مشاهده نسخه کامل
: خرید تا 2 تومان با یک ویژگی خاص
*rafael*
23-01-2012, 21:30
درود بر دوستان عزیز
یکی از رفقام می خواد یه لپ تاپ مرگی بخره که از لحاظ کانفیگ و کارایی در حد مطلوبی باشه
کاربردشم در حد بازی و نت و نرم افزارهای گرافیکی
ولی روی یه گزینه تاکید زیادی داشت و اون هم دارا بودن ویژگی اثر انگشته (ورود به ویندوز با اثر انگشت)
قبلا دست یکی از دوستام یه مدل از لنوو دیده بودم که این آپشن رو داشت و خوب کار میکرد
حالا از شما اساتید می خوام که منو راهنمایی کنید
Xilevens
23-01-2012, 23:48
اچ پي 6190 يا 6180
*rafael*
24-01-2012, 01:04
اچ پي 6190 يا 6180
یکم توضیح بیشتر و حدود قیمتم ازش میذاشتین خوب بود .... منتظر نظزات سایر دوستان هستم
larantas
24-01-2012, 01:30
نظر منم همین دو مدله که دوست گلم معرفی کردن.
6180 با 6190 در مقدار هارد و رم با هم تفاوت دارن و البته بلوری داشتن.
6180 هاردش 750
6190 هاردش 1 ترابایت
6190 بلوری داره ولی 6180 نداره.
6180 رمش 6 گیگه
6190 رمش 8 گیگه
قیمت هم
6180 حدود 1550
6190 حدود 1750
اگر هم قیمتش زیاده میتونی 6170 رو هم در نظر بگیری که فرقش با 6180 اینه که رمش 4 گیگه و هاردش فکر کنم 500 قیمتش هم حدود 1450
*rafael*
24-01-2012, 10:03
درباره hp شنیدم که مشکل گرما دارن و کیفیت صفحه نمایشش نسبت به نمونه های معمول بازار (به غیر از سونی) در سطح پایین تریه
من به لنوو و ایسوس علاقه بیشتری دارم ... البته تعصب خاصی روشون ندارم و برند های دیگه هم می تونن مدل های خوبی داشته باشن ... فقط DELL و hp و Acer و شایدم MSI به نظرم نباشه بهتره (آخه رفیقم بهم اعتماد کرده و گفته هر چی تو انتخاب کنی می گیرم ... نمیخوام یه مدل بهش معرفی کنم که بعدا به هر دلیلی اذیتش کنه)
دوستان لطفا در بحث فعال تر باشید ... ضمن تشکر فراوان از دو دوست قبلیمون
greenmidi
24-01-2012, 10:12
درباره hp شنیدم که مشکل گرما دارن و کیفیت صفحه نمایشش نسبت به نمونه های معمول بازار (به غیر از سونی) در سطح پایین تریه
من به لنوو و ایسوس علاقه بیشتری دارم ... البته تعصب خاصی روشون ندارم و برند های دیگه هم می تونن مدل های خوبی داشته باشن ... فقط DELL و hp و Acer به نظرم نباشه بهتره (آخه رفیقم بهم اعتماد کرده و گفته هر چی تو انتخاب کنی می گیرم ... نمیخوام یه مدل بهش معرفی کنم که بعدا به هر دلیلی اذیتش کنه)
دوستان لطفا در بحث فعال تر باشید ... ضمن تشکر فراوان از دو دوست قبلیمون
اگه دنبال لنوو هستید سری Thinkpad دارای Fingerprint هست
اما سری Ideapad یه فناوری جدید تر رو ساپورت میکنه بنام Face Reconize
که با توجه به شناسایی چهره شما اجازه ورود میده
از asus هم n55 خوبه ولی finger print نداره
*rafael*
24-01-2012, 12:17
اگه دنبال لنوو هستید سری Thinkpad دارای Fingerprint هست
اما سری Ideapad یه فناوری جدید تر رو ساپورت میکنه بنام Face Reconize
که با توجه به شناسایی چهره شما اجازه ورود میده
از asus هم n55 خوبه ولی finger print نداره
فکر نکنم سری Thinkpad راست کارش باشه . گمونم کارت گرافیک هاش از سری مخصوص کارهای گرافیکی انویدیاست.
به نظر سری Ideapad معقول تره ... یکم درباره این فناوری بیشتر توضیح میدین ... آیا به خوبی اثر انگشت امنیت داره .... یه مقاله درباره تشخیص چهره در ورژن جدید آندروید(Ice Cream Sandwich) خونده بودم که می گفت بیشتر مواقع به دلیل شرایط محیطی و نوری مختلف درست کار نمی کنه و خیلی دیگه کار داره تا تکمیل بشه... آیا اینم همین جوریه؟
دوستانی که سری Ideapad با این ویژگی رو دارن لطفا راهنمایی کنند.
این مدل ایسوس هم خوبه اما finger print ویژگی کلیدیه برام.
*rafael*
24-01-2012, 15:56
منتظرم ...
Samsung X360
این مدل از سامسونگ fingerprint داره و مدل خوبی هم هست
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
و در مورد ideapad تجربه ای که خودم داشتم اینه که thinkpad به مراتب ازش بهتره
*rafael*
25-01-2012, 10:18
Samsung X360
این مدل از سامسونگ fingerprint داره و مدل خوبی هم هست
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
و در مورد ideapad تجربه ای که خودم داشتم اینه که thinkpad به مراتب ازش بهتره
درمورد سامسونگ یکم بیشتر توضیح میدین که چه کانفیگی داره ...
از سری thinkpad چند تا مدل خوب لطفا معرفی کنید.
*rafael*
25-01-2012, 18:13
میشه یکم فعال تر باشید ؟!!؟؟ ... من باید زودتر چند تا مدل رو بهش معرفی کنم
Farshid72
25-01-2012, 18:23
دوسته عزیز توصیه من اینه شما سراغ مدل های hp برید و زیاد نگران performane نباشید چون hp کولینگ خوبی داره پس بیشتر میتونه راضی کننده باشه و تو گیم ها ممکنه سخت افزار ضعیف داشته باشه ولی performance خوبی داره
Xilevens
25-01-2012, 18:27
عزيز دلم ببين شما اگه فينگر پرينت ميخواي و همچنين ميخواي با پولي كه ميدي كانفيگ خوبي بگيري همون دو مدلي كه گفتم
از نظر داغ كردن بله مشكل داره ولي مث سري هاي قبلي اچ پي نيست كه خراب كننده باشه
خيلي واست مساله بود يه كول پد ساده واسش ميگيري
از نظر صفحه نمايش هم به جز سوني و سامسونگ و مدل 55 اسوس از بقيه موارد از همگيشون بهتر نباشه بدتر هم نيست
لنوو هايي كه معرفي شد نسبتا ضعيف هستند و گرون قيمت
از اون سامسونگه هم خبر ندارم ولي كلا سامسونگ هم گرونه حتي گرون تر از لنوو
حالا چه گيري دادي به فينگر؟
سلام
ایسوسu36sdچطوره؟ پیشنهاد میشه یا نه
*rafael*
25-01-2012, 22:05
عزيز دلم ببين شما اگه فينگر پرينت ميخواي و همچنين ميخواي با پولي كه ميدي كانفيگ خوبي بگيري همون دو مدلي كه گفتم
از نظر داغ كردن بله مشكل داره ولي مث سري هاي قبلي اچ پي نيست كه خراب كننده باشه
خيلي واست مساله بود يه كول پد ساده واسش ميگيري
از نظر صفحه نمايش هم به جز سوني و سامسونگ و مدل 55 اسوس از بقيه موارد از همگيشون بهتر نباشه بدتر هم نيست
لنوو هايي كه معرفي شد نسبتا ضعيف هستند و گرون قيمت
از اون سامسونگه هم خبر ندارم ولي كلا سامسونگ هم گرونه حتي گرون تر از لنوو
حالا چه گيري دادي به فينگر؟
واسه من اصلا مهم نیست که فینگرپرینت داشته باشه یا نه ... این رفیقمه که روش حساسه
پس غیر HP هیچ مدل دیگه ای که کانفیگ شاخ به همراه فینگر پرینت داشته باشه نداریم ... درسته؟
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
سلام
کانفیگ لطفا ...
larantas
26-01-2012, 00:07
سلام
یه تایپیک جداگانه بزنید وانتظارات و همچنین بودجه تون رو مشخص کنید که دوستان بتونن بهتر کمکت کنن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.