مشاهده نسخه کامل
: استفاده همزمان از دو i7 برای رندر
JavidKhan
21-01-2012, 13:21
سلام
من کامپیوتر خانگی و لپ تاپم هردو cpu ی i7 دارن. میخواستم بدونم آیا میشه کاری کرد که از سی پی یو و رم هر دو برای رندر گرفتن بصورت همزمان استفاده کرد؟ یعنی یه جوری بشه لپ تاپ و کامپیوتر رو با هم لینک کرد و برای پردازش یک فایل از هردوشون همزمان استفاده کرد....
اگر میشه چجوری؟
ممنون میشم راهنماییم کنید...
JavidKhan
26-02-2012, 12:44
کسی به ما محل نمیذاره؟:11:
Devicestreet
26-02-2012, 15:05
کمی تحقیق کردم نمی شه اگه می شد بر وبچ این فروم می کفتن کارت تو یه برد که نیست که sli یا cross fire بکنی دو تا cpu دتو دو تا مین برد
JavidKhan
26-02-2012, 16:16
کمی تحقیق کردم نمی شه اگه می شد بر وبچ این فروم می کفتن کارت تو یه برد که نیست که sli یا cross fire بکنی دو تا cpu دتو دو تا مین برد
خودم هم زیاد تحقیق کردم. گفتم اینجا هم بپرسم شاید...
hadi5647
26-02-2012, 21:47
نقل قول:
نوشته شده توسط Devicestreet [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خودم هم زیاد تحقیق کردم. گفتم اینجا هم بپرسم شاید...
کی گفته نمی شه ولی بایستی برنامه ای رو که میخوای اجرا کنی کد باز باشه(اگه الگوریتم مدیریت بر روی پردازنده های یه شبکه رو نداشته باشه) تا بتونی کدهاشو تغییر بدی و یه ساختار شبکه براش تعریف کنی و بگی پردازش موازی روی این پردازنده انجام بده(در واقع یه برنامه مدیریت کننده cpu باید براش بنویسی) که کار بسیار دشواری است:31:
بعضی برنامه ها مثل آباکس این قابلیت رو داره که از پردازنده های یه شبکه (تا 64 نخ) برای محاسبات استفاده کنه
JavidKhan
26-02-2012, 22:38
کی گفته نمی شه ولی بایستی برنامه ای رو که میخوای اجرا کنی کد باز باشه(اگه الگوریتم مدیریت بر روی پردازنده های یه شبکه رو نداشته باشه) تا بتونی کدهاشو تغییر بدی و یه ساختار شبکه براش تعریف کنی و بگی پردازش موازی روی این پردازنده انجام بده(در واقع یه برنامه مدیریت کننده cpu باید براش بنویسی) که کار بسیار دشواری است:31:
بعضی برنامه ها مثل آباکس این قابلیت رو داره که از پردازنده های یه شبکه (تا 64 نخ) برای محاسبات استفاده کنه
سلام
برنامه ای که باهاش کار میکنم revit architecture هستش.
برنامه ی مدیریت cpu نوشته شده آماده وجود نداره؟
Sound Storm
26-02-2012, 23:29
سلام
من کامپیوتر خانگی و لپ تاپم هردو cpu ی i7 دارن. میخواستم بدونم آیا میشه کاری کرد که از سی پی یو و رم هر دو برای رندر گرفتن بصورت همزمان استفاده کرد؟ یعنی یه جوری بشه لپ تاپ و کامپیوتر رو با هم لینک کرد و برای پردازش یک فایل از هردوشون همزمان استفاده کرد....
اگر میشه چجوری؟
ممنون میشم راهنماییم کنید...
نمیشه.
فقط در صورتی امکان پذیر هست که:
1. کامپیوتر خانگی و لپ تاپ هر دو دارای یک پرت بسیــــــــار پر سرعت باشند.........
2. CPU ها از یک خانواده باشند
3. CPU ها از سری Xenon اینتل باشند یا قابلیت کارکرد موازی رو داشته باشند
4. برنامه مورد استفاده از همچین امکانی بهره ببره(که نمی بره)
5. یک برنامه هماهنگ ساز روی هر دو رایانه نصب شده باشد
اگر رایانه هاتون همچین قابلیت های رو دارند، میتونید از Semi-Parallel Processing بهره ببرید.
kiano_rivs
01-03-2012, 00:31
ببینید باید دو تا کامپیوتر رو بهم شبکه کنید که خیلی ساده با یه سیم لن انجام میشه . در مورد این نرم افزار باید توی سایت خودش و فروم های مرتبط باهاش بگردین اما من با 3dsmax کار کردم و این کار رو با یه نرم افزار جانبی میشه انجام داد توش براحتی . هیچ محدودیتی هم نداره و نیازی نیست cpu ها حتی مال یه شرکت باشن .
Devicestreet
01-03-2012, 12:46
سی پی یو ها xeon اند؟
ببینید باید دو تا کامپیوتر رو بهم شبکه کنید که خیلی ساده با یه سیم لن انجام میشه . در مورد این نرم افزار باید توی سایت خودش و فروم های مرتبط باهاش بگردین اما من با 3dsmax کار کردم و این کار رو با یه نرم افزار جانبی میشه انجام داد توش براحتی . هیچ محدودیتی هم نداره و نیازی نیست cpu ها حتی مال یه شرکت باشن .
مطمئنید که با لن میشه؟ حتی تو خود یه سیستم همیشه i/o عامل محدود کننده سرعت هستش حالا واسه رندر کردن اگه بخواد از لن استفاده بشه فکر کنم همون یه سی پی یو بهتر عمل کنه
Sound Storm
01-03-2012, 15:53
مطمئنید که با لن میشه؟ حتی تو خود یه سیستم همیشه i/o عامل محدود کننده سرعت هستش حالا واسه رندر کردن اگه بخواد از لن استفاده بشه فکر کنم همون یه سی پی یو بهتر عمل کنه
حداکثر سرعت LAN در مادربردهای DESKTOP حدود 125 مگابایت بر ثانیه هست(به صورت تئوری) ولی سرعت تبادل اطلاعات یک CPU معمولی حدود 35 گیگابایت بر ثانیه هست(به صورت عملی و واقعی).
Devicestreet
01-03-2012, 16:58
ممنون از اطلاعاتی که دادین
starpars
01-03-2012, 17:44
حداکثر سرعت LAN در مادربردهای DESKTOP حدود 125 مگابایت بر ثانیه هست(به صورت تئوری) ولی سرعت تبادل اطلاعات یک CPU معمولی حدود 35 گیگابایت بر ثانیه هست(به صورت عملی و واقعی).
ببینین وقتی از دو سیستم برای رندر استفاده میشه مسیر لن به عنوان مسیر پردازش استفاده نمیشه فقط واسه انتقال اطلاعات خام (که حجم زیادی ندارن مثلا یه فایل 200 مگابایتی) از هارد pc اول به رم pc دوم استفاده میشه که در مورد یه فایل 200 مگی چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه از اونجا به بعدش در pc دوم اطلاعات بین رم و cpu رد و بدل میشه که سرعتش بالاست .
در واقع یه جورایی فرض کنین فایل خام از وسط نصف میشه نصفش میره توی رم pc اول و نصفشم با lan میره توی رم pc دوم (البته این سادش بود ولی داده ها به صورت دسته بندی و بسته بسته به نوبت ارسال و دریافت میشن)
JavidKhan
01-03-2012, 18:45
سی پی یو ها xeon اند؟
یدونشون core i7 930
اونیکی core i7 2670 qm
mahdi.vray.523
10-07-2012, 10:54
سلام.بله ميشه.شما بايدهر سيستمي كه قوي تره روبه عنوان سيستم مدير قراردهيد.بعدسيستمهاي ديگربعنوان زيرمجموعه.يك نرم افزارمديريتي به كامپيوترسرورنصب كرده.نرم افزارمربوطه كه كار ميكنيدرادرهر دوسيستم نصب كرده.سيستم مديررندرهاروبين زير مجموعه ها تقسيم ميكند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.