مشاهده نسخه کامل
: مشکل با مادربرد ECS GF7050VT-M5
stilllife
22-01-2012, 18:43
سلام
مادربردم ECS GF7050VT-M5 هستش .. مشخصات کامل سیستمم اینه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلم اینه که تو اجرای بعضی از برنامه ها مثلا فتوشاپ ، سیستمم هنگ می کنه .. می خواستم بدونم روی این مادربرد ، مناسب ترین قطعاتی که می تونم نصب کنم که مشکلم حل بشه چیه ؟؟؟ :41:
shetabandeh
08-02-2012, 09:42
سیستمون یه مقدار ضعیف هست ولی قبل از هر چیز باید از نرم افزارهاتون مطمئن بشید. یعنی آیا خود ویندوز مشکل نداره؟ تو برنامه های دیگه هنگ نمیکنه؟ درایورهای مادربرد و گرافیک آخرین ورژن هستن؟ خود فتوشاپتون رو روی سیستمهای دیگه نصب کردین که کار بکنه؟ بعد از همه اینها برین سراغ سخت افزار.
stilllife
10-02-2012, 00:18
نه ویندوز مشکلی نداره ، گرافیک هم آمبرده ...
اگه بخوام با همین مادربرد یه کم قدرت سیستم رو بالا ببرم ، چه پیشنهادی می کنید؟
به نظرتون اضافه کردن یه گرافیک 1 گیگ به تنهایی می تونه تاثیر خاصی داشته باشه تو عملکرد کل این سیستم ؟
ghaemshahri
28-05-2012, 09:19
سلام دوست عزیز
خدمتت باید عرض کنم که این مادربرد ضعیف هست و الان دچار مشکل سخت افزاری شده. تمام مادربردهاب الایت بعد از 2 سال دچار مشکل میشن. الان اگه به کارت گارانتی مادربرد نگاه کنی شاید 2 یا 3 ماه از گارانتیش گذشته . من اینو میگم چون کارم تعمیر سخت افزاره و اکثرا مشکلش هم چیپستش هست که میسوزه
نظر من اینه که مادربردتو عوض کنی و مادربرد جدیدتو از خانواده الایت انتخاب نکن
یا علی
هنگ کردن علت های زیادی داره و فقط علتش مادربورد نیست
ویندوز - ویروس - دمای قطعات - خرابی رم و اسلا حافظه - ضعیف بودن و خرابی پاور - خرابی در هارد - مچ نبودن رم با مین - تداخل سخت افزاری - نیم سوز بودن گرافیک و ....
سلام دوست عزیز
خدمتت باید عرض کنم که این مادربرد ضعیف هست و الان دچار مشکل سخت افزاری شده. تمام مادربردهاب الایت بعد از 2 سال دچار مشکل میشن. الان اگه به کارت گارانتی مادربرد نگاه کنی شاید 2 یا 3 ماه از گارانتیش گذشته . من اینو میگم چون کارم تعمیر سخت افزاره و اکثرا مشکلش هم چیپستش هست که میسوزه
نظر من اینه که مادربردتو عوض کنی و مادربرد جدیدتو از خانواده الایت انتخاب نکن
یا علی
دوست عزیز چرا حرف بیجا میزنید اصلا چه مدرکی دارید که همچین استدلالی میکنید مادر بردهای این شرکت به نظر من بهترین قیمت به کارایی رو عرضه میکنند بر خلاف شرکتهای گیگا واسوس
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.