Iman_m123
19-01-2012, 23:03
درود بر دوستان عزیز :10:
والا توی این تاپیک دیدم که یکی از بچه ها درخواست داده بود واسه اجرای فایل FLV روی اندروید با اینکه چند نفر دیگه هم پرسیده بودن ازم ، گفتم بزاریم برنامشو بقیه دوستانم اگه لازم داشتن استفاده کنن . :46:
البته روی گوشی من اجرا میشه ولی شنیدم روی بعضی از گوشی ها اجرا نمیشه :13:
واسه اجرای فرمت FLV :
ابتدا باید روی گوشیتون برنامه adobe air رو نصب کنید که میتونید از لینک زیر دریافت کنید :
Adobe Air Version 3.1.0.557
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد این برنامه Moai FLV player رو نصب میکنید روی گوشیتون :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید--------------------
واسه اجرای فایل های با فرمت swf ( تست شده روی گلکسی اس )
باید Adobe flash player روی گوشیتون نصب باشه
Adobe Flash Player 11.1.111.5
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد برنامه Andy Flash رو نصب میکنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fbkynm2u23bqssbk)
البته یکی از دوستان توی یکی از تاپیک ها گفته بود که برنامه زیر رو استفاده کرده ولی جواب نداده بوده روی گوشیش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدواریم استفاده ببرید
سپاس :40:
والا توی این تاپیک دیدم که یکی از بچه ها درخواست داده بود واسه اجرای فایل FLV روی اندروید با اینکه چند نفر دیگه هم پرسیده بودن ازم ، گفتم بزاریم برنامشو بقیه دوستانم اگه لازم داشتن استفاده کنن . :46:
البته روی گوشی من اجرا میشه ولی شنیدم روی بعضی از گوشی ها اجرا نمیشه :13:
واسه اجرای فرمت FLV :
ابتدا باید روی گوشیتون برنامه adobe air رو نصب کنید که میتونید از لینک زیر دریافت کنید :
Adobe Air Version 3.1.0.557
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد این برنامه Moai FLV player رو نصب میکنید روی گوشیتون :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید--------------------
واسه اجرای فایل های با فرمت swf ( تست شده روی گلکسی اس )
باید Adobe flash player روی گوشیتون نصب باشه
Adobe Flash Player 11.1.111.5
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد برنامه Andy Flash رو نصب میکنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fbkynm2u23bqssbk)
البته یکی از دوستان توی یکی از تاپیک ها گفته بود که برنامه زیر رو استفاده کرده ولی جواب نداده بوده روی گوشیش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدواریم استفاده ببرید
سپاس :40: