مشاهده نسخه کامل
: گوشی اندرویید تا 450 با خصوصیاتی خاص
Mostafa NBA
21-01-2012, 01:45
سلام دوستان.
من قصد دارم گوشی بگیرم برام موارد زیر اهمیت داره:
- سیستم عامل خوب برای نصب نرم افزار های بیشتر .( سیستم عاملِ گوشی ترجیحاً قابل آپدیت )
- دوربین
- کیفیت صدای خروجی از هدست
من تا به الان به 3 تا گوشی بر خوردم: Galaxy SL و Galaxy S و Galaxy W I8150 .
از گوشی های سونی اریکسون اطلاعی ندارم و با توجه به مورادی که بالا گفتم هم گوشیه خوب پیشنهاد بدید و هم نظرتون رو در مورد گوشی های بالا بگید.
مرسی.
Iman_m123
21-01-2012, 14:55
خب از این 3 تایی که گفتی که Galaxy S بهتره ولی خب الآن اندروید 2.3.6 اومده براش و دیگه به طور رسمی اندروید جدیدتر یعنی اندروید 4 عرضه نمیشه براش.
از نظر کیفیت LCD هم باز Galaxy S بهتره چون Super Amoled هست ولی Galaxy W I8150 TFT هست که هیچی (!) و SL هم سوپز کلیر هست.
دوربین هاشون هم یکی هست .
در ضمن الآن با افزایش قیمت دلار و این حرفا قیمت Galaxy S حدود 520-30 تومن شده .
از برند های دیگه هم گوشی هستا :دی
AMIR REZAs
21-01-2012, 15:33
Sony Ericsson XPERIA Neo
430 هزار تومان قیمتش
8 مگاپیکسل دوربین
Android OS, v2.3 Gingerbread به علاوه ی آپدیت به 4
مجهز به پورتHDMI
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mostafa_360
21-01-2012, 15:59
من Xperia neo رو پیشنهاد می کنم،گوشیه خیلی خوبیه.
adel.alizadeh1994
21-01-2012, 18:12
من به شما گوشی اarc s رو پیشنهاد میکنم مطمئن باشید از خریدنش پشیمون نمیشید به نظر من به هیچ وجه سامسونگ نخرید چون سامسونگ از مشتریاش پشتیبانی نمیکنه همین گالاکسی اس قرار نیست براش اندروید 4 بیاد اما ارک اس اندروید 4 براش میاد
Mostafa NBA
22-01-2012, 01:55
خب از این 3 تایی که گفتی که Galaxy S بهتره ولی خب الآن اندروید 2.3.6 اومده براش و دیگه به طور رسمی اندروید جدیدتر یعنی اندروید 4 عرضه نمیشه براش.
از نظر کیفیت LCD هم باز Galaxy S بهتره چون Super Amoled هست ولی Galaxy W I8150 TFT هست که هیچی (!) و SL هم سوپز کلیر هست.
دوربین هاشون هم یکی هست .
در ضمن الآن با افزایش قیمت دلار و این حرفا قیمت Galaxy S حدود 520-30 تومن شده .
از برند های دیگه هم گوشی هستا :دی
آره دیگه منم گفتم از سونی اریکسون اطلاعی ندارم چنتا مدل دیگه هم بگید :دی
حالا بدون در نظر گرفتن قیمت Galaxy S شما خودت باشی چی میگیری ؟ سونی میگیری یا همین S رو ؟
Sony Ericsson XPERIA Neo
430 هزار تومان قیمتش
8 مگاپیکسل دوربین
Android OS, v2.3 Gingerbread به علاوه ی آپدیت به 4
مجهز به پورتHDMI
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %3Fid%3D2339)
به جز آپدیت به نسخه ی 4 ، چه برتری دیگه ای نسبت به Galaxy S داره ؟ نسبت به Arc اوضاعش چطوره؟
من به شما گوشی اarc s رو پیشنهاد میکنم مطمئن باشید از خریدنش پشیمون نمیشید به نظر من به هیچ وجه سامسونگ نخرید چون سامسونگ از مشتریاش پشتیبانی نمیکنه همین گالاکسی اس قرار نیست براش اندروید 4 بیاد اما ارک اس اندروید 4 براش میاد
آرک اس که بالای 500 قیمتشه !!! :41:
بدون در نظر گرفتن آپدیت سیستم عامل آرک بهتره یا گالکسی اس ؟
مرسی دوستان از جواباتون :40:
ARC S الان بالای 600 شده داداش
AMIR REZAs
22-01-2012, 11:34
به جز آپدیت به نسخه ی 4 ، چه برتری دیگه ای نسبت به Galaxy S داره ؟ نسبت به Arc اوضاعش چطوره؟
قیمتش کمتره و دوربینشم قوی تره و رزولوشنش هم یه کم بالاتره ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.