ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خريد يك گوشي با امكانات خوب و قيمت مناسب

ziziqolo
19-01-2012, 16:43
سلام دوستان
حدود 300 هزار تومان پول دارم كه مي خوام يك گوشي بخرم ، مي خوام بهترين گوشي رو كه با اين مبلغ مي دن را بخرم ، خودم نظرم بيشتر سامسونگه چون فكر مي كنم معمولا محصولات سامسونگ نصب به هم قيمتياش از برنداي ديگه سخت افزاري قوي تري دارند مثل سي پي يو و ال سي دي
در ضمن گوشي قبليم پيكسون 12 بود كه ازش راضي نيستم -فقط يك دوربين معركه داشت- و لاغير
آيتم هاي كه برام خيلي مهمند به ترتيب اينها هستند :

سيستم عامل حتما اندرويد باشه -هرچي بالاتر بهتر-
صفحه نمايش حداقل amoled باشه
جي اپي اسش قابل استفاده باشه - واسه پيكسون از نرم افزار ترك بادي استفاده مي كردم كه واقعا مسخره بود -
صفحه نمايش كوچك نداشته باشه

با تشكر از دوستان :40:

Pedram_mrn
19-01-2012, 17:02
حداقل amoled:31:
amoled دیگه تقریبا نیس گوشی هایی هم که قبلا امولد بودن الان اس ال سی دی ان

بهترین گزینه با 300 تومن Live with walkman هست که به آخرین نسخه آندروید آپدیت میشه و سخت افزار قوی ای هم داره تو رنج خودش

دوربین خوبی داره باتریشم خوبه usb otg هم داره
واسه مپ هم گوگل مپ هست ولی مسریابیش آنلاینه
واسه آفلاینم برنامه زیاد هست مثله NDrive

reza7434
19-01-2012, 17:15
من بهت xperia mini pro پیشنهاد میدم 300 هزارتومان،آندروید،جی پی اس،دوربین بالا،فول تاچ،صفحه کلید حرفه ای تاشو از بغل،کابل اتصال به تلویزیون،وای فا،پیشتیبانی از فایلهای فلشو...

ziziqolo
19-01-2012, 18:43

بهترین گزینه با 300 تومن Live with walkman هست که به آخرین نسخه آندروید آپدیت میشه و سخت افزار قوی ای هم داره تو رنج خودش

آقا اين گوشي Live with walkman كه صفحه نمايشش tiff :18: من گفتم حداقل amoled باشه در ضمن ال سي ديش كوچيكه -3.2-

Iman_m123
19-01-2012, 19:06
شما 300 تومن میخوای بدی بعد AMOLED باشه بزرگم باشه تا اندروید 4 هم آپ بشه ؟ :دی
منم با پدرام جان موافقم !

sedr
19-01-2012, 20:10

ببخشید اینجا می پرسم ولی Fit هم usb otg داره؟

Iman_m123
19-01-2012, 20:23
ببخشید اینجا می پرسم ولی Fit هم usb otg داره؟

خیر متاسفانه نداره.

ziziqolo
19-01-2012, 20:46
شما 300 تومن میخوای بدی بعد AMOLED باشه بزرگم باشه تا اندروید 4 هم آپ بشه ؟ :دی
منم با پدرام جان موافقم !
خيلي ممنون پدرام جون
اما قبلا تصميم داشتم wave 2 بگيرم هم صفحش بزرگه ، هم Super AMOLED هست هم سي پي يوي قوي تري داره هم حافظه داخليش بيشتره و هم ...
اما تنها ايرادش ميدوني چيه؟ سيستم عاملش باداست - چي ميشد اگه سامسونگ روش اندرويد نصب مي كرد-
قيمتش 317 بود زماني كه مي خواستم بخرمش - الان نمي دونم چقده -
حالا حسرتش مونده تو دلم گفتم اگه بشه يك گوشه مثل همون wave اما اندرويدي گير بياد.

Iman_m123
19-01-2012, 21:05
خيلي ممنون پدرام جون
اما قبلا تصميم داشتم wave 2 بگيرم هم صفحش بزرگه ، هم Super AMOLED هست هم سي پي يوي قوي تري داره هم حافظه داخليش بيشتره و هم ...
اما تنها ايرادش ميدوني چيه؟ سيستم عاملش باداست - چي ميشد اگه سامسونگ روش اندرويد نصب مي كرد-
قيمتش 317 بود زماني كه مي خواستم بخرمش - الان نمي دونم چقده -
حالا حسرتش مونده تو دلم گفتم اگه بشه يك گوشه مثل همون wave اما اندرويدي گير بياد

خب واسه اینکه گفتی اندروید باشه ما معرفیش نکردیم :دی

البته الآن دارن روی ویو 1 و 2 اندروید نند میکنن ولی انتن نداره و pocket data هم فعال نیست ولی خب شاید یهو پروژه تعطیل شد و علی موند و حوضش !واسه همین اگه بخوای بگی که آره اندروید روی ویو میاد و از این حرفا و به این هوا بگیری گوشیو و بعد یهو نتونستن خیلی کاریش بکنن بعد به ما لعنت میفرستی ! :دی

ziziqolo
20-01-2012, 13:13
به نظر شما از لحاظ سخت افزاري حالا نه در حد ويو اما نه خيلي پائين تر از خانواده اندوريد چي بگيريم حقيقتش گوشي ها بالا نظرم رو نگرفت حداقل در مورد صفحه نمايش چون من بيشتر كاراي اينترنتي رو با گوشي انجام مي دم نه كامپيوتر واسه همين صفحه نمايش برام مهم

Iman_m123
21-01-2012, 14:45
توی همین رنج Galaxy Ace هم هست که به نظر من Live Walkman همه چیش بهتره غیر از صفحه نمایشش که ace بزرگتره

adel.alizadeh1994
21-01-2012, 18:19
xperia mini pro و Live Walkman و گالاکسی ace بهترین گوشی ها برای شما هستند اما پیشنهاد من به شما اینه که یکی از دو تا گوشی های سونی اریکسون(سونی) رو انتخاب کن چون اندروید 4 براش میاد اما گالاکسی نه

ziziqolo
23-01-2012, 10:59
خب واسه اینکه گفتی اندروید باشه ما معرفیش نکردیم :دی

البته الآن دارن روی ویو 1 و 2 اندروید نند میکنن ولی انتن نداره و pocket data هم فعال نیست ولی خب شاید یهو پروژه تعطیل شد و علی موند و حوضش !واسه همین اگه بخوای بگی که آره اندروید روی ویو میاد و از این حرفا و به این هوا بگیری گوشیو و بعد یهو نتونستن خیلی کاریش بکنن بعد به ما لعنت میفرستی ! :دی
نه خدا نكنه :41:
ولي موضوع جالبيه ، من نمي دونستم اينو
اما اگه واقعا بشه روش اندرويد نصب كرد وقعا طلا ميشه:46: