ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه نويسي وب به عنوان يك شغل

negar13
25-01-2012, 01:49
سلام

من 24 سال سن دارم هرمزگان زندگي مي كنم و علاقه زيادي به برنامه نويسي و گرافيك مخصوصا تحت وب دارم . تا الان زبان هاي HTML، CSS،JAVA SCRIPT رو ياد گرفتم و مختصري هم با PHP آشنايي دارم . من در رشته مديريت بازرگاني تحصيل كردم و تقريبا دو سال هستش كه شروع به يادگيري وب كردم و بيشتر براي مديريت محتواهايي مثل وردپرس ،جوملا و نيوك طراحي انجام دادم . به دليل علاقه شديد قصد دارم خيلي جدي برنامه نويسي تحت وب رو دنبال كنم و مهارت كافي در اين زمينه بدست بيارم و اگر شرايط فراهم باشه اين راه رو به عنوان شغل آينده انتخاب كنم .اما واقعا از آينده شغلي اين زمينه اطلاعي ندارم و نميدونم آيا انتخاب اين راه درست هستش يا نه و آيا برنامه نويس وب شدن رو ميشه به عنوان يك شغل انتخاب كرد ؟
دو ستان با توجه به اينكه الان وقت سربازي رفتن من شده و به دليل اينكه چشم هاي من بيماري قوز قرنيه دارن به من معافيت پزشكي ميدن . من توي خيلي از آگهي هاي استخدام ديدم يكي از شرايط استخدامشون اينه كه حتما بايد خدمت سربازي رو انجام داده باشي و معافيت پزشكي رو براي كار قبول نمي كنن .
با توجه به صحبت هاي بالا و اينكه من در حال حاضر براي كار وابسته به مدرك تحصيلي خودم هستم نه برنامه نويسي
چند تا سوال از اساتيد محترم داشتم

1) آيا موضوع معافيت پزشكي اين قدر توي استخدام جدي هستش و ممكنه برام درد ساز بشه؟
2) اگر برنامه نويسي وب رو به صورت خيلي جدي ادامه بدم آيا ميتونم اين راه رو به عنوان شغل انتخاب كنم و آينده شغلي داشته باشم؟
3) به طور معمول چقدر زمان لازم هست تا بتونم يك برنامه نويس ماهر باشم؟
4) به نظر شما گرفتن معافيت به سود من هست يا نگرفتنش ؟
و در آخر هم اگر من چيزي رو از قلم انداختم و در پاسخگويي موثره لطفا مطرح كنن
منتظر راهنمايي هاي شما عزيزان هستم

turkughly
25-01-2012, 01:59
اگه بتونی سربازی بری که خوب میشه چون معافیت پزشکی خیلی دردسر داره
در مورد برنامه نویسی حدود یک سال طول میکشه تا php یاد بگیری و اگه بتونی مهارت بالایی به دست بیاری الان برنامه نویسان نوشون تو روغنه خیلی راحت میتونی کار پیدا کنی به شرطی که مسلط باشی

rezaee3
22-02-2012, 18:19
اگه بتونی سربازی بری که خوب میشه چون معافیت پزشکی خیلی دردسر داره
در مورد برنامه نویسی حدود یک سال طول میکشه تا php یاد بگیری و اگه بتونی مهارت بالایی به دست بیاری الان برنامه نویسان نوشون تو روغنه خیلی راحت میتونی کار پیدا کنی به شرطی که مسلط باشی
من با نظر شما موافق نيستم دوست من

اگه يه راهنماي خوب داشته باشيد و زمان مدوامي توي شبانه روز حساب شده و برنامه ريزي شده خرج اين راه كنيد زودتر به نتيجه ميرسي

حالا فكر كن اگه تسلط كافي هم پيدا كني و 2 سال هم به تجربه كارت اضافه بشه.. (يعني سربازي نري..) چقدر ميتوني پيشرفت كني..

البته منم پيشنهاد ميكنم ببين ميتوني سربازي رو بصورت رسمي توي اداره يا جايي بري كه زمانت خيلي هدر نره.. در اين صورت بد نيست بري..

موفق باشي

eimanpaladin
23-02-2012, 19:43
با سلام شما اگر کار بلد باشید ( هیچ نیازی به سربازی رفتن ندارید ) من خودم فوق دیپلم نرم افزار دارم و سربازی هم رفتم
اما این هیچ ربطی به کار نداره من الان بیکار هستم (البته نه زیاد بی کار) طراحی سایت انجام میدم به صورت پروژه ای و کارت پایان خدمت تا الان به جز گرفتن مدرک دانشگاهیم به هیچ دردم نخورده
شما برو معافیت بگیر و این 2 سال رو php با یک فریم ورک یاد بگیر بعد چند تا نمونه کار خوب بدست بیاری میتونی راحت بری تو شرکت های برنامه نویسی و اونجا کاری به معافیت و یا کارت پایان خدمت ندارند و تنها کار براشون مهمه همین .
در رابطه با رشته تحصیلی هم اونم درسته کامپیوتر نیستی اما اگه کارت خوب باشه و بتونی خوب برنامه نویسی انجام بدی همه جا استخدامت میکنن و یا میتونی خودت یه شرکت برنامه نویسی بزنی .

peyman1987
24-02-2012, 14:01
متاسفانه اونجوری که من اطلاع دارم شرایط تهران با بقیه شهرها تفاوت زیادی داره. هنوز توی بعضی شهرستانها برنامه نویسی وب و کلا طراحی وب رو بعنوان یه تخصص نمیدونن و فکر میکنن مثلا یه خدمات کامپیوتری ساده هم میتونه انجامش بده. برای همین هم فرصت شغلی توی شهرستانها کمتره اونجوری که من اطلاع دارم.

ولی تهران شرایط فرق میکنه. اینجا یواش یواش تخصص بودن طراحی و برنامه نویسی وب داره مشخص میشه و دارن بعنوان یه تخصص بهش نگاه میکنن البته نه شرکتها دولتی بلکه شرکتهای خصوصی. داشتن کارت پایان خدمت ، اینجوری که من توی این 8 سال تجربه کاریم دیدم ، اهمیتی نداره برای شرکت های خصوصی. بلکه مهم اینه که در ازای پولی که به شما میدن بتونین براشون کار درست و تخصصی انجام بدین. پس نیازی نیست زمان خودتون رو توی سربازی هدر بدین اگر میخواین که برنامه نویسی رو حرفه ای دنبال کنین. حتی مدرک هم مهم نیست مطمئن باشین. ولی شرکتهای دولتی کاملا موضوع فرق میکنه. تقریبا 90% هیچ اهمیتی براشون نداره چقدر تخصص دارین و مبنا فقط داشتن مدرکه. این موضوع رو میشه کاملا از اوضاع اسف بار همه سایتهای دولتی فهمید. صد البته داشتن کارت پایان خدمت هم توی شرکت های دولتی الزامیه.

کلا پیشنهاد من اینه که اگر به برنامه نویسی علاقه دارین ، ادامه ش بدین و معافیت بگیرین و به برنامه نویسی بپردازین و مطمئن باشین که اگر خوب کار کنین حتما شغل مناسب براتون پیدا میشه ولی اگر فقط بعنوان منبع درآمد به برنامه نویسی نگاه میکنین ، شانستون توی شرکت های دولتی بیشتره برای کسب درآمد.

موفق باشین