ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست معرفي كتاب براي دروس فيزيك 2- رياضي 2- معدلات- مدار 1

SuperSt@r
23-01-2012, 22:50
سلام دوستان ميخاستم ببينم شما برا دروس فيزيك 2- رياضي 2- معدلات- مدار 1 چه كتابايي رو پيشنهاد ميديد تا در طول ترم ازش استفاده كنم ممنون ميشم

baaaaaraaaan
30-01-2012, 14:17
یه پیشنهاد خوب دارم واست برا دروس ریاضی2 فیزیک 2 معادلات
ریاضی 2 : سیلور من جلد های 2 و 3
فیزیک 2 : رزنیک واک 2008 (ترجمه دکتر ابوکاظمی )
معادلات : اف سیمونز ( یا استاد نیکوکار )
مدار 1 : هم از اساتید باز نشسته بپرس :31::31::31::31::31:

hermione
10-02-2012, 22:30
سلام دوستان ميخاستم ببينم شما برا دروس فيزيك 2- رياضي 2- معدلات- مدار 1 چه كتابايي رو پيشنهاد ميديد تا در طول ترم ازش استفاده كنم ممنون ميشم

برای ریاضی عمومی 1 و 2 به نظره من سیلورمن کامل و جامعه (3 جلده که جلد 2 و 3 مربوط میشه به ریاضی 2 )
معادلات بویس خوبه ولی نیکوکار خیلی تعریفشو شنیدم
فیزیک 2 هم که هالیدی جلد 3
مدار کتاب نظریه اساسی مدار و شبکه دسور ترجمه دکتر جبه دار ( کل ایران این تدریس میشه :دی )
ویلیام هیت هم هست .
برای مدار باید خیلی مسئله حل کنی + ببین استادت از روی چه کتابی درس میده ارجحیت برای اون بذار .

zanastark
11-02-2012, 10:24
برای ریاضی عمومی 1 و 2 به نظره من سیلورمن کامل و جامعه (3 جلده که جلد 2 و 3 مربوط میشه به ریاضی 2 )
مدار کتاب نظریه اساسی مدار و شبکه دسور ترجمه دکتر جبه دار ( کل ایران این تدریس میشه :دی )
ویلیام هیت هم هست .
برای مدار باید خیلی مسئله حل کنی + ببین استادت از روی چه کتابی درس میده ارجحیت برای اون بذار .

در رابطه با ویلیام هیت بگم که خیلی مشکل داره وهمون نظریه اساس مدار رو بخونی خوبه من خودم هم دارم از همون استفاده می کنم ولی باید فکرتو روش جمع کنی تا بتونی به هدف برسی و یاد بگیری

hts1369
11-02-2012, 11:42
در رابطه با ویلیام هیت بگم که خیلی مشکل داره وهمون نظریه اساس مدار رو بخونی خوبه من خودم هم دارم از همون استفاده می کنم ولی باید فکرتو روش جمع کنی تا بتونی به هدف برسی و یاد بگیری
میشه بگی مشکلش کجاست؟؟
هیت جزوه پرفروشترین کتابهای مدار دنیاست چطور شما میگی ایراد داره؟؟؟

SuperSt@r
11-02-2012, 13:11
ویلیام هیت هم هست .

تشكر دوست عزيز
من كتاب معادلات بوسي رو گرفتم از كتابخونه ولي تمريناش يه كمي ساده هستن نظرتون درباره كتاب بيژن طاهري و همچنين كتاب كرايه چيان چيه؟

E-Masood
11-02-2012, 14:57
تشكر دوست عزيز
من كتاب معادلات بوسي رو گرفتم از كتابخونه ولي تمريناش يه كمي ساده هستن نظرتون درباره كتاب بيژن طاهري و همچنين كتاب كرايه چيان چيه؟
بهترین کتاب معادلات در حال حاضر کتاب دکتر نیکوکار هستش که هم برای دانشگاههای سراسری و هم آزاد تدریس میشه هم توضیحاتش خیلی خوبه و هم تمریناتش.
کتاب ریاضی2 هم دکتر شیدفر
مدار 1 هم ویلیام نیلسون خوبه و در سطحی بالاتر کتاب دکتر جبه دار.

SuperSt@r
11-02-2012, 15:08
بهترین کتاب معادلات در حال حاضر کتاب دکتر نیکوکار هستش که هم برای دانشگاههای سراسری و هم آزاد تدریس میشه هم توضیحاتش خیلی خوبه و هم تمریناتش.
کتاب ریاضی2 هم دکتر شیدفر
مدار 1 هم ویلیام نیلسون خوبه و در سطحی بالاتر کتاب دکتر جبه دار.

نيكوكار رو شنيدم ولي يكي ميگفت كه بيشتر به درد ارشد ميخوره حالا نميدونم
رياضي 2 هم استادمون ميانترم توماس و برا پايان ترم اپوستل رو معرفي كرده

E-Masood
11-02-2012, 20:51
کتاب دکتر نیکوکار سطحش یه مقدار از بقیه کتابها بالاتره ولی اگه بتونی باهاش پیش بری خیلی جلو میفتی و اینکه گفتن بدرد ارشد میخوره درسته اما به این معنی نیست که شما نتونی اون رو بخونی.
اگه اساتید هم مرجعی بهت معرفی میکنند حتما همونها رو بگیر چون معمولا از همون کتابها امتحان میگیرند.

hermione
12-02-2012, 20:35
تشكر دوست عزيز

کتاب بیژن طائری هم خوبه اگه بتونی فقط حل تمرینش رو بگیر .. مسائلشو حل کن ولی اونم خیلی سطح بالایی نداره

آپوستل هم کتاب خوبیه سطح بالاتری داره نسبت به بقیه

متن هیت خیلی روان تر از جبه داره و تمرین از قسمت های اولیه مدار 1 ( kvl kcl ) بیشتر داره
من خودم با هیت شروع کردم و از مرتبه اول به بعد از از روی جبه دار تمرین حل کردم .
اشکال اساسی هم ندیدم از این کتاب .