ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دمینو را چه جوری بازی می کنند ؟

fariborz_1
23-01-2012, 17:04
درود به همگی
امروز بابام به بسته بازی دمینو خرید فقط نمی دونم چی جوری بازیش می کنن ؟
رو بسته اش این جوری نوشته
DOUBLE SIX
Dominoes
SET OF 28
و البته MADE IN CHINA :31:
برنده کیه ؟
اصلا چه جوریاس ؟
اگه کسی می دونه قواعدش رو لطفا توضیح بده
مخلصیم

Shadow-Man
23-01-2012, 21:23
اگه منظورت از اینا بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام مهره ها رو به تعداد نفرات بعلاوه یک تقسیم میکنن مثلا اگه دو نفری بخواین بازی کنین مهره ها رو به سه قسمت تقسیم مکنن
دو قسمتش برای بازیکن هاست و یه قسمتش هم زمین می مونه (من اسم قسمت سوم رو میذارم بانک که توضیح راحت بشه)
هر کس فقط و فقط مهره های خودش رو می تونه نگاه کنه
بازی اینطوری شروع میشه که یه دونه مهره از مهرهای زمین بر میدارن و بر میگردونن. دو تا عدد روشه. باید تو مهره های خودتون بگردید و دنبال اون دو تا عدد بگردید یکیش رو داشته باشین کافیه.
مثلا 3 و 4 میاد. شما باید یا یه مهره که سه داره یا یه مهره که 4 داره رو از توی مهره هاتون بردارین و بذارین کنار مهره ای که بازی رو باهاش شروع کردین. مثلا مهره 3 و 6 رو از بین مهره هاتون برمی دارین شماره سهء مهره خودون رو میذارین کنار شماره سهء مهره زمین.
حالا نوبت نفر بعده. نفر مقابل باید یا عدد 6 بذاره یا 4
به همین ترتیب ادامه پیدا میکنه تا اینکه یه نفر تمام مهره هاش رو تموم میکنه و برنده میشه
اگه از شماره هایی که روی زمین هستن هیچ کدوم رو ندارین باید یه مهره از بانک بدارید. اگه این مهره کمک نکرد باید یه مهره دیگه بردارد. تا اینکه مهره مورد نظر رو بردارین.
حالا اگه مهره های بانک تموم بشه باید چی کار کرد رو دیگه یادم نمیاد

به نظر من نرم افزار این بازی رو دانلود کن بازی کن تا تمام زوایای تاریک بازی مشخص بشه من خودم اینطوری یاد گرفتم
اگه اشتباه گفتم هر کی بلده درست کنه

senaps
23-01-2012, 21:48
حالا اگه مهره های بانک تموم بشه باید چی کار کرد رو دیگه یادم نمیاد

اگر بانک تموم شد و همچنان نداشتی، طرف مقابلت میذاره،بعد تو، تا اینکه بالاخره یه نفر مهره هاش تموم بشه!!

اینبازی،فقط تو گذاشتن مهره های همشماره خلاصه نمیشه....در حقیقت،تو بازی شما باید با توجه به تعداد مهره های با شماره مشخص خودتون(مثلا 3 تا مهره دارین که 6 داره!!) فرضا یه دونه 6 هم زمین هست...سر جمع میشه 4 تا از 6 تا.....بنابراین رو زمین و دست دوستتون فقط دو تا 6 هست...میتونین با گذاشتن مهره هایی که باعث بشه دو طرف 6 بشه،باعث بشین که طرفتون مدام به برداشتن مهره از زمین بشه....

بعد از برنده شدن طرف مقابل،تعداد نقطه هایی که رو مهره های شماست خونده میشه و به عنوان امتیاز برا اون در نظر گرفته میشه.... هر کی زودتر به 101 رسید،برندست.....

قطعا این امر باعث میشه که سیا س ت اصلی بازی،پایین گذاشتن جفت های گنده مثل جفت 6 یا 5 هستش...
اینکه تو اول بازی کی باید اول مهره بذاره اینجوری انتخاب میشه که هر کسی که جفت 6 داشت میذاره...(اگر نداشتن هیچ کدوم،جفت 5 و به سمت پایین....).....
بعد از دست اول،کسی که دست قبل رو برده اولین مهره رو میذاره که میتونه جفت باشه یا نباشه.....

قفل کردن بازی: همونجوری که گفتم از هر عدد فقط 6 تا تو بازی هست.... حالا فرض کنیم یه طرف عمدا یا سهوا دو طرف مهره های رو زمین رو تبدیل کرد به یه عدد خاص یا دو عددی که دیگه تو بازی نیستن و همه زمین قرار گرفتن....این حالت رو بهش میگن قفل کردن و برنده کسیه که تعداد نقطه های روی مهره هاش کمتر باشه!!!!! در نهایت،امتیاز برنده هم با شمردن نقطه های بازنده محاسبه میشه....

طریقه ی ادا کردن مهره ها:
مثلا مهره ای که یه طرفش 4 و یه طرفش 3 هست رو میگن 4-3 یا 3-4 خط تیره رو نخونین!!(چار سه )(سه چار!).....یا مثلا برای یه طرف 0 و یه طرف 1 :(بیاز یک)(یک بیاز!)...یا همون 0 بعضی جاها میگن به جای بیاز.....

در مدل دو نفره،هر سمت باید 8 مهره برداره و بقیه رو زمین هستن....در مدل چهار نفره هر طرف 7 مهره بر میداره.... حالت دیگه ای برای بازی متصور نیست!!

بازی چهار نفره:
دراین حالت،به دو تیم دو نفره که مقابل هم قرار میگیرن.....یعنی دو عضو تیم مقابل،یکی سمت راست شما و دیگری سمت چپ شماست و دوست شما مقابل شما....حق رد و بدل کردن مختصات پول( تو کردی به اون مهره ها میگن پول!! نه به معنای پول یا money!) میگفتم...رد و بدل کردن مختصات یا مشخصات پول ها به دوستتون خلاف و باعث شکست شما میشه!!
نگاه کردن به دست تیم های مخالف،زرنگی شما رو میرسونه و مشمول جریمه نیست!!

اگر یکی از بازیکن ها مهره ای که با مهره های رو زمین برابر باشه نداشته باشه میگه نیست!(ندارم ...یا هر چیزی!) و نفر بعدی میذاره...اگر اون هم نداشت،نفر بعدی.....این کار(باعث بشیم که طرف مقابل بگه ندارم و دوستمون بذاره و پول های تیم مقابل تو دستش بمونه همچنان!!) بهش میگن خوابوندن....کسی که تیم مقابل رو برا چند دست بخوابونه!(حتی اگر هم تیمی خودش هم شامل باشه!) حکم این رو داره که تو کانتر 5 نفر رو که کلاش دارن رو نایف کنی!!!(یعنی میشه بهش افتخار کرد که طرف رو سه دست خوابوندم!!!!!! البته دستش رو!!).....

نحوه ی برنده شدن هم یا قفل کردن یا تموم شدن مهره های دست طرف هستش....

یادش بخیر....یه زمانی کسی جرات نداشت با ما بازی کنه!!!الان دیگه بازی قدیمی شده و کسی حوصله نداره بشینه بازی کنه!

fariborz_1
24-01-2012, 09:15
ممنونم دوست عزیز
اههههههههههههه چقدر طول میکشه این بازی :19:
یه چند تا سوال برام پیش اومده
یکی این که وقتی قفل میشه برنده که معلومه هر کسی که کمتر داره حالا امتیاز رو چه جوری حساب می کنن ؟
مثلا من 10 تا دارم و برنده و رقیبم 14 داره بازنده
امتیاز من میشه 14 و امتیاز اون میشه 10 ؟ یا جور دیگه ای هستش ؟
تو مدل دو نفره
مهره های بانک رو به پشت می چینن که عددمعلوم نباشه ؟
بعد اگه طرف یه مهره ای برداشت و به بازی کمکی نکرد باید پیش خودش نگه داره یا بر می گرده تو بانک ؟

senaps
25-01-2012, 22:11
امتیاز من میشه 14 و امتیاز اون میشه 10 ؟ یا جور دیگه ای هستش ؟

د نه د!! شما برنده ای!! امتیاز شما میشه 14 و اون هیچی!!

مهره های بانک رو به پشت می چینن که عددمعلوم نباشه ؟
اره...شما میتونی از هر طرفی برداری!!( ولی نمیتونی یه دونه از راست برداری،یه دونه از چپ!! هر بار که داری از بانک بر میداری،دیگه از همون سمت ادامه میدی...

بعد اگه طرف یه مهره ای برداشت و به بازی کمکی نکرد باید پیش خودش نگه داره یا بر می گرده تو بانک ؟
اره دیگه نکته ی بازی همینه!! پیش خودش میمونه.....

fariborz_1
26-01-2012, 09:10
مخلصیم رئیس
یه چند تا سوال دیگه که ازم خواستن بپرسم
جفت بیاز داشته باشی بازی تمومه ؟
جفت بیاز رو اگه نتونی خرج کنی 10 حساب میاد ؟

senaps
26-01-2012, 13:00
جفت بیاز داشته باشی بازی تمومه ؟

نه چه ربطی داره؟! اونم یه مهرس مثل بقیه!!!

جفت بیاز رو اگه نتونی خرج کنی 10 حساب میاد ؟
نچ!! وقتی باختی،با خنده و داد و بیداد جفت بیاز رو میندازی زمین و میگی 0 امتیاز بردی!!!!
در حقیقت،پول ها(مهره ها!) یی که یه طرفشون بیاز هستش،واقعا به درد بخور هستن!! هم طرف روکلی به دردسر میندازن،هم اینکه از لحاظ امتیازی که ضرر میکنین،خیلی خوب هستن!!

مخلصیم رئیس
چاکرم

logos
26-01-2012, 13:44
واقعا ممنون
من خيلي وقت بود تو فيلم و سريالها كه ميديدم دوست داشتم اين بازي رو بخرم هيچ وقت حوصله اينكه برم بخونم بازيش چهجوري هست رو نداشتم :دي الان ديگه با خيال راحت ميتونم برم بخرمش
يك سوال با دومنو ديگه چه بازي هايي ميشه انجام داد چون من ديدم انواع مختفي بازي انجام ميدن به خصوص به صورت ق.م.ا.ر

senaps
28-01-2012, 12:25
يك سوال با دومنو ديگه چه بازي هايي ميشه انجام داد چون من ديدم انواع مختفي بازي انجام ميدن به خصوص به صورت ق.م.ا.ر

راستش من که همین دو حالت بازی رو دیدم!(2 نفره و 4 نفره....)....
اینجا گاهی میبینم که مغازه ی کناریمون پیرمرد ها میشینن و بازی میکنن و تیم برنده مثلا 50 تومن یا گاهی خیلی بیشتر میگیره....

ولی اونی که برا ق م ا ر استفاده میشه،تخته نرد هستش که بازی های چند ده میلیون تومنی حداقل نرخ بازی های درست حسابیش هستش!!!!!(ادمهایی میشناسم که تو این بازی 500 میلیون بردن!!!!)
ولی دومینو همون شرط بندی سر بنده داره و حالت دیگه ای براش نمی شناسم و فکر نمیکنم که داشته باشه!!

Kom_eil
03-04-2014, 18:48
senaps دستت درد نکنه، این بازی رو هر کسی یجوری بازی میکنه! مثلا این پیره مردا بازی میکردن بیاز رو 10 حساب می کردن :n02: ما آخر نفهمیدیم سیستم اصلیش کدومه!