ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با نصب ویندوز سون

shhabcd
24-01-2012, 21:39
سلام خسته نباشید میخوام ویندوز سون نصب کنم نمیدونم چرا از طریق بوت ویندوز نمی یاد بالا نصب کنم کسی میدونه مشکلش چی؟

و اینکه بجز بوت وقتی لپ تاپ کامل روشن شد میرم تو پوشه سی دی ویندوز ستاپ میزنم نصب بشه کسی نمیدونه چرا تا مرحله انتخاب درایو میرم ولی نمیشه پارتیشن بندی کردم یا درایو فرمت کرد کسی میدونه مشکل چی قسمت فرمت درایو باز نمیشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jafarian
24-01-2012, 22:02
شما اول اون پارتیشن 100 مگ رو طبق سایت پایین با همین بوت ویندوزپاک کنید طبق شکل توضیح داده ببینید رفع مشکل میشه:20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

shhabcd
24-01-2012, 23:25
مشکل فهمیدم چی بود من
shift+f10
نمیزدم

----
فقط یه سوال داشتم خودش زده بعد نصب خودش اکتیو میشه میخواستم بدونم بعد نصب میتونم ویندوز اپدیت کنم یا نه غیرفعالش کنم؟

و اینکه بهترین انتی ویروس از نظر شما چی؟

goodarz_online
25-01-2012, 01:52
منم تا همینجا میام با بوت یو اس بی برای نصب روی نت بوک ولی کلا هیچ درایوی دیده نمیشه
چیکار کنم ویندوز روش نصب کنم؟؟

goodarz_online
25-01-2012, 10:19
کمکککککککککککککککککککککک

jafarian
25-01-2012, 14:25
مشکل فهمیدم چی بود من
shift+f10
نمیزدم

----
فقط یه سوال داشتم خودش زده بعد نصب خودش اکتیو میشه میخواستم بدونم بعد نصب میتونم ویندوز اپدیت کنم یا نه غیرفعالش کنم؟

و اینکه بهترین انتی ویروس از نظر شما چی؟

شما آپدیتی که شماره آخرش 1033 رو غیر فعال یا همون hiden کنید اگر ویندوزم از حالت جنیون بازم خارج شده برنامه برای جنیون کردنش زیاده که راحت تو همین فروم میتونیددرخواست بدین برای سئوال 2 هم من برنامه avira internet security 2012 پیشنهاد میدم.

shhabcd
25-01-2012, 19:12
یکی از دوستان گفت برای اکتیویکس از Windows 7 loader استفاده کنم که با اخرین نسخه کرک میشه خوبه؟و اینکه میگه ویندوز آپدیت کنم مشکلی نداره درسته؟شما خودتون آپدیت فعال کردین یا نه؟
و اینکه بیشتر میگفتن not32 نصب کنم منم آخرین نسخشو دانلود کردم حالا میخوام نصب کنم این خطا رو میده میدونین مشکلش چی؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]