ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال ششمین نفر

nar nia
23-01-2012, 22:10
از 8 بهمن ماه این سریال از شبکه سه سیما پخش خواهد شد.

---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------

تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «ششمین نفر» به کارگردانی بهمن گودرزی در خانه «ادیب» با بازی پولاد کیمیایی پیگیری می‌شود.

به گزارش سه نسل، تا به حال حدود نیمی از تصویربرداری مجموعه ویژه شبکه سه سیما در دهه فجر انجام شده است و تصویربرداری آن به تازگی در لوکیشن‌های بیمارستان باهر، کارخانه چیت‌سازی و خانه نادر و ناهید پایان یافت و گروه هم اکنون مشغول تصویربرداری لوکیشن‌های فرعی مثل قهوه‌خانه، باشگاه بیلیارد و ... هستند.‬

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بنا بر این گزارش، گروه تصویربرداری در روزهای آتی به خانه ادیب (با بازی پولاد کیمیایی) می‌روند.
بنا بر این گزارش، سریال «ششمین روز» قرار است در دهه فجر روی آنتن شبکه سه سیما برود و هم اکنون تدوین سریال به طور هم زمان توسط موحد شادرو در حال انجام است و محمد فرشته‌نژاد نیز موسیقی آن را می سازد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

همچنین پولاد کیمیایی، نرگس محمدی‌، کامران تفتی، رحیم نوروزی، عسل بدیعی، نادر فلاح، فرشید نوابی‌، بهشاد شریفیان، رضا اخلاقی، ‌مهدی تقی‌نیا‌، زویا امامی‌، عباس موسوی،‌ مجتبی مسکنی، توران قادری، مجید شهریاری، خسرو خان‌محمدی، شاهین مومنی، سیاوش قندی، منوچهر یکتا وثوق، شاهین حسینی، امین آذر و بهرام امیدی از جمله بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند.

این سریال به کارگردانی بهمن گودرزی و تهیه کنندگی کامبیز کاشفی در ۱۳ قسمت ساخته می شود و وقایع آن در اواخر رژیم پهلوی روی می‌دهد.

«ششمین نفر» زندگی سرگردی به نام آسایش را بازگو می‌کند که با قتل پدرش که از افسران ارتش است زندگی‌اش دستخوش تغییرات بنیادین می‌شود. او در موضوع قتل پدرش به چند نفر مظنون می‌شود اما از همه بیشتر به داوود، برادر همسرش مشکوک است. در نهایت با دستگیری داوود توسط او ماجراهای داستان سمت و سویی دیگر پیدا می‌کند.

به گزارش سه نسل، فهرست عوامل این سریال به شرح زیر است:
کارگردان: بهمن گودرزی، تهیه کننده: کامبیز کاشفی، مدیر تصویربرداری: محمد افسری، مدیر صدا: بابک اردلان، مدیر تولید و جانشین تهیه: سعید مرادی، طراح صحنه و لباس: آیدین ظریف، طراح چهره پردازی: علیرضا جوادپور، دستیار اول کارگردان: علی نوابی، دستیار دو کارگردان: محمد مهدی رسول زاده، مدیر تدارکات: سهراب دادگستر، دستیاران صحنه و لباس: رضا عسگرخانی، وحیده حیدری، حمیدرضا پربها، ساحل زهره، حامد انتظار، نفیسه ناصرنیا، دستیاران تصویربرداری: سعید خراسانی، فرهاد میرزایی، داریوش شهری، حسام سلیمی، دستیاران گریم: کورش معروفی و روناک رضایی نژاد، عکاس: نسیم افشاری و تدوین: موحد شادرو.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mr_khodaei2008
28-01-2012, 20:29
به خدا وقتی تو تبلیغاتش ستایش را میبینم حالم به هم میخوره و میگم اینم فیلمه مز.... دیگهس

C0OPeR
28-01-2012, 20:46
چهره این دختره رو میبینم یاد هر چی بدبختی که تو زندگیم داشتم + تمام بدهی ها و اقساط و عیره میفتم :31:

yahoda
29-01-2012, 16:59
قسمت اولش بد نبود.من این سریال رو بخاطر دیالوگها و بازی پولاد کیمیایی نگاه میکنم .

Lady parisa
29-01-2012, 17:09
من با تمام پستهای دوستان موافقم.
ضمن اینکه بازی پولاد کیمیایی تا بوده خوب بوده.
سریالای مربوط به بهمن ماه رو همیشه دوست داشتم.توی این سریال هم بازیگرای خوبی هستن امیدوارم سریال خوبی باشه

acc
02-02-2012, 16:50
اتفاقا من فقط بخاطر همین کیمیایی از سریالع بدم اومد .
فکر کنم به خاطر باباش بازی دادن بهش .

یاد گلزار میفتم که اون اولا بلد نبود حرف بزنه . بعد همه میگفتن این مدل بازیش اینجوریه

hamid_diablo
02-02-2012, 18:18
قسمت اولش بد نبود.من این سریال رو بخاطر دیالوگها و بازی پولاد کیمیایی نگاه میکنم .

یه جوری گفتی پولاد کیمیایی هر کی ندونه فکر میکنه برد پیت!!!!!!!!!!

ghermezeteh
04-02-2012, 15:53

پولاد کیمیایی بازیگر خوب و آینده داریه
ازش خوشم میاد.
نباید فکر کنیم چون پدرش کارگردان بوده به واسطه اون بازیگر شده و اتفاقا این می تونه به ضررش هم باشه که سایه پدرش روش سنگینی کنه
اتفاقا نقش های خوبی هم بازی می کنه و همه کارهاش با مسعود کیمیایی نبوده

a.g g.a
05-02-2012, 20:16
سلام
این صداسیما یه بار آدمو امبدوار میکنه بعدش میاد نا امید می کنه یه بار میان ساختمان پزشکان میسازن وضعیت سفید میسازن مسافران می سازن بعدش میان شیدایی و ششمین نفر میسازن:41: کلا آدم نا امید میشه
یه روز توی اتاق نشسته بودم دیدم داره صدای یکی از این فیلم سینمایی های بیست سی سال پیش که بعضی وقتا تلویزیون میذاره میاد بعد اومدم بیرون دیدم صدای سریال ششمین نفر که تازه ساخته شده بود رو داشتم میشنیدم:31:

یه روز دیگه توی آشپزخونه بودم داشت صدای این سریال میومد فکر کردم خنده بازار داره سریال ششمین نفرو مسخره می کنه اومدم جلوی تلویزیون دیدم که خود سریاله!!
سریالای این مدلی که خیلی حرفی برای گفتن ندارن میان حرف های خیلی ساده شونو خیلی فلسفی میزنن که کلاس سریالو بالا ببرن
من چند وقته این سریالو ندیدم تا اونجایی که من دیدم سطحش خیلی پایین بود
شاید حالا پیشرفت کرده باشه(البته بعید می دونم!)

mr_khodaei2008
07-02-2012, 20:43
مثل اینکه این فیلم طرفدار نداره چون تاپکش خیلی خلوته

yahoda
08-02-2012, 16:29

مگه پرد پیت هم توی سریالهای ایرانی بازی کرده ؟؟

بهرحال من بازیگرای ایرانی رو به نمونه های خارجیشون ترجیح میدم .

MCSE MAN
09-02-2012, 12:56
واي چقدر از اين ستايش (نرگس محمدي) بدم مياد!
ميبينمش دوست دارم كلمو بكوبم به ديوار!

سريال فقط چون حالت معمايي داره ميبينم. البته اينم انقدر دارن كشش ميدن حوصله آدم رو سر ميبره

h-blade
11-02-2012, 19:44
سرياله حيف پول يعني اين

Hamid Hamid
12-02-2012, 00:05
سلام ...

بازي پولاد كيميايي به معناي واقعي ضعيف هستش !

ايشون به جرات يكي از ضعيف ترين بازيگر هاي در قيد حيات در تمام كره ي خاكي هستش ! يك ذره فن بيان نداره ! وقتي داره يه چيزي رو ميگه انگار داره دقيقا از روي نوشته ميخونه ... اصلا حس تو حرف زدنش نيست. من واقعا موندم با اين طرز وحشتناك بازي چجوري اومده تو سينما و تلويزيون داهر بازي ميكنه ؟!

البته براي پدرش احترام قائلم ... آقاي مسعود كيميايي خيلي بزرگ هستند اما پسر ايشون بي نهايت آماتور ... تو فيلم قبلي پدرش هم ميگفت رفتم با اين دوبلر هاي بزرگ فن بيان كار كردم و ازشون فن بيان ياد گرفتم !! من هيچ نكته ي مثبتي تو بازيش نميبينم. مثل آدم آهني اي ميمونه كه داره از نوشته مطلب رو فقط ميخونه بدون حس !

+

باز نرگس محمدي كه همه وقتي ميبيننش ( مثل خودم ) ياد بدبختي هاشون ميوفتن حداقل بازيگر خوبي هست كه اون حس رو القا ميكنه.

MCSE MAN
12-02-2012, 10:37
سلام ...

ايشون به جرات يكي از ضعيف ترين بازيگر هاي در قيد حيات در تمام كره ي خاكي هستش ! يك ذره فن بيان نداره ! وقتي داره يه چيزي رو ميگه انگار داره دقيقا از روي نوشته ميخونه ... اصلا حس تو حرف زدنش نيست. من واقعا موندم با اين طرز وحشتناك بازي چجوري اومده تو سينما و تلويزيون داهر بازي ميكنه ؟!

البته براي پدرش احترام قائلم ... آقاي مسعود كيميايي خيلي بزرگ هستند اما پسر ايشون بي نهايت آماتور ... تو فيلم قبلي پدرش هم ميگفت رفتم با اين دوبلر هاي بزرگ فن بيان كار كردم و ازشون فن بيان ياد گرفتم !! من هيچ نكته ي مثبتي تو بازيش نميبينم. مثل آدم آهني اي ميمونه كه داره از نوشته مطلب رو فقط ميخونه بدون حس !

+

باز نرگس محمدي كه همه وقتي ميبيننش ( مثل خودم ) ياد بدبختي هاشون ميوفتن حداقل بازيگر خوبي هست كه اون حس رو القا ميكنه.
به نظر منم پولاد كيميايي اينجا زياد خوب بازي نكرده ولي ديگه اينجوريا هم نيست كه شما ميگيد هميشه افتضاحه! همين امسال نامزد بهترين بازيگر مكمل مرد جشنواره فيلم فجره!
مگر بگيم به خاطر پدرش اينو نامزد كردن!

درباره نرگس محمدي هم والا من ياد بدبختي هاي خودم يا اون توي نقشش نميوفتم. كلا حالم بد ميشه ميبينمش!
حداقل تو ستايش كه بايد جوري القا ميكرد كه همه خوششون بياد ازش ولي بازم خيليا بدشون ميومد!!

ghermezeteh
12-02-2012, 17:51
سلام ...

+

این پست شما صرفا از روی عناد حسد و کینه صادر شده!:13:
پولاد کیمیایی خیلی بازیگر خوبیه و گرنه امسال نامزد بهترین بازیگر مکمل مرد نمیشد!

VAHID
12-02-2012, 18:05
سلام ...

+

اینو خوب امدی...:27:

Hamid Hamid
12-02-2012, 18:18
این پست شما صرفا از روی عناد حسد و کینه صادر شده!:13:
پولاد کیمیایی خیلی بازیگر خوبیه و گرنه امسال نامزد بهترین بازیگر مکمل مرد نمیشد!

!!!!

من چه حسودي و عنادي با ‌آقاي كيميايي دارم دوست عزيز؟! من مگه بازيگرم؟! يا ايشون مگه جاي من رو تنگ كرده؟!! كدومش؟!!!! اينجا تاپيك اون سريال هستش و منم نظرمو گفتم ... به شما هم توهيني نكردم كه اينجوري مياي حرف ميزني !!

من هميشه از بزرگي پدرش گفتم ... اينو نميشه انكار كرد اما بازي خودش رو اصلا دوست ندارم.

من فقط نظر شخصيم رو در مورد بازي ايشون گفتم ... اين نظر شخصي منه ... ممكن هست درست باشه و ممكن هست غلط ! / ممكنه اشتباه كنم اما هيچ وقت به كسي حسودي نكردم !

شما هم لطفا درست صحبت كن ! من نظر شخصيم رو گفتم ... لطف كن تهمت نزن !