مشاهده نسخه کامل
: خودرو تا 6 میلیون
Amir Varasteh
24-01-2012, 23:26
سلام.
بچه ها تا 6 تومن چی میشه خرید؟ برای استفاده شخصی میخوام. دانشجویی باشه.
پراید؟ پی کی؟ پاترول؟!
ممنون میشم نظر بدین.
سپاس.
dash_mehdi
25-01-2012, 00:01
سلام.
بچه ها تا 6 تومن چی میشه خرید؟ برای استفاده شخصی میخوام. دانشجویی باشه.
پراید؟ پی کی؟ پاترول؟!
ممنون میشم نظر بدین.
سپاس.
پراید رو توصیه میکنم چون نسبت به پاترول کم خرج تر و مناسب برای استفاده شهری و دانشجویی هست.
پی کی که اصلا توصیه نمیشه و پاترول هم پر دردسر و نامناسب برای شهره.
با پولتون هم می تونید یه پراید 85 نهایت 86 پیدا کنید.
به دوستان عزیز توصیه میکنم هر مشاوره ای برای خرید خودرو می خوان در تاپیک خودش پست ارسال کنند تا دسترس به اطلاعات برای همه اسان تر بشه.
با تشکر
mohamad skystar
25-01-2012, 00:02
سلام.
بهترین گزینه برای یک دانشجو پراید هاچ بک هست
با این بودجه میتونید مدا 85 رو خریداری کنید.
خودرویی کم مصرف با مخارج کم و خلاصه به صرفه
PK که اصلا پیشنهاد نمیشه تا بتونی پراید بخری PK شانسی نداره.
پاترول هم که مصرف سوخت بسیار بالاش آدم رو کلافه میکنه.
Amir Varasteh
25-01-2012, 00:10
مرسی بچه ها.
پراید هاچ بک 85 یا صندوق دار معمولی چیز تمیز گیر میاد با 6 تومن؟ یا از این پرایدهای درب و داغون باید بخرم...؟
مرسی بچه ها.
پراید هاچ بک 85 یا صندوق دار معمولی چیز تمیز گیر میاد با 6 تومن؟ یا از این پرایدهای درب و داغون باید بخرم...؟
چرا دوست عزیز بگردی یه صندوقدار تمیز 85 یا 86 گیر میاری. من خودم یه 86 دارم میخوام بدمش 5500.
Amir Varasteh
25-01-2012, 00:58
چرا دوست عزیز بگردی یه صندوقدار تمیز 85 یا 86 گیر میاری. من خودم یه 86 دارم میخوام بدمش 5500.
الان همین مال خودت چطوریه؟ موتورش سالمه؟ لوازم چی داره؟ گازیه؟
یه چیز مهم تر. مصرفش چقدره؟ و ماهی چقدر خرج ماشینت میکنی تقریبا؟ (بجز بیمه)
Amir Varasteh
25-01-2012, 02:07
اگه گزینه ی دیگه ای هم دارین ممنون میشم بگین. مثل ماتیز، ام وی ام یا هر چیز دیگه ای که فکر میکنین خوبه.
ممنون بازم.
منم فقط و فقط پراید رو توصیه میکنم
پاترول هر چقدر هم سالم و تمیز باشه هم مصرفش بالاست هم بعد از نیم ساعت رانندگی باهاش خسته ت میکنه. تازه سروصداش هم که وا ویلاست، انگار یه دایناسور تو موتورش داره نعره میزنه :دی
پی کی هم شدیدا استهلاکش بالاست هم اینکه کلا ماشین دخترونه ست به درد پسرا نمی خوره، بدنه بسیار ضعیفی هم داره یه تصادف تقه ای هم بکنی کلا داغون میشه
الان همین مال خودت چطوریه؟ موتورش سالمه؟ لوازم چی داره؟ گازیه؟
یه چیز مهم تر. مصرفش چقدره؟ و ماهی چقدر خرج ماشینت میکنی تقریبا؟ (بجز بیمه)
ماشین خودم فنی هیچ مشکلی نداره. لاستیک تمیز. رویه صندلی چرمی داره. چراق جلو و جلوپنجره مشکلی انداختم روش و در کل زیاد خرجش کرم. فقط دوررنگه که موقعی که خردیمش بهترین گزینه برام همین دوررنگ بود چون دیگه افت قیمت نداره. منم مثل تو دانشجویی خریدمش و احتمال اینکه روی ماشین خط بندازم بود بهمین خاطر دوررنگ خریدم. مصرفش توی شهر 100-8 تقریباً میسوزونه. گاز LPG خودم وصل کردم روی ماشین. یه کپسول میزنم 170 کیلومتر باهاش میرم. من خودم به شخصه هفته ای دو کپسول کارمو راه میندازه. خرج هم اگه ماشین از لحاظ فنی خرج نداشته باشه فقط خرج سوخت و روغن هست که بگیم هفته ای 2 کپسول گاز میخواد و 1 یا دو ماه یبار تعویض روغن. یه نصیحت هم بهت بکنم که توی خرید ماشین به هیچ وجه عجله نکن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.