ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بعد از نصب ویندوز باز میپره

p30jps
20-01-2012, 18:37
سلام من یه لپ تاپ اچ پی دارم که بعد از این که ویندوز روش سوار میکنم 72 ساعت یا نهایتا 1 هفته بعد خود به خود ویندوزش میپره
احتمال میدم مشکل از هاردش باشه
ویندوز هم تو پارتیشن های دیگه وصل کردم نشد حتی پارتیشن بندی هم کردم اما باز همونه
علامت ها هم اینه که لودینگ ویندوز رو رد میکنه بعد یه صفحه مشکی میاد که بعد از جند دقیقه ویندوز میاد بالا
cpu:i7
ram:6 gig ddr3
hdd:500

EXTREME
20-01-2012, 20:59
میتونه از ویندوز باشه ممکنه کرکش قدیمی شده باشه از یک ویندوز دیگه استفاده کنید
درست نشد یا مشکل از ویروس هست یا مشکل از هارد است

samijazini
20-01-2012, 21:20
با ویندوز های مختلف امتحان کردی؟

p30jps
21-01-2012, 10:59
دوست عزیز نه مشکل از ویروسه نه ویندوز مشکل از هارده
چطور میتونم این مشکل هارد رو رفع کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

jafarian
22-01-2012, 13:53
شماهارد خودتون بابرنامه پایین اول اسکن کنید ببینید بدسکتورداره یا که نه بعدش بابرنامه لینک دوم هارد کلا فرمت کنید ازآخرم کابل هارد چنج کنید بعلاوه کابل برق پاورازآخرم با یک پاوردیگه تست کنید:20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mashiakh
29-01-2012, 11:39
سلام میتونه مشکل از هارد باشه ,
دو دستن یه سریشون نرم افزارین یعنی برنامه ای چیزی قبلا نصب کردی که بخشی از فضای هاردتو گرفته لاک کرده اجازه دسترسی به ویندوز نمیده و ویندوزم هنگ میکنه با اون برنامه هایی که دوستمون معرفی کرد رفع و رجو میشه,
یه سری دیگم هستن که سخت افزارین یعنی هارد بد سکتور گرفته در حد لالیگا حالا یا در اثر ضربه یا نوسانات برق و...
دیگه اونو کاریش نمیشه کرد من خودم الان هاردم این شکلیه داستانش اومدم پارتیشن بندی کردم به نوبت یکدوم از پارتیشنامو آنپارتیشن کردم یعنی به اصطلاح (Unallocated) تا اون فضای معیوب و از دسترس هارد خارج کنم:5:

اینها همه توصیه است مگر اینکه بخوای خرج کنیو هارد بری بخری :::: 500 گ ناقابل 200,000 .....