PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جستجو از طریق تاریخ (برنامه نویسی سی شارپ)

my_world
24-01-2012, 12:27
سلام
باید کد کالا و تاریخ گردش کالا رو از textbox ها بخونم، توی جدول گردش کالا سرچ کنم و نتیجه رو توی gridview نمایش بدم (ورودی و خروجی و موجودی و ... ). تاریخ رو از چه نوع تعریف کنم واسه نمایش gridview ؟ و اینکه دستوراتی که الان دارم با کد کالا سرچ میکنه و همه چیزایی که میخوام رو نمایش میده. فقط تاریخ رو نمیدونم چطور اضافه کنم توی دستورات. کد این قسمت هم اینه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

senaps
24-01-2012, 16:31
سلام....
سوالتون یه خورده نا مفهومه....
شما میخواین یه تاریخ و یه کد دریافت کنین و بعد نشون بدی که فلان کالا در چه تاریخی چه اتفاقی براش افتاده؟!(ارسال شه،دریافت شده،خراب شده!!درست شه یا هر بلایی که قراره سرش بیاد...) ....
اگر تاریخ رو دارین،چرا باید دوباره دنبال تاریخ بگردین؟!
اگر منظورتون از فرمتش هجری و میلادی بودنش هست،خوب تو مملکت ما همه داریم با تاریخ شمسی کار میکنیم!!!
یعنی شما نمی تونی به مشتری بگی که فلان کالا برای شما تو 24 ژانویه فرستاده شد!!!!

میتونین دردسرهای ترایخ شمسی رو به جون بخرین....
یا میتونی با تاریخ میلادی کارکنی،ولی یه کلاس کوچیک بنویسی که تقلب کنه!! یعنی تاریخ شمسی دریافتی از کاربر رو به میلادی تبدیل کنه و در نهایت هم تاریخ میلادی دریافتی از بانک رو به شمسی تبدیل و به صفحه نمایش بفرسته؟!!!

نمیدونم اگر سوالتون رو درست متوجه شده باشم؟!

my_world
27-01-2012, 20:50
من باید بتونم با تاریخ سرچ کنم. یعنی تاریخ و کالا رو وارد کنم توی textbox ها و بقیه اطلاعات رو نمایش بدم. با چه دستوری این دو تا رو بخونم از textboxها و نمایش بدم؟

_H2_
28-01-2012, 00:02
سلام
پیشنهاد میکنم برای ذخیره و استفاده از تاریخ از فیلدهای datetime و smalldatetime و نوع متغیر DateTime در خود دات نت استفاده کنید.
با این روش بررسی صحت تاریخ وارد شده و همچنین مقایسه تاریخ ها و مشکلات کار با توابع String رخ نخواهد داد.

برای نمایش و گرفتن تاریخ از کاربر هم اگر جستجو کنید، کنترل های آماده متعددی در اینترنت خواهید یافت.
از جمله این کنترل ها میتوان به مورد ذیل برای نمایش معمولی استفاده کرد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این مورد هم برای نمایش تاریخ در GridView:

شب خوش.

my_world
30-01-2012, 22:10
سلام
پیشنهاد میکنم برای ذخیره و استفاده از تاریخ از فیلدهای datetime و smalldatetime و نوع متغیر DateTime در خود دات نت استفاده کنید.
با این روش بررسی صحت تاریخ وارد شده و همچنین مقایسه تاریخ ها و مشکلات کار با توابع String رخ نخواهد داد.

برای نمایش و گرفتن تاریخ از کاربر هم اگر جستجو کنید، کنترل های آماده متعددی در اینترنت خواهید یافت.
از جمله این کنترل ها میتوان به مورد ذیل برای نمایش معمولی استفاده کرد:

این مورد هم برای نمایش تاریخ در GridView:

شب خوش.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو که دانلود میکنم وقتی فایل رو extract میکنم error میده. میشه لطفن واسه سرچ تاریخ هم یه کد بذارین؟

_H2_
05-02-2012, 00:20
سلام

اینو که دانلود میکنم وقتی فایل رو extract میکنم error میده

میبخشید هم مقداری کار داشتم و هم میخواستم نسخه جدیدی آپلود کنم که قابلیتی جدیدی داشته باشد.
هر دو نسخه را بروز کردم.
در حال حاضر نسخه تحت گراید هم میتوانید فرم باز کند و کاربر از فرم باز شده تاریخی انتخاب کند، ضمن اینکه در هر دو مورد امکان تایپ متنی تاریخ هم وجود دارد.
مجدد دانلود کنید.

میشه لطفن واسه سرچ تاریخ هم یه کد بذارین؟

اگر واقعاً فیلدهای تاریخ را به همان صورت تاریخی در دیتابیس ذخیره کنید، جستجو و عملیات روی آنها مانند سایر فیلدها خواهد مثلاً با روش پارامتری به سادگی میتوانید دستورات SQL ای مثل این را اجرا کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.

ely jon
13-08-2012, 09:43
سلام ببخشيد شايد جاي مطرح كردن اين سوال نباشه
تازه كار برنامه نويسي را شروع كردم مي خوام مقدار يك تيكس بوكس را با ستوني از جدولم در sql مقايسه كنم و اگر برابر بود اون سطر از جدول را داخل تيكس بوكس هاي ديگه برگردونه