مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ پیشنهادی P30World
دوستان و کاربران محترم
با توجه به گسترش انجمن لپ تاپ در نظر داریم در سال جدید میلادی ، بر اساس نظر کاربران و تیم مدیریت انجمن لپ تاپ و کاربران فعال ، در هر شاخه یک مدل برتر بر اساس تمام جوانب به کاربران جهت خرید معرفی کنیم .
این پست اولین سری از لپ تاپ پیشنهادی خواهد بود و امید است با استقبال کاربران این حرکت را ادامه دهیم .
پیش از هر چیز به شرح نحوه معرفی ، قوانین و روش انتخاب مدل می پردازیم .
در این تاپیک برای رده لپ تاپ های Multimedia / Gaming هر ماه یک مدل بر اساس نظر سنجی انتخاب می کنیم ، نظر سنجی تا 2 هفته ادامه خواهد داشت ، از بین لپ تاپ های پیشنهاد شده مدلی که دارای بیشترین امتیاز باشد به عنوان لپ تاپ ماه انتخاب خواهد شد .
دقت داشته باشید ، در این تاپیک قصد نداریم تبلیغ کنیم و یا بی دلیل انتخابی انجام دهیم ، نظرسنجی بر اساس علاقه به برند نیست و ما تمام فاکتورها از جمله قیمت ، امکانات ، طراحی ، مشخصات سخت افزاری و ... را در انتخاب خود ملاک قرار خواهیم داد .
نظر سنجی بدین گونه خواهد بود که تعدادی مدل بر اساس شرایط فعلی بازار ایران به همراه مشخصات و قیمت معرفی خواهد شد ، در صورتی که نتایج نظرسنجی برای چند مدل یکسان و نزدیک به هم باشد ، انتخاب آخر با توجه به نظر تیم انجمن لپ تاپ خواهد بود .
لازم به ذکر است که این سیستم فعلا آزمایشی بوده و در صورت نیاز تغییر داده خواهد شد .
تاپیک جهت شرکت در نظرسنجی باز است ، لطفا از ارسال پست های غیر ضروری خودداری فرمایید ، همچنین در صورت نیاز به ارائه پیشنهاد و انتقاد می توانید از تاپیک پیشنهادات و انتقادات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید .
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لپ تاپ های منتخب ماه ژانویه سال 2012 برای دسته بندی Multimedia / Gaming
سعی شد انتخاب ها متنوع و در بازه قیمتی بزرگتری قرار بگیرد
دوستان میتونن در نظرسنجی شرکت کنند و با توجه به تجربه و مشاهدات خود لپ تاپ برتر این ماه رو انتخاب کنند .
اگر اشتباهی در مشخصات بالا مشاهده میکنید به بنده گزارش کنید تا تصحیح بشه
در اسرع وقت هم عکس ها اضافه خواهند شد .
تا 2 هفته فرصت برای شرکت در نظرسنجی هست ، تا اون موقع تاپیک باز خواهد بود
با تشکر
لپ تاپ منختب ماه ژانویه 2012
Asus G53SW
با این حساب نظرسنجی بعدی حدود 10 روز دیگه است
در مورد لپ تاپ ماه هم فکر میکنم با توجه به اون قضیه که در مورد نظرسنجی بود با توجه به پارامترهای مد نظر
قیمت ، امکانات ، طراحی ، مشخصات سخت افزاری و ... انتخاب اول به رده های آخر و بالاتر از مدل اپل قرار بگیره .
Asus G53SW انصافاً عالیه ولی با مدنظر قرار دادن قیمت قاعدتاً باید به شدت در این لیست افول کنه .
ولی سایر موارد تقریباً میشه گفت به واقعیت خیلی نزدیکه .
به نظر من در نظر سنجی های بعدی پارامترهای bold بشه که کاربران قیمت هم مدنظر بگیرند تا نتیجه بهتری گرفته بشه .
در کل کار خیلی جالبیه .
با تشکر از Pami ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و سایر دوستان
night lord
24-01-2012, 10:29
خیلی خشم اومد واقعا حرکت قوی و شاخصیه . ادامه بدید ما هم منتظر پستای بعدی هستیم:11:
Farshid72
24-01-2012, 10:41
pami جان بنظرم یخورده در حق سایر برند ها اجهاف شده(املا درستش رو نمیدونم)
بنظرم شما باید از برند MSI هماستفاده میکردید چون اونم غول های خوبی داره و حتی چند مدلشو که من دیدم حتی از این G53 هم بهتر بودن پردازنده 2630 و گرافیک GTX 580-60
بنظر من بهتره یه باز نگری کنید
MSI هم تو نظرسنجی بود ، ولی خب رای نیاورد
Farshid72
24-01-2012, 11:55
MSI هم تو نظرسنجی بود ، ولی خب رای نیاورد
این معمولی هاش نه!!!
سری های خفنش!!!
بنا به دلایلی همچون قیمت بالا از آوردن توی لیست خودداری کردم
به عنوان مثال از اسوس G73 هم بود ولی قیمت زیادش چندان مناسب هدف تاپیک نیست
من فکر میکنم asus g53sw با توجه به gpu سری گیمینگش درست نیست با بقیه مقایسه بشه. در غیر اینصورت مدل های دیگری از برند های دیگه مثل MSI GT 680 و MSI GT683 هم هستند. به نظر من بررسی باید یکم تخصصی تر باشه وگر نه صرفا صلیقه ای است و بیانگر کیفیت و کارایی لپ تاپ نیست. برای مثال دلیلی که من شخصا MSI GT 680 رو به G53SW ترجیح می دم اینه که در G53SW امکان دسترسی آسان به RAM & HDD وجود نداره و در صورتی که کسی مایل به ارتقاء یا تعویض آنها باشه باید کل لایه رویی شامل کیبورد و غیره رو ابتدا پیاده کنه که این عیبه بزرگیه و گارانتی رو باطل میکنه.
Farshid72
24-01-2012, 22:01
من فکر میکنم asus g53sw با توجه به gpu سری گیمینگش درست نیست با بقیه مقایسه بشه. در غیر اینصورت مدل های دیگری از برند های دیگه مثل MSI GT 680 و MSI GT683 هم هستند. به نظر من بررسی باید یکم تخصصی تر باشه وگر نه صرفا صلیقه ای است و بیانگر کیفیت و کارایی لپ تاپ نیست. برای مثال دلیلی که من شخصا MSI GT 680 رو به G53SW ترجیح می دم اینه که در G53SW امکان دسترسی آسان به RAM & HDD وجود نداره و در صورتی که کسی مایل به ارتقاء یا تعویض آنها باشه باید کل لایه رویی شامل کیبورد و غیره رو ابتدا پیاده کنه که این عیبه بزرگیه و گارانتی رو باطل میکنه.
دوسته عزیز شما فقط نباید با توجه به اعداد و ارقام نظر خودتونو اعلام کنید بلکهباید قیمت رو هم در نظر بگیرید البته قبول دارم که بیشتر افرادی که میان و نظر میدن فقط اعداد توی تصوریر رو ملاک قرار میدن و گاها اصلا لپ تاپ رو ندیدن چون یکی از ملاک های انتخاب لپ تاپ رنگ و شکل اون هستش چنانکه یه لپ تاپ مد نظر یک پزشک با یه گرافیست یا مهندس یا گیمر فرق داره ولی متاسفانه اینجا بنا به دلایلی و بالا نبودن سطح اطلاعات افراد و وضعیت اقتصادی افراد و کشور انتخاب ها تنها به یک سری خاص محدود میشه
در مورد بررسی تخصصی هم بنده با شما موافق هستم
چون افراد بیشتر اینجا برند مورد نظر و حتی شاید مدل مورد نظر رو پیدا میکنن ولی تو سایت های دیگه بدنبال review های اون هستن که همینجا :
از دوست عزیزمون PAMI جان تقاضا میکنم که در کنار لیستی که ارائه دادن یه سری اطلاعات هر چند خیلی کوتاه و مختصر در مورد باطن تکنولوژی قرار گرفته در لپ تاپ ها هم قرار گرفته بشه که میزان قرار دادن لینک از سایت های خارجی ( حالا چه ایرانی چه سایت های دیگه ) کمتر بشه و شخص تو همین فروم به یک جکع بندی کلی برسه
Prince.Kourosh
08-03-2012, 01:49
براساس قدرت کارت گرافیکی در بازیهای مختلف:
1-asus g53
2-hp dv6
3- msi gx680
4- lenovo y570
سلام
میشه لطف کنید لپ تاپ های پیشنهادی این ماه رو هم معرفی کنید,یا لپ تاپ هایی که قراره به زودی وارد بازار ایران بشه.
با تشکر:11:
sia-saketi
08-04-2012, 00:53
پیشکسوتان و حرفه ای ها توجه!
الان لپ تاپ تا سقف 2 میلیون با گارانتی معتبر و برای کارای گرافیکی و بازی چی پیشنهادی می کنید؟
$even boy
18-04-2012, 13:57
خیلی عالیه فقط قیمتا مال چه تاریخیه؟
مال ماه ژانویه 2012 هست ، بزودی تاپیک رو بروز میکنیم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.