PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟

soltangaboos
01-07-2006, 18:28
سلام دوستان
کسی میتونه به من بگه چطور میشه ترانه هایی که فقط قابل شنیدن هستن رو رو کامپیوتر save کرد؟ البته بدون استفاده از میکروفون

DarkWizard
02-07-2006, 17:21
soltangaboos جان! میشه کمی بیشتر توضیح بدید ؟ در کجا ؟ Yahoo Music یا مثلا آهنگ فایلهای فلش یا ...؟

Tornado2800
02-07-2006, 17:46
من یه روش بلدم !
اونو ظبط (درست نوشتم :D? :)
کنید !
Jet Audio !

Gangster_Benington
02-07-2006, 17:53
میکروفون لازم نیست
ابتدا بزار یک بار فایل به طور کامل بار گذاری بشه اونوقت (بهتره از اینترنت قطع شی در حالی که پلیرت بازه) اونو یه بار دیگه پلی کن و به جت آودیو قسمت ضبط برو و به جای میکروفون لاین آوت یا یه چیزی این حدودا رو انتخاب کن و شروع کن به ضبط
اگه مدیا پلیر ویندوز بود یا چیز دیگه شاید بتونی ...Save As کنی

eastern
03-07-2006, 01:40
كار خيلي راحت تري وجود داره..

اين فايلهاي موسيقي رو كه فقط مي توني در اينترنت گوش بدي و نمي توني دانلود كني ، stream ناميده مي شن..

براي دانلودشون يه راه ساده هست .. اونم استفاده از نرم افزارهايي كه بهشون stream downloader مي گن.. يكي از بهترين اونها ( به نظر من ) Cocsoft Stream Down هست.. متاسفانه لينك دانلودشو ندارم .. مي توني بري تو سايت download.com و از اونجا بگيري..

تو اين برنامه ها معمولا URL يا همون آدرس اينترنتي فايل مربوطه رو مي گيره و كل فايل رو برات دانلود مي كنه..

براي من كه خيلي جواب داده..

اما آدرس فايل رو چطور به دست بياري ...كافيه روي لينك اون فايل كليك راست كني و آدرسش رو از اونجا كپي كني بعد بري تو قسمت مربوطه در اون برنامه پيست كني و ..تمام!

DarkWizard
03-07-2006, 04:34
بدون برنامه ی خاصی هم میشه ! فایرفاکس یه Extension برای این کار داره.

HR
03-07-2006, 04:55
میتونی Recording رو stereo انتخاب کنی ..... البته با ولوم خیلی کم !

sorset
04-07-2006, 08:15
سلام
یه برنامه به این منظور وجود داره به نام All Sound Recorder که با کمی جستجو میتونی اونو پیدا کنی
در ضمن فایل های فلش رو هم با برنامه های مختلف میتونی صدایشان رو جدا کنی