مشاهده نسخه کامل
: از دوستانی که مانتیتور HDMI دارند ترجیحاً LG راهنمایی کنند
internet
20-01-2012, 13:51
سلام
من یه مانتیور مدل LG E2260s دارم خیلی هم ازش راضی هستم ولی نه ورودی HDMI داره و نه ورودی DVI
فقط ورودی VGA داره
سیستم ام هم نسبتاً قوی هست با گرافیک ati 6790
می خواستم ببینم اگه مانتیور از همین مدل که دارم HDMI دارش رو بگیرم یا DVI دارش کدومش با مانتیور فعلی من که الان فقط ورودی VGA داره فرق می کنه؟
سوال دیگه اینکه در سیستم عامل ویندوز و موقع کار در حالت معمولی هم زدن کابل HDMI یا زدن کابل VGA هم تأثیری در تصویر داره یا خیر ؟
با تشکر
خواستي بگيري LG IPS 226 بگير، واقعا عاليه، ريويوهاش تو نت فراوونه
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
samira_googleOne
05-02-2012, 14:10
سلام
من یه مانتیور مدل LG E2260s دارم خیلی هم ازش راضی هستم ولی نه ورودی HDMI داره و نه ورودی DVI
فقط ورودی VGA داره
سیستم ام هم نسبتاً قوی هست با گرافیک ati 6790
می خواستم ببینم اگه مانتیور از همین مدل که دارم HDMI دارش رو بگیرم یا DVI دارش کدومش با مانتیور فعلی من که الان فقط ورودی VGA داره فرق می کنه؟
سوال دیگه اینکه در سیستم عامل ویندوز و موقع کار در حالت معمولی هم زدن کابل HDMI یا زدن کابل VGA هم تأثیری در تصویر داره یا خیر ؟
با تشکر
درست متوجه منظورت نشدم ولی اگه از مانیتور e2260s ات راضی هستی و به خاطر مشکل نداشتن hdmiو dvi شان میخوای مانیتور مشابهی بگیری میتونی مدلهای مجهز به dvi از همین سری 60 را بگیری یعنی مدل e2060t و اگه میخوای هم hdmi و هم dvi داشته باشه مدل e2260v رو بگیر. کلا" مانیتورهای سری 60 از نظر ظاهر و قیمت و امکانات مناسبند.
samira_googleOne
05-02-2012, 14:19
خواستي بگيري LG IPS 226 بگير، واقعا عاليه، ريويوهاش تو نت فراوونه
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
با سلیقت موافقم . ips226 مانیتور خیلی خوبیه.
mohzamohza
31-12-2013, 15:11
سلام
به جای عوض کردن مانیتور یه تبدیل hdmi به vga ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بگیر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.