم پلی اییه که با داستان خوب مچ شده.

اگه یک روز بخوان برا سر در ورودی هالیوودی گیم یک صحنه انتخاب کنن حتما همین صحنه میشه ، موندم اسپیلبرگ اگه اینو ببینه چه واکنشی نشون میده

درست بعد از زمستان و بعد از اون اتفاقاتی که برای الی افتاده تغییر فصل به بهار یک نکته عجیب داشت اونم درست با لوکیشنی شروع میشه که الی داره به تصویر حک شده یک اهو روی دیوار نگاه میکنه و چند ثانیه ای در اون بی حرکت موندن الی و نگاهش مکث میکنه طوری که حتا یکی دو بار صدا زدن های جوئل رو نمیشنوه و این روند ادامه داره تا اون قسمتی که جوئل الی رو صدا میزنه تا بیاد و کمک کنه تا از نردبان رو براش بیاره که میبینه باز الی حواسش سر جاش نیست و کلا تو خودش رفته
تا اینجا از لحاظ روانشناختی قضیه نشون میده که الی کاملا از لحاظ روحی اسیب دیده و اصلا نمی تونه تحمل کنه و وضعیت برای یک دختر 14 ساله اصلا قابل تحمل نیست که اینجا نبوغ ND میاد وسط که سکانسی رویایی مثل همین حضور حیوانی زیبا ان هم در نزدیکی الی و جوئل همراه با گوستاوو که دیگه باید تعظیم کرد واقعا چون که شاهکارترین سکانسی بود که میشد چه از لحاظ روانشناسی و چه از لحاظ گیمینگ ، تئوری تعامل با گیمر و بازیباز دیگه به اوج حداکثری خودش رسیده بود.

آقا دیگه اسپویل و ... تموم شد دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(انتظار فونت گنده و سایز 7 رو ازت داشتم حامد، You disappointed me[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ای نامرد ، الان دیگه تقریبا یک ماه از انتشار بازی گذشته بعد تو چند روز هم قبل از انتشار بازی داشتی تفسیر میکردی ، تازه من بهتر از تو بلدم :n09:
اما در مورد اون فونت 7 توضیح میدم :دی

استیل کار ND متحیرم کرد :دی
یعنی تو این همه مدت که انچارتد زده بودم این قضیه مشهود نبود چون انچارتد فضای شوخ و فانتزی داشت اما لست این قضیه رو متفاوت کرد
قبل انتشار بازی و موقعی که باهات صحبت می کردم رفته رفته انتظار این درجه فونت رو داشتم ولی با عملکرد کاملا متفاوت ND روبرو شدم
ND تمامی اتفاقات بازی رو طوری روایت میکنه که بیننده در مورد سرنوشت اون اتفاق افتاده تصمیم بگیره یعنی درست به موقع نشون میده و
به موقع صحنه رو کات میده و دوباره بهش جون میده اونم خیلی اروم و اینجا بازیباز هستش که باید خودش رو جای شخصیت بزاره و تصمیم بگیره
اصلا یک جور دیگه بگم ND کاملا فلسفه کاری فرنک دارابونت رو در بازی ایجاد کرد که میشه یک رفتار منطقی در اوج شرایط حساس و خطرناک
که باید تصمیم گرفته بشه در کمترین زمان ممکن و سریع هم باید اون اتفاق فراموش بشه چون وقت نیست.

CRIS Joon CR7
09-07-2013, 13:50

فروش بیش از 3 میلیون و چهارصد هزار نسخه ای The Last of Us در کمتر از سه هفته (تا پایان سوم جولای ) در جهان ...
این فروش ، سریع ترین فروش ممکن در سال 2013 بوده است با این که این عنوان انحصاری بوده است ... که پشت سر از آن Tomb Raider و BioShock Infinite
قرار دارند که هر دو عنوان مولتی پلتفرم بودند ...
همچنین Fastest-selling new IP title in the history of PS3 سریع ترین فروش یک IP جدید در تاریخ کنسول PS3
فروش بازی از عناوین دیگر سال 2013 نظیر Bioshock Infinite و Metal Gear Rising: Revengeance بیشتر بوده است ...
میزان فروش بازی از دیگر انحصاری ناتی داگ یعنی Uncharted 2 هم قوی تر بوده است /
منابع :

779
09-07-2013, 17:42
اتفاقا به نظر من کل داستان و روایت داستان و حتی گیم پلی و اتمسفر فقط و فقط برای رسوندن اون احساس درست شده بود.
همین طولانی بودن بازی هم به خاطر همین بود. یک جورایی خواسته بود در طی یک سال روابط رو نشون بده که با احساسات شما بازی کنه :دی بسیار هم عالی اینکار رو انجام داد البته

Layken
09-07-2013, 22:57
تو اخرهای بازی در بیمارستان وقتی که خودمون رو به الی رسوندیم با اون پرستارها و دکترهای بخت برگشته چه کردید ؟ :دی
من تا رسیدم اونجا مجال ندادم اینا کی هستن اادم خوبی هستن یا بد با شاتگان همشون رو چسبوندم به دیوار :دی

CRIS Joon CR7
09-07-2013, 23:07
تو اخرهای بازی در بیمارستان وقتی که خودمون رو به الی رسوندیم با اون پرستارها و دکترهای بخت برگشته چه کردید ؟ :دی
من تا رسیدم اونجا مجال ندادم اینا کی هستن اادم خوبی هستن یا بد با شاتگان همشون رو چسبوندم به دیوار :دی

اونجا کلا بستگی به شرایط روحی گیمر داره و البته باز شرایط روحی جوئل
من چهار دفعه به اون مرحله رسیدم و هر چهار دفعه فقط با شاتگان ... :n26: (تو یه فروم خارجی ، اکثرا همون کار رو کردند:n02:)

brain
10-07-2013, 16:16

من اینجا فقط همون دکتر اولیه رو کشتم ، بعدش سریع رفتم سراغ الی.
بقیه دکتر ها چون چسبیده بودن به دیوار و ترسیده بودن کاری باشون نداشتم ، ینی حواسم بهشون نبود زیاد.
دکتر اولیه فقط میخواست مانع کار بشه که ...

CRIS Joon CR7
10-07-2013, 23:46
خب امروز چهل و دومین نمره ی کامل بازی (از مجموع 91 نمره ی ثبت شده در متاکریتیک) ، ثبت شد .
نمرات کامل ازین قرار بودند : 10 از 10 سایت thunderbolt و Console monster که هر دو در متا ثبت شدند ...
همچنین سایت TotalPlayStation نیز برای بازی نمره ی 9 از 10 را در نظر گرفت .

42 نمره ی کامل ، 9 نمره ی زیر 9

Layken
11-07-2013, 22:02
بخش مولتی پلیر بازی هم گرافیکش فوق العاده پر جزییات هستش ،کلا به هر چیزی که فکرشو بکنید دقت کردن و بی خود نیست که بهشون لقب جادوگران فنی گرافیک رو دادن.
+
خیلی از دوستانم که تو اد لیست PSN هستن (اون ور ابی ) مدتیه به شدت سرگرم بخش مولتی بازی هستن مخصوصا هستن بچه هایی که صبح تا شب کارشون مولتی بتلفیلد 3 بود.
کلا خیلی سخته یکی رو از مولتی بتل جدا کنی : دی

خب امروز چهل و دومین نمره ی کامل بازی (از مجموع 91 نمره ی ثبت شده در متاکریتیک) ، ثبت شد .
+
نمرات کاملی که داره درو میکنه
LEVEL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 10/10

It's not a big surprise the game is good. Surprising is it's even better than anyone would have thought. A beautiful and atmospheric game with many moments only Alzheimer will hide them from you.

تا الان بازی بهترین فروش رو از لحاظ فروش بازی های انحصاری PS3 رو داشته و امسال هم که همچنین بیشترین فروش رو داشته
بالاترین تعداد نقد های یک سال رو تا الان داشته
بالاترین تعداد نمرات کامل نسل رو بعد از GTA IV داره

Layken
13-07-2013, 13:14
همچنان ادامه دارد چهلو سومین نمره کامل در متا ثبت شد :دی

Playstation Official Magazine Australia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : 10/10

منتظرمون باش که دوران حکومتت به سر رسیده است : GTA IV :دی

Переклад не
13-07-2013, 18:53
اینو واسه pc منتشرش نمیکنن؟

CRIS Joon CR7
13-07-2013, 19:16
اینو واسه PC منتشرش نمیکنن؟

Переклад не
13-07-2013, 19:26

خب بازیهای خوبی برای پی سی منتشر میشه که در ابتدا برای کنسولها منتشر شدن.کلا این بازی قصد انتشار برای پی سی رو طی دهه های آینده نداره؟

vahidgame
13-07-2013, 19:55
خب بازیهای خوبی برای پی سی منتشر میشه که در ابتدا برای کنسولها منتشر شدن.کلا این بازی قصد انتشار برای پی سی رو طی دهه های آینده نداره؟
نه به هیچ وجه
کلا بازی های انحصاری سونی تا آخر انحصاری می مونن...

Rhodes
13-07-2013, 20:19
حیف که نمیشه این رو بازی کرد ! ما pc باز ها و البته xbox ای ها تو کفش میمونیم ...
من که دارم گیم پلی کامل رو دانلود میکنم و نگاه میکنم ...
کسی خواست بگه تا لینک بهش بدم ...

Meysam Raz
14-07-2013, 04:42
حیف که نمیشه این رو بازی کرد ! ما pc باز ها و البته xbox ای ها تو کفش میمونیم ...
من که دارم گیم پلی کامل رو دانلود میکنم و نگاه میکنم ...
کسی خواست بگه تا لینک بهش بدم ...

نیکی و پرسش :n02::n16:
ما هم در کفیم

italodance
15-07-2013, 09:53
دیشب دیدم The_Last_Of_Us_USA_PS3-CLANDESTiNE

امریکاش امده بود

meyn
15-07-2013, 12:35
کلاً در بخش بازی های انحصاری، سونی بهتر از مایکروسافت عمل کرده. یعنی بازی های انحصاری سونی متنوع تره. مثلاً سونی در تقریباً همه ی سبک ها بازی انحصاری داره. مثلاً در سبک پلت فرم سری Jak and Daxter، در سبک اکشن ادونچر سری God of War، در بخش شوتر سری Resistance، در بخش ریسینگ سری Gran Turismo و غیره. البته نمیشه گفت مایکروسافت تو این بخش بد عمل کرده اما نسبت به سونی کمی ضعیف تر بوده. اما یک نکته ی مثبتی که بازی های انحصاری مایکروسافت داره اینه که میشه امیدوار بود که بعد از مدتی بعضی از بازی هاش برای پی سی اونم تحت ویندوز بیاد. مثل Halo 2 که ابتدا در سال 2004 برای Xbox اومد و بعد در سال 2007 برای ویندوز. البته این نظر شخصی منه.

Переклад не
15-07-2013, 12:54
بچه ها قیمت یه بازی انحصاری مثل همین چند میخرید از بازار؟

Layken
15-07-2013, 12:56

من 245 هزار تومن خریدمش + 6 تومن پول پست
بازی های کپی هم هستن که 5 تا 10 تومن تو بازار میفروشن
بستگی داره کنسول کپی خور باشه یا اوریج خور

CRIS Joon CR7
15-07-2013, 12:58

الان که حدودا یک ماه از انتشار بازی میگذره قیمت نو بازی بین 200 تا 240 هستش و کارکردش بین 170 تا 200 تومن .
من همون روزی که اومد تو ایران حدودا 240 خریدم . (22 خرداد بود اگه اشتباه نکنم)

Rhodes
15-07-2013, 13:35
بفرمایید اینجا میتونید اشخاصی که بازی رو انجام دادن ببینید و گیم پلی کامل رو با کیفیت 720 یا 1080 هم ببینید ...

Layken
16-07-2013, 14:50
اینک آخرالزمان

نگاهی بر اخرین قدرت نمایی خالقان انچارتد بر روی کنسول PS3

دنیای پس اخر زمانی ، دنیایی که بارها چهره خاکستری و بی رحم خودش را برای مردمان دنیا به هر نحوی نشان داده است و هر شخص نسبت به اون روشی که از این دنیا برداشت کرده درباره این وضعیت هولناک برای خود دنیایی ترسیم کرده است ، شاخ و برگ داده و به این فضای ساختگی خود داستان و روح میبخشد و فکر میکند که ایا می تواند در این دنیا دوام بیاورد یا نه ! ایا می تواند لحظه ای به دور از اشخاصی که دوستش دارد زندگی کند و یا اصلا می تواند برای کسب اجازه یک دقیقه بیشتر نفس کشیدن دست به کشتن هم نوع خود بزند ! مطمئنا این ترسیم هولناک برای هر شخصی بسیار عداب اور خواهد بود و همیشه سعی خواهد کرد حتا در رویاهای خود نیز به چنین دنیایی فکر نکند و اهمیتی هم نخواهد داد که روزی این فضای پس اخرزمانی رخ خواهد داد چون تنها در انتهای کار با خود خواهد گفت این اتفاق غیر ممکن است!

در طول سال های زندگی بشر این موضوع به دفعات زیاد از طریق های مختلف و زیاد روایت شده و همگان از کتاب و نویسندگی گرفته تا فیلم و بازی از این موضوع بهره های زیادی برده و تعریف های خاص خود را نسبت به این نگرش انجام داده اند که هر کدام دیدگاه های خاص و متفاوت خود را ارائه داده اند که باعث شده این موضوع تبدیل به یک دیدگاه کلیشه ای و تکراری شود.
دنیای بازی های ویدئویی نیز بدور از این تعریف نبوده و عناوین پس اخرزمانی بسیار زیادی در این هنر منتشر شده و دیدگاه های خود را معرفی کردند.TLOU یکی دیگر از عناوینی است که وارد دنیای پس اخر زمانی شده و خواسته تا نگرشی جدید و متفاوت از این دنیا را برایمان به ارمغان بیاورد ، و خالقان این فضای اخر و زمانی تیمی نیست جز استدیو Naughty Dog تیمی که با خلق شاهکار انچارتد در این نسل حقانیت عملکرد خود را به همگان ثابت کرده است اما سوال اینجاست که چطور این چنین تیمی می خواهد همچین فضایی بسازد که تا به حال تجربه ساخت عناوین این چنینی در کارنامه خود نداشته و می خواهد پا را از دنیای بزله گویی های فانتزی نیت دریک وارد دنیایی کند که خون کمترین نقش را در القای خشونتش دارد. اما من همین جا پاسخ این سوال را میدهم ، ND نه تنها توانسته این دنیای پس اخر زمانی را به بهترین شکل ترسیم کند بلکه یکی از بهترین و منحصر به فرد ترین فضاهای اخرزمانی را وارد صنعت گیم کرده و یکی از هولناک ترین ، خشن ترین ، بی رحمانه ترین و مهم تر از همه احساسی ترین لحظات دنیای گیم را برای ما ساخته و پرداخته است.

تابستان : یخبندانی عظیم در دل انسان ها

داستان و روایت داستان در TLOU فوق العادست ، بی نظیر است. داستان روایت گر شیوع یک انگل از قارچ هایی با نامCordyceps است که وقتی وارد بدن انسان ها می شوند در بدن انها شروع به رشد کرده و باعث ایجاد اختلال در بدن انسان ها شده و انها را از حالت عادی خود خارج می کند و انسان مبتلا به این بیماری هیچ گونه کنترلی بر روی رفتار و اعصاب خود ندارد و در اولین فرصت متوجه هر انسان سالمی که می شود به ان حمله کرده و با انتقال ویروس به بدن وی او را نیز از پا در میاورد.
دنیا الوده این قارچ ها شده و می توان گفت همه چیز از بین رفته است از نظم و قانون و دولت گرفته تا انسانیت و روابط انسان ها ، دولت ها همراه با ارتش مناطق قرنطینه در نقاط مختلف ایجاد کرده اند و مردمان را تحت نظارت بسیار شدید تحت کنترل خود قرار دادند و هر اعتراضی را بدون هیچ توجهی چه سن و سال چه زن و مرد از بین میبرند و سرکوب میکنند.
در این میان مردمانی هم وجود دارند که برای خود گروه ها و تشکل هایی را ایجاد کردند و در جای جای دنیای بازی حکومتی را برای خود به دور از دولت تشکیل دادند و نام انها Hunters خوانده می شود و برای بقا تلاش میکنند. تلاشی که در ان هیچ رحم و مروتی در کار نیست ، هیچ مذاکره و گفتگویی نیست فقط و فقط کشتار ، کشتار ، کشتار برای بقا ، برای چند روز زیاد زندگی کردن برای یک مقدار غذا حتا برای به دست اوردن یک لنگه کفش ...!
داستان حول دو شخصیت اصلی به نام جوئل و الی ( Joel & Ellie ) روایت می شود ، 20 سال از شیوع بیماری گذشته و جوئل در کنار دوست خود Tess زندگی می کند و به صورت مخفیانه در کار قاچاق اسلحه فعالیت میکنند یک روز یکی از محموله های اسلحه به موقع به دست انها نمی رسد و جوئل و تز راهی دونستن علت این موضوع می شوند که متوجه می شوند محموله اسلحه به یک گروه دیگه به نام Fireflies فروخته شده است در همین حال جوئل و تز با زنی به نام Marlene ملاقات می کنن و او به انها پیشنهاد دوبرابر مقدار ان اسلحه ها را می دهد اما باید در قبالش کاری انجام دهند و ان هم رساندن یک دختر 14 ساله به محل Fireflies است.
اما Ellie کیست و چه اهمیتی دارد که در قبالش دو برابر محموله اسلحه پرداخت می شود موضوعی است که در ادامه داستان پی به ان خواهیم برد. و در اینجاست که سفر الی و جوئل شروع می شود و روایت گر داستانی زیبا و به یادماندنی می شود.شخصیت پردازی در TLoU بی نظیر است ، فوق العادست نمونه یکی از بهترین روابط و همذارپنداری میان دو کارکتر مجازی است. این روابط و این همذارپنداری بازی همراه با دیالوگهای دقیق و سنجیده شده چند برابر شده است.روایت داستان بازی در چهار فصل یک سال انجام میگیرد و این نیز خود یک نکته بزرگ و مثبت برای انتقال این حس قدرتمند در بین شخصیت های بازی می شود ، در این بازی هر فصل مملو از معانی و تعریف های نو و جدید در روایت داستان و شخصیت پردازی است.
تعریف هایی از جنس امید ، از جنس عشق، منطق یا عقلانیت ، ND نگاهی جدید از امید را برای انسان ها تعریف کرده است امیدی که حتا در واپسین لحظات و در اخرین لحظات زندگی انسان تنها راه نجات انها بوده و است و این امید به ادامه با عشق در هم امیخته که باعث ایجاد بهترین صحنه ها در این بازی شود و تبدیل به یکی از به یادگار ماندنی ترین لحظات عمر هر گیمری شود. واقعا لوکیشن های این بازی بی همتاست ، سازندگان لحظه به لحظه بازی را با هنرمندی تمام کارگردانی کردند تا زیباترین خاطرات گیمری هر شخصی را در ذهنش به ثبت برسانند.
اما این حس و حال زیبا به لطف حضور اهنگساز شهیری همچون گوستاوو سانتالولا چند برابر دلپذیر شده و میشه گفت گوستاوو هنر تمام عیار موسیقی چند سال اخیر خود را وارد بازی کرده است اهنگساز اسکاری که وقتی برای اولین بار با این بازی اشنا شد گفت که : ( من هم می خواهم به هر نحوی در ساخت این بازی نقش داشته باشم )
موسیقی در بازی فوق العادست ، عالی است یکی از بهترین موسیقی هایی است که با صحنه های بازی ترکیبی فوق العاده داشته و موجب کمک در تاثیر چندبرابری سکانس ها و انتقال احساس به بازیباز شده است. بی اغراق بگم تا به حال در طول عمرم این چنین نتظیم اهنگ قدرت مندی در هیچ بازی دیگری ندیدم و شاید تنها رقیب این امر دستان توانمند استادی همچون Harry Gregson-Williams باشد.
با توجه به نوع سبک بازی در طول بازی موسیقی بسیار کمی میشنویم اما در ان قسمت هایی که لازم است طوری شنیده می شود که تا مغز و استخوان ادمی نفوذ می کند و سنگینی کنترلر روی دستان گیمر را چند برابر می کند.شاید در قسمت هایی که موسیقی نواخته نمی شود ما یکی از قدرتمند ترین صداگذاری های چند سال اخیر را خواهیم داشت. صداگذاری در بازی یکی از بهترین و برترین نقات قوت بازی است. صدا در این بازی از کوچکترین و جزیترین نکته مورد توجه قرار گرفته از صدای خاریدن موه های سر جوئل بگیر تا صدای تیک تیک های هولناک کلیکرها که روح و روان هر گیمری را از ترس به خود میپیچند و وقتی متوجه حضور ادمی می شوند نتیجه ای جز مرگ را برای وی رقم نمیزنن.
اما کلیکر ها تنها نیستند ، اگر صدای گوش خراش انها یک سوی مرگ باشد صدای جیغ و داد Runner ها وحشتناک است طوری که حتا موقع فرار کردن از دست انها هم مرگ را در روبروی چشمان خود میبینیم و صدای مرگ را در کنار گوشمان احساس می کنیم، از درون از انتهای درکی که یک انسان می تواند بپذیرد و قبول کند.به طور کلی دسته بندی دشمنان در بازی به 3 گروه تقسیم بندی شده است گروه اول نظامیان دولتی خواهند بود ، گروه دوم Hunters ها خواهند بود که در سرتاسر قسمت های بازی پخش شده اند و جز همان گورهک های خودمختار هستند و گروه سوم که بخش هولناک بازی را تشکیل داده اند Infected ها یا انسان های الوده تشکیل دادند که این گروه نسبت به نوع ویروسی که در بدنشان وجود دارد به 4 نوع تقسیم شده اند.

به دنبال ذره ای ارامش

پاییز : سست شدن انسانیت همانند برگی بر روی درخت

Runner -Stalker - Clicker – Bloater که هر کدام از این 3 گروه گیم پلی مخصوص خود را برای مبارزه و درگیری میطلبد و راه رو روش های خاص خود را دارندکه باعث تنوع بخشید به گیم پلی بازی شده اند. اما همین گیم پلی بازی خود ابتدا دو راه اصلی را برای پبرد بازی پیش روی شما قرا رمی دهد یا مخفی کاری یا بکش بکش و شرکت در درگیری ها خواهد بود در واقع می توان گفت بازی یکی از متنوع ترین بخش های خود را در گیم پلی با دشمنان متنوع در جای جای بازی قرار داده است تا هیچ موقع احساس تکرارشدن و کم تنوع بودن بازی را نکنید. و برای هر ذائقه ای یک روش خاص در بازی وجود دارد . به هنگام مخفی کاری همه چیز بستگی به شما و تصمیمات شما دارد که در اینجا صداگذاری بازی به شدت وارد عمل شده و هر حرکت اشتباه شما برابر با لو رفتن شما خواهد شد و یا شرکت در درگیری ها که با توجه به کمبود مهمات و امکاناتی که توسط ایتم های مختلف در بازی ایجاد می کنید تنوعی دیگر برای گیمر ایجاد می کند.
گیم پلی بازی اختیارات بسیار زیادی را برای تصمیم گیری ها در اختیار شما قرار میدهد و هر تصمیم درست در موقعیت مناسب و مکان دقیق باعث پیروزی شما خواهد شد و بالعکس هر تصمیم نادرست باعث کشته شدن شما یا حداقل از بین رفتن مهماتی که به سختی جمع کردید می شود چه بسا که از بین رفتن یا کمبود انها مساوی است با همان مرگ.
همان طور که گفتم دشمنان در 3 گروه متفاوت حضور دارند شکارچی ها یا همان Hunters ها با توجه به نوع زندگیشان با همان امکانات با شما خواهند جنگید این گروه هیچ موقع مجهز نبوده و مثل شما هر انچه به دست اورده اند را در اختیار دارند بنابراین در میان انها نفراتی هم خواهد بود که با در دست داشتن چوب و میله و هر وسیله ا دیگه ای به سوی شما حمله ور خواهند شد و اینجا بیشتر شما را برای مجادله به صورت تن به تن مجاب خواهید شد ، گروه نظامیان چون بیشتر مواقع مجهز خواهند بود درگیری با این گروه کاری سخت است چون بسیار افرادی زبده و ماهر هستند و هر حرکتی را به موقع انجام میدهند بنابراین دقت در مخفی کاری و از پا دراوردن یکی یکی انها بسیار شیوه بهتری خواهد بود اما گروه بعدی که خطرناک ترین دشمنان بازی را تشکیل می دهند Infected اینفکتد ها خواهند بود همان طور که اسم بردم این انسان های الوده خود هر کدام در 4 نوع الودگی به سر میبرند که هر4 نوع شیوه خاص خود را برای از پا دراودن را دارد. Runner ها سرعت بسیار بالایی دارند و به هنگام درگیری با رانرها امکان یک بار فرار از دستشان وجود دارد ولی در صورت کم دقتی کردن سریع جان شما را خواهند گرفت Stalker میشه گفت در حال رسیدن به تکامل کلیکرها هستند اینها نیز سرعت بالایی دارند و به صدا بسیار حساس هستند ، Clicker که نهایت ترس بازی را به شما انتقال خواهند کرد بسیار سخت جان هستند و هنگامی که خودشان را به شما برسانند کارتان در ان واحد تمام است و تنها راه این هست که با هر وسیله ممکنی از نزدیک شدن انها جلوگیری کنید چرا که یک بار گاز گرفتن انها برابر با انتهای زندگی خواهد بود ، Bloater ها چیزی شبیه به مینی باس های بازی هستند خیلی زیاد در مقابل راه شما قرار نمیگیرند ولی وقتی وارد شوند باید تمام مهمات خود را برایش خالی کنید ، Bloater ها قدرت بالایی دارند و در فاصله های دور از خودشان گردهای سمی را پخش میکنند و در صورت دسترسی به فرد سرش را از تنش جدا می کنند.
اما چالش واقعی بازی زمانی بالاتر می رود که اینفکتد ها به صورت گروهی و تیمی به سوی شما حمله ور می شوند که در میانشان از رانرها ، کلیکرها ، بلوترها وجود دارد و اینجاست که باید تصمیم بگیرید که از میان انها به صورت مخفی رد بشید یا با مهمات محدودی که در اختیا ر دارید درمقابلشان باایستید اما کمی فکر کنید وقتی ارتشی در مقابل این موجودات قد خم کرده است شما همراه با یک دختر 14 ساله چجوری می خواهید در مقابل این موجودات نکره ، بدترکیب و پرصرو صدا ایستادگی کنید. صدایی که از کلیکر ها صاتع می شود تا سال ها در گوش هر گیمری طنین انداز خواهد شد چه بسا که ترسناک است بلکه نوع جدید و خاصی از این صدای ترسناک را در حافظتان ثبت خواهید کرد.
اما اگر درگیر شوید بازی به مرور مهمات و ابزار جنگی گرم و سرد مختلفی در اختیار شما قرار خواهد داد از پیستول ، شاتگان ، اسنایپ ، تیرو کمان ، لوله ، چوب ، مولوتوف و غیره در اختیار شما قرار میگیرد و شما رفته رفته با Invertory بهتری روبرو خواهید شد. اما این اینورتوری فقط مختص جا دادن سلاح ها نخواهد بود و شما با جمع اوری ایتم هایی از جمله قیچی ، الکل ، باند و غیره با ترکیب انها لوازم مورد نیاز خود را تهیه خواهید کرد ، بسته های سلامتی تهیه خواهید کرد مولوتوف را خواهید ساخت ، بمب های دستی درست می کنید و با استفاده از باند قیچی را به سر چوب یا میله خواهید بست تا ضربات بهتری به دشمن وارد کنید. تمامی این امکانات توانایی اپدیت شدن را دارد و رفته رفته با جمع اوری ایتم های اپدیت شما می توانید اسلحه های خود ، نوار سلامتی خود ، دفعات ضربه زدن با چوب و خنجر و چکش را افزایش دهید چرا که هر وسیله سرد دارای میزان دمیج خاص خودش بوده و با چند بار ضربه زدن از بین میروند پس باید به موقع و در اسرع وقت ازشون استفاده شود. چالش گیم پلی بازی در تغییر سلاح ها هم کاملا مشهود است و در اینجا برخلاف دیگر بازی ها سلاح ها به صورت انی تغییر نمی کنن و حتا برای تغییر یک سلاح کوچک باید به کوله پشتی خود مراجعه کنیم اسلحه مد نظر خود را انتخاب کنیم و به مسیر خود ادامه بدیم. این وضعیت باعث می شود حتا برای تغییر اسلحه نیز باید زمان سنجی مناسبی داشته باشیم و زیرا که حتا یک ثانیه غفلت برابر با مرگ خواهد بود.
به جرات می توان گفت TLoU یکی از بهترین سیستم اپگرید چند وقت اخیر را ارائه داده است. از ابتدای بازی کار با اسلحه ها ، مبارزات تن به تن نسبت به اخرهای بازی بسیار سخت تر خواهد بود و رفته رفته با ارتقای سطح کاری خود حتا یک بار شانس فرار کردن از دست کلیکرها را نیز به شما خواهد داد. اما این بدان معنا نیست که دیگر می توان با خیالی راحت به مبارزه با اینفکتد ها رفته و رو به مبارزه های تن به تن بیاوریم جو و اتمسفر هولناک بازی در هنگام حضور این انسان های بیمار به حدی سنگین و نفس گیر است که تا انتهای بازی همیشه از حضورشان خواهید ترسید.. ND ‌هنر خود را در انجام مبارزات تن به تن در سری انچارتد در حد کمال نشان داده است اما اینبار این مبارزات در بهترین شکل ممکن خود پیاده سازی شدند ، با توجه به کمبود مهمات ما نیاز داریم که از وسایل و امکانات اطراف برای از بین بردن دشمنان استفاده کنیم و این استفاده ها کاملا با محیط در تعامل بوده و هر حرکت نسبت به جایی که در ان حضور دارید انجام خواهد شد. ممکن است نزدیک یک میز باشید و سر دشمنتان را محکم به میز بکوبید یا او را هل داده به دیوار بزنید و با لوله کارش را تمام کنید و یا سر دشمنتان را به گوشه چهارچوب دیوار بچسبانید و ... که هر کدام تنوع بسیار بالایی نسبت به موقعیتی که در ان حضور دارید را برایتان مهیا خواهند ساخت. بازی توانسته با در هم امیختن جو و اتمسفر خود یکی از یونیک ترین و به یادماندنی ترین فضای ترسناک یا Survival Horror نسل و یا 10 سال اخیر را ارائه دهد. ترس در بازی دارای دیدگاه های مختلفی است ، حضور در میان سیل عظیمی از اینفکتد ها که با صدای گوش خراش خودشون قلب هر گیمری را به تپش وا میدارن و تصمیم گیری برای مبارزه یا رد کردن انها به شکل مخفی کاری از دیگر تاثیرات ترسی خاص در این بازی است اینفکتد ها نابینا بوده و به صدا بسیار حساس هستند. رد شدن از میان انها به شکل مخفی نیازمند دقت بسیاربالایی دارد چرا که شاید مجبور شوید برای رسیدن به هدف درست از کنار یک کلیکر بی اعصاب رد شوید و یک حرکت اشتباه برابر با مرگ شما خواهد بود. اما روش های مختلفی نیز برای دور کردن انها در بازی تعبیه شده از جمله پرت کردن وسایلی همچون بطری های نوشیدنی ، اجر یا استفاده از تیرو کمان ، می توان با پرت کردن یک شیشه بطری به سمتی دیگر و ایجاد صدا توجه اینفکتد ها را به محلی که صدا امده است جلب کرده و انها را از روبروی خود دور کنیم این کار فقط چند ثانیه مهلت به شما می دهد تا سریع کار خود را انجام دهید چرا که اینفکتد ها سریع به جای خود بازگشته و اینبار بی اعصاب تر و متحرک تر از قبل حضور خواهند داشت پس تصمیم گیری در بهترین موقعیت و عمل به ان در کمترین زمان ممکن یکی از ملاک های اصلی بازی خواهد بود.
نوع دیگر ترس ، ترس از دست دادن یارهای خودی خواهد بود. یارهای خودی مصون از دست اینفکتد ها یا هر دشمن دیگری نیستند و به دفعات امکان این هست که به انها نیز حمله شده و جانشان در خطر باشد و شما باید به نجات جان انها بشتابید و همچنین برعکس یارهای خودی نیز در اولین فرصت به کمک شما در مواقعی که نیاز به کمک دارید خواهند امد. این رفتارها رفته رفته و با پیش روی در داستان بازی بهتر و قوی تر می شود. تقریبا یمشه گفت بعد از واسط بازی که الی بهتر کار با اسلحه و وسایل دوربر را یاد مییگرد از هیچ کمکی برای نجات شما دریغ نمی کند حتا اگر اسلحه یا تیکه اجری در اطراف نباشد چاقوی خود را در اورده و خود را وارد محلکه می کند و به هر نحوی که است به دشمن اسیب وارد می کند طوری که بعضا شما متحیر از رفتارهای او خواهید شد و مهم تر از همه درک این همه خشونت و بی رحمی در وجود یک دختر 14 ساله را لمس خواهید کرد. اینجاست که به نبوغ بالای سازندگان بازی پی خواهید برد و با خود به فکر فرو خواهید رفت که یک فضای خشن و بی رحم چطور می تواند روی یک دختر معصوم کوچک تاثیرگذار شده و او را نیز همانند بقیه تبدیل به یک وفرد با خصوصیات وحشی گرایانه کند.الی الان به جای این که به نوع شام خود فکر کند ، به پوشیدن لباس های رنگارنگ فکر کن ، به این که شب موقع خواب مادرش او را ببوسد یا برای خرید یک اسباب بازی مد نظر خود پافشاری کرده و ناز کند الان دارد با بی رحمی های تمام محیط اطراف خود دست و پنجه نرم می کند و حتا وقتی در میان یک جنگل عظیم که ساعت ها است پیاده روی کرده است جرات این را نداشته باشد که بگوید من گرسنم. ناتی داگ با هنرنمایی تما یکی از بهترین روابط احساسی چند سال اخیر را به نمایش گذاشته است که توانسته است بهترین فضای همذادپنداری بین شخصیت ها را ایجاد کند و این حس فقط به خاطر نبوغ انها در ساخت انیمیشن های شخصیت های بازی است.

مناظری به یادماندنی

زمستان : قلبی کوچک که در اتش گداخته شده است.

انیمیشن های نرم و باور پذیر در بازی بیداد می کند تمام چیزهایی که تا به حال دیده اید را فراموش کنید ( حتا انچارتد 3 ) TLoU توانسته منحصر به فرد ترین حالتات چهره را در یک بازی را ایجاد کند طوری که حتا از چهره بی ربط ترین شخصیت بازی نیز بدون دقت عبور نکرده است. این دقت تمام به لطف استفاده از سیستم موشن کپچری که با صداگذرای همزمان انجام پذیرفته باور پذیرتر و رئال تر شده است. ND در سال های اخیر نشان داده است که در کارهای گرافیکی استاد است و اینبار نیز این قضیه را با تمام کمال به اثبات رسانده .
گرافیک در بازی یک شاهکار است. یکی از پرجزییات ترین بازی ها خواهد بود که تا به حال ساخته شده است. توجه و وسواس به جزییات دیوانه کننده است یا حتا بالاتر بریم جنون امیز است.تکنیک و تکونولوژی استفاده شده در بازی فوق العادست. بازی دارای افکت و فیزیک بی رقیب در اب خواهد بود. این امر در کنار حرکات بی رقیب و انیمیشن های فوق العاده تمامی شخصیت های اصلی و فرعی و حتا دشمن ها خواهد بود که باعث ایجاد صحنه های سینماتیک به یادماندی و بسیار تک شده است. نورپردازی در بازی در حد یک شاهکار است. عبور نور از لابه لای برگ درختان ، بازتاب نور که باعث ایجاد سایه های مختلف نیز می شود شاهکار است. اصلا توصیف این همه توجه به جزییات گرافیکی بازی واقعا سخت است چون سازندگان یک گرافیک بین نسلی تمام عیار با توجه به کوچکترین و جزئی ترین نکته در بازی را ارائه کردند.هر چیزی را که تا به حال از یک گرافیک عالی دیده اید را فراموش کنید چرا که TLoU نشانی برای ختم بهترین گرافیک بازی ها خواهد بود.
دنیای بازی یک محیط باز یا open world نیست اما محیط ها و لوکیشن های بازی انقدر بزرگ و پیچ در پیچ هستند که کم از یک بازی محیط باز نیست. محیطهای مملو از خرابه های ساختمان ها و درختانی در هم تنیده است و این محیط های بزرگ با این گرافیک عظیم بر روی یک کنسول 6 سال پیش دارای یک هوش مصنوعی بسیار منحصر به فرد است که نمونش اصلا وجود ندارد. هوش مصنوعی بازی یک کلاس کاری منحصربه فرد را روبروی شما قرار میدهد . تعاملی بی نظیر چه از طرف یارهای خودی و چه از سوی دشمنان به ارمغان می اورد. چه بسا که دقت در هوش مصنوعی دشمنان بسیار بالاتر و بهتر از یارهای خودی انجام شده است. دشمنان بازی (به غیر از اینفکتد ها ) کاملا به محیط مسلط هستند و کوچکترین صدا باعث لو رفتن شما خواهد شد.
تا موقعی محل شما لو نرفته است می توان با استفاده از مخفی کاری و رساندن خود به دشمنان یکی یکی از شر انها خلاص شد اما این به همین راحتی ها نیز نخواهد بود و حرکت دشمنان به طور متوالی در بازی و جابه جا شدن انها کار را سخت می کند و این سختی موقعی چند برابر می شود که انها متوجه حضور شما در محیط شده و دیگر انها نیز با استقرار در مکان های مناسب عرصه را برای شما تنگ تر میکنند کافی است تا بعد از شناسایی شدن یک بار در یک گوشه بنشینید و نظاره گر جستجوی دقیق دشمنان در محیط به دنبال شما را باشید و تماشاگر یکی از قدرتمندترین رفتارهای هوش مصنوعی در کل تاریخ را باشید. اما دقت داشته باشید که حتا مخفی کاری هم عواقب خود را دارد و همان طور که به شما برای شکار دشمنان مخفی می شوید دشمن نیز ا زاین قائده مستثنا نبود و یکباره شما را از پشت میگیرند و لو خواهید رفت و این یعنی این که ممکن است شما نیز دیده شده اید اما دشمن مورد نظر برای گرفتن شما خود پا به یک حرکت مخفی کاری گذاشته است تا بی صرو صدا به شما نزدیک شده و اسرتان کند. ایا این هوش مصنوعی بی نظیر نیست ؟ چه بسا که پیشتر توضیح دادم یارهای خودی نیز از این قائده مستثنا نبوده و نه تنها شما را در نبرد یاری خواهند کرد بلکه به هنگام مخفی کاری نیز پا به پای شما برای از بین بردن دشمنان کمک حال شما خواهند بود.
در اندک موارد میشه که یارهای خودی شروع به تیراندازی میکنند اما این امر دقیقا داینامیک بودن اتفاقات را نشان میدهد. کاملا قابل درک است وقتی یک انسان همراه با چند نفر دیگه یک کاری انجام میدهند هر کدام مسئول کارهای خود خواهند بود و این که من یک کاری انجام میدهم پس نفر مقابل هم حتما باید درست این چنین باشد این کاملا اشتباه است چه بسا که در فضای دنیای سرگرمی بازی ها این امر باید به شکلی باشد که لطمه ای به گیم پلی بازی وارد نکند و اسیبی به لذتی که در اون لحظه دارید از بازی انجام می دهید وارد نکند. خود بازیباز هنگام کنترلی که روی شخصیت بازی دارد چندین بار دچار اشتباهات شده و یا لو میرود یا نمی تواند به خوبی به کمک یارهای خودی برود و موارد دیگر این چنینی بارها اتفاق می افتد پس ایراد گیری از هوش مصنوعی یارهای خودی کاملا بی مورد خواهد بود. وقتی میگیم هوش مصنوعی در بازی بهترین هوش مصنوعی هست که تا به حال دیدیم دقیقا به خاطر حفظ و رعایت بالانس بازی است در اینجا هیچ موقع یک اتفاق دوبار تکرار نمی شود اصلا و ابدا امکان ندارد یک رویداد مجدادا رخ دهد چون تعریفی که برای مسیرهای حرکت دشمنان و یارهای خود بر روی هوش مصنوعی انجام شده بسیار گسترده است و این گستردگی تمام با این محیطهای بزرگ و پرجزییات ان هم بر روی کنسول چند سال پیش کاملا قابل قبول و حتا فراتر از درک امروزه بازی های رایانه ای است.
ناتی داگ با این حرکت مانع اتفاق افتادن دو چیز در بازی شده: 1- جلوگیری از تعریف ساده هوش مصنوعی دشمنان که فقط بلد باشن کاور بگیرن و تا نمردن یا نکشتن پشت کاور باقی بمانن 2- یا بی اسیب کردن یارهای خودی که باعث شود هیچ نگرانی نسبت به یارهای خودی نداشته باشیم و با خیال راحت به کشت و کشتار ادامه بدیم. بازی دارای قابلیتی به نام Listening است که به صورت دید مخفی بوده و شما می توانید دشمنان ان سوی دیوار را ببینید و نسبت به رفتار انها استراتژیک خودتون را بچینید این دید مخفی چیزی شبیه به دید بازی Batman است که البته این امکان را به بازیباز می دهد که از ابتدای بازی یا هر موقع که خواست گزینه دید مخفی را غیر فعال کند و بدون ان به بازی ادامه بدهد.

گوستاوو سانتالولا

بهار : امیدی در اوج ناامیدی

اما همان طور که انتظار می رفت سازندگان این شاهکار فقط به بخش سینگل اکتفا نکرده و یک مالتی پلیر بسیار جذاب و متفاوت را به بازی اضافه کردند چه بسا که وجود تنها همین بخش سینگل خود به تنهایی حرف های زیادی برای گفتن داشت .در بخش مالتی دو مد وجود دارد که هر مد خصوصیات متفاوتی دارد یک مد با نام Supply Raid و Survivor که هر دو به فرم Team Death Match هستن و تو تیم مجزا به نام های Hunter و Firefly برای شروع بازی انتخاب می شوند. تیم شکارچی ها به شکل و شمایل مردمان خودمختار بوده و تیم Firefly به شکل نیروی های دولتی حضور دارند. در بخش مولتی بازی در 4 راند صورت میگیرد که هر راند تا موقعی ادامه دارد که همه اعضای یک تیم کشته شوند و وقتی همون ابتدای کار یک نفر کشته می شود باید صبر کند تا تکلیف بقیه اعضا نیز مشخص شود تا دوباره همگی وارد راند بعدی شوند. هر بار که 4 راند تمام می شود یک Match به اتمام میرسد و این Match ها در طول 12 هفته شکل میگرد ، یعنی هر یک روز برابر با یک Match خواهد بود و ممکن است شما بی شمار match را بازی کنید و روزهای خود را سپری کنید. با هر بار طی کردن راند ها به شما یارهایی داده می شود که مسئول رسیدگی به انها خواهید بود وبا بد و خوب بازی کردن در هر Match باعث زیاد شدن تعداد انها یا قدرتمند شدن انها می شوید یا موجب ضعف و از بین رفتن انها خواهید شد پس در بخش مولتی با دقت مبارزه کردن و پیروزی برابر خواهد بود با افزایش ایتم های دریافتی و افزایش یارها و افراد خودی خواهد بود. و همان طور که انتظار می رفت سازندگان این شاهکار فقط به بخش سینگل اکتفا نکرده و یک مالتی پلیر بسیار جذاب و متفاوت را به بازی اضافه کردند چه بسا که وجود تنها همین بخش سینگل خود به تنهایی حرف های زیادی برای گفتن داشت.

کلام اخر :

TLoU یک شاهکار است. یکی از بی نظیر ترین کارهای ساخته شده به دست بشر است که توانسته با ترکیب به موقع و درست المان های داستان ، گیم پلی ، گرافیک و موسیقی یکی از تاثیرگذارترین بازی های تاریخ صنعت گیم را به نمایش بگذارد. ترکیبی از بی رحمی ها ، خشونت ، رنج ، ترس ، فرار ، تنهایی ، التماس ،تصمیم های سخت در لحظات سخت ، و مهم تر از همه عشق که باعث اب شدن تک تک گوله های برف زمستانی در برابر گرمای قلبی کوچک خواهد شد.

نکات مثبت :

داستان و روایت داستانی فوق العاده
گیم پلی بی نقص و تمام عیار ، تنوع فوق العاده بالای گیم پلی
هوش مصنوعی مثال زدنی
گرافیک تکنیکی و فنی سطح بالا و پرجزییات
جلوه های بصری مثال زدنی ، طراحی هنری بی نقص
شخصیت پردازی بی نظیر
یک Survival Horror تمام عیار
موسیقی مسحور کننده ، قطعات موسیقی بازی وصف نشدنی است
صداگذاری دقیق و بی عیب ، یکی از بهترین صداگذاریهای 10 سال اخیر
بخش مالتی پلیر یونیک و لذت بخش

گرافیک : 10 --- گیم پلی : 10 --- موسیقی و صداگذاری: 10 --- داستان : 10

امتیاز کلی : 10

Turok-71
16-07-2013, 16:42
با این 10،تعداد نمرات کامل بازی به چند رسید؟:دی

مرسی حامد:n12:

hosseincode2008
18-07-2013, 16:46
خب! بالاخره تموم شد! البته بازي كردنش كه نه، چون قسمت نبود! خودمون كه نداريم رفتيم كلوپ ديديم پلي استيشن هاش رو جمع كرده و فقط ايكس باكس داره دليلشم آپديت هاي زياد پلي 3 و دردسرهاي اجرا شدن بازيهاي كپي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تنها راهي كه جلوي راه بود تا اين شاهكار رو از دست ندم ديدن Video Walkthrough هاش بود كه نزديك 10 12 گيگ برام آب خورد. تنها ديدنش از 95 درصد بازيهاي تمام عمرم لذت بخش تر بود :دي

داستان بازي و روايت اون يكي از بهترينهاي نه تنها صنعت گيم، كلا بين هر نوع مديايي بود و شروع فوق العاده و پايان بي‌نظيرش هم اينو ثابت ميكرد.

الي بهترين شخصيت مونث و همراه تاريخ بود. كاش دخترم اين شكلي شه :دي

NG بهترين سازنده اين نسله.

بقيه امتيازاي پايين بازي هم به كنار، امتياز 8 گيم اسپات به هيچ وجه قابل توجيه نيست و شك ندارم كه قبل از انتشار بازي يه تصميماتي گرفته شده بود! يعني هرچقدر نكته منفي بگردي از تو بازي پيدا كني يا از خودت درستش كني جلوي نكات مثبت بازي اصلا ديده نميشه كه بخواي نه 9، نه 8.5، بياي 8 بدي!!

در آخر پيشنهاد من به همه اينه كه اصلا فكر بيخيال شدن بازي رو نكنن و شده مثل من بشينن كل بازي رو ببينن، حتما اين كارو بكنن چون صحنه‌هايي كه تو بازي انتظارتون رو ميكشه جزو به يادماندني ترين لحظات زندگيتون ميشه...

@hosseincode2008 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقا از کجا دانلود کردی؟ من هم خیلی دلم میخواد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو گوگل سرچ كن: دانلود مراحل The last of Us

البته من نصفشو از يه جاي ديگه گرفتم!

آخه از این G میشه ارایه های مختلفی رو گرفت،مثل گوسپند،گاو،گلابی،،گشتاسب، ،گوژپشت نُتردام،گابریل باتیستوتا،گُرز رُستم،گنبد سلیمانیه و یا گره گوزلو!

که میشه به پسوند Naughty هرکدوم رو اضافه کرد!

اونايي كه بايد ميفهميدن، فهميدن. بقيه هم مهم نيستن!

CRIS Joon CR7
18-07-2013, 17:12
@hosseincode2008 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقا از کجا دانلود کردی؟ من هم خیلی دلم میخواد:n01:

MahdiX
18-07-2013, 21:58
آقا از کجا دانلود کردی؟ من هم خیلی دلم میخواد:n01:

منم نتونستم بازی کنم اما به لطف یکی از دوستان از اینجا دیدم
اول بازی اون جایی که یکی میمیره ( خیلی غم انگیز بود:n14: )

بفرمایید اینجا میتونید اشخاصی که بازی رو انجام دادن ببینید و گیم پلی کامل رو با کیفیت 720 یا 1080 هم ببینید ...

CRIS Joon CR7
18-07-2013, 23:35
این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشته ، نصفشو فعلا گرفتیم ، در ضمن فکر کنم درجه سختی که طرف بازی Normal بوده و خیلی طرف اعتماد به نفس داشته:n26:

منم نتونستم بازی کنم اما به لطف یکی از دوستان از اینجا دیدم
اول بازی اون جایی که یکی میمیره ( خیلی غم انگیز بود:n14: )

ازونجا که شاید روزی به بازی دسترسی نداشتم ، میخوام تک تک لحظه هاشو آرشیو داشته باشم وگرنه سانت به سانت بازی رو حفظم:n09:
+
همچنین مستند 1:30 ساعتی پشت صحنه ی بازی و گزیده ای از مراحل ساخت بازی منتشر شده :
حجم کل 1.5 GB
قسمت اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قسمت دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کیفیت 1080p

Turok-71
19-07-2013, 00:21
NG بهترين سازنده اين نسله.

What؟

Naughty Dog

البرزم ارایه ای است از Naughty God [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخه از این G میشه ارایه های مختلفی رو گرفت،مثل گوسپند،گاو،گلابی،،گشتاسب، ،گوژپشت نُتردام،گابریل باتیستوتا،گُرز رُستم،گنبد سلیمانیه و یا گره گوزلو!

که میشه به پسوند Naughty هرکدوم رو اضافه کرد!

Layken
19-07-2013, 01:18
What؟

Naughty Dog

البرزم ارایه ای است از Naughty God :دی

با این 10،تعداد نمرات کامل بازی به چند رسید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرسی حامد:n12:

نمی دونم چرا دیر ثبت کردند ولی خب کردن : دی

اره باو
21-07-2013, 17:20
Naughty GOD !!!

Layken
23-07-2013, 00:23
برای بار سوم دارم میرم و اخرای بازی هستم، کلا تو این دور سومی فکر هم می کردم تا انتخاب های بزرگ خودمو انجام بدم و به اون نتایج قطعی که لازم بود رسیدم : دی

این بازی رو به بهترین بازی این نسل میدونم و MGS 4 جاش رو داد به TLOU :دی منتظر اخرین محافظ برا این مقام بودم که نشد.
و رده بندی 5 تای برتر این نسل برای من به این شکل شد:

TLoU
MGS4
Uncharted 2
Mass Effect 2
legend of zelda:skyward sword

اما در مورد بهترین بازی تاریخ هنوز Metal Gear Solid 3 نامبر وان بهترین بازی تاریخ برای من هستش و TLOU رو جز 5 تای اولی در کنار عناوینی مثل ، MGS1 ،Shadow of Colossus ،MGS 4 قرار میدم.

کلا من هنوز اینجا موندم : دی

الي بهترين شخصيت مونث و همراه تاريخ بود. كاش دخترم اين شكلي شه :دي

و اما در مورد شخصیت های زن! : دی
تو این مدته تقریبا یک ساله 3 شخصیت جدید وارد 10 محبوب شخصیت های مونث من شدن و یکیش که الی باشد رفت به رتبه اول و به حکومت 13 ساله Claire Redfield پایان بخشید!
الی رو به این خاطر بهترین دونستم که بیش از حد مظلوم بود، موقعی که متولد شد 6 سال بود دنیا نابود شده و در فضایی مملو از خشونت و وحشی گری بزرگ میشه، از تنها شدن هم زیاد میترسه

با این حساب :

Ellie
Claire Redfield بیش از 13 سال حکومت کرد :دی
The Boss
Eva (Big Mama
Elizabeth
jill valentine
Clementine
Heather

حالا دارم بررسی میکنم ببینم در بین ژانر وحشت در چه جایگای قرار میگیره : دی

playstation 3
23-07-2013, 00:25
سلام دوستان گل میشه بگید چطور رو pc اجرا میشه این یارو تو ویدیو توضیح داده و بازی رو تو pc ران کرده این نرم افزار ها رو از کجا گیر بیاریم ممنون میشم بگید

CRIS Joon CR7
23-07-2013, 11:57
سلام دوستان گل میشه بگید چطور رو pc اجرا میشه این یارو تو ویدیو توضیح داده و بازی رو تو pc ران کرده این نرم افزار ها رو از کجا گیر بیاریم ممنون میشم بگید

همش فیک هستش و به هیچ عنوان امکانش نیست و وقتت رو سر این هدر نده ...
از نظر فنی هم خواستی میتونم برات این به ظاهر شبیه ساز هار رو به طور قاطع برات رد کنم:n26:

CRIS Joon CR7
25-07-2013, 10:50
تعدادی اسکرین شات از برخی صحنه های زیبای بازی برای دوستداران این شاهکار :
سایز بزرگشون رو گذاشتم و بیشترشون واسه Wallpaper عالین ...
اینارو خودم از فایل کات سین های بازی انداختم پس هیج جا اینارو پیدا نمیکنید:n02:

ali_agha1981
29-07-2013, 11:14
چرا باید چنین شاهکار هایی فقط برای PS3 منتشر بشه....؟:n14:
اون از heavy rain که اونموقع که اومد حسرتش به دلم موند..اینم از این.....:n28:
من عاشق بازی هایی این سبکی هستم ولی حیف.:n27:

Alex Fera
29-07-2013, 13:01
اینارو خودم از فایل کات سین های بازی انداختم پس هیج جا اینارو پیدا نمیکنید:n02:

محسن خیلی اموشنال شدی جدیدنا!!!!!!!
داستان همون PMـس دوباره:n02:

+
من بیشتر کات سینای بازی رو میزدم میرفت...................
در کل هیچی از داستان بازی نفهمیدم:n02:

CRIS Joon CR7
29-07-2013, 13:25
محسن خیلی اموشنال شدی جدیدنا!!!!!!!
داستان همون PMـس دوباره:n02:

+

همه چیز رو تکذیب میکنم ، به من این لیبل ها نمیچسبه:n09:
(اون که تموم شد :دی)
+
دیگه یه سری گیمر ها هم اینطورین دیگه:n26:

Joaquin
29-07-2013, 13:57
خداییش عجب گرافیک خفنی داره. نکته ی جالبش اینه که این گرافیک خفن رو روی ps3 با اون مشخصات که امروزه اصلن عددی به حساب نمیان چه قدر روون اجرا میکنه.

ficher
29-07-2013, 14:10
[QUOTE=reza207;6798912]اره منم ps3 ندارم و تو کف این بازی هستم :19:

و با توجه به این که داره ps4 میاد موندم که به خاطر این بازی ps3 بخرم یا نه؟؟

اقا کسی میدونه واسه ps4 میاد یا نه؟ اگه بیاد شاید در اینده ps4 که اومد خریدم

بله این بازی واسه ps4 هم میاد دوست عزیز منتظر باش

hosseincode2008
29-07-2013, 14:44
+

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا ميگي؟ نا اميد شدم ازت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حيف كه اينجا مسئولم وگرنه شديدتر تعجب ميكردم D:

بله این بازی واسه ps4 هم میاد دوست عزیز منتظر باش

نه عزيزم چرا از خودت حرف در مياري. اگر بيادم از طريق اينترنت stream ميشه كه فكر نكنم با اينترنت ايران بشه بازي كرد.

spartaqus
29-07-2013, 14:59
این بازی برای pc نیومده ؟؟؟؟؟؟؟

Leon-117
29-07-2013, 15:16
این بازی برای pc نیومده ؟؟؟؟؟؟؟

نه.......و هیچوقت هم نمیاد :دی

Turok-71
29-07-2013, 16:18

خدایا گیمر آفریدی...:n26:

Karistias
31-07-2013, 18:21
دوستان من یه دو سه هفته ای تو نت نبودم
میخوام ببینم کسی میدونه امار فروش 1ماهش چقدر شده؟
تا سه هفته رو که میدونم 3.4 میلیون نسخه بوده
امار فروش تا الانش هم اگه کسی میدونه دریغ نکنه

G.O.G
01-08-2013, 13:25
کلا در حق ایکس باکس ظلم شده اون از مورتال کمبت (منظورم قبل از complete) که دو تا شخصیتش باز نمیشد این هم از the last of us که کلا فقط برای ps3 اومده

asghar taraghe
01-08-2013, 16:31
دوستان من یه دو سه هفته ای تو نت نبودم
میخوام ببینم کسی میدونه امار فروش 1ماهش چقدر شده؟
تا سه هفته رو که میدونم 3.4 میلیون نسخه بوده
امار فروش تا الانش هم اگه کسی میدونه دریغ نکنه
اون آماری که شما میگین شامل فروش دیجیتال و دیسک هست که فقط خود سونی میتونه اعلام کنه چقدر از بازی در پی اس استور بصورت دیجیتال خریداری شده و بعد از اون هم سونی آمار کل فروش رو آپدیت نکرده اما فروش دیسک بازی تا هفته پیش موجود هست که تا 20 جولای 2.79 میلیون نسخه بوده. البته تا چارت کشورهای مختلف بصورت رسمی اعلام نشه به فروش اضافه نمیشه برا همین این آمار به قولی under-tracked هست :n27:

Alex Fera
01-08-2013, 18:50
خدایا گیمر آفریدی...:n26:

ازدواج کردی همدیگرو میبینیم:n02:

کلا در حق ایکس باکس ظلم شده اون از مورتال کمبت (منظورم قبل از complete) که دو تا شخصیتش باز نمیشد این هم از the last of us که کلا فقط برای ps3 اومده

کلا استدیوی سازنده این بازی برای سونی هستش،نمیاد بازی رو مولتی بکنه که!!!!!

afshin-434
01-08-2013, 19:10
خداییش چطوری شما بدون ماوس می‌تونید بازی اکشن بازی کنید؟
به نظر من هیچ جور امکان پذیر نیست با Joypad مثل ماوس هدف‌گیری کنی.

CRIS Joon CR7
02-08-2013, 00:35
خداییش چطوری شما بدون ماوس می‌تونید بازی اکشن بازی کنید؟
به نظر من هیچ جور امکان پذیر نیست با Joypad مثل ماوس هدف‌گیری کنی.

خداییش چطوری شما بدون گیم پد می‌تونید بازی اکشن بازی کنید؟
به نظر من هیچ جور امکان پذیر نیست با موس مثل گیم پد هدف‌گیری کنی:n02:
بستگی زیادی به عادت گیمر داره ، من خودم Battlefield 3 روی PC رو گیم پد بازی کردم یه سری هم میشناسم FIFA رو با کیبورد بازی میکنن:34:
در ضمن ما بازی کردیم شد:n10:

Masoud King
02-08-2013, 02:59
به نظر من هیچ جور امکان پذیر نیست با موس مثل گیم پد هدف‌گیری کنی:n02:
چون بازی های کنسول aim assist دارن واسه همین راحت تر میشه هدف گیری کرد : دی
البته آدم با هرچی یه مدت کار کنه با همون دیگه عادت میکنه..

یه سری هم میشناسم FIFA رو با کیبورد بازی میکنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه فیفا استثنا هست مخصوصا نسخه های قدیمیش با کنترلر اصلا نمی شد بازی کرد خیلی ناجور می شد
ولی نسخه های جدیدش ( 2011 به بعد) با کیبورد بازی کنی کلی ویژگی رو از دست میدی و باز سخته با کیبورد بازی کرد
:دی

CRIS Joon CR7
02-08-2013, 04:20
البته آدم با هرچی یه مدت کار کنه با همون دیگه عادت میکنه..

آخه فیفا استثنا هست مخصوصا نسخه های قدیمیش با کنترلر اصلا نمی شد بازی کرد خیلی ناجور می شد
ولی نسخه های جدیدش ( 2011 به بعد) با کیبورد بازی کنی کلی ویژگی رو از دست میدی و باز سخته با کیبورد بازی کرد
:دی

مسعود ... (اینجا کظم غیظ:n02: کردم)
برادر من همین بازیه تاپیکی که توش پست میدم فقط روی درجه سختی Easy یا راحت aim assist داشت که من و خیلیا اصلا روی این درجه بازی نکردند.
سایر حالت ها این گزینه کلا غیر فعال بود . پس ربطی به aim assist نداره ...
فقط و فقط بحث عادت هستش مثل من که Fifa با کیبورد یکی از محالات زندگیمه:n26:

halflife g
02-08-2013, 08:51

اخه مساله اينجاس اين يه بازي هست كه اوج قدرت و پيكر بنديش تو همين روايت داستانه كه اونم مقدار زياديش تو همين كات سينها نمايش داده ميشه(كات سيناي ناتي داگ هم هميشه خيلي خوب ساخته ميشن)
در نتيجه last of us بدون كات سيناش مثه مثلا nfs بدون بخش ماشين رونيشه يا gta بدون آزاد چرخيدنش(اگه مي گفتي اينكارو واسه gears يا cod كه داستان و روايت درست و حسابي نطارن انجام ميدم خيلي قابل هضم تر بود:n02:)

.

asghar taraghe
02-08-2013, 13:04
بازی رو دیشب تموم کردم :n19:عالی بود هیچ حرفی برای گفتن ندارم. به نظر من تنها بازی 10 از 10 این نصل بود از بین اونایی که من بازی کرد، در کل هیچ ایرادی نداشت :n01: خیلی چیزاش جدید و جالب بود تو gameplay مثلا اهمیت تیر در حدی که دیگه فقط داشتم هد شات می کردم یا تنوع دشمنا و نحوه حمله ادماش که با هم می گشتن دنبالت و... وای وقتی صدای clicker ها میومد سکته می زدم. طول بازی هم برای بازی که rpg و یا open world نیست عالی بود، من تو هارد 17 ساعت طول کشید تا تموم شه بازی البته خیلی تو فضای بازی گشتم شاید اگه یه راست بازی کنی کمتر شه یکم. از نظر گرافیکم که هیچی دیگه، من نمی دونم اینا چجوری نور آفتاب و درست کردن واقعا که میری پشت درخت از لای شاخه ها نور میزنه و... برفشم که هیچی وقتی رو شاخه زیاد می شینه میریزه پایین :n10:
اتفاقات جالبی تو بازی میفته، مثلا یه جا اصلا تیر نداشتم الی برام چنتا انداخت یا بعضی جاها که اگه زیاد یه جا بمونی الی شروع میکنه جوک گفتن که خودشم نمیفهمه یعنی چی!
در کل به نظر من بهترین بازی این نصل بود و جای uncharted 2 رو برا من گرفت :n26:
1- the last of us
2- uncharted 2
3- metal gear solid 4
4- red dead redemption
5- assassin's creed 2
6- mass effect 2
...
و اما تو کل بازی هایی که کردم به نظر من در کنار metal gear solid 3 و shadow of the colossus جزو بهترین بازی ها بود اما اون دو تا خیلی کم بهتر بودن
1- shadow of the colossus
2- metal gear solid 3
3- the last of us
...
در اخر بگم که اینا فقط نظر شخصی من بود و شاید خیلی ها باهاش مخالف باشن، به هر حال برا همین بهش میگن نظر چون هرکی با دید خودش صحبت میکنه :n16:امیدوارم همه این بازی رو انجام بدن و لذت ببرن :n11:

LiverBarca
02-08-2013, 15:34
اگه نگیم بهترین،100% یکی از بهترین بازیهای این نسل بود،من الان 1 ماه تمومش کردم دیگه هیچ بازی بهم نمیچسبه!
فقط خیلی تو کشتن خساست به خرج میدادم و یه جای مهمات و تیر با دست میکشتم!اخرشم کلی مهمات و تیر برام مونده بود!:n02:

Rauofgh
02-08-2013, 15:47
1-ps3 داری؟(فکر کنم نداری)

2-برای این سوال بالایی رو پرسیدم که محاله یه نفر ps3 داشته باشه ندونه روند بازی last of us رو،چون توش علاوه بر جوئل و دختر جوئل با خود الی هم میشه بازی کرد و اداره اش کرد.

سوالی هست؟

Rauofgh
02-08-2013, 15:57
نمیشه اسم ترس بیاد و ویروس نیاد
و همچنین آمریکا !!!!!:31:
چرا همه بازیا تو آمریکاس .........!!!!!؟؟؟؟؟؟
راستی اگه بشه با Ellie هم یه قسمت هایی رو رفت جالب تر میشه.........
در کل ممنون بابت تاپیک .............

2-برای این سوال بالایی رو پرسیدم که محاله یه نفر ps3 داشته باشه ندونه روند بازی last of us رو،چون توش علاوه بر جوئل و دختر جوئل با خود الی هم میشه بازی کرد و اداره اش کرد.

سوالی هست؟

Turok-71
02-08-2013, 16:29
اگر gta v بازی سال توی vga نشه من عکس آواتارم رو توی انجمن بمدت یه هفته عکس جاستین بیبر میزارم!
:n08:
دمت لوشامپیونه!

ازدواج کردی همدیگرو میبینیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من شده زنمو طلاق بدم کات سینای یه بازیو skip نمیکنم:دی

دوستان!

حجم بازی چقده؟
میشه روی هارد خارجی نصب کنم؟یا بایستی سری عزیز GOW رو پاک کنم؟

asghar taraghe
02-08-2013, 18:13
می خواستم با اونایی که بازی رو تموم کردن در باره پایان بازی و چیزای دیگه بحث کنم، بنظرتون خوب بود یا یکار دیگه میکردن بهتر میشد؟ مثلا مثل infamous 2 و mass effect 3 انتخاب اینکه الی فدا شه رو میداد به خودت جالب میشد؟ من خوشحالم که این کارو نکرد چون وقتی کل بازی شما هیچجا کنترلی رو روند داستان نداشتین اخرشم نیازی نبود یه همچین کاری کنن و من بنظرم بهترین پایان همین بود که شد :n01: بنظرتون بازی نیاز به نسخه بعدی داره یا نه؟ من دوست دارم همین تک بازی باشه و همینجوری به یادم بمونه، یه بازی تک :n02: تصمیم جول درست بود؟ شما بودین چیکار میکردین؟ من بهش حق میدم به چند دلیل: 1- cure با vaccine خیلی فرق داره، اگه cure پیدا میکردن میتونستن همه مبتلاها رو درمان کنن و همه چی درست میشد اما اخر بازی اشاره شد که vaccine پیدا کردن یعنی فقط اونایی که هنوز مبتلا نشدن میتونن از گرفتن ویروس جلوگیری کنن. 2- واکسن اصلا به چه دردی میخوره؟ از بین این همه ادمی که تو راه دیدم چند نفر تونستن در رن اما بعد مبتلا شدن؟ بیشترشون توسط مبتلاها میمیرن و فقط اگه گاز گرفته شن و زنده بمونن این اتفاق براشون میفته. 3- از کجا معلوم واکسن کار کنه؟ قبلا تست نشده که. 4- fireflies اصلا گروه خوبی نبودن که بخوان از واکسن درست استفاده کنن، اونا حتی نزاشتن جول با الی خداحافظی کنه یا با هم تصمیم بگیرن چیکار کنن، شاید از واکسن برای قدرت یابی خودشون اسنفاده میکردن. 5- اصلا ادما لیاقت نجات داشتن؟؟؟ والا دارو دسته دیوید از مبتلاها وحشتناکتر بودن! ما همونقدری که داشتیم با مبتلاها میجنگیدیم باید جلو ادم ا مبارزه میکردیم و خود انسانها از مبتلاها بدتر بودن. در کل بنظر من تصمیم درستی گرفت جول دمش گرم :n02: من خودم تو بیمارستان قات زده بودم بعدم همه دکترار و تیکه پاره کردم که میشد نکشیشون :n10: بنظر من اخرشم الی فهمید که جول دروغ میگه تو چهرش معلوم بود اما اینقدر هر دو بهم وابسته شده بودن که خودشو گول زد. هیچ جای بازی احساساتی شدین؟ من اولش که دخترش مرد و اونجایی که الی بعد کشتن دیوید میره بقل جول خیلی حال کردم، اصلا صحنه هاش در حد بازی نبود خیلی خوب درست شده بود و احساسات قابل باور بودن، حالا یا برای صدا گزاری خوب بازیگراش یا گرافیک به هر حال حس و بهتر همه بازی هایی که دیدم میرسوند. دقت کردین اول بازی دخترش و تحت کنترل داشتین و اخر الی و یجورای داشت جایگزین شدن این دورو برا جول نشون میداد، کلا اخرش مثل اولش بود، بقل کردن سارا اول بازی و الی اخرش تو بیمارستان، اینکه جول به سارا وقتی مرد میگفت baby girl و بعد کشتن دیوید دقیقا همون رو به الی گفت، خیلی جالب بود بعد اینکه دیوید رو میکشین چون الی تو شک هست صدا برا شمام قطع میشه، یه چیز دیگه هم که من اول نفهمیدم بعدا خوندم این بود که وقتی اول بهار میرین تو شهر چرا حواس الی هی پرته و تو خودشه، من فک میکردم برا اینه که خودشو اماده کرده برا جدا شدن از جول و مردن برای نجات انسانها، اما خوندم که اول شهر یه سری نقاشی رو دیواره که یکیشون یه گوزنه و الی با دیدنش یاد زمستون و دیویدو ... میفته و دوباره حالش اینجوری میشه، اینو که فهمیدم فکم افتاد :n02: شمام نظراتتون رو بدین خوشحال میشم :n11:

Layken
02-08-2013, 21:26
می خواستم با اونایی که بازی رو تموم کردن در باره پایان بازی و چیزای دیگه بحث کنم، بنظرتون خوب بود یا یکار دیگه میکردن بهتر میشد؟ مثلا مثل infamous 2 و mass effect 3 انتخاب اینکه الی فدا شه رو میداد به خودت جالب میشد؟ من خوشحالم که این کارو نکرد چون وقتی کل بازی شما هیچجا کنترلی رو روند داستان نداشتین اخرشم نیازی نبود یه همچین کاری کنن و من بنظرم بهترین پایان همین بود که شد :n01: بنظرتون بازی نیاز به نسخه بعدی داره یا نه؟ من دوست دارم همین تک بازی باشه و همینجوری به یادم بمونه، یه بازی تک :n02: تصمیم جول درست بود؟ شما بودین چیکار میکردین؟ من بهش حق میدم به چند دلیل: 1- cure با vaccine خیلی فرق داره، اگه cure پیدا میکردن میتونستن همه مبتلاها رو درمان کنن و همه چی درست میشد اما اخر بازی اشاره شد که vaccine پیدا کردن یعنی فقط اونایی که هنوز مبتلا نشدن میتونن از گرفتن ویروس جلوگیری کنن. 2- واکسن اصلا به چه دردی میخوره؟ از بین این همه ادمی که تو راه دیدم چند نفر تونستن در رن اما بعد مبتلا شدن؟ بیشترشون توسط مبتلاها میمیرن و فقط اگه گاز گرفته شن و زنده بمونن این اتفاق براشون میفته. 3- از کجا معلوم واکسن کار کنه؟ قبلا تست نشده که. 4- fireflies اصلا گروه خوبی نبودن که بخوان از واکسن درست استفاده کنن، اونا حتی نزاشتن جول با الی خداحافظی کنه یا با هم تصمیم بگیرن چیکار کنن، شاید از واکسن برای قدرت یابی خودشون اسنفاده میکردن. 5- اصلا ادما لیاقت نجات داشتن؟؟؟ والا دارو دسته دیوید از مبتلاها وحشتناکتر بودن! ما همونقدری که داشتیم با مبتلاها میجنگیدیم باید جلو ادم ا مبارزه میکردیم و خود انسانها از مبتلاها بدتر بودن. در کل بنظر من تصمیم درستی گرفت جول دمش گرم :n02: من خودم تو بیمارستان قات زده بودم بعدم همه دکترار و تیکه پاره کردم که میشد نکشیشون :n10: بنظر من اخرشم الی فهمید که جول دروغ میگه تو چهرش معلوم بود اما اینقدر هر دو بهم وابسته شده بودن که خودشو گول زد. هیچ جای بازی احساساتی شدین؟ من اولش که دخترش مرد و اونجایی که الی بعد کشتن دیوید میره بقل جول خیلی حال کردم، اصلا صحنه هاش در حد بازی نبود خیلی خوب درست شده بود و احساسات قابل باور بودن، حالا یا برای صدا گزاری خوب بازیگراش یا گرافیک به هر حال حس و بهتر همه بازی هایی که دیدم میرسوند. دقت کردین اول بازی دخترش و تحت کنترل داشتین و اخر الی و یجورای داشت جایگزین شدن این دورو برا جول نشون میداد، کلا اخرش مثل اولش بود، بقل کردن سارا اول بازی و الی اخرش تو بیمارستان، اینکه جول به سارا وقتی مرد میگفت baby girl و بعد کشتن دیوید دقیقا همون رو به الی گفت، خیلی جالب بود بعد اینکه دیوید رو میکشین چون الی تو شک هست صدا برا شمام قطع میشه، یه چیز دیگه هم که من اول نفهمیدم بعدا خوندم این بود که وقتی اول بهار میرین تو شهر چرا حواس الی هی پرته و تو خودشه، من فک میکردم برا اینه که خودشو اماده کرده برا جدا شدن از جول و مردن برای نجات انسانها، اما خوندم که اول شهر یه سری نقاشی رو دیواره که یکیشون یه گوزنه و الی با دیدنش یاد زمستون و دیویدو ... میفته و دوباره حالش اینجوری میشه، اینو که فهمیدم فکم افتاد :n02: شمام نظراتتون رو بدین خوشحال میشم :n11:

بین حرفات خودت به نتایج خوبی رسیدی :دی

به نظر من هم کار جوئل درست بود، اون حرکت ساختار شکن در روایت قهرمان و ضدقهرمان پروری بود که جوئل عشق رو فدای اینده کرد البته اینده ای که اصلا معلوم نبود به حقیقت بپیونده.
به نظر من این دکترها هر چقدر هم تلاش می کردن نمی تونستن واکسن این بیماری رو پیدا کنن و این وسط جان الی بود که هدر می رفت.
اخرش من هم احساس کردم که الی چیزهایی فهمیده برا همین بود که به جوئل گفت که قسم بخوره و نیاز داشت تا قسم جوئل رو بشنوه تا به این ایمان برسه که هستن نفرات دیگه ای که میشه ازشون واکسن ایجاد کرد.

دوستان!

حجم بازی چقده؟
میشه روی هارد خارجی نصب کنم؟یا بایستی سری عزیز GOW رو پاک کنم؟

تا اونجایی که مطلع هستم حجمش 30 گیگ بید، حالا تو کریتوس رو بریز رو هارد اکسترنال نگهش دار بعد اینو بریز رو هارد کنسول
ولی تا اونجایی که شنیدم روی هر دو کار میکنه.

من شده زنمو طلاق بدم کات سینای یه بازیو skip نمیکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من سر بازی متال 4 یک نفرو به کل از زندگیم skip کردم :| D:

matrix_3s
03-08-2013, 19:48

سوالی هست؟

1-خوبی ؟؟؟؟؟؟
2- دوست عزیز بجون بچگیام اون موقع مشخص نبودااااااااااااااااااا ... ...!!!! چرا اینجوری میکنین آخه !!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الانم بازی رو هارده متاسفانه سربازیه و هزار دردسر ..............!!!!!

Best.Team IR
09-08-2013, 13:37
متای بازی بعد از گذشت یک ماه هنوز روی 95 باقی مونده و این خودش خیلی عالیه:n12:

اگه چند تا سایت هم مسخره بازی در نمیاوردن و یکم مقولانه تر امتیاز میدادن شاهد متای 97 یا حتی 8 هم میتونستیم باشیم . البته خود همین هم عالیه و واقعا تیم سازنده ی بازی مزد تلاش خودش رو از لحاظ امتیاز که گرفته . حالا باید ببینیم با انتشار GTA V و رقابت بین این 3 بازیه بزرگ Bioshock و GTA و TLOU به کجا خواهد رسید .

خیلی خوشحالم که آخرای این نسل با شاهکارهایی داره به پایان میرسه که یاد و خاطرشون تا ابد توی ذهن ما میمونه:n12:

Layken
12-08-2013, 00:45
داشتم روی سیم پیچی یک نقشه ساختمان کار می کردم که همینطوری به ذهنم رسید که اینجا یکی از مراحل بازی میتونه باشه و الان جوئل یک جا مخفی شده و تو ذهنم محل مخفی شدنشون و قرار دادم و چند تا دشمن ریختم رو نقشه که دارن در محیط میگردن (هنوز جوئل و الی دیده نشده)
بعد به فکرم رسید که همین تئوری رو روی نقشه کار کنم بزارم اینجا (البته این اون نقشه ای نیست که داشتم روش سیم کشی میکردم)

بنابراین روی یک نقشه سه حالت رفتاری دشمنان بازی رو در 3 حالت مختلف ترسیم کردم یعنی این که شما هر بار این مرحلرو شروع کنید با رفتار متفاوت دشمنهامون روبرو خواهید شد، این درحالیه که فرضا خودتون رو در یک جای نقشه قرار بدید که انگار مخفی شدید و ببینید که ایا دیده میشید یا نه، اصلا هم ممکنه دیده نشید و اینجا من برای مثال روی حضور 3 تا دشمن رو ترسیم کردم که اکثر مواقع کمترین تعداشون 4 نفر میشدن.

سعی کردم تا اون چیزی که تو ذهنم هست رو بهترین شکل پیاده کنم.

حالت دوم:

حالت سوم:

bigarash
22-08-2013, 02:47
آقا انقدری که شما تعریف میکنین و تو سایتای دیگه خوندم احتمال این که یه پی اس 3 بخرم خیلی زیاد شده فقط به خاطر همین بازی! به خاطر خیلی مسائل دیگه دوست دارم ایکس باکس بخرم ولی از این بازی هم نمیتونم بگذرم، به نظرتون چیکار کنم؟ :n22:

Meysam Raz
22-08-2013, 10:26
آقا انقدری که شما تعریف میکنین و تو سایتای دیگه خوندم احتمال این که یه پی اس 3 بخرم خیلی زیاد شده فقط به خاطر همین بازی! به خاطر خیلی مسائل دیگه دوست دارم ایکس باکس بخرم ولی از این بازی هم نمیتونم بگذرم، به نظرتون چیکار کنم؟ :n22:

نخر اگر میتونی از یکی قرض بگیر یا اگر هنوز از این کلوپا اونطرفا هست کرایه کن

bigarash
23-08-2013, 01:57
نخر اگر میتونی از یکی قرض بگیر یا اگر هنوز از این کلوپا اونطرفا هست کرایه کن
فکر کنم باید این کارو انجام بدم، یکی بخواد بکوب بازی کنه چقدر طول میکشه بازی تموم بشه؟

brain
23-08-2013, 03:05
ماله من روی هارد 17 ساعت ، آروم آروم میرفتم تازه ، اکثرا هم stealth کاری که زمان بیشتری میبره فکر کنم نسبت به اکشن رفتن ...
2 روز قرض بگیر ، تو 3 نوبت 5/5 ساعته بازی کن سر صبر ، بکوب بازی کنی هم برای خودت ضرر داره هم نمیفهمی بازی چی شد ...

bigarash
23-08-2013, 13:51
ماله من روی هارد 17 ساعت ، آروم آروم میرفتم تازه ، اکثرا هم stealth کاری که زمان بیشتری میبره فکر کنم نسبت به اکشن رفتن ...
2 روز قرض بگیر ، تو 3 نوبت 5/5 ساعته بازی کن سر صبر ، بکوب بازی کنی هم برای خودت ضرر داره هم نمیفهمی بازی چی شد ...

آره بابا همون کارو میکنم، شوخی کردم یه سره که مخ آدم میترکه! :دی
ممنون بابت راهنمایی دوست عزیز

B.3.S.T
05-09-2013, 00:21
وقت کردم یه نقد دیر هنگام از بازی میزارم انشالله...

ویرایش:

نقدی کوتاه از The Last Of US

این نقد رو به عنوان یک گیمر نه هاردکور و نه کژوال انجام دادم امیدوارم قابل قبول واقع بشه.
منوی استارت بازی...صدای موزیک...آدم دلش نمی خواد استارت رو بزنه.
شروع بازی درست همانند فیلم های آخر الزمانی استارت می خوره.دختر جوئل تنها شخصیتی بود که انتظار شروعش رو نداشتم.
بازی به قدری از داستان پردازی فوق العاده قوی برخورداره که روی کوچکترین حرکات و اتفاقات حول شخصیت ها رعایت شده است.اصلآ انگار تمام بازیهای عمرم یه طرف و TLOU در طرف دیگه قرار دارن.از لحظه ی اول درگیر و محصور صحنه ها و اتفاقات بازی شدم.شروع بازی ورود شما به دنیای واقعیه بازی خواهد بود.اگر علاقه دارید گذر زمان براتون بی معنی باشه TLOU سردمدار همه ی عناوینی هست که قبلآ تجربه کردین.

روایت داستانی :

هیچ کلمه ای شایسته ی انتخاب برای بخش داستانی بازی نیست.همه چیز گرد هم در اومد تا تمام نمرات از سایت های منتقد و مجلات با بالاترین نمره برای این بخش برگزیده بشه و هیچ حرف و حدیثی باقی نذاشت.استارت بازی به بهترین شکل ساخته و پرداخته شده بود تا گیمر رو محو صحنه های به وجود اومده در بیاره.درد و رنجی که در شخصیت جوئل دیدم بی نظیر خودنمایی می کرد.
داستان بازی طوری روایت شده بود که شما به عمق وجود شخصیت جوئل و الی وارد بشین تا بیشتر به درک شخصیت این دو پی ببرین نکته ای که در داستان پردازی خیلی از عناوین مطرح دیگر جایی ندارن.الی یکی از بهترین نقش های مکمل در صنعت گیم هست.شخصیت این دختر به قدری زیبا و فانتزی در دل داستان قرار داده شده که اواخر بازی دل کندن از نگاه معصومانش واقعآ دشواره.شما در حین بازی کلی علامت تعجب از حرکات بداهه ی الی بالای سرتون سبز میشه!به شخصه علاقه ی زیادی به موضوعات آخر الزمانی دارم و ناتی داگ به بهترین شکل روی این سناریو کار کرد و نتیجش امتیاز کامل از اکثر منتقد ها و متای 95ـش شد.هانتر ها , کلیکر ها و ... همگی مناسب محیطی بودن که بازی در اون در جریان بود.

امتیاز = 10

گیم پلی :

ابتدای بازی حرکت با دختر جوئل که تازه از خواب نیمه شب بیدار شده شروع میشه.شاید کمی کسالت بار به نظر برسه ولی از قدیم گفتن آرامش قبل از طوفان!
حرکت با جوئل و ضریب اشتباه در کنترل حرکات او شاید به زیر صفر رسیده به طوری که برای هر حرکت در کوچکترین فواصل زمانی اقدام به اجرای دستورات شما می کنه.
استفاده از مدیک و باند پیچی کردن یکی از نوآوری هایی بود که به بهترین شکل در بازی گنجانده شده بود.واقعآ واقع گرایانه بود
این از اون دست بازیها نیست که شما به راحتی خشاب اصلحه رو به سرعت برق و باد پر کنید و به رگبار کلوله بگیرید! نه اشتباه نکنید! عنوانی که داریم راجبش حرف میزینم تمام سعی خودش رو کرده تا شما به عنوان یک گیمر بتونید خودتون رو با شرایط و نگهداری مهمات وفق بدین تا در حین تیر اندازی مراقب نشانه گیری,پر بودن خشاب و از همه مهمتر مراقب پشت سرتون باشید.

امتیاز = 10

گرافیک :

یکی از عظیم ترین سهامداران این نقد مربوط به بخش گرافیک بازی هست!: دی
البته نسخه ای که من بازی کردم بعضآ چند جایی باگ مشاهده شد که فکر می کنم مربوط به اجرای بازی از روی هارد به صورت کپی بود.
سوای مطلب بالا نور پردازی و افکت ها و تکسچر ها واقعآ مو به تن آدم راست می کردن.زبانه های آتش در برخی چپترها منجمله چپتر اول بی نظیر دیده میشدن
تابش نور خورشید به قدری زیبا و به واقعیت نزدیک بود که ناخداگاه در حین مراحل چند ثانیه ای رو خیره به اطرف میشدم تا انعکاس نور روی اجسام رو ببینم!
حرکات صورت شخصیت های بازی به لطف موشن کپچر عالی از آب در اومده مخصوصآ الیه 14 ساله!
4 فصلی که در آن بازی جریان دارد یکی از یکی زیباتر طراحی شده و جزئیات حرف اول و اخر رو میزنه.به شخصه مرحله ی شکار گوزن الی در فصل زمستان رو خیلی پسندیدم.واقعآ ادم احساس نزدیکی به محیط رو میکرد.

امتیاز = 9.8

صدا :

فقط کافیه لحظاتی به صحبتهای بداهه ی الی در صدای پس زمینه ی محیط حین بازی گوش فرا دهید تا همه چیز ناخداگاه دستتون بیاد که با چه صداگذاری طرف هستید
واقعآ یکی از بخشهای برجسته و مهم در موفقیت TLOU صداگذاری بازی است.کوچکترین برخورد ها و ایجاد صدا در محیط!!!اصلآ من باید با مسئول این کار صحبت کنم..باور کردنی نیست :دی
تنها بخشی که حاضرم از 10 بهش 11 بدم ولی ...

امتیاز = 10

-فقط چند نکته راجب هوش مصنوعی در بازی بگم که بعضآ مواردی دیده شد که کلیکر ها بی توجه به حرکت الی بودن در صورتی که اصلآ داخل کاور نبود و علت هر چی که بوده خیر بوده :دی
-البته خرده ی دیگری که به بازی گرفته میشه از برخی دوستان این بود که دیدن دشمنها از پشت دیوار ها کمی بازی رو به تخیلی و به دور از واقعیت تبدیل کرده که به نظرم کاملآ این نظریه اشتباس به دلیل اینکه اگر خوب به این قسمت دقت کنید شما تصویری واضح از محیط پشت دیوار ندارید بلکه با استفاده از حس شنیداری امکان تشخیص فاصله دشمن ها رو دارید کما اینکه در مراحل پایانی هانتر ها با استفاده از هوش خود و کاور گیری از ایجاد صدا و نویز جلوگیری می کردن که شما رو هم از این حالت محروم می کردن.
-ارزش گذاری بازی هم به نظرم بهترین عنوان در این نسل بود که واقعآ نمیشه هیچ زمان لحظاتی رو که با شخصیت هاش سپری کرد رو فراموش کرد.تمامیه سختیهایی که رو دوش جوئل و الی بود رو میشد حس کرد و جای سوال اینجاست neil druckmann از چه فنی برای اینکار استفاده کرده!!!ناتی داگ بعد از سری آنچارتد که با موفقیت چشمگیر رو به رو شد اینبار با یک آی پی جدید دل هواداران خودش رو به گوشه ی دیگری از تردستیهای خودش برد تا همواره بهترینِ بهترینها باقی بمونه..

امتیاز کلی = 10

نقد از وحید B.3.S.T
17/06/1392

B.3.S.T
08-09-2013, 01:51
مراجعه به پست بالا...

pharm
08-09-2013, 22:10
یه چیزی تو مغز من میگه که این همه بازی کردی tlou رو از دست نده هیچکس هم این بازی رو تو شهر ما نداره فقط 1 نفر شاید بدونه چیه اونم نداره :دی
منم xbox دارم کاشکی وقتی ارزون بود ps3 هم میخریدم :( هییییییییی دلـــــــــــــار :)

Layken
16-09-2013, 20:20
وسط ثبت نمرات GTA V متا یادش اومده که برا TLOU هم نمره ثبت کنه :دی

GamingXp :9.7/10

مجموع نمرات بازی با 98 نقد همچنان 95

urumchi
25-09-2013, 16:11
هر وقت میام زیر مجموعه " بازی های کامپیوتری و کنسولی " تا چشمم میفته به اسم این تاپیک داغ دلم تازه میشه !!!
خیلی دوست داشتم رو pc این عنوان فوق العاده رو بازی کنم ولی حیف .... :n28:

این بازی رو روی PS4 میشه بازی کرد یا نه؟

emad_rowan
25-09-2013, 20:31
هر وقت میام زیر مجموعه " بازی های کامپیوتری و کنسولی " تا چشمم میفته به اسم این تاپیک داغ دلم تازه میشه !!!
خیلی دوست داشتم رو pc این عنوان فوق العاده رو بازی کنم ولی حیف .... :n28:

این بازی رو روی PS4 میشه بازی کرد یا نه؟

واقعا توفیق بزرگی رو از دست دادی... یک شاهکار
نه ps4 نداره این بازی رو

urumchi
25-09-2013, 22:37
واقعا توفیق بزرگی رو از دست دادی... یک شاهکار
نه ps4 نداره این بازی رو

خودم میدونم برادر :n28:

از یوتیوب گیم پلی تمام مراحل رو با کیفیت 720p دانلود کردم، میشینم اونارو تماشا می کنم و حسرتها میخورم :9:

neon_91
25-09-2013, 23:21
به تظر من انحصاری کردن بازی ها بدترین ظلمی است که به گیمرها می کنند یعنی چی آخه:n15:طرف کنسول می سازه و یه بازی رو فقط به انحصار خودش درمیاره میان گیمر رو از حق بازی کردن یک گیم محروم می کنند به خاطر اینکه کنسول خودشون فروش بره این واقعا ظالمانه است:n03:باید جلوی این کار به نحوی گرفته بشه و اینکه یه شرکتی مثل سونی حق نداشته باشه گیمرارو برای بازی کردن یه گیم مجبور به انجام کاری کنه.

hosseincode2008
26-09-2013, 10:40
به تظر من انحصاری کردن بازی ها بدترین ظلمی است که به گیمرها می کنند یعنی چی آخه:n15:طرف کنسول می سازه و یه بازی رو فقط به انحصار خودش درمیاره میان گیمر رو از حق بازی کردن یک گیم محروم می کنند به خاطر اینکه کنسول خودشون فروش بره این واقعا ظالمانه است:n03:باید جلوی این کار به نحوی گرفته بشه و اینکه یه شرکتی مثل سونی حق نداشته باشه گیمرارو برای بازی کردن یه گیم مجبور به انجام کاری کنه.

دوست عزیز اگه سونی نبود مسلما همچین بازیهایی اصلا وجود نداشتن که از اختصاصی بودنشون ناراحت بشیم! مثلا الان همین Beyond: Two Souls که یکی دیگه از بازیهای اختصاصی PS3 هست، سونی تمام پول ساختش رو داده و این حق رو هم داره که اختصاصی کنسول خودش بکنه...

ali_agha1981
22-10-2013, 14:28
دانلود آلبوم موسیقی متن بازی جدید The Last Of Us با دو کیفیت 320 و 128

THE Last Of Us:320,128 kbps

Tracks

01. The Quarantine Zone (20 Years Later) (03:40)
02. The Hour (01:01)
03. The Last of Us (03:03)
04. Forgotten Memories (01:07)
05. The Outbreak (01:31)
06. Vanishing Grace (02:05)
07. The Hunters (01:59)
08. All Gone (01:13)
09. Vanishing Grace (Innocence) (00:55)
10. By Any Means (01:53)
11. The Choice (01:42)
12. Smugglers (01:38)
13. The Last of Us (Never Again) (01:01)
14. The Last of Us (Goodnight) (00:50)
15. I Know What You Are (01:21)
16. Home (03:07)
17. Infected (01:16)
18. All Gone (Aftermath) (01:04)
19. The Last of Us (A New Dawn) (02:28)
20. All Gone (No Escape) (02:54)
21. Vanishing Grace (Childhood) (01:41)
22. The Path (01:28)
23. All Gone (Alone) (01:22)
24. Blackout (01:38)
25. The Way It Was (01:31)
26. Breathless (01:24)
27. The Last of Us (You and Me) (02:08)
28. All Gone (The Outside) (01:57)
29. The Path (A New Beginning) (02:46)
30. Returning (03:35)

————————————————

دانلود با کیفیت 320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلود با کیفیت 128 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].rar)

رمز: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن : ما که از بازی فقط موسیقی متن اش نصیبمون شد... ..:n14: ولی قشنگه دانلود کنید..

mjorh
25-10-2013, 20:12

Best Newcomer: The Last of Us

Best Storytelling: The Last of Us

Studio of the Year in association with MPG Universal: Naughty Dog

تبریک :n12:

mosicr77
31-10-2013, 12:04
بهترین بازی تاریخ

Karistias
15-11-2013, 15:07
اولین DLC بخش داستانی The Last Of Us به زودی عرضه میشه

امروز ناتی داگ در لانچینگ PS4 خبرای خوبی رو به بیرون درز داد
که یکیش خبر نسخه جدید Uncharted بود ودیگری DLC بخش داستانی The Last Of Us بود

این DLC که Left Behind نام داره بازیکن کنترل الی رو به عهده میگیره

هنوز محتوای داستان این DLC فاش نشده ولی با توجه به اسم DLC و کنترل الی در بازی به احتمال زیاد باید دنبال جول بگردیم

این DLC اوایل سال 2014 وبا قیمت $ 14.99 عرضه میشه

samyar_red
17-11-2013, 18:34
اقا من ps3 دارم ولی هنوز نگرفتم این بازیو... میخوام ارجینال بگیرم...میخوام ببینم برا چی انقدر این بازی طرفدار داره و محبوب شده؟

smahdis
22-11-2013, 07:33
این بازی برای pc نمیاد؟؟؟؟

Karistias
06-01-2014, 13:18
چند روزیه که ناتی داگ تریلری زیبا وموزیکال داده بیرون که توصیه کنم حتما ببینیدش فوق العاده زیباست به خصوص کسایی که بازی نکردند می تونن هنر سانتائولایا و ناتی داگ رو توئمان تو این تریلر ببینند

Download HD (multiplayer.it/video/the-last-of-us-per-ps3/the-last-of-us-il-video-musicale_a.hi/?download_hi=NTk1MjYgMjAxNCAwMSAwNiAxMA==)

Layken
08-02-2014, 22:06
امروز رییس مایکروسافت گفت: The Last of Us عنوان واقعا بزرگی است و لیاقت بردن این جوایز را داشت .

من امروز 4 ساعت بازی کردم.
Overrated تمام.
واقعا Overrate شده، قصد ترول ندارم و نمیخوام نکات مثبت بازی رو زیر سوال ببرم، اما واقعا Overrate شده.
به نظرم همون 93 - 94 خوبشه.

اره شایان من هم امروز به این نتیجه رسیدم که این بازی Overrate شده بد جوری هم Overrate شده. اصلا زده پدر مادر Overrate شدن رو دراورده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم امروز به این نتیجه رسیدم که هوش مصنوعی این بازی ایراد داره و فهمیدم چرا حتا GS بهش نمره 8 داده و حتا بازی سنتر تو نقدش به این نکته اشاره کرده :n04:
واقعا وقتی بازی سنتر حرفی میزنه مگه میشه کسی رو حرفش حرف زد؟ :n28: دیگه از این معتبرتر مگه داریم؟
راستی شایان یک نکته ای فکر منو مشغول کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوره میشه بازیی که GS بهش 8 داده زده پدر مادر هر چی چایزه در طول یک سال هست رو دراورده؟ اقا مگه این بازی 8 نگرفته، به مولا به پیر به پیغمبر 8 میدونید یعنی چی، یعنی ابروریزی، یعنی زمین رو بکن برو توش زنده به گور بکن خودتو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره موافقم این بازی Overrate شده. اره گیم اسپات بهش 8 داده ولی من خدا رو شکر می کنم که گیم اسپات 8 داد چون باعث شد یک سری تخلیه های روحی روانی صورت بگیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک سری تخلیه هایی که اگه باقی میموند ممکن بود فرد یا افراد رو راهی بیمارستان یا زبونم لال راهی تیمارستان کنه.
میدونی شایان به چی فکر میکنم به این که من و تو مدت ها در مورد بایوشاک 2007 صحبت کردیم ولی نمی دونم چرا من هیچ وقت برای این که با صحبتت مخالفت کنم یا مثلا جلوت وایسم و بحث رو بکوبم تو سرت هیچ موقع حتا کوچکترین نگاهی هم به اون نمره خوشگل 8 که EDGE به بازی داد نکردم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی دیگه تو ببین یکی از بهترین بازی های عمرت از یک مکانی که اعتبارش گیم اسپات رو حبه قند میکنه به بازی محبوبت 8 داده ولی واقعا چرا من حتا اسمی ازش نبردم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دلایل مختلفی میتونه داشته باشه یکی این که من شعورم میرسه که اون نمره 8 ممکنه خیلی اتفاقی رخ داده باشه چون به هر حال اون همه نقد و نظر مثبت با این 8 همخونی نداره یا این که واقعا بی شعور بودم که در مقابلت سکوت کردم و صرفا به سکوت اکتفا کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا شعور زیاد من یا بی شعوری زیاد از حد من، از یکی از دو تا خارج نیست.
اخه میدونی شایان یک سری مسائل به حرفه ای گری هم مربوط میشه، ادم حرفه ای اطرفایانش رو حرفه ای تصور میکنه. الان وقتی یکی که مدعی حرفه ای گری داره حرکت بچه گانه ای بکنه واقعا چطوری میشه باهاش برخورد کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب افراد زیادی میان و میرن مگه ادم به همشون عکس العمل نشون میده؟
الان من بیام بگم تام چیک فلان حرف رو زده یک جورایی خودمو کل اصول حرفه ای گری، کل شعور و اعتبارم و زیر سوال میبرم دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خب یکی تازه وارد یکی که اطلاعات زیادی از گیم نداره و خارج از این مسائله بیاد بگه تام چیک فلان حرف رو زده که نمیشه بهش خرده گرفت چون قابل درکه، حالا می خوام اینو بگم که بدبختی و بیچارگی ما اونجایی خودشو نشون میده که فرد حرفه ای انجمن ما کسی که واقعا انتظار رفتار حرفه ای ازش بسیار زیاده میاد از سایت همسایه که بازی سنتر باشه برای اثبات حرفش مدرک میاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وااااااااااااااای واقعا واااااااااااااااااااااااا اااای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه نکته جالبش اینجاست که اب و تاب این صحبت انقدر زیاد بود که با کنایه و طعنه و مسخره ته جملش مینویسه به ما ایمان بیاورید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال اقا مگه کسی به فرد مذکور ایمان نداشت؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی باید از بازی سنتر منبع اورده بشه که به ایشون ایماد وارد بشه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدبختی ما اونجایی اوج گرفت که نه تنها اشتباه رو قبول نمی کرد بلکه هم قطاری ها و دوستان و اشنایانی هم به تصدیق حرکت ایشون گرد هم امدند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منشور اخلاقی صادر کردند و تز پشت سر تز صادر کردند. کار به جایی کشید که شروع به ظمردن افرادی شدن که به نتایج مورد مشابه رسیدن اقایان X و Y و فلانی به این نتیجه رسیدن که AI بازی ایراد داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدیم 4 نفر به افتخارمون یک کف مرتب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا اصلا ما بیاییم کلاهمون رو کج کنیم و بگیم خب بازی سنتر هم برای خودش نظری داره خب قبول میکنیم دیگه یک فرد و نظرشو گفته ولی ایا فرد حاضره نقد انجمن مارو هم ببره تو بازی سنتر نقل قول کنه و نکته هاشو رار بده؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی این همه سال اینجا نقد نوشتیم انقدر بی ارزش هستیم که نقدمون مورد قبول نباشه و کسی ببره محتویاتش رو تو بازی سنتر بزاره؟ ناسلامتی همکاریم و دوست بالاخره یک جورایی باید بشه دیگه!! خب وقتی اون ور میاد اینور پس اینور هم باید بتونه بره اونور دیگه پس اگه نمیشه ارزشمون قد مادیان چهار دست پایی مثل خر و گاو گوسفند هم نیست دیگه یعنی بیهوده ایم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی وقتمون رو تلف کردیم، ارزش خودمون رو پایین اوردیم چرا؟ خب چون اخرش یکی که سال ها کنار ما بوده میره از بازی سنتر با شادی و خنده میاد نقدشو قرار میده و پشت سرش هم تاییدش میکنن. نمی دونم به چی اعتقاد دارین ولی به همون خدای واحد میتونستم فرد خاطی رو تو همون نقطه برخوردی باهاش کنم که تبدیل به اخرین پستش در انجمن بشه ولی باز مثل همیشه و همیشه و همیشه مرام و رفاقتی تا کردم و گفتم بیخیال[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیش خودم گفتم این روزها میگذره.
راستی شایان سر بایوشاک اینفینیت با من کل داشتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من عاشق الیزابتم ولی واقعا TLOU رو با بایوشاک مقایسه کردی؟ خب باشه میریم سر وقت همون مرجعی که دوستش داری GS به بایوشاک 9 و به TLOU نمره 8 رو داد ولی شایان همین مرجع فوق معتبر حتا برگ چغندر هم اخر سال به بایوشاک نداد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبول دیگه اون 9 و این 8 ولی کم کمش TLOU تونست جایزه پلتفورم خودشو ببره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شایان جونم بایوشاکت حتا جز 10 برتر مجله EDGE هم نبود شایان حتا بایوشاکت تو لیست برترین های یوروگیمر هم نبود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا منتظر هستن تا بازی سنتر گوتیشو اعلام کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدبختی ما یکی دو تا هم نیست که اخه من به نوبه خودم گفتم پستی پاک نکنم برگشتم دیدم یک سری پست ها مونده یک سری از پست های افراد مظلوم پاک شدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا چون حرف حق زده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شایان نمی دونم چرا وقتی جای خدمو باهات عوض میکنم هیچ رقمه نمی تونم به خودم قبول بکنم که وقتی سیل عظیمی از منتقدهای قابل قبول در مورد این بازی تمجید و تشویق میکنن من بیام انگشت بزارم درست روی یک نقد بیکیفیت درست مثل همون قضیه بایوشاک 2007 که گفتم. کلا اینطوری هستم ولی نمی دونم این از شعور زیاد هست یا از بی شعوری
زیاد حرف زدم شرمنده سرتو درد اوردم ولی یک ایراد دیگه ای که به بازی گرفتی این بود که چرا اخر بازی حق انتخاب نداشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالبه بیشتر شبیه این میمونه که چرا وقتی در بازی فیفا تیم من باخته من باید حذف بشم و تیمی که برنده شده صعور میکنه، خب اینم یک نکته منفی برای فیفا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاد بیچاره محسن افتادم زمانی که تو تاپیک فوزا 4 بود و از تعریف و تمجید زبونش از حقلش زده بود بیرون چقدر محبوب بود اما تا اومد اینور و TLOU تبدیل به بازی محبوبش شد یک بلایی سرش اومد که اون سرش ناپیدا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افسردگی گرفته بچم دلم براش میسوزه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اوه خدای من شایان چقدر حرف زدم یاد گربه هایت افتادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس :n16:

Layken
14-02-2014, 01:37

خب دیگه فردا DLC بازی منتشر میشه و نمراتش هم فردا میاد.

تو این DLC الی هنوز با جوئل اشنا نشده و در یک منطقه حفاظت شده یا منطقه قرنطینه نظامی زندگی میکنه و در این DLC در کل مراحل بازی ما کنترل الی رو در دست داریم.
کاگردان این DLC هم باز اقایان بروس و دارکمن هستن و گفتن که به مانند نسخه اصلی روی این DLC هم تلاش کردند.
خانم اشلی جانسون هم مثل نسخه اصلی برای ایفای نقش الی در بازی حاضر شده. در این DLC الی در کنار یک دوست جدید به نام RILEY حضور خواهد داشت و ماجراهای این دو دوست رو دنبال میکنیم.
به طور کلی در این DLC به مرور داستان های قبل از اشنا شدن الی و جوئل خواهیم پرداخت.
قیمت این DLC 14 دلار هستش و لینک دانلود بازی هم برای استفاده کنندگان کنسول های کپی خور الان در دنیای مجازی موجوده.

Layken
14-02-2014, 12:07
خب نمرات این DLC هم امد :دی

God is a Geek:10
Eurogamer:10
Eurogamer Italy:10
PlayStation LifeStyle:95
GameSpot:90
IGN:90
Push Square:90
GamingTrend:90
TheSixthAxis:90
Playstation Official Magazine UK:90
gameinformer:8.75
EGM:80
Polygon:80
Machinima:80
Metro GameCentral:80Gameplanet:75
Gameblog.fr:70
VideoGamer:70
CVG:70
-------------------------
IGN: 9/10

نکات مثبت:

مقدمه ای بسیار عالی برای داستان اصلی
داستان شگفت انگیز
شخصیت های عالی
عناصری جدید در گیم پلی

منفی:
مبارزات احساسی اجباری دارد.

-----------------------

جالبه که GS به DLC نمره بالاتری از اصل بازی داده
Gamespot: 9/10

نکات مثبت:

Excellent look at the relationship between Ellie and Riley
Insightful story that rounds out Ellie's character
Great balance of lighthearted scenes with tense combat
Introducing infected and mercanaries into one fight adds dynamic options
Builds the world and characters through primarily non-violent means

منفی:

Forced combat in one area feels unnatural

-------------------
یک 10 خوشگل از یوروگیمر :دی

Eurogamer:10

In one or two crucial instances, Left Behind defies its stature as an optional add-on by managing to broaden the horizon of the medium as a whole

کل نقد یوروگیمر ادمو به وجد میاره
--------------------------
gameinformer: 8.75 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منتقد گیم اینفور در بحث گرافیک بازی نوشته که: گرافیک این DLC با بهتر از برخی عناوین PS4 و Xboxone ظاهر شده :دی

vahidgame
14-02-2014, 17:00
فعلا که هر چی بازی امسال اومده زیاد تعریفی نداشته و الان از نظر امتیازی این DLC بهترین بازی امساله :دی
کلا باید قبول کرد که بازی های بزرگ همیشه بزرگن حتی توی DLC ها
+
در مورد گیم اسپات من اول فکر کردم نویسنده ای که این DLC رو نقد کرده با کسی که نسخه اصلی رو نقد کرده فرق داره ولی در کمال ناباوری نویسنده همونه!
مطمئنا این نویسنده گیم اسپات حالش زیاد خوب نیست :دی
نسخه اصلی بازی رو هم اگه نویسنده های درستو حسابی گیم اسپات مثل کوین نقد می کردن مطمئنا زیر 9 نمی دادن

Layken
14-02-2014, 23:33
چند نمرات جدید این DLC :دی

Digital Spy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):10/10
God is a Geek ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):10/10
Destructoid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):9/10
Cheat Code Central ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):9/10
Everyeye.it ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):9/10

چه دل انگیز :دی

Layken
18-02-2014, 01:58
صحبت های مجله EDGE در مورد این DLC روح و روان ادمو جلا میده.

The Last Of Us: Left Behind is a masterful, affectionate and poignant farewell ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

+

Guardian ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])10/10

+
تمام شعبات یوروگیمر به این DLC نمره کامل 10 دادن.

Layken
22-02-2014, 13:37
چند تا نمره دیگه از این DLC بزاریم تا برای نقدش هم بریم صفحه بعد :دی

GameCritics ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):10/10
Gamer.nl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):10/10
Eurogamer Germany ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):10/10

GameTrailers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):9.2/10
ZTGD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):8.5/10

متا تا الان 88

قرار با یک DLC به رقابت برای بهترین بازی سال بپردازیم :دی

من ازتون یدونه کراش می خوام، همین

Layken
03-03-2014, 13:53

شاهکار بود حتا در مواردی بهتر از نسخه اصلی.

واقعا فکرشو هم نمی کردم که بازی بتونه در زمان کمتر از 3 ساعت به شکلی هنرمندانه خودشه ارائه بده.

داستان نقطه قوت و بی نظیر بازی، روایت داستان از همه لحاظ فوق العاده و ناب بود شخصیت پردازی رایلی و مخصوصا الی واقعا حرفی برای گفتن نمیذاره
بی نظیر و به معنای واقعی استادانه، روایت داستانی بازی یک کلاس کاری منحصربه فرد رو ارائه میده.
واقعا ND با استادی تمام دو زمان گذشته و اینده رو در بازی به روایت میکشه و این روایت در کنار دیالوگ های دقیق و حساب شده غنی تر و دقیق تر میشد.
تقریبا همه چیز بازی در اختیار داستان بود از طراحی بازی بگیر تا نوع و استایل خاص گیم پلی، یک تعامل یونیک و جدید. لول دیزاین بازی فراتر از یک عنوان DLC انجام شده بود.

گرافیک چیزی فرای انتظار رو به نمایش میزاره لوکیشن هایی بی نظیر و در برخی موارد باور نکردنی، افکت ها و تکسچرهایی حتا بهتر از نسخه اصلی و بسیار پولیش شده.
رنگ پردازیی در بازی کاملا با حس و حال داستان مچ شده و با ترکیب درستش یک طراحی هنری فوق العاده رو به نمایش میزاره واقعا در برخی موارد محو گرافیک تکنیکی و غنی بازی میشدم.

موسیقی و صدا حرفی برای گفتن باقی نمیزاره، صداگذاری بی نظیر هستش هر نفس شخصیت داخل بازی با نفس بازیباز گره میخوره و باعث میشه ادم محو دنیای وحشتناک بازی بشه.
گوستاوو برای این DLC هم شاهکار کرده و با تک تک اعضا و سلول های ادم هنرمندانه بازی میکنه.

گیم پلی بازی با این که همون سیستم اصلی نسخه اصلی رو طی میکنه اما دقیقا همون چیزی رو ارائه میده که برای پیش برد داستان دو نوجوان دختر کافیه.
نه جنگ زیاد و نه ارام و بی صدا یک بالانس عالی و منحصربه فرد.
واقعا ND تحسین برانگیزه چون با لول دیزاین بی نظیری که ارائه کرده ادم دلش می خواد که تا ساعت ها و ساعت ها با این گیم پلی مشغول باشه و اصلا دلتون نیاد که بازی رو ترک کنید مخصوصا که اینبار بازی وارد یک جبهه 3 طرفه شده و لحظات کاملا متفاوتی رو برای ما ارائه میده. AI در بازی یک درس اموزشی رو ارائه میده اصلا در برخی موارد محو رفتار و صحبت های دشمنان داخل بازی میشدم.

*واقعا جزییات این DLC به اندازه یک بازی کامل پرمحتوا بود و ND با این سطح داستان پردازی که ارائه میده حرفی برای گفتن باقی نذاشته و داره یک کلاس درس بازی سازی رو به بقیه بازی سازها اموزش میده. به قول یکی از دوستان قدیمی که دو سال پیش بهم گفت این عنوان ND مرزهای جدیدی رو در صنعت بازی های ویدئویی ارائه خواهد کرد و الان میبینیم که به انجام رسیده.

گرافیک:10
موسیقی و صدا:10
داستان :10
گیم پلی :9.5
=
امتیاز کل: 9.5

vahidgame
07-03-2014, 15:28
جالبه گیم اسپات جدیدا بازی ماه هم انتخاب می کنه که این DLC به عنوان بازی ماه فوریه اون انتخاب شد...
+
مستندی از بازی هست به نام Grounded: Making the Last of Us که همون طور که از اسمش مشخصه در مورد روند ساخت بازیه
سرچ کردم ندیدم کسی لینکی از این مستند گذاشته باشه...
سایت top2download لینک این مستند رو با حجم و کیفیت خوب گذاشته یعنی BRRip 720p که از این جا می تونید دانلود کنید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 720p.(Top2download.com).rar

Ali_p30
09-03-2014, 13:15
سلام حامد جان
خبری مبنی بر انتشار بازی برای pc نیست!؟؟!

Layken
09-03-2014, 13:59
سلام حامد جان
خبری مبنی بر انتشار بازی برای pc نیست!؟؟!

سلام علی جان
نه هیچ خبری نیست، جز غیرممکن هاست که روی pc یا هر پلتفورم دیگه ای بیاد.

sonixax
30-03-2014, 17:29
یا من خیلی پیر شدم یا جدیدا بازیها مالی نیستند.
اصلا باهاش حال نکردم به نظرم همش تکراری هست و روند بازی یک شکله.
بیاید یک کمی دلداری بدید بگید نه خوبه باحاله بری جلو خوب میشه قشنگه، افسردگی گرفتم :(
4-5 ماهه هر چی میخرم خوشم نمیاد :(

Layken
31-03-2014, 00:25
بیاید یک کمی دلداری بدید بگید نه خوبه باحاله بری جلو خوب میشه قشنگه، افسردگی گرفتم :(

یک دوره ای از سن هستش که ادم نیاز های دیگه ای رو از زندگی مطلبه، تو الان در اون مقطعی : دی
یک مدت بزن تو کار بازی های مستقل و کوچولو موچولو، یعنی دوای دردش همینه.
از تجربه عناوین ریبوت شده دو بعدی دو سه نسل پیش هم دریغ مکن که واقعا لذت بخشه.

Meysam Raz
31-03-2014, 11:28
کاش بازیش برای pc میومد
من امکاناتش رو ندارم روی کنسول بازی کنم . همین بازی های PC رو هم تا حالا بازی نکردم
به همین درد sonixax ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دچارم . باور کنید اصلا حال نمیکنم هیچکدوم از این بازیها رو اجرا کنم
لیست بازی ها رو ببنید عمق فاجعه رو میفهمید :n02:
بقیرو حتی نصبم نکردم

Alex Fera
31-03-2014, 14:10

پیر شدی میلاد جون :n02:

من تازه منتظرم Complete Edition بیاد برای PS4، اونو بگیرم بزنم تو تابستون،روی PS3 قشنگ نتونستم بازی کنم.............

Layken
09-04-2014, 21:40

ND ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ساخت نسخه PS4 بازی رو تایید کرد.

این نسخه ریمستر شده قرار که با یک گرافیک بهینه تر با رزولیشن 1080 با 60 فریم برای کنسول PS4 منتشر بشه.
در ضمن این نسخه شامل DLC بازی هم خواهد بود.

Dark Shine
18-04-2014, 12:52
آقا چه وضعشه ؟!
من 3 ساعت مداوم GTA V بازی میکنم چیزی نیست به TLOU که میرسم به محضِ لـود شدن فنِ دستگاه میره رو دورِ سـوم و داغ میکنه .
جداً چه وضعیه ؟! :د‌ی
[ Fat 40GB ]

Layken
18-04-2014, 13:04
آقا چه وضعشه ؟!
من 3 ساعت مداوم GTA V بازی میکنم چیزی نیست به TLOU که میرسم به محضِ لـود شدن فنِ دستگاه میره رو دورِ سـوم و داغ میکنه .
جداً چه وضعیه ؟! :د‌ی
[ Fat 40GB ]

وقتی که داغ میکنه مشکلی در اجرای بازی که ایجاد نمیشه؟
اگه نه پس مشکلی نیست چون یک روند طبیعی هستش با خیال راحت بازیتو انجام بده.

Dark Shine
18-04-2014, 14:09
وقتی که داغ میکنه مشکلی در اجرای بازی که ایجاد نمیشه؟
اگه نه پس مشکلی نیست چون یک روند طبیعی هستش با خیال راحت بازیتو انجام بده.
والـا اون بالا میگه که دستگاه داغ شده و خاموش کنین . چراغِ قرمز و سبزِ چشمک زن هم داره .
ضمنِ اینکه مـن چندشب پیش اینو یه ساعتی بازی کردم و مشکلی هم نداشتم .

Alex Fera
19-04-2014, 23:09
والـا اون بالا میگه که دستگاه داغ شده و خاموش کنین . چراغِ قرمز و سبزِ چشمک زن هم داره .
ضمنِ اینکه مـن چندشب پیش اینو یه ساعتی بازی کردم و مشکلی هم نداشتم .

عزیز Tlou فشار خیلی زیادی به دستگاه میاره و افتضاح دور فن رو میبره بالا..........
توصیه میکنم اصلا با اون دستگاه این بازی رو بازی نکنید چون ممکنه YLOD بده و کلا مجبور بشید دستگاه رو بندازید دور.............

کلا بازیهای انحصاری سونی فشار زیادی به دستگاه میارن و به هیچ وجه نمیشه با GTA V مقایسه بکنیدش..............

Layken
08-05-2014, 11:19

یک فن ارت توسط اقای Marek Okon منتشر شده که شایعاتی مبنی بر مربوط بودن این تصویر با قسمت دوم TLOU هست که البته اقای دارکمن هم این تصویر رو تایید کرده.
البته اقای دارکمن در مورد تصویر گفته که الی همچنان مثل گذشته شجاع و زرنگ هستش و بی صبرانه منتظر بازی کردن قسمت دوم هستم.

من که خودم فکر نمی کنم تا 2017 قسمت دوم بازی منتشر بشه ولی در هر صورت حمایت میکنم :n02:

چند تا فن ارت زیبا هم از بازی داشتم که گفتم قرار بدم.

فن آرت دیوید هستش و البته نکته جالبی هم در مورد این فن ارت وجود داشت، تو فرومی که فرد طراح اینو کشیده بود ته تصویر گفته که « میدونم، میدونم، لعنت به این مرد اما نمیشه بدون تاثیری گذاریش در بازی ازش گذشت» واقعا صحبت جالبی بود و واقعا این بشر مرد کثیفی بود و البته شاید به عقیده برخی دوستان مثل حسین یک فرد متفاوت با دیدگاه متفاوت بود. :n02:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چند تا ارت دیگه از پرافتخارترین عنوان تاریخ بازی های ویدئویی :»

Layken
17-05-2014, 13:43
Neil Druckmann مصاحبه مفصلی با مجله EDGE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])انجام داده و توصیه میکنم که حتما بخونید.

از جمله نکات مهمی که در این مصاحبه گفته این که پورت بازی از PS3 به PS4 برخلاف انتظار سخت بوده و اون هم به خاطر سخت افزار پیچیده ای بود که PS3 داشته و خیلی از برنامه ها و کدها هستن که دوباره باید برنامه نویسی بشن و باید تا حدودی روی اونها کار بشه.
در ادامه گفته که این پورت میتونه یک ازمون برای اونها باشه تا بتوننن بیشتر با سخت افزار PS4 بیشتر اشنا بشن و این تبدیل به یک تجربه برای انها خواهد شد. اقای Neil ادامه دادن که این ریمستر به صورت 1080 و 60 فریم بر ثانیه اجرا خواهد شد و بازی همانند کات سین های نسخه PS3 جزییات بالایی خواهد داشت.

Models used in cutscenes now run natively in-game. The subtler details will be wasted when the camera sits so far from players, but every detail counts at 1080p.

در اخر هم اقای Neil اضافه کرده که هم زمان بر روی پروژه جدید دارن کار میکنن و به مرور با اشنا شدن بیشتر با سخت افزار PS4 پیشرفت های بسیاری را در اینده شاهد خواهیم بود، ما هنوز اول نسل هستیم.

make.believe:n01:

Layken
16-07-2014, 12:52

چیزی به انتشار نسخه The Last of Us Remastered باقی نمونده و جزییات جدیدی از تغییرات بازی از نسخه PS3 یه نسخه PS4 منتشر شده که به شرح زیر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است:

1080p/60 FPS in single player and multiplayer.
Texture maps are 4x more detailed. Shadow maps 2x.
Higher resolution particle effects.
Occlusion mapping on decals.
No texture streaming.
Longer draw distances, better LOD
Expanded audio menu options.
Possibility to lock frame rate at 30 FPS.
Possibility to swap trigger and thumbsticks controls.
DualShock 4 touch pad, light bar and speaker supported.
Cinematics with commentary by Neil Druckmann, Troy Baker and Ashley Johnson.

همچنین تا به حال، نسخه PS3 بازی 7 میلیون نسخه فروش داشته است.

pooriya_hp
18-07-2014, 23:33
یکی از بهترین بازی های که در نسل هفتم (PS3) تجربه کردم ... واقعا بازی عالی بود (البته یه سری جزئیات بازی قبلا به چشم ما آشنا بوده (در بازی های مثل سایلنت هیل و ...)

قطعا یکی از پارمتر های وسوه کننده جهت خرید PS4 همین بازی هست :دی

اون دوستمون هم که مشکل دور فن در فت داشتند :

1- پیشنهاد می کنم دستگاهتون رو بفروشید یکم سر بدید یدونه اسلیم بخرید
2- اگر بند یک رو قصد اجراش رو ندارید از برنامه FAN CONTORL UTILITY استافده کنید (حتما از مدل اتوماتیک)
3- دستگاهشتون رو باز کنید و کاملا تمیز کنید بعدش خمیر سیلکون هاش رو عوض کنید (از خمیر DC Z9 استافده کنید)

تبصره اگر دستگاهتون از سری تولید CECHJ هست جزء بهترین سری فت هست چون هم cpu و هم gpu از تکنولوژی 65نانومتر بهره مند شده اند.

ضمناً دما سیستم بنده در این بازی به این صورت بوده :

بعد از 1 ساعت بازی :
cpu : 69-70 gpu : 66-67
FAT CECHH12

Layken
19-07-2014, 12:00
IGN: The End of the World Looks Beautiful in The Last of Us: Remastered

IGN: قول میدهیم TLOU:R یکی از بهترین بازی هایی خواهد بود که بازی خواهید کرد یا مجددا بازی میکنید.

Layken
28-07-2014, 12:44
نمرات نسخه The Last of Us: Remastered منتشر شد.

Naughty Dog's Best Gets Better

IGN: 10/10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Game Informer: 10/10
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Videogamer.com: 10/10
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Games Radar: 10/10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Meristation (Spanish): 10/10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vgnetwork (Italian): 10/10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Playstationer.net: 9.5/10
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Metro: 9/10
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])US Gamer: 9/10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Crave Online: 8.5/10
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/slide/1)Gamespot: 8/10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Polygon – 8/10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در بین تغییرات نمرات Game Informer که به نسخه PS3 نمره 9.5 داده بود اینجا نمره کامل 10 رو داده.

با توجه به این که بیشتر تمرکز بازی به ارتقای سطح گرافیکی بازی مربوط میشه، در اکثر نقد ها به گرافیک شگفت انگیز و مخصوصا 1080 و 60 فریم بودن بازی اشاره میکنند.

قابل توجه اون دسته از دوستانی که هنوز یک سال از نسل رد نشده فاتحه کل نسل رو در عدم رسیدن به این سطح رزولوشن خونده بودن. :n06:

Karistias
29-07-2014, 18:38
در گیرو دار اومدن The Last of Us: Remastered خبر هایی هم از پروژه فیلم The Last of Us شده

یک اینکه کارگردانی فیلم رو Sam Raimi عهده داره که کارگردانی Spider-man و Evil Dead رو در کارنامه ی خودش داره
دوم اینکه مشخص شدن بازیگران joel ,Elli هستش که قراره نقش الی رو خانم Maisie Williams بازی کنه ونقش Joel رو Bruce Campbell بازی کنه

البته فعلا فقط بازیگر نقش الی تایید شده و Bruce Campbell هنوز تایید نشده اما Neil Druckmann گفته که دوست داره Campbell نقش Joel رو به عهده بگیره

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پ.ن: از نظر من هردوی هنرپیشه ها حداقل از نظر ظاهری شبیه کسایی که قراره نقششون رو بازی کنن هستند به خصوص Bruce Campbell که اگه یه ریش بذاره یه گریمی هم بکننش میشه خودجول : دی

Layken
01-08-2014, 13:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به نظرتون برای رندر کردن این تصویر بالا به چه سیستمی نیازمندیم؟ شاید یک سیستم های اند فول چند هزار دلاری کافی باشه، اما خب این بازی رو فقط یک کنسول 400 دلاری با رزولوشن 1080 و 60 فریم بر ثانیه داره اجراش میکنه، به همین راحتی و به همین خوشمزگی.

brain
06-08-2014, 09:10
سلام.

بچه ها بازی 50 گیگه ، یکی از دوستام هم بازیو خریده ، حالا واقها باید بزنیم 50 گیگ دانلود بشه با این وضع اینترنت ؟ :n04: هیچ راه دیگه ای نداره ؟ به صورت دیسک بلوری عرضه نمیشه ؟

Layken
06-08-2014, 12:23
سلام.

بچه ها بازی 50 گیگه ، یکی از دوستام هم بازیو خریده ، حالا واقها باید بزنیم 50 گیگ دانلود بشه با این وضع اینترنت ؟ :n04: هیچ راه دیگه ای نداره ؟ به صورت دیسک بلوری عرضه نمیشه ؟

چرا دیگه به صورت دیسک هم عرضه میشه.
الان تو بازار هستش

brain
06-08-2014, 21:11
چرا دیگه به صورت دیسک هم عرضه میشه.
الان تو بازار هستش
جدا ؟ پس این رفیقم عجله کرد بنده خدا ، الکی رفت 170 تومن داد :)) حالا باید 1 سال هم دانلودش کنه :n02:

bazooka
12-08-2014, 17:58
یه نظر میخواستم بدید :n16:

من با توجه به این که الان دیگه ps3 قدیمی شده میخوام بخاطر این بازی و خیلی از بازی های انحصاریش برم ps3 بگیرم (و در ضمن من خیلی از بازی های نسل هفتو بازی نکردم)حالا من برم بگیرم یا کامپیوترمو با پول بیشتر درستش کنم؟؟میدونمم که یه چن وخ دیگه بازی براش نمیاد ولی با کامپیوتر بازی هایی که میاد رو میتونم بازی کنم
و این که کامپیوتری که من دارم هیچ بازیرو جواب نمیده:n02:
حالا من چه کنم:n14:اخه دلم نمیاد بدون بازی کردن ps3 از دنیا برم:n02:و بازی هایی مثل tlou و gow و انچارتد و mgs و انحصاری های دیگرو از دست بدم به نظرتون خریدش عاقلانس؟

اینم بگم پول بازی اوریج برا ps4 ندارم:n02:

ببخشید زیاد نوشتم ولی ممنون میشم جوابمو بدید:n12:

bazooka
12-08-2014, 18:02
و این که من برام کنسول و کامپیوتر فرق نداره ولی با کنسول بیشتر حال میده ولی امان از بازی های اوریج ps4:n02:

mosolim
18-09-2014, 20:25
سلام خب ما هم ps4 گرفتیم و اول از همه رفتیم تو کار این بازی. همسرم میگه دیونه شدی رفتی ps4 گرفتی بعد بازی ps3 براش میگیری؟؟؟ ولی میگم ارزششو داره. راستی واقعا ارزششو داشت؟؟؟

sayron_14
20-09-2014, 10:30
سلام خب ما هم ps4 گرفتیم و اول از همه رفتیم تو کار این بازی. همسرم میگه دیونه شدی رفتی ps4 گرفتی بعد بازی ps3 براش میگیری؟؟؟ ولی میگم ارزششو داره. راستی واقعا ارزششو داشت؟؟؟

شک نکن بهترین بازی ممکن رو گرفتی :12:

واسه من که بهترین بود

NaughtyCat
20-09-2014, 11:07
اگه رو PS3 بازیش نکرده بودی چرا که نه. کاملا ارزشش رو داره.

Tapatalked

Khan gholi
08-01-2015, 09:33
یک فرد یا گروهی هستند که تریلر فیلم ها و بعضی بازی ها رو بصورت طنز معرفی می کنند.به شخصه کلی از ویدیو هاشون رو دیدم ولی فیلم Gravity و بازی the last of us با مزه ترین هست.حالا این ویدو رو سایت گیمفا با زیرنویس فارسی قرار داده که من اینجا میزارم
دانلود تریلر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %29.mp4
دانلود زیرنویس

Khan gholi
08-01-2015, 09:34
یک فرد یا گروهی هستند که تریلر فیلم ها و بعضی بازی ها رو بصورت طنز معرفی می کنند.به شخصه کلی از ویدیو هاشون رو دیدم ولی فیلم Gravity و بازی the last of us با مزه ترین هست.حالا این ویدو رو سایت گیمفا با زیرنویس فارسی قرار داده که من اینجا میزارم
دانلود تریلر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %29.mp4
دانلود زیرنویس

HOJ-JAT
04-04-2015, 17:39
سلام
من میخوام این بازی رو برای ps4 بخرم
خیلی ویدو دیدم ازش ولی واقعا سبکش رو نفهمیدم
میشه ی چندتایی بازی شبیه بهش مثال بزنید
و ایا ارزش ۷۰ تومن رو داره؟؟

vahidgame
04-04-2015, 18:01
سلام
سلام
سبک بازی همون طور که توی پست اول اشاره شده اکشن ماجرایی ترسناکه
همچنین توی بازی قسمت های مخفی کاری هم وجود داره
نمیشه دقیقا گفت شبیه کدوم بازیه و یه بازی خاصیه
ولی به طور کلی اگه از سبک اکشن ماجرایی خوشتون میاد این بازی جزو بهترین تجربه هاتون خواهد بود

کلا یه بازیی هست که هر کسی باید تجربه کنه و این نسخه ریمستر اون توی PS4 دیگه کاملترین نسخه بازیه
در مورد قیمت که به نظرم همچین بازی هایی در هر صورت با هر قیمتی می ارزن ولی دیگه این قیمت خیلی مناسبه و قیمتش موقع انتشار 3 برابر این بودش

mosolim
04-04-2015, 18:03
سلام

سلام
ببین 70 تومن کجا گیر اوردی من می خوام. داشتم تمومش کردم و بزرگترین اتباهی که کردم این بود که فروختمش حالا دربدر دنبالشم.

sonixax
04-04-2015, 18:05
دليل اصلي كه اين بازي يكي از عناوين موفقه اينه كه شبيه نداره!!!
سبك به خصوص خودش رو داره و بر خلاف خيلي بازيهاي ديگه يكنواخت و تكراري نيست!!
من خودم خريدمش راضي هم هستم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

HOJ-JAT
04-04-2015, 18:09
سلام
ببین 70 تومن کجا گیر اوردی من می خوام. داشتم تمومش کردم و بزرگترین اتباهی که کردم این بود که فروختمش حالا دربدر دنبالشم.
کد دیجیتالی بازی هست
بازی سنتر ----پردیس گیم دارند

HOJ-JAT
04-04-2015, 18:11
قسمت انلاین بازی چطوری هست دوستان؟؟؟

mosolim
04-04-2015, 19:12
قسمت انلاین بازی چطوری هست دوستان؟؟؟
همین دیگه یکی از دلایل هم بخش انلاین بازیه. بسیار عالی. فقط یکم سنگینه نت خوب با پینگ پایین میخواد.

Alireza.M67
31-05-2015, 08:26
من بلاخره این بازی به دستم رسید و شروع کردم کمی هم جلو رفتم فقط یه سوال ذهنمو مشغول کرده گفتم بیام اینجا از کسانی که بازی رو انجام دادن بپرسم ...
دقیقا به کجای این بازی میگن شاهکار ؟

Metalzadeh
01-06-2015, 04:50
من بلاخره این بازی به دستم رسید و شروع کردم کمی هم جلو رفتم فقط یه سوال ذهنمو مشغول کرده گفتم بیام اینجا از کسانی که بازی رو انجام دادن بپرسم ...
دقیقا به کجای این بازی میگن شاهکار ؟

داستان
شخصیت پردازی
موسیقی
گیم پلی

برای من بیشتر از یه بازی بود.

Alireza.M67
01-06-2015, 22:31
داستان
شخصیت پردازی
موسیقی
گیم پلی

برای من بیشتر از یه بازی بود.

پس اینجور که شما میگی باید بیشتر بازی کنم...
من تقریبا نیم ساعت بازی کردم و به اندازه پشیزی منو جذب نکرد.
از کاور و عکسهای بازی انتظار یه چیزی تو مایه های Survival Horror داشتم نه Stealth ...
دوستان همچین اومدن از خاص بودن گیم پلی صحبت کردن که کاملا هایپ شدم. انتظار نداشتم در غالب لحظات بازی برم ملتو از پشت خفت کنم ... :n13:

alipsp
01-06-2015, 23:57
دقیقا وقتی اول بازی دختر joel تیر خورد من و joel باهم نابود شدیم.:n28:
از همونجا شاهکار شد برای من.:n12:

Metalzadeh
02-06-2015, 03:28
از کاور و عکسهای بازی انتظار یه چیزی تو مایه های Survival Horror داشتم نه Stealth ...
دوستان همچین اومدن از خاص بودن گیم پلی صحبت کردن که کاملا هایپ شدم. انتظار نداشتم در غالب لحظات بازی برم ملتو از پشت خفت کنم ... :n13:

سعی کنین به دیالوگ ها و روند داستان بیشتر توجه کنین. :)

brain
02-06-2015, 09:30

گیم پلی خیلی خوب و متنوعی داره ولی خب شاید خاص نباشه اما در نوع خودش جالب و بی نقصه. علاوه بر گرافیک و فضاسازی و موزیک (اتمسفر) بسیار عالی، بیشتر کاراکتر پردازی، داستان و روند اتفاقاتی که میوفته خیلی خفنه، شما حتما تا انتها بازی کن متوجه میشی و dlc left behind هم بگیر بازی کن حتما. بازی هم بیشتر action-adventureـه تا survival horror و هنوز هم به قسمت infected ها نرسیدی، برو جلوتر تا برسی بهش و اگه دوست داری سخت تر بشه تو option اون listen mode جوئل رو غیر فعال کن.
البته از اونجایی که شما خیلی به دارک سولز علاقه دارید و اونم که تو گیم پلی شاهکاره یکمی انتظارتون بالا رفته و حساس تر شدید.