ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست معرفي كتاب براي دروس فيزيك 2- رياضي 2- معادلات- مدار 1

SuperSt@r
23-01-2012, 22:50
سلام دوستان ميخاستم ببينم شما برا دروس فيزيك 2- رياضي 2- معادلات- مدار 1 چه كتابايي رو پيشنهاد ميديد تا در طول ترم ازش استفاده كنم ممنون ميشم

hts1369
23-01-2012, 23:10
سلام دوستان ميخاستم ببينم شما برا دروس فيزيك 2- رياضي 2- معادلات- مدار 1 چه كتابايي رو پيشنهاد ميديد تا در طول ترم ازش استفاده كنم ممنون ميشم
برامدار 1 بهترین کتابها تحلیل مدار هیت ترجمه ی محمود دیانی و نظریه اساسی شبکه ها و مدارها جلد اول نوشته ی چارلز دسور ترجمه ی جبه دار هست.
من خودم هیت دارم ترجمه ی دیانی خیلی کتاب خوبی هست. روان و دقیق. هم به درد مدار یک میخوره هم مدار 2
ریاضی دو هم معمولا جلد دوم توماس,جلد سوم لیتهلد ,جلد دوم اپوستل ,جلد دوم ادامز و ... رو معرفی میکنن که همه کتابهای خیلی خوبی هستن.کتاب حساب دیفرانسیل انتگرال استوارت هم پرفروشترین کتاب دنیاست من نخوندمش .ولی مسلما کتاب خوبی هستش .
من خودم با لیتهلد بیشتر از بقیه حال میکنم.
معادلات پاس نکردم.
نمیدونم فیزیک 2 کدم درس شماست.

SuperSt@r
23-01-2012, 23:15
ممنون به خاطر راهنماييت
درباره فيزيك دو منظورت رو متوجه نشدم كه گفتي كدوم درس!
درباره رياضي دو هم كتاب شيدفر رو اسمش رو شنيديد يا نه كتاب خوبيه؟

hts1369
23-01-2012, 23:30
ممنون به خاطر راهنماييت
درباره فيزيك دو منظورت رو متوجه نشدم كه گفتي كدوم درس!
درباره رياضي دو هم كتاب شيدفر رو اسمش رو شنيديد يا نه كتاب خوبيه؟
اقای عبدالله شیدفر یه کتاب ریاضی مهندسی داره (تا جایی که من خبر دارم) البته ترجمه زیاد داره
مثله حساب دیفرانسیل پیسکنوف که من نمیدونم اصلا تو بازار پیدا میشه یا نه
شهشهانی رو نمیگی؟
ما که فیزیک دو نداشتیم یه فیزیک عمومی داشتیم یه فیزیک مغناطیس تو کاردانی داشتیم یه دونه هم العان تو کارشناسی داریم (من هنوز پاسش نکردم).
نمیدونم منظورت از فیزیک دو کدوم یکی از این درسهاست.

SuperSt@r
24-01-2012, 10:41
اقای عبدالله شیدفر یه کتاب ریاضی مهندسی داره (تا جایی که من خبر دارم) البته ترجمه زیاد داره
مثله حساب دیفرانسیل پیسکنوف که من نمیدونم اصلا تو بازار پیدا میشه یا نه
شهشهانی رو نمیگی؟
ما که فیزیک دو نداشتیم یه فیزیک عمومی داشتیم یه فیزیک مغناطیس تو کاردانی داشتیم یه دونه هم العان تو کارشناسی داریم (من هنوز پاسش نکردم).
نمیدونم منظورت از فیزیک دو کدوم یکی از این درسهاست.

شهشهاني رو هم شنيده بودم اسمش رو ولي زياد ازش اطلاعاتي ندارم
فيزيك دو هم فك ميكنم مباحث مربوط به مغناطيس باشه و شنيدم خيلي به درد رشته برق ميخوره برعكس فيزيك يك كه اصلا به رشته برق مربوط نيس و به درد مكانيكا ميخوره

skyzare
24-01-2012, 11:29
با سلام ...

از من که گذشت ....:41: ولی جدا هر چی ادم میخواد بخونه و یادبگیره ( حالا چه تستی چه از نوع کتاب های تشریحی و اموزشی ) بهترین زمانش همون ترمی هست که دارید درس رو میگذرونید .

============

میگم دانشگاه ما اصلا ریاضی مهندسی و مغناطیس رو ارائه ندادند . به نظرتون خودم بخوام بخونم میتونم ؟؟؟ از کلاس کنکور این حرف ها هم اصلا خوشم نمیاد . :13::31: دلم نمیاد الکی پول صرف این چیزا کنم . یه کتابی خوب توی این زمینه سراغ دارید ؟

E-Masood
24-01-2012, 11:45
شهشهاني رو هم شنيده بودم اسمش رو ولي زياد ازش اطلاعاتي ندارم
فيزيك دو هم فك ميكنم مباحث مربوط به مغناطيس باشه و شنيدم خيلي به درد رشته برق ميخوره برعكس فيزيك يك كه اصلا به رشته برق مربوط نيس و به درد مكانيكا ميخوره
دوست عزيز براي فيزيك 2 ،فيزيك هاليدي يه منبع خوبه و معمولا منابع اساتيد براي تدريس همين كتابه.
براي مدار 1 هم بهترين مرجع كتاب مدار دكتر جبه دار مالاراني هست كه البته سطحش يه مقدار بالاست و بايد پايه خيلي خوبي داشته باشيد.

hts1369
24-01-2012, 12:36
با سلام ...

از من که گذشت ....:41: ولی جدا هر چی ادم میخواد بخونه و یادبگیره ( حالا چه تستی چه از نوع کتاب های تشریحی و اموزشی ) بهترین زمانش همون ترمی هست که دارید درس رو میگذرونید .

============

میگم دانشگاه ما اصلا ریاضی مهندسی و مغناطیس رو ارائه ندادند . به نظرتون خودم بخوام بخونم میتونم ؟؟؟ از کلاس کنکور این حرف ها هم اصلا خوشم نمیاد . :13::31: دلم نمیاد الکی پول صرف این چیزا کنم . یه کتابی خوب توی این زمینه سراغ دارید ؟

پس چی خوندید!!!
والا ریاضی مهندسی رو نمیدونم ولی مغناطیس مقطع کارشناسی رو خیلی سخت شنیدم.
بچه هایی که سر کلاس میشینن چیزی نمیفهمن خیلی سخته که خودت بخونیش.
در مورد خط قرمز واقعا گل گفتی

SuperSt@r
24-01-2012, 12:55
دوست عزيز براي فيزيك 2 ،فيزيك هاليدي يه منبع خوبه و معمولا منابع اساتيد براي تدريس همين كتابه.
براي مدار 1 هم بهترين مرجع كتاب مدار دكتر جبه دار مالاراني هست كه البته سطحش يه مقدار بالاست و بايد پايه خيلي خوبي داشته باشيد.

ممنون هاليدي همون جلد سوم قرمز رنگ رو برا فيزيك دو درس ميدن كه روش نوشته الكتريسيته و مغناطيس؟
دكتر جبه دار رو شنيده بودم ولي منظورت از پايه خيلي خوب چيه؟ چون مدار يك اولين درسي كه تو دانشگاه به عنوان درس تخصصي برقيا ميخونن(برا ما كه اينطوريه) پس اصلا پايه ندارن از قبل و برا اولين بار دارن با يه درس كه به برق مربوطه روبرو ميشن

aminjigar
24-01-2012, 13:29
ممنون هاليدي همون جلد سوم قرمز رنگ رو برا فيزيك دو درس ميدن كه روش نوشته الكتريسيته و مغناطيس؟
دكتر جبه دار رو شنيده بودم ولي منظورت از پايه خيلي خوب چيه؟ چون مدار يك اولين درسي كه تو دانشگاه به عنوان درس تخصصي برقيا ميخونن(برا ما كه اينطوريه) پس اصلا پايه ندارن از قبل و برا اولين بار دارن با يه درس كه به برق مربوطه روبرو ميشن
مدار پایه ریاضی می خواد اونم تو مبحث مدارهای مرتبه دوم و تحلیل حالت سینوسی مدار که کمی معادلات دیفرانسیل

باید بلد باشی و تو مبحث دومی که گفتم اعداد مختلط که ماله ریاضی مهندسی هست که خود اساتید همون اول مبحث چون احتمالا

پاس نکردینش توضیح می دن، جبه دار ساده هست، کتاب دکتر هدتنی رو بگیری اون وقت می فهمی کتاب سخت چیه (ایشون طراح سوال های ارشد مدار سال قبل هم بودن) یادش بخیر مخابرات 2 با ایشون داشتیم...

با سلام ...

============

مغناطیس اگه گرایشت مخابرات نیست هر جور شده پاس کن برو چون اصلا به دردت نمی خوره...

واسه مغناطیس کتاب چنگ رو که خوندی بعد باید کتاب ارشد پارسه رو بخونی تا بفهمی چیه! :31:

SuperSt@r
24-01-2012, 13:43
مدار پایه ریاضی می خواد اونم تو مبحث مدارهای مرتبه دوم و تحلیل حالت سینوسی مدار که کمی معادلات دیفرانسیل

باید بلد باشی و تو مبحث دومی که گفتم اعداد مختلط که ماله ریاضی مهندسی هست که خود اساتید همون اول مبحث چون احتمالا

پاس نکردینش توضیح می دن، جبه دار ساده هست، کتاب دکتر هدتنی رو بگیری اون وقت می فهمی کتاب سخت چیه (ایشون طراح سوال های ارشد مدار سال قبل هم بودن) یادش بخیر مخابرات 2 با ایشون داشتیم...

برا من سختي و راحتي كتاب مهم نيست ميخام يه كتاب خوب باشه كه هم خوب توضيح داشته باشه هم تمريناي خوبي توش باشه
در مورد بقيه دروس كه تو پست اول گفتم يكي از دوستان (hts )خوب راهنمايي كرد ميخاستم ببينم بقيه دوستان نظرشون رو چه كتاباييه؟

skyzare
24-01-2012, 14:02
با سلام ...

چه قدر این جا ادم رو ناامید میکنند :31::31: اقا اصلا مشورت نخواستم . ممنون از همگی . :20: هیچ چیز نمیتونه جلوی پشتکار ادم رو بگیر حتی اگه خیلی هم سخت باشه . :20:

با تشکر .

aminjigar
24-01-2012, 15:03
برا من سختي و راحتي كتاب مهم نيست ميخام يه كتاب خوب باشه كه هم خوب توضيح داشته باشه هم تمريناي خوبي توش باشه
در مورد بقيه دروس كه تو پست اول گفتم يكي از دوستان (hts )خوب راهنمايي كرد ميخاستم ببينم بقيه دوستان نظرشون رو چه كتاباييه؟
بقیه درس ها حالت عمومی دارن... نمیشه یک چیز ثابت معرفی کرد... همونایی که دوستان گفتن با اونایی که استاد

معرفی می کنه... اما مدار کتاب جبه دار رو بگیر مساله هم زیاد داره و مسائلش هم تا حدودی مهم هستن... اما

ان شاء الله ترم های 5 به بعد که یه دیدی نسبت به این رشته پیدا کردی و خواستی ادامه تحصیل بدی حتما کتاب دکتر

هدتنی رو بگیر، از 1000 تا تست کنکور بهتر جواب میده فقط یک مقدار سنگین هست که اگه ترم های بالاتر بخونی

خیلی بهتر میشه

با سلام ...

چه قدر این جا ادم رو ناامید میکنند :31::31: اقا اصلا مشورت نخواستم . ممنون از همگی . :20: هیچ چیز نمیتونه جلوی پشتکار ادم رو بگیر حتی اگه خیلی هم سخت باشه . :20:

با تشکر .
ناامیدی؟

سخت یا آسون بودن یک چیز نسبی هست که چون حالت عام پیدا کرده دیگه نمی گن بعدشو! ... ولی منظور از

سختی یعنی نسبت به بقیه درس هایی که تو برق می خونی سخت تره (که البته مخابراتی ها از اون سخت تر هم دارن)

در کل وقتی با دید ساده بودن این درس رو شروع کنی احیانا وقتی چیزی نمی فهمی می گی نگاه این ساده هست

و من نمی فهمم ولی وقتی بفهمی سخته هم تلاشت بیشتر میشه و هم در صورتی که چیزی هم متوجه نشی

به خودت خرده نمی گیری... اون ناامیدی ماله وقتی هست که یک کاری نشدنی باشه نه سخت.

شما اگه کارشناسی پیوسته هستی این درس باید جزء سیلابس درسی باشه، ارائه ندادنش خیلی عجیبه برای من.

اگه گرایشتون مخابرات نیست که این درس رو نخونین چون چیزی به دردتون نمی خوره، البته ماشین 1 در حد یک

اپسیلون به توان 2 همون اولش یه استفاده های کوچیکی داره ولی مهم نیست و اگه مخابراتی هستی و دانشگاهتون

ارائه نداده که دیگه...

E-Masood
24-01-2012, 16:03
بله دوست عزيز فيزيك هاليدي مغناطيس منظورمه.
راجع به پايه قوي توي مدار يعني بايد فيزيك 2 دبيرستان يا مدار هنرستان رو خوب بلد باشي و با يه كتاب ساده مثل نيلسون يا هيت شروع كني و براي تقويت خودت بري سراغ كتابهاي سخت.

hts1369
24-01-2012, 20:40
شما اگه تو خونه دانشجویی هستین یا اگه خوابگاه دارین تمام این کتابها رو تهیه نکنید هر کدومتون یکی دوتا رو بگیرید.
مثلا یکی توماس بگیره یکی اپوستل یکی مدار جبه دار رو بگیره یکی مدار هیت.
چهار نفر که باشید هر کدومتون دو تا از این کتابها رو که بگیرید تقریبا تمام منابع رو در اختیار دارید از طرفی هزینه ی زیادی هم نکردید.
یه چیز دیگه هم اینه که این کتابها همه شون تو دنیا جزو کتابهای پر فروش هستن پس مسلما کتابهای خیلی خوبی هستن ولی چون سلیقه ها فرق میکنه هر کسی طرفدار یه سری از کتابها هست.
مثلا من خودم از لیتهلد بیشتر از بقیه ی کتابهای حساب دیفرانسیل خوشم میاد ولی این دلیل نمیشه که بگیم لیتهلد از توماس یا سیلورمن بهتره.
یه چیزه دیگه هم بگم که اکثر این کتابها و حل المسائلشون تو سایتها پیدا میشن (البته زبان اصلی) شما سعی کن این کتابها رو دانلود بکنی و تو کامپیوترت داشته باشی .شما درس نامه رو از کتابی که خریدی میخونی و از مثالها و تمرینها های این کتابها هم استفاده میکنی.
موفق باشی و سربلند.

SuperSt@r
24-01-2012, 21:56
راجع به پايه قوي توي مدار يعني بايد فيزيك 2 دبيرستان يا مدار هنرستان رو خوب بلد باشي و با يه كتاب ساده مثل نيلسون يا هيت شروع كني و براي تقويت خودت بري سراغ كتابهاي سخت.

فيزيك دو كه ربطي به مدار و مغناطيس نداشت فك ميكنم منظورتون فيزيك 3 هست كه البته من زياد توش قوي نبودم چون معلممون هم اونقدر قوي نبود كه بتونه جوري باهامون كار كنه كه قوي باشيم

aminjigar
25-01-2012, 15:00
والا مدار هنرستان رو نمی دونم چطوری هست، ولی فیزیک 3 دبیرستان فصل اولش که ترمودینامیک بود تا جایی که یادمه

و فصل دوم بار اکتریکی و آخریش هم مغناطیس... کلا یکی دو فصل مداری داشت اونم در حد کودکستان سری موازی

کردن چند تا مقاومت و خازن و... و مدارات مقاومتی باقلوا و خازنی...که نگم بهتره. چیزی که به ما تو دانشگاه گفتن تو یک جلسه

کل یکی دو فصل مدار فیزیک 3 دبیرستان رو گفتن. اما چیزی که تو دانشگاه دیدیم و تو تمام کتاب های مدار هست

معادلات دیفرانسیل رو حقیقت باید بلد باشه کسی که مدار1 می گیره.

البته اگه کسی بخواد از زیر صفر شروع کنه دبیرستان رو هم بخونه بد نیست ولی اون میشه خوشبینانه 5 درصد مدار1

فيزيك دو كه ربطي به مدار و مغناطيس نداشت فك ميكنم منظورتون فيزيك 3 هست كه البته من زياد توش قوي نبودم چون معلممون هم اونقدر قوي نبود كه بتونه جوري باهامون كار كنه كه قوي باشيم

مهم نیست همون کلاس برو و خوب به درس استاد گوش بده کافی هست... فقط مدار1 مهم ترین درس برقه اگه یاد نگیریش تا ترم های آخر این رشته عذاب می کشی

پس خوب بخونش