مشاهده نسخه کامل
: فن پاور گرين سرعتش اتوماتيكه؟
sherlock_Holmes
22-01-2012, 17:28
سلام..
آقا من يه پاور گرين 535 دارم متوجه شدم فنش هي نيم دور ميزنه يا گاهي دو دور ميزنه مي ايسته! ميخوام ببينم خودش تنظيم ميكنه با توجه به دما؟ با اينحال من بازش كردم روغنكاري كردم. با دست كه راحت ميچرخه اما توي كيس بازم همونجوره! مشكل داره؟
فکر کنم فنش اسمارت هست و با توجه به دمای قطعات پاور تنظیم میشه و مشکلی نداره
فکر نکنم پاور شما مشکل داشته باشه فن پاور چند سیمست ؟
sherlock_Holmes
22-01-2012, 20:45
همون سيما كه به فن فن هست و توي پاوره ديگه؟ دوتايي بود..
ببينم فنش جدا كه نبايد به مادربرد وصل بشه؟
همون سيما كه به فن فن هست و توي پاوره ديگه؟ دوتايي بود..
ببينم فنش جدا كه نبايد به مادربرد وصل بشه؟
نه
فکر نکنم مشکلی داشته باشه پاور
mehr1362
23-01-2012, 08:05
سلام..
آقا من يه پاور گرين 535 دارم متوجه شدم فنش هي نيم دور ميزنه يا گاهي دو دور ميزنه مي ايسته! ميخوام ببينم خودش تنظيم ميكنه با توجه به دما؟ با اينحال من بازش كردم روغنكاري كردم. با دست كه راحت ميچرخه اما توي كيس بازم همونجوره! مشكل داره؟
سلام.من هم پاور گرین 535 دارم و مشکل شما رو سه هفته قبل تجربه کردم.
بعد از دو سال از تاریخ خرید این پاور چند روز بود دیدم فن پاور یکم میچرخته...می ایسته و همین قضیه چند روزی ادامه داشت.مشکل رو در همین فروم عنوان کردم که دوستان گفتن اگه پاورت فنش اتوماتیک هست مشکلی نیست.
من هم به خاطر اینکه بخاری داخل اتاق خاموش بود و اتاق شده بود یخچال گفتم احتمالا مشکلی نداره!
دو روز بعدش دیدم یه بویی مثل پلاستیک نو میاد.سریع کامپیوتر رو خاموش کردم و دستمو گذاشتم بقل پاور ....پاور حسابی داغ شده بود!
درشو باز کردم دو تا قطره روغن انداختم درست شد.و الان سه هفته از این جریان میگذره!
خلاصه این رو بگم که :
اگه سیستمت رو در زمستان بزاری وسط حیاط باز هم فن پاور گرین 535 باید بچرخه! آروم تر از شرایط عادی ولی حتما میچرخه.
اگه نمیچرخه یا میچرخه و استپ میشه مطمئن باش مشکل داره.
sherlock_Holmes
26-01-2012, 00:26
من تا جاييكه امكان داشت گذاشتم كار كنه و ديدم بدنه كيس آتيش شده! اما بازم نچرخيد! روغن زدم بازم نچرخيد! فوتش ميكنم ميچخه اما وقتي به سيستم وصله نيم دور ميزنه.. امروز ديگه عوضش كردم.. فن نو داره كار ميكنه..
samijazini
26-01-2012, 05:00
باید فنشو عوض کنی چون فن سیستم همیشه باید بچرخه البته مدل هایی هست که فن سرعتشو تنظیم کنه ولی نباید وایسه...
samijazini
26-01-2012, 05:00
باید فنشو عوض کنی چون فن سیستم همیشه باید بچرخه البته مدل هایی هست که فن سرعتشو تنظیم کنه ولی نباید وایسه...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.