مشاهده نسخه کامل
: نوكيا 603
mojtaba_iut63
22-01-2012, 13:53
سلام
اقا من ميخوام يه نوكيا 603 بگيرم
ميخوام ببينم گوشي خوبي هست يا نه/
ساخت كجا هست الان تو بازار؟
mojtaba_iut63
23-01-2012, 18:25
بچه ها هيچ كس نيست كمك كنه
يعني كسي تا حالا اين گوشي نخريده
reza4024
24-01-2012, 22:29
واسه مشخصات این گوشی به این ادرس برو:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی تو این رنج قیمت به نظر من این دو تا بهترن:
htc wildfire s
samsung wave 2
Iman_m123
25-01-2012, 22:45
Symbian Belle OS من اطلاعاتی در موردش ندارم ولی فک نمیکنم چیز شاخی باشه !!!
فکر کنم قیمتش حداکثر 350 باشه.
behnam_r007
26-01-2012, 02:19
نوکیا رو کلا بیخیال دوست عزیز.
گوشی بگیر که سیستم عامل اندروید داشته باشه و لذتش رو ببر.
حیف اینقد پول نیست باهاش نوکیا بخری؟با این مقدار میتونی از سامسونگ و سونی اریکسون گوشیهای خیلی پیشرفته تر انتخاب کنی
Punisher_2008
26-01-2012, 20:07
سلام...
لطفا دوستانی که هیچ تجربه و اطلاعاتی در مورد Belle ندارند لطفا اظهار نظر نکنند...
در مورد 603.. به نظر من میصرفه بخریش... بگو چرا؟
این گوشی یک سی پی یو 1ghz با مقدار 512mb رم و چیپ گرافیکی BMC2763 داره..
چند نکته که باید ذکر کنم اول اینکه. در این گوشی بین 280 تا 330 MB فضای ازاد رم در اختیار دارید..
ARC با همین مقدار رم اگه سبکترین رام کاستوم رو نصب کنید که هیچی نداشته باشه 220 MB در اختیارتون میزره..تازه اگه HOME و.. بزارید کم میشه..
چیپ گرافیکی این گوشی بدون محدودیت قدرت اجرا FULL HD رو داره ولی در این گوشی شما میتنید کلیپ هارو حداکثر تا رزولیشن HD تماشا کنید. لازم به ذکره با کمی تحقیق متوجه میشه این چیپ گرافیکی از Adreno 205 هم قویتر هست.
این از سخت افزار گوشی.
------------------------------------------------------------
ال سی دی این گوشی رزولیشن همشگی سیمبین رو داره یعنی 640 360 نکته جدید اضافه شده اینه که این ال سی دی از قابلیت IPS پشتیبانی میکنه و نور ال سی دی 1000 نیتی داره!!
این یعنی این گوشی و 701 درخشانترین ال سی دی رو زیر نور خورشید دارند. کافی کمی به یوتوب بزنید کاملا میبینید حتی SUPER AMOLED سامسونگ و رتینای ایفون زیر نور خورشید جلوی این گوشی زانو زدند.
سایز ال سی دی هم 3.5 اینچ هست که براحتی تایپ و وبگردی انجام میشه
--------------------------------------------
این گوشی باطری قوی داره.. بر خلاف گوشی های اندرویدی که باید هر روز یا یکنیم رو باید شارژش کنید این گوشی با استفاده زیاد به راحتی دو روز دوام میاره
از دیگه قابلیت های این گوشی قابلیت USB OTG هست یعنی فلش و موس به این گوشی موتصل میشه.
صدای بلند و با کیفیت
دوربین 5 مگاپیکسلی بدون فوکوس و فلش. این تنها ضعف این گوشی هست اما نا امید نشین.. این گوشی کیفیت عکس هاش در روز کاملا راضی کننده هست فیلم برداری این گوشی رزولیشن HD با سرعت 30 فرم بر ثانیه هست.
این گوشی فرمت های MKV.AVI.FLV.MP4.3GP.WMV و.. رو به همراه با زینویس تا رزولیشن HD به راحتی بدون استفاده از هیچ گونه نرم افزار جانبی اجرا میکنه..
به لطف سی پی یو قدرتمند. رم بالا و چیپ گرافیکی قوی سرعت بالایی داره
این گوشی قابلیت NFC رو هم داره
مرورگر وب از فلش پشتیبانی میکنه و توانایی خوندن فایل های افیس رو هم داره..
در ضمن سیستم عامل این گوشی سیمبین هست ولی نسخه Belle ...
در این مورد هیچی نمیگم.. فقط این کلیپ و اسکرین شات هارو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2F21c789095ff4e48a0a6c869b74f1e00548121)
اینم تصاویری از Belle:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ر
Iman_m123
26-01-2012, 20:24
با اینکه دوست گرامی Punisher_2008 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیحات کامل دادن
ولی خب شما در مورد سیستم عاملش یه توضیحی میدی ؟ تعداد برنامه ها و بازی هایی که واسش ریلیز شده چقدره ؟
Punisher_2008
26-01-2012, 22:21
با اینکه دوست گرامی Punisher_2008 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیحات کامل دادن
ولی خب شما در مورد سیستم عاملش یه توضیحی میدی ؟ تعداد برنامه ها و بازی هایی که واسش ریلیز شده چقدره ؟
سلام..
متاسفانه اصلا در p30world بخش برنامه و بازی های سیمبین 3 نداریم..
الان در موبایلستان بخش نرم افزار و برنامه های اختصاصی سیمبین ANNA.Belle.3 هست 17 صفحه هست..
همینطور برنامه های مشترک s60v5 با belle.3 anna هم در مبایلستان 69 صفحه هست..
همینطور برنامه هاش مشترک s60v3 s60v5 belle anna 3 در موبایلستان 103 صفحه هست..
از نظر بازی بازی های HD مثل :
Asphalt 5
hero of sparta
asphalt 6
gt racing
hawax
و..
دیگه حظور ذهن ندار..
همینطور تمام ورژنش های angry birds ...
ولی هیچکدوم از اون برنامه ها و بازی ها در p30world نیست.. الان تعداد بازی ها و به خصوص برنامه ها سیمبین خیلی اضافه شده... ولی من هیچکدوم از اون برنامه هارو
در p30world نمیبینم.. بخش نرم افزار کاملا اینجا راکد شده..
در کل این جدیدترین ورژن سیمبین هست که کلا رابطه کاربریش به روز شده سریعتر و کلا امکانات جدیدتر اضافه شده....
mojtaba_iut63
30-01-2012, 02:49
خيلي ممنون بچه ها
اولا گوشي واسه مادرم ميخوام واسه همين ميخوام نوكيا بگيرم چون تجربه كار با اندرويد نداره وگرنه htc ميگرفتم
دوما اين گوشي 3.5 اينچي هست كه قيمت مناسبي هم داره
نسخه جديد سيمبيان از نظر گرافيكي خيلي بهتر شده
اينها دلايل انتخاي اين گوشي بودند.
حالا يه نكته هست كه منفهميدم اين گوشي ميكرو سيمكارت ميخوره ايا درسته و اگه هست يعني نميشه از اين سيمكارتها استفاده كرد؟ حتما سيمكارت همراه اول ميخواهيم استفاده كنيم.
mojtaba_iut63
02-02-2012, 15:50
هيچ كس نيست كمك كنه
قضيه ميكرو سيمكارت اين گوشي چيه
بالاخره بگيرم يا نه؟ مثل اينكه اينجا هيچكس نگرفته. حتما خوب نيست
يكي كمك كنه
Iman_m123
02-02-2012, 17:57
هيچ كس نيست كمك كنه
قضيه ميكرو سيمكارت اين گوشي چيه
بالاخره بگيرم يا نه؟ مثل اينكه اينجا هيچكس نگرفته. حتما خوب نيست
يكي كمك كنه
واسه خریدن یا نخریدنش من اصلن اطلاعات ندارم از punisher بپرسین ولی درباره میکرو سیم هم بگم که یه سری دستگاه ها هست که سیم کارت رو میبره و کاتر هست بعضی مغازه ها دارن که میتونی سیمکارت رو بدی بهشون واست ببرنش
در ضمن شنیدم که ایرانسل سیمکارت میکرو خودش تولید میکنه حالا نمیدونم درست باشه یا غلط
پانیشر جان یک بحثی است که میگن
سیمبین چیه که آبنبات قیچیش چی باشه
به Belle کار کردم! یکم قابل تحمل شده! ولی این که بگیم حتی در حد سیستم عامل های متن بازی مثل آندروید یا مثلا I-Os (این متن باز نیستا!:دی) هست اینطور نیست
در حقیقت برای ایشون این انتخاب خوبیه ولی در کل و جو حاکم بر بازار قضیه کاملا برعکسه
Punisher_2008
03-02-2012, 10:44
پانیشر جان یک بحثی است که میگن
سیمبین چیه که آبنبات قیچیش چی باشه
به Belle کار کردم! یکم قابل تحمل شده! ولی این که بگیم حتی در حد سیستم عامل های متن بازی مثل آندروید یا مثلا I-Os (این متن باز نیستا!:دی) هست اینطور نیست
در حقیقت برای ایشون این انتخاب خوبیه ولی در کل و جو حاکم بر بازار قضیه کاملا برعکسه
سلام...
خب داداش منم تا دلت بخواد اندروید داشتم. درسته اندروید سیستم عامل فوق العاده ای هست... از نظر نرم افزار و بازی و شخصی سازی.. ولی یک سرچی داخل نت بزن استاندارد های سیستم عامل رو بببین ببین چندتاشو اندروید داره .. در کل هر سیستم عاملی مزایا و معایب خودشو.
موافقم سیمبین در anna و به خصوص Belle پیشرفت زیادی کرده از نظر رابطه کاربری و.. ولی هنوز جای کار داره که بخواد اندروید رو کنار بزنه....
ولی بعد از اندروید و ios به نظر من بیشترین تعداد نرم افزار و بازی رو سیمبین داره..
در کل بستگی به انتظارت داره.. چون هر سیستم عاملی مزایا و معایب خودشو داره.شما نمیتونید بگید فلان سیستم عامل بهتر از همه هست. ..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.