ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در خرید هارد 2 ترابایت

dooste.man83
24-01-2012, 17:08
سلام می خواستم بپرسم یک هارد 2 ترا بخوام بخرم چه برندی رو پیشنهاد میدید
مهمترین مسئله برام عمر مفید هارد هست که بیشتر باشه
خودم نظرم وسترن گرین هست

و پنج سوال:

1- بنظرتون هارد اینترنال بخرم یا اکسترنال ؟ ( فقط استفاده در کامپیوتر هست بدون جابحایی )

2- مادربرد من asus p5q هست , نوشته
2 x SATA 3Gb/s
آیا من گرین بگیرم بهتره یا بلک ؟ چون بلک 6GB هست و نمیدونم رو مادربردم جواب میده یا از همه توانش استفاده میکنه یا نه ؟

3- فرقشون در سرعت بین بلک و گرین چه میزان هست ؟ و همینطور طول عمرشون ؟

4- قیمت گرین در ایران چقدره الان ؟

5- از دوبی اگر بدم برام بخرن بهتره یا از همینجا بگیرم ؟

ممنون

ata.royalfalcon
24-01-2012, 21:47
سلام می خواستم بپرسم یک هارد 2 ترا بخوام بخرم چه برندی رو پیشنهاد میدید
مهمترین مسئله برام عمر مفید هارد هست که بیشتر باشه
خودم نظرم وسترن گرین هست

و پنج سوال:

1- بنظرتون هارد اینترنال بخرم یا اکسترنال ؟ ( فقط استفاده در کامپیوتر هست بدون جابحایی )

2 x SATA 3Gb/s
آیا من گرین بگیرم بهتره یا بلک ؟ چون بلک 6GB هست و نمیدونم رو مادربردم جواب میده یا از همه توانش استفاده میکنه یا نه ؟

3- فرقشون در سرعت بین بلک و گرین چه میزان هست ؟ و همینطور طول عمرشون ؟

4- قیمت گرین در ایران چقدره الان ؟

ممنون

سلام

بنظرتون هارد اینترنال بخرم یا اکسترنال ؟ ( فقط استفاده در کامپیوتر هست بدون جابحایی )

1. بستگی به عوامل و شرایط مختلف و همچنین میزان بودجه شما دارد .

مثلا هاردهای اکسترنال در حال حاضر ارزانتر از هارد اینترنال هست (در بازار ایران البته).
آیا در آینده بازهم قصد خرید هارد رو دارید . و اگر بلی آیا کیس شما گنجایش لازم را دارد ؟ آیا مادر بردتان به اندازه کافی پورت sata دارد ؟ آیا پاور شما به اندازه کافی کانکتور برق ساتا دارد ؟ مثلا من لپتاپ و هفت هارد اکسترنال آداپتوری دارم .
یکی از مزایای هارد اکسترنال این هست که لازم نیست در مواقع غیر نیاز هارد روشن باشد پس در کاهش استهلاک موثر هست .

مزایای هارداکسترنال تنها برای زمانی هست که سیستم شما حداقل دارای یک اینترفیس پرسرعت مثل usb3 یا esata باشه در غیر اینصورت کار با اینترفیس usb2 صبر ایوب و عمر نوح لازم هست .

2 x SATA 3Gb/s

هاردی که SATA 6Gb/s هست قابل نصب بر روی سیستمتان هم هست اما قادر به استفاده از تمام مزایای آن هم نیست . هارد green اگر میخواهید بخرید و قصد نصب ویندوز رو دارید باید شرایط گفته شده در زیر رو رعایت کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هاردهایی که نیاز به align دارند پسوند RX و RS و RSDTL دارند (هاردهای 64 مگ کش)

اگر مسئله گارانتی رو در نظر نگیریم خرید از دوبی به نظرم بهتر هست (اگر گمرکی رو هم در نظر نگیریم) چون بازار ایران دچار آشفتگی شدید شده و قیمت تمامی اجناس کاذب هست .

dooste.man83
24-01-2012, 22:35
سلام

1. بستگی به عوامل و شرایط مختلف و همچنین میزان بودجه شما دارد .

مثلا هاردهای اکسترنال در حال حاضر ارزانتر از هارد اینترنال هست (در بازار ایران البته).
آیا در آینده بازهم قصد خرید هارد رو دارید . و اگر بلی آیا کیس شما گنجایش لازم را دارد ؟ آیا مادر بردتان به اندازه کافی پورت sata دارد ؟ آیا پاور شما به اندازه کافی کانکتور برق ساتا دارد ؟ مثلا من لپتاپ و هفت هارد اکسترنال آداپتوری دارم .
یکی از مزایای هارد اکسترنال این هست که لازم نیست در مواقع غیر نیاز هارد روشن باشد پس در کاهش استهلاک موثر هست .

مزایای هارداکسترنال تنها برای زمانی هست که سیستم شما حداقل دارای یک اینترفیس پرسرعت مثل usb3 یا esata باشه در غیر اینصورت کار با اینترفیس usb2 صبر ایوب و عمر نوح لازم هست .

هاردی که SATA 6Gb/s هست قابل نصب بر روی سیستمتان هم هست اما قادر به استفاده از تمام مزایای آن هم نیست . هارد green اگر میخواهید بخرید و قصد نصب ویندوز رو دارید باید شرایط گفته شده در زیر رو رعایت کنید .

هاردهایی که نیاز به align دارند پسوند RX و RS و RSDTL دارند (هاردهای 64 مگ کش)

اگر مسئله گارانتی رو در نظر نگیریم خرید از دوبی به نظرم بهتر هست (اگر گمرکی رو هم در نظر نگیریم) چون بازار ایران دچار آشفتگی شدید شده و قیمت تمامی اجناس کاذب هست .

خوب دوست عزیز بحث اینه که اگر بعد 3 یا 4 سال بخواد خراب شه این هارد من سکته میکنم چون این اطلاعاتی که روش دارم حاصل بیش از 10 سال هست گرچه خودم چون ویندوز روش هست دوست داشتم سرعتش بیشتر هم باشه مثل مدل بلک اما شنیدم چون 7200 دور هست و دو هد عمرش بسیار کمتر هست حتی دیدم خود وسترن نوشته گرین برای PC DESLTOP و بلک برای ویرایش فیلم و اینجور کارها هست

من پاور ام مشکلی نداره پورت هم دارم و جا هم دارم براش داخل کیس ... هزینه هم اگر بصرفه برام حاضرم بیشتر هزینه کنم در آینده نزدیک هم قصد تهیه هارد ندارم

در مورد اون جدول یکم بیشتر توضیح میدید دقیقا متوجه نشدم منظورش رو ... شرمنده

اما در مورد هارد بلک وسترن با توجه به اینکه نمیتونم از همه قدرتش استفاده کنم کلا بلک برام نمیصرفه درسته و بهتر سراغ گرین برم اگر قرار به استفاده از هارد اینترنال شد...درسته ؟

در مورد هارد اکسترنال سوالی داشتم
1- میشه هارد اکسترنال رو از جعبه اش خارج کرد و مثل هارد اینترنال ازش استفاده کرد ؟
2-سرعت اکسترنال USB 3.0 از مدل بلک بیشتره ؟
3-می تونم رو هارد اکسترنال ویندوز بریزم ؟
4-از نظر طول عمر هارد اکسترنال با اینترنال تفاوتی نداره ؟
5-اگر دائما بخواد هارد کار کنه اکسترنال بهتره یا اینترنال؟
ممنون از کمکتون

ata.royalfalcon
24-01-2012, 23:16
خوب دوست عزیز بحث اینه که اگر بعد 3 یا 4 سال بخواد خراب شه این هارد من سکته میکنم چون این اطلاعاتی که روش دارم حاصل بیش از 10 سال هست گرچه خودم چون ویندوز روش هست دوست داشتم سرعتش بیشتر هم باشه مثل مدل بلک اما شنیدم چون 7200 دور هست و دو هد عمرش بسیار کمتر هست حتی دیدم خود وسترن نوشته گرین برای PC DESLTOP و بلک برای ویرایش فیلم و اینجور کارها هست
من پاور ام مشکلی نداره پورت هم دارم و جا هم دارم براش داخل کیس ... هزینه هم اگر بصرفه برام حاضرم بیشتر هزینه کنم در آینده نزدیک هم قصد تهیه هارد ندارم

اگر اطلاعات برای شما اینقدر ارزش داره پس کار اشتباهی هست که همه رو در یک هارد ذخیره می کنید . برای امنیت بیشتر باید در چندین هارد ذخیره کنید یا حتی میتونید دو عدد هارد بخرید و بصورت RAID استفاده کنید البته نه هر رایدی بلکه مثلا RAID1 . در RAID1 هر اطلاعاتی که روی هارد اولی ریخته بشه روی هارد دوم هم ریخته میشود . (مشروط بر اینکه مادربرتان چنین قابلیتی رو ساپورت کنه)
یا اگر بودجه شما محدود هست علاوه بر ذخیره کردن بروی هارد میتونید روی DVD یا حتی روی بلوری هم ذخیره کنید .

خودم که هفت هارد اکسترنال وسترن دارم و جمعاً 13 ترابایت آرشیو اطلاعات اصلا احساس امنیت نمیکنم و هر لحظه منتظر اتفاقی هستم . اگر قیمت هاردها معقول بود از همه بکآپ میگرفتم .
فرمودید که پس از سه الی چهار سال هارد خراب بشه ، چه اطمینانی دارید که هارد در دو سه ماه اول خراب نشه ؟؟؟

در مورد اون جدول یکم بیشتر توضیح میدید دقیقا متوجه نشدم منظورش رو ... شرمنده
بعضی از هاردهای وسترن از سری گرین دارای تکنولوژی Advanced Format هستند که مثلاً اگر بخواهید ویندوز XP نصب کنید یا در ویندوز XP از هارد استفاده کنید برای افزایش سرعت حتماً باید Align شود در غیر اینصورت سرعت بسیار پایینی خواهید داشت که در تاپیک زیر درباره این موضوع توضیح داده شده .
ولی همانطوریکه در جدول فوق گفته شده اگر قصد نصب ویندوز سون رو بر روی هارد وسترن گرین دارید یا اگر با ویندوز سون هارد رو فرمت میکنید مشکل خاصی نخواهید داشت .

Align کردن هاردهای وسترن دیجیتال (حل مشکل سرعت) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اما در مورد هارد بلک وسترن با توجه به اینکه نمیتونم از همه قدرتش استفاده کنم کلا بلک برام نمیصرفه درسته و بهتر سراغ گرین برم اگر قرار به استفاده از هارد اینترنال شد...درسته ؟
بله .

در مورد هارد اکسترنال سوالی داشتم
1- میشه هارد اکسترنال رو از جعبه اش خارج کرد و مثل هارد اینترنال ازش استفاده کرد ؟
2-سرعت اکسترنال USB 3.0 از مدل بلک بیشتره ؟
3-می تونم رو هارد اکسترنال ویندوز بریزم ؟
4-از نظر طول عمر هارد اکسترنال با اینترنال تفاوتی نداره ؟
5-اگر دائما بخواد هارد کار کنه اکسترنال بهتره یا اینترنال؟
ممنون از کمکتون

1. هاردهای 3.5 اینچی رو میشه از باکس خارج کرد و مثل هارد اینترنال استفاده کرد اما گارانتی آن باطل میشود ضمن اینکه در حین باز کردن باکس ممکن است منجر به آسیب دیدن باکس شود مثلا خار آن بشکند !!!
ولی اگر هارد 2.5 اینچی باشد ممکنه است تبدیل sata to usb آن جزئی از برد هارد باشد usb on board در نتیجه نمیتوان مثل هاردهای معمولی به لپتاپ یا PC متصل کرد .

2. خیر

3. بلی میتوان روی هارد اکسترنال ویندوز نصب کرد ولی اگر به پورت usb2 متصل شده باشد سرعت کمی خواهد داشت .
نکته : با وجودیکه لپتاپ من usb3 دارد ولی قابلیت بوت از USB3 رو ندارد و فقط از usb2 قابلیت بوت دارد .

4. 5. هارد اکسترنال مزایایی دارن از جمله اینکه در مواقع غیر ضروری ، نیازی نیست روشن باشند در نتیجه کارکرد و استهلاک کمتری خواهند داشت ولی اگر دائم بخواهید هارد رو روشن بذارید و اگر پاور شما از انواع مرغوب باشه و تهویه کیس شما هم خوب باشه اینترنال بهتر هست .

dooste.man83
24-01-2012, 23:33
دوست عزیزم شما پیشنهادتون در نهایت چه مدلی هست از اینترنال ؟ ( وسترن گرین یا بلک یا مدل های سیگیت ؟)
ممنون

ata.royalfalcon
25-01-2012, 00:10
دوست عزیزم شما پیشنهادتون در نهایت چه مدلی هست از اینترنال ؟ ( وسترن گرین یا بلک یا مدل های سیگیت ؟)
ممنون

من با توجه به اینکه امنیت بالا برای شما مهمه پس بهتره که green رو بخرید .
نکته : اگر از ویندوز سون یا ویستا استفاده میکنید و با این دونوع ویندوز هارد رو فرمت میکنید میتونید هر نوع هارد وسترن گرین رو بخرید چه 64 مگابایت کش و چه 32 مگ کش (عکس زیر)

ولی اگر قصد نصب ویندوز XP رو دارید یا با ویندوز XP میخواهید هارد رو فرمت کنید بهتره که از انواع 32 مگ کش رو بخرید . چون دردسر Align رو نخواهید داشت . چون مدلهای 32 مگ کش دارای فناوری Advanced Format نیستند .

dooste.man83
25-01-2012, 01:05
ممنون پس شما هم با من موافقید که عمر هارد های بلک کمتر هست ؟ ( اگر تفاوت عمر خیلی کم بود ترجیح میدادم بلک رو بگیرم که در سرعت ویندوز و سیستم هم تاثیر مثبتی داشت )
این گرین هم دیدم چندین پارن نامبر داره و متفاوت هست .... کدوم پارت نامبر رو پیشنهاد میدید ترجیحا 64 مگ بافر باشه؟
من هم همیشه سون استفاده میکنم و 64 بیتی
ممنون

ata.royalfalcon
25-01-2012, 10:22
ممنون پس شما هم با من موافقید که عمر هارد های بلک کمتر هست ؟ ( اگر تفاوت عمر خیلی کم بود ترجیح میدادم بلک رو بگیرم که در سرعت ویندوز و سیستم هم تاثیر مثبتی داشت )
این گرین هم دیدم چندین پارن نامبر داره و متفاوت هست .... کدوم پارت نامبر رو پیشنهاد میدید ترجیحا 64 مگ بافر باشه؟
من هم همیشه سون استفاده میکنم و 64 بیتی
ممنون

در سایت وسترن راجع به MTBF این دو هارد green و black چیزی ندیدم بنابراین نمیتونم با قاطعیت در مورد تفاوت عمر مفید این دو هارد اظهار نظر کنم . ولی با توجه به نوع طراحی و ساختار ، هارد green باید عمر بیشتری داشته باشه .

در مورد پارت نامبر با توجه به اینکه دو ترابایت و کش 64 مگابایتی میخواهید دو انتخاب دارید .

انتخاب اول sata 6 Gb/s هست و پارت نامبر آن WD20EARX هست .
انتخاب اخر sata 3 Gb/s هست و پارت نامبر آن WD20EARS هست .

متاسفانه من قیمت دقیق ندارم ولی هردو از 300 هزارتومن به بالا هستند .

dooste.man83
25-01-2012, 12:08
در سایت وسترن راجع به MTBF این دو هارد green و black چیزی ندیدم بنابراین نمیتونم با قاطعیت در مورد تفاوت عمر مفید این دو هارد اظهار نظر کنم . ولی با توجه به نوع طراحی و ساختار ، هارد green باید عمر بیشتری داشته باشه .

در مورد پارت نامبر با توجه به اینکه دو ترابایت و کش 64 مگابایتی میخواهید دو انتخاب دارید .

انتخاب اول sata 6 Gb/s هست و پارت نامبر آن WD20EARX هست .
انتخاب اخر sata 3 Gb/s هست و پارت نامبر آن WD20EARS هست .

متاسفانه من قیمت دقیق ندارم ولی هردو از 300 هزارتومن به بالا هستند .

در مورد انتخاب اول من میتونم از همه 6 گیگ استفاده کنم با توجه به مادربوردم که در بالا توضیح دادم یا در نهایت باز همون 3 گیگ قابل استفاده هست ؟
این رو می پرسم که دیگه هزینه اضافه نکنم اگر لازم نیست
ممنون دوست عزیز

ata.royalfalcon
25-01-2012, 15:28
در مورد انتخاب اول من میتونم از همه 6 گیگ استفاده کنم با توجه به مادربوردم که در بالا توضیح دادم یا در نهایت باز همون 3 گیگ قابل استفاده هست ؟
این رو می پرسم که دیگه هزینه اضافه نکنم اگر لازم نیست
ممنون دوست عزیز

با توجه به اینکه مادربردتان SATA 3Gb/s هست پس نمیتونید از تمام ظرفیت هارد SATA 6Gb/s استفاده کنید . پس بهتره که همون مدل SATA 3Gb/s رو بخرید .

heliah28
10-06-2012, 07:06
با توجه به اینکه مادربردتان SATA 3Gb/s هست پس نمیتونید از تمام ظرفیت هارد SATA 6Gb/s استفاده کنید . پس بهتره که همون مدل SATA 3Gb/s رو بخرید .

از توضیحات خوب شما تشکر می کنم ، شما خودتون آرشیو میکنید. منم میخوام برای آرشیو کردن هارد اکسترنال بگیرم.
میخواستم ببینم سوای قیمت چه برندی رو پیشنهاد میکنید.

من خودم تصمیم دارم وسترن دو ترابایت آدابتر دار بگیرم.

شما پیشنهادتون و نظرتون چی هستم
با تشکر

amir_t6262
10-06-2012, 11:54
هارد 2 ترابایت آداپتوری برای آرشیو
من هم WD My Book Essential را توصیه میکنم که دو ترابایت حدود 260-270 است.

jala_mah
10-02-2013, 22:34
همه دوستان یادشون رفت بگن که فقط شرکت وسترن هاردهاشو به بلک و بلو و گرین میشناسه و seagate این مسئله رو نداره ........

توصیه برای خرید فعلا داخل ایران است.. چون قیمت هارد اکسترنال به نسبته اینترنال قیمت خوبی پیدا کرده و گارانتی هم شامل سازگار ارقام و الماس ویستا و البته شرکت گرین میشه که بسته به شرکت گارانتی کننده 1 یا 2 سال گارانتی میشه ... ...... البته هارد اکسترنال 2 ترابایت هم آداپتوری داره و هم usb که باز هم بسته به نظر خوده شما داره ولی 2 ترابایت وسترن فعلا پر فروشه ............

تا بعد