ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گوشی های وطنی مونتاژی هستند

wichidika
20-01-2012, 16:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوشی های وطنی مونتاژی هستند موبنا- بسیاری از دست اندرکاران و کارشناسان معتقدند که گوشی های وطنی تولیدی نیستند و تنها در ایران مونتاژ می شوند.

به گزارش خبرنگار سازمان خبری موبنا به نقل از کارشناسان، گوشی های ایرانی در کشور وجود ندارد و گوشی های عرضه شده همگی ساخت کشور چین هستند و تنها در ایران مونتاژ می شوند.
یکی از فعالان بازار در این حوزه معتقد است: همه گوشی های تولیدی یکی از برندهای معتبر گوشی ایرانی که هم اکنون با تبلیغات گسترده ای توانسته جایی برای خود در بازار پیدا کند، چینی هستند و تنها قطعات گوشی در ایران مونتاژ می شود.
وی افزود: تنها بخش سخت افزاری گوشی های به اصطلاح ایرانی چینی نیست به طوری که حتی نرم افزارهای تولید شده موجود در برخی از گوشی های ایرانی نیز به صورت انحصاری از چین خریداری می شوند.
129/117

M o h a m m @ d
20-01-2012, 16:34
حاجی تازه به این نتیجه رسیدن ؟
اگه یه گوشی چینی باز کنی با یک گوشی glx میبینی همه مدار ای سی همشون یکیه فرقی بینشون نیست
یه ic درست حسابی توش پیدا نمیشه

CRIS Joon CR7
20-01-2012, 23:05
پــــــــ نــــــــ پـــــــ
همشو خودمون درست میکنیم
منو هاش که دقیقا مثل گوشی های چینی هست
بقیشم دیگه نمیدونم مال کجائه
ولی فکر کنم واسه شروع خوب باشه
اتومبیل هم اولش فقط مونتاژ میکردیم ولی الان شدیم ابرقدرت:27:

EngineeR EhsaN
20-01-2012, 23:15
مگه غیر ازینه؟:27:

M o h a m m @ d
20-01-2012, 23:58
پــــــــ نــــــــ پـــــــ
همشو خودمون درست میکنیم
منو هاش که دقیقا مثل گوشی های چینی هست
بقیشم دیگه نمیدونم مال کجائه
ولی فکر کنم واسه شروع خوب باشه
اتومبیل هم اولش فقط مونتاژ میکردیم ولی الان شدیم ابرقدرت:27:

شروع وقتی خوبه که همش خودمون بکنیم حتی اگه فقط یک ساعت کار کنه نه اینکه سرمون کلاه بزاریم قطعه و تکنولوژی ساخت از جای دیگه بیاریم سرهم کنیم به اسم خودمون.
مشکلمون راحت طلبیه اگه وقت سرمایه بزارن خودمون میتونیم چیز بهتر درست کنیم احتیاج به اوردن از جای و به اسممون زدن نیست

narotu
21-01-2012, 00:12
همه چیز باید به همه چیزمون بیاد
چی درست و حسابی تولید میشه که این اولیش باشه

abc222
28-09-2012, 10:51
ولی به نظر من باید حمایت کرد تا شرکت بتونه با سرمایه ای که در میاره خودش تولید کنه و البته حمایت بی دریغ دولت هم موثره:31:

h!tman
28-09-2012, 11:04
ما که روز اول به این نتیجه رسیدیم:-؟