PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست - حل سه معادله ی سه مجهولی

Переклад не
19-01-2012, 18:14
سلام
یادمه تو دوران دبیرستان روشهایی برای حل چند معادله ی چند مجهولی خونده بودیم اما الان کاملا یادم رفته و از اونجایی که اینگونه معادلات سخت تلقی میشن ، توسوالات دانشگاهی هم دیده نمیشن.حالا من به یه مسئله ی تحلیل سازه ای برخوردم که برای پیدا کردن جواباش نیاز دارم یکی از اون روش هارو یادبگیرم
سه معادله ی سه مجهولیه .
آموزشی برای روش ماتریس (اگه استباه نکنم یکی از روشهای حل چنبن معادلاتیه) اگه دارین ممنون میشم
باتشکر

davy jones
19-01-2012, 22:28
سلام
یادمه تو دوران دبیرستان روشهایی برای حل چند معادله ی چند مجهولی خونده بودیم اما الان کاملا یادم رفته و از اونجایی که اینگونه معادلات سخت تلقی میشن ، توسوالات دانشگاهی هم دیده نمیشن.حالا من به یه مسئله ی تحلیل سازه ای برخوردم که برای پیدا کردن جواباش نیاز دارم یکی از اون روش هارو یادبگیرم
سه معادله ی سه مجهولیه .
آموزشی برای روش ماتریس (اگه استباه نکنم یکی از روشهای حل چنبن معادلاتیه) اگه دارین ممنون میشم
باتشکر

سلام.
بستگی داره که دستگاه معادلاتتون خطی باشه یا نه. از روش ماتریس ها فقط درصورتی که دستگاه معادلات چند مجهولی ما خطی باشه میشه استفاده کرد.

برای مطالعه ی بیشتر در مورد نحوه ی استفاده از ماتریس ها در حل اینگونه از دستگاه های معادلات چند مجهولی به لینکهای زیر مراجعه کنین:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشین.
90/10/29