مشاهده نسخه کامل
: نوت بوک ۱۴ اینچ یا ۱۵.۶؟
shah abas
19-01-2012, 12:32
تقریبا تصمیم گرفتم که y470/y570 بگیرم.
فقط مشکلی که مونده سر انتخاب روی اندازه صفحه نمایشش هست. بعضی جاها خوندم که برای یک دانشجو که حمل براش مهمه٬ ۱۴ اینج اولویت داره٬ کمتر جا میگیره و وزنش هم کمتره.
بیشتر کار من هم مربوط به اینترنته٬ شاید فرجی بشه و ماهی یه دونه فیلم و چند دقیقهای بازی گروهی/آنلاین.
به نظر خودم که چندان تفاوتی نمیکنه و با توجه به وزن و ... بهتره ۱۴ بگیرم٬ نظر دوستان چیه؟
larantas
20-01-2012, 00:26
تقریبا تصمیم گرفتم که y470/y570 بگیرم.
فقط مشکلی که مونده سر انتخاب روی اندازه صفحه نمایشش هست. بعضی جاها خوندم که برای یک دانشجو که حمل براش مهمه٬ ۱۴ اینج اولویت داره٬ کمتر جا میگیره و وزنش هم کمتره.
بیشتر کار من هم مربوط به اینترنته٬ شاید فرجی بشه و ماهی یه دونه فیلم و چند دقیقهای بازی گروهی/آنلاین.
به نظر خودم که چندان تفاوتی نمیکنه و با توجه به وزن و ... بهتره ۱۴ بگیرم٬ نظر دوستان چیه؟
خوب با توجه به انتظارات شما 14 اینچ مناسب تره.
Highbury
20-01-2012, 00:31
خب اگه فرقی نمیکنه 15 اینچ
دوما اگه خیلی زیاد حمل و نقل داری 14 مثل هفته ای چند بار
سوما اگه 15 اینچ گرفتی سعی کن کیف سبک تهیه کنی
shahab_f
20-01-2012, 00:35
آقا هرچی سبک تر بهتر. تاحالا یک نفر هم ندیدم که لپ تاپ بالای 2 کیلو داشته باشه و بگه وزنش براش مهم نیست. قبل از خریدن میگن 100 گرم 200 گرم تفاوتی نداره، اما بعدا پشیمون میشن (از جمله خودم). اصلا نمیدونم لپ تاپ سنگین برای چی میسازند، با فلسفه ی وجودیش (قابل حمل بودن) در تضاده. خلاصه اینکه همون 14 اینچ رو بگیر. من که لپ تاپ بعدی ام رو فقط از روی وزنش انتخاب خواهم کرد.
mansur_iran
20-01-2012, 09:18
نظر من هم 14 بگیر
خوبی لپتاپ اینه که بتونی همه جا ببری
مخصوصا یرای دانشجوها
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.