مشاهده نسخه کامل
: بر طرف نمودن حرارت بالای بدن در زمستان
ali-mahdi
22-01-2012, 14:39
سلام
حرارت بدن من به طور غیر معمولی بالاست به گونه ای که گاها گوشهایم ،صورتم وهمین دست ها و پاهایم به شدت قرمز شده واز حرارت می سوزد و تپش قلب هم خيلي بالا ميره در حالي كه فشار خونم طبيعي است و چربي يا قند خون هم ندارم و طبيعي است.(در حالي كه الان فصل زمستان است.)
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با سپاس فراوان :40:
ali-mahdi
25-01-2012, 00:23
الو كسي نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
حرارت بدن من به طور غیر معمولی بالاست به گونه ای که گاها گوشهایم ،صورتم وهمین دست ها و پاهایم به شدت قرمز شده واز حرارت می سوزد و تپش قلب هم خيلي بالا ميره در حالي كه فشار خونم طبيعي است و چربي يا قند خون هم ندارم و طبيعي است.(در حالي كه الان فصل زمستان است.)
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با سپاس فراوان :40:
دوست عزیز شما حتما باید یک بررسی از نظر کارکرد غده تیروئید انجام بدهید .با این علائم بسیار به پرکاری تیروئید مشکوک می شویم
ali-mahdi
26-01-2012, 13:42
دوست عزیز شما حتما باید یک بررسی از نظر کارکرد غده تیروئید انجام بدهید .با این علائم بسیار به پرکاری تیروئید مشکوک می شویم
سلام دوست عزيز
يكي از علايم پر كاري تيروئيد لاغري سريع است اما من اصلا لاغر نشدم:41:
ali-mahdi
26-01-2012, 13:56
صفروای مزاج نیستی؟
نه صفرواي مزاج نيستم
آدم سرمايي هستم.امكان دارد به خاطر رژيم غذايي يا استفاده از ادويه جات اين علت به وجود آمده باشه؟
چون همسرم عاشق غذا هاي تند است.:41:
سلام دوست عزيز
صرف نداشتن همه علائم نمی توان گفت که مشکلی ندارید . در هر صورت از نظر پزشکی حتما بررسی واجب می باشد
flower boy2
27-02-2012, 11:51
اتفاقا منم دو سالی هست که این مشکلو دارم.تواین مدت به همه نوع دکتری مراجعه کردم اما همه چی طبیعی بود.بد دردیه که آدم مشکلی رو داشته باشه اما حتی ندونه اون مشکل چیه و از کجاست؟؟؟
منم همین مشکل رو داشتم بعد از ازمایش خون و ... مشکل از تیروئید نبود ولی من کلا تپش قلب دارم و ضربان قلبم بالاست و همین
باعث گرگرفتگی و گرمای بدن میشه - حتما به دکتر برید تا اینکه دارویی بدن یا کار خاصی بگن انجام بدید
مثلا من پروپرانول مصرف میکنم مشکل برطرف شد چون تپش قلب داشتم . ( به هیچ وجه از این دسته داروها خودسر استفاده نکنید)
نه صفرواي مزاج نيستم
آدم سرمايي هستم.امكان دارد به خاطر رژيم غذايي يا استفاده از ادويه جات اين علت به وجود آمده باشه؟
چون همسرم عاشق غذا هاي تند است.:41:
همینطور که ناظر عزیز انجمن هم گفتن مشکل احیانا از پرکاری تیروئیده. گوگل کن نشانه پرکاری رو .شاید علائم دیگری هم باشه که بعد از خوندن در خودت پیدا کنی. در هر جهت بیخیال نگذر. حتما تست تیروئید بده. تیروئید چه کم کاری و چه پر کاریش خیلی مرموز میاد و بعد از مدتی درب و داغونت میکنه. البته خدا نکنه!:27:
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
سلام دوست عزيز
نه دلیل نمیشه. این یه باور کلیه. من خودم کم کاری تیروئید دارم ولی اصلا هم چاق نیستم.:13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.