مشاهده نسخه کامل
: اورکلاک گرافیک (ممنون میشم زودتر از بلاتکلیفی درم بیارین)gigabyte 5450 1gb ddr3
با سلام خدمات دوستان عزیز
من کارتم رو با نرم افزار خود گرافیک amd over drive اور کردم .پایداره .فرکانس هسته رو آخرین حد مجاز گذاشتم.یعنی از 650mhz_ به 700mhz و با توجه به ddr3 بودن مموریم فرکانس مموری رو هم به آخرین حد مجازش گذاشتم یعنی از:1600mhz -به 1800mhz .که هر کیم که این کارتو داشته نظرش این بوده که با توجه به ضعیف بودن گرافیک اور خوبی انجام دادم.حالا می خواستم بدونم با توجه به این که amd overdrive اجازه اور بیشتر بهم نمیده میشه یه جوری بیشتر اورش کنم؟؟؟اصلآ پیشنهاد میدین این کارو؟؟؟اگه میشه یه آموزش برام بذارین که چه جوری و با کدوم نرم افزار میشه محدودیتو برداشت؟؟؟در ضمن دمای گرافیکم در بیشترین حالت 66 و در حالت معمول 48 درجه است.و سرعت فن هم 100 است.ممنون میشم زودتر راهنماییم کنید دوستان:46::11:
Devicestreet
30-01-2012, 15:20
اور برای کارتت پیشنهاد نمی شه سرعت فنت تو بالاترین حدشه درسته که دمای کارت خوبه ولی فن داره خود خوری می کنه
بهتره یه فن دیگه بگیری بعد به فکر اور کلاک بالاتر باشی
اور این کارت زیاد تاثیر آنچنانی نداره و هنوز هم صعف دارین تو بازی ها
نظر من خرید یک گرافیک بهتر است
درسته.میدونم که کارتم ضعیفه اما مانیتورم smart flat هست و رزولوشنش 1024 در 768 هستش.با توجه به این قضیه من باید گرافیکو با مانیتور یه جا عوض کنم اما به نظر شما بذارم واسه بعد عید که سری 7000 ati و 700 nvidia بیاد..شاید قیمتا هم پایین بیاد. یا این که وضع قیمتا امکان داره بد تر شه؟؟؟؟؟تا سقف 800 واسه جفتشون میشه ا سری 7000 که میاد گرفت؟؟؟در ضمن پاورمم green530 ab هست.آیا باید عوضش کنم؟؟؟ترجیحآ اگه پیشنهادی با این بودجه دارین قیمتا رو جدا اعلام کنین ...بازم از همه دوستان که جواب دادن ممنونم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاور ت خوبه اگه سی پی یوت هم خوبه برو سراغ 6850
Devicestreet
02-02-2012, 23:39
درسته.میدونم که کارتم ضعیفه اما مانیتورم smart flat هست و رزولوشنش 1024 در 768 هستش.با توجه به این قضیه من باید گرافیکو با مانیتور یه جا عوض کنم اما به نظر شما بذارم واسه بعد عید که سری 7000 ati و 700 nvidia بیاد..شاید قیمتا هم پایین بیاد. یا این که وضع قیمتا امکان داره بد تر شه؟؟؟؟؟تا سقف 800 واسه جفتشون میشه ا سری 7000 که میاد گرفت؟؟؟در ضمن پاورمم green530 ab هست.آیا باید عوضش کنم؟؟؟ترجیحآ اگه پیشنهادی با این بودجه دارین قیمتا رو جدا اعلام کنین ...بازم از همه دوستان که جواب دادن ممنونم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nVIDIA6xx کی اومد ما ندیدیم:18:
سی پی یوم 1055 هستش.آخه شنیدم سری 7000 هم می خواد بیاد.دو دلم سر همین.میگم تو این بودجه سراق nvidia برم بهتر نیست؟؟حالا بیشترم شد 100 تومن ارزش داشته باشه مشکلی نیست.نظرتون راجع به gtx 560 ti چیه؟
Devicestreet
05-02-2012, 22:00
سی پی یوم 1055 هستش.آخه شنیدم سری 7000 هم می خواد بیاد.دو دلم سر همین.میگم تو این بودجه سراق nvidia برم بهتر نیست؟؟حالا بیشترم شد 100 تومن ارزش داشته باشه مشکلی نیست.نظرتون راجع به gtx 560 ti چیه؟
GPU ی خوبی هست حالا کدوم مدلشو می گیری من بودم nvidia می گرفتم بخاطر physx و cuda
آره منم خودم بیشتر نظرم به nvidia e ولی بیشتر سر این موندم که صبر کنم تا سری جدید ati و nvidia بیاد با نه آخه pciexpress 3 هستن و دایرکت ایکس 11.1 هم ساپورت میکنن.
Devicestreet
06-02-2012, 15:00
آره منم خودم بیشتر نظرم به nvidia e ولی بیشتر سر این موندم که صبر کنم تا سری جدید ati و nvidia بیاد با نه آخه pciexpress 3 هستن و دایرکت ایکس 11.1 هم ساپورت میکنن.
مادر بردت باید pci express 3 رو باید ساپورت کنه
فقط پلتفرم X79 این درگاهو ساپورت می کنه
ولی من یه مطلب خوندم درباره ی pci express 3 که این درگاه مجازیه یعنی در واقع بستگی به support گرافیک داره و گرنه درگاه 16 پین 2 pci express هم ساپورت میکنه....یه چیز تو ما یه های نوع حافظه ddr3 و gddr5 .نمیدونم حالا چه قدر صحت داشته باشه این موضوع....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.