مشاهده نسخه کامل
: hd یا full hd
hadimhmatj
22-01-2012, 10:16
سلام خدمت دوستان
من انتخاب خودم بین y570باهاردssdو یا n55هستش
البته y570 فک کنم خنک سازیش بهتر باشه و بیشتر می پسندم
نظر شما چیه؟
سوال دیگه این که واقعا فرق بین hd , full hd چقدره؟
با چشم خیلی مشخصه فرقشون؟
میشه در مورد تفاوتشون توضیح بدین و عکس قرار بدین؟
Farshid72
22-01-2012, 13:20
دوسته عزیز تفاوت بین اینا تو تراکم پیکسل وان هاست که تراکم پیکسل FHDبیشتره و در نتیجه کیفیت بهتری هم ارائه میده
به اون صورت محسوس نیست ولی تو بعضی کارهای گرافیکی تاثیر گذاره و همینطور تو اجرای بازی ها
---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
از تراکم پیکسل که نمیشه عکس گذاشت!!!!
بهر حال شما تو یه نمایشگر 15 اینچی اگه 1920*1080 پیکسل داشته باشی کیفیت بهتره یا 1600*900 پیکسل ؟؟؟
larantas
22-01-2012, 19:08
سلام خدمت دوستان
من انتخاب خودم بین y570باهاردssdو یا n55هستش
البته y570 فک کنم خنک سازیش بهتر باشه و بیشتر می پسندم
نظر شما چیه؟
نه دوست عزیز اشتباه میکنی. توی بررسی های تخصصی ثابت شده که N55 خنکتره.
boro_baba
22-01-2012, 19:14
بستگی به تفاوت قيمتی داره که ميخوای هزينه کنی اگه کمه خوب full hd رو بگير اگه زياده و نميدونی به چه دردت ميخوره همون hd رو بگير
البته y570 hd plus هست و از hd بالاتره.ولی معمولا تو اینچهای پایین خیلی تفاوت محسوس نیست.شاید کیفیت رنگها مهمتر باشه.به هر حال اگه مثلا فیلم یا عکسی که می بینی ریزولوشنش fhd باشه خب کیفیتش بهتره.ولی اگه کمتر باشه و ریزولوشن Lcd شما fhd باشه اونوقت کیفیت پایین می اد.اگه دقت کرده باشین مثلا کانالهای تلویزیون تو lcd های بزرگ و fhd خیلی بی کیفتن و تو این تلویزیون های معمولی و قدیمی کیفیتشون بهتره!شما مثلا یع فیلم 3gp ریزولوشن پایین رو بذارید تو lcd فول اچ دی تصویر کاملا شطرنجی می شه.ولی اگه یه فیلم فول اچ دی نگاه کنی کیفیت خیلی عالیه
larantas
22-01-2012, 20:55
البته y570 hd plus هست و از hd بالاتره.ولی معمولا تو اینچهای پایین خیلی تفاوت محسوس نیست.شاید کیفیت رنگها مهمتر باشه.به هر حال اگه مثلا فیلم یا عکسی که می بینی ریزولوشنش fhd باشه خب کیفیتش بهتره.ولی اگه کمتر باشه و ریزولوشن Lcd شما fhd باشه اونوقت کیفیت پایین می اد.اگه دقت کرده باشین مثلا کانالهای تلویزیون تو lcd های بزرگ و fhd خیلی بی کیفتن و تو این تلویزیون های معمولی و قدیمی کیفیتشون بهتره!شما مثلا یع فیلم 3gp ریزولوشن پایین رو بذارید تو lcd فول اچ دی تصویر کاملا شطرنجی می شه.ولی اگه یه فیلم فول اچ دی نگاه کنی کیفیت خیلی عالیه
y570 ها hd هستند نه hd+ .
hadimhmatj
22-01-2012, 23:30
کیفیتش لنوو hd هست
من اخر متوجه نشدم یعنی من هارد ssd رو بچسبم یا full hd ایسوزو؟
یعنی واقعا تفاوت بین hd , full hd وقتی یه نفر میبینه کاملا مشخصه و تاثیر گذار؟
فکر میکنم کیفیت لنووه بهتر باشه
نظر شما چیه؟
y570 ها hd هستند نه hd+ .
یعنی ریزولوشنش 1024*720 ه!!!چون اگه بیشتر باشه(استاندارد لپتاپها 1366*768 ه)فکر می کنم hd+ حساب می شن.البته بعضیها هم فقط 1600*900 رو hd+ می دونن.ولی به هر حال ریزولوشن 720 به بالا + باید حساب شه دیگه قاعدتا.چون بیشتر از Hd ه
larantas
23-01-2012, 14:14
یعنی ریزولوشنش 1024*720 ه!!!چون اگه بیشتر باشه(استاندارد لپتاپها 1366*768 ه)فکر می کنم hd+ حساب می شن.البته بعضیها هم فقط 1600*900 رو hd+ می دونن.ولی به هر حال ریزولوشن 720 به بالا + باید حساب شه دیگه قاعدتا.چون بیشتر از Hd ه
نه دوست عزیز 768*1366 ه رزولوشن لنوو. که میشه hd
به 900*1600 میگن hd+
larantas
23-01-2012, 14:20
کیفیتش لنوو hd هست
نظر شما چیه؟
لنوو کیفیت خوبی داره.ایسوز هم همینطور.
اینی که کدوم رو انتخاب کنی بستگی به خودت و اولویت هاتون داره. فول اچ دی رو هم بیشترین تاثیرش توی بازی و دیدن فیلمه وگرنه در حالت عادی فرق چندانی با هم ندارن.
من اگه باشم مطمئنا N55 رو انتخاب میکنم.حالا شما دیگه خودت میدونی.
ashkan22
24-01-2012, 16:42
لذت گیم و عکس و فیلم(البته نسخه فول اچ دی) با صفحه فول اچ دی واقعا خیلی زیاده من که الان حاضر نیستم دیگه از این به بعد چیزی غیر فول اچ دی بگیرم
Farshid72
24-01-2012, 16:59
کیفیتش لنوو hd هست
نظر شما چیه؟
میدونی چیکار کنی ؟؟؟
SSD روبعدا هم میتونی خودت بخری
ولی FHD رو نه
پس توصیه من اینه شما همون FHD رو بگیرید اگه دیدید هارد 7200 سرعتش خوب نیست اونو با SSD عوض کنید تازه اگه امکانش باشه میتونید SSD رو در کنار هاردتون داشته باشید
یعنی n55 قابلیت داشتن هارد ssd رو داره؟من فکر میکردم ساپورت نمیکنه ولی اگه بکنه بهترین گزینست![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Farshid72
24-01-2012, 19:36
یعنی n55 قابلیت داشتن هارد ssd رو داره؟من فکر میکردم ساپورت نمیکنه ولی اگه بکنه بهترین گزینست![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهمولا همه لپ تاپ ها این قابلیت رو دارن ولی اگه نداشت بازم شما ضرر نکردی چون بازم هارد بادور 7200 میتونه خیلی خوب جوابگوی نیاز شما باشه
hadimhmatj
24-01-2012, 19:43
ممنون
واقعا n55 به دلم نمیشینه
قیافش یه جوریه
اگه y570 کیفیت full hd بود معرکه بود دیگه
تو این رنج قیمت همینا دیگه چی مدلایی هست؟
مهمولا همه لپ تاپ ها این قابلیت رو دارن ولی اگه نداشت بازم شما ضرر نکردی چون بازم هارد بادور 7200 میتونه خیلی خوب جوابگوی نیاز شما باشه
حق با شماست نکرد هم همون کافیه ولی در لینک زیر که مال خود ایسوس یکی از حالت های هاردشو با 4 گیگا بایت ssd نوشته که احتمالا مدل های بدون این حالت این قابلیتو دارن بعدن اضافه کنیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ebooks%2FMultimedia_Entertainment%2FN55SF%2F%23spe cifications)
با این حساب هر موقع هارد ssd ارزون شد ادم میتونه خودش اضافه کنه قابلیت FHD هم حفظ میشه فقط میمونه این قیمت سرسام اور که دیگه چه میدونم والا!!!لابد الان شده 2 ملیون!:41:
Farshid72
24-01-2012, 21:37
حق با شماست نکرد هم همون کافیه ولی در لینک زیر که مال خود ایسوس یکی از حالت های هاردشو با 4 گیگا بایت ssd نوشته که احتمالا مدل های بدون این حالت این قابلیتو دارن بعدن اضافه کنیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ebooks%2FMultimedia_Entertainment%2FN55SF%2F%23spe cifications)
با این حساب هر موقع هارد ssd ارزون شد ادم میتونه خودش اضافه کنه قابلیت FHD هم حفظ میشه فقط میمونه این قیمت سرسام اور که دیگه چه میدونم والا!!!لابد الان شده 2 ملیون!:41:
اگه دیدید شده بیش 2 میلیون میشه بنظر بهتره برید سراغ مدل های سونی یا اینکه ثبر کنید و بودجه خودتونو بیشتر کنید و G53 خریداری کنید
hadimhmatj
26-01-2012, 16:17
میدونی چیکار کنی ؟؟؟
SSD روبعدا هم میتونی خودت بخری
ولی FHD رو نه
پس توصیه من اینه شما همون FHD رو بگیرید اگه دیدید هارد 7200 سرعتش خوب نیست اونو با SSD عوض کنید تازه اگه امکانش باشه میتونید SSD رو در کنار هاردتون داشته باشید
فکر میکنم
بشه بعد از خرید بشه با 100-150 تومن ال سی دیو عوض کرد
درسته؟
اگر اینجور باشه به صرفه تره
Farshid72
26-01-2012, 18:24
فکر میکنم
بشه بعد از خرید بشه با 100-150 تومن ال سی دیو عوض کرد
درسته؟
اگر اینجور باشه به صرفه تره
فک نمیکنم!!!
ندیدم تا حالا کسی این کارو کنه!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.