ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آغاز توزیع بنزین یورو 4 از پنج‌شنبه در تهران و سال 91 در سراسر کشور

isbn
18-01-2012, 20:46
آفتاب: مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: عرضه بنزین یورو 4 از پنج شنبه هفته جاری در شهر تهران و از ابتدای سال آینده نیز این نوع بنزین به تدریج در کلان شهرهای دیگر عرضه می شود.

جلیل سالاری امروز در جشنواره پژوهش و فناوری صنعت نفت گفت: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی تا پایان سال جاری حدود 40 طرح خود را به بهره برداری می رساند که با افتتاح آن ها این توان برای شرکت پالایش و پخش فراهم می شود که بنزین و گازوئیل تولیدی را مطابق با استانداردهای روز دنیا تولید و عرضه کند.

وی افزود: 29 دی ماه جاری به مناسبت روز هوای پاک به صورت نمادین و با اضافه شدن یکی از واحدهای طرح بهینه سازی پالایشگاه امام خمینی(ره) شازند، ترکیبی به اجزای بنزین اضافه می شود که کیفیت بنزین معمولی مطابق با استانداردهای بین المللی تولید خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در آینده نزدیک بنزین معمولی با اکتان 90 و بنزین سوپر با اکتان 95 در جایگاههای شرکت پخش عرضه می شود خاطرنشان کرد: شاخص های زیست محیطی این بنزین در حد شاخص های بین المللی است.

سالاری تصریح کرد: با راه اندازی این طرح توانستیم اکتان را از 85 به 90 رسانده و میزان گوگرد را از یک هزار پی پی ام به 40 پی پی ام کاهش دهیم.

مدیرعامل شرکت ملی پخش خاطرنشان کرد:عرضه بنزین یورو 4 ابتدا در شهر تهران انجام خواهد شد و از ابتدای سال آینده نیز این نوع بنزین به تدریج در کلان شهرهای دیگر عرضه می شود.

به گزارش فارس، وی در مورد عرضه گازوئیل یورو 4 گفت: این نوع گازوئیل در پالایشگاه امام خمینی(ره) تولید و همزمان با عرضه بنزین یورو 4 در سطح تهران توزیع خواهد شد که شاخص های این فرآورده نفتی نیز منطبق با شاخص های زیست محیطی بین المللی است.

بریزیم فردا تو پمپ بنزینا :31:

اگه واقعا سوپر بشه 95 که عالی هست !

dash_mehdi
18-01-2012, 21:56
فکر کنم به این ماشینای ایرانی بنزین 95 اوکتانی بزنی پرواز کنند از بس بنزین بی کیفیت خودرند:31:

isbn
18-01-2012, 22:09
آره والا تعجب میکنن سکندری میزنن :31:

starless_90
18-01-2012, 22:36
فقط یه سوال چه کسی و یا چه ارگانی کیفیت این بنزینها رو می سنجند و میگن با کیفیت یورو 4 هست و چه نضمینی در این باره وجود داره؟بعد برای باقی شهرستانها چه جوریه و قراره توزیع بشه براشون یا نه؟

isbn
18-01-2012, 23:24
شهرستانا گفتن بعد عید ! کنترل کیفیتش با خداست ولی وقتی میان میگن دروغ ندارن بگن که ! همین الانش اعتراف کردن که کیفیت بنزین داخلی در سطح ملی هست یعنی یه دنیا فاصله داره با بین الملل ! ولی در کل تو خراب کار بودن بعضی از جایگاها که شکی نیست . یواش یواش بعد این موضوع هم قرار بنزین باز گرون تر شه دیگه از طرفی خودشون میدونن مشکل اصلی آلودگی تهران اول از بنزین بعد از ماشینای بی کیفیت داخلی هست !

ترجیحا دوستانی که فردا میرن بنزین بزنن حتما برن جایگاه دولتی ها و تا جایی که میشه تست کنن و تفاوت رو اعلام کنن :46: چون آزمایشی هست

amir_rahmani
18-01-2012, 23:31
راه خوبی برای افزایش قیمت پیدا شد:دی
تبریک

narotu
18-01-2012, 23:38
فقط یه سوال چه کسی و یا چه ارگانی کیفیت این بنزینها رو می سنجند و میگن با کیفیت یورو 4 هست و چه نضمینی در این باره وجود داره؟بعد برای باقی شهرستانها چه جوریه و قراره توزیع بشه براشون یا نه؟

من که فک میکنم تا مدتها فعلا فقط اسمی این کیفیت رو داشته باشه

dash_mehdi
19-01-2012, 00:28
همین الان اخبار نشون داد که در جایگاه بابایی (تهران) این بنزین یورو 4 عرضه شده و قیمتش هم فرقی نمی کنه با عادی ها.
من که به این بنزین جدید امیدوارم فکر کنم راست میگن

isbn
19-01-2012, 09:53
جفت جایگاه بابایی ؟ چون من همیشه از اون جا میزنم ببینم کدومه سریع بپرم بزنم ببینم تغییرات چیه !

Oracle_Eldorado
19-01-2012, 09:56
راه خوبی برای افزایش قیمت پیدا شد:دی
تبریک

دقیقا
بعدا که قیمت رو بردن بالا ،
اعلام میکنن بنزین قدیمی دیگه موجود نیست !!!

isbn
19-01-2012, 09:59
افزایش قیمت که بخوایم نخوایم دارن واسه سال بعد تا 900 تومان پیش میره بعد باز یواش یواش تا 1300 :20:

خوب مثل اینکه فقط امروز پخش شده و آزمایشی هست

isbn
19-01-2012, 11:21
من رفتم الان زدم ! ولی ماشین خودم پر بود مجبور شدم ماشین پدرم رو ببرم رو اون هم نمیشه به صورت محسوس تغییر رو فهمید ولی به صورت کلی بگم که لرزش از بین رفته اما شتاب رو نتونستم تشخیص بدم اگر ماشین خودم یا 206 بود میشد به طور کلی تغییر رو فهمید !

hamed malekpour
19-01-2012, 11:36
امیدوارم هر چه زود تر به دست ما شهرستانی ها برسه وفکر می کنم سال آینده قیمت بنزین دو برابر بشه چون کیفیت را افزایش داده اند.

dash_mehdi
19-01-2012, 18:29
امروز 405 ام رو باید ببرم بابایی بنزین بزنم ببینم چه جوری میشه
فکر کنم میشه سیتروئن c5 :31::31:

---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------

من رفتم الان زدم ! ولی ماشین خودم پر بود مجبور شدم ماشین پدرم رو ببرم رو اون هم نمیشه به صورت محسوس تغییر رو فهمید ولی به صورت کلی بگم که لرزش از بین رفته اما شتاب رو نتونستم تشخیص بدم اگر ماشین خودم یا 206 بود میشد به طور کلی تغییر رو فهمید !

من فکر کنم اوجور رو سرعت و شتاب ماشین تاثیر نداره.
اگر واقعا عدد اوکتان سوپر 95 و معمولی 90 باشه تاثیرش دراز مدته و عمر مفید ماشین رو بیشتر میکنه و موتور بهتر کار میکنه و کمتر خراب میشه. الاینده های مضر هم کمتر میشه

isbn
19-01-2012, 22:52
امروز 405 ام رو باید ببرم بابایی بنزین بزنم ببینم چه جوری میشه
فکر کنم میشه سیتروئن c5 :31::31:

---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------

من فکر کنم اوجور رو سرعت و شتاب ماشین تاثیر نداره.
اگر واقعا عدد اوکتان سوپر 95 و معمولی 90 باشه تاثیرش دراز مدته و عمر مفید ماشین رو بیشتر میکنه و موتور بهتر کار میکنه و کمتر خراب میشه. الاینده های مضر هم کمتر میشه

درسته ولی رو ماشینای با نسبت تراکم بالا مثل ال 90 و 206 که به بنزین حساس هستن و با یه کم بالا پایین شدن کیفیت نوع گاز خورشون عوض میشه خیلی تاثیر میذاره !

ماشین پدرمم که چون کلا حجم موتر بالاست افت قدرت که توش بخاطره بنزین پیش میاد محسوس نیست زیاد یعنی واسه من نوعی و گرنه تاثیر که داره 100%

ولی مثلا رو 206 4 اسب هم که کم میشه قدرت سریع متوجه میشید ! برای همین من الان نمیتونم تفاوت بنزین قبلی و جدید رو توش متوجه شم ولی همونطور که گفتم اون یه مقدار لرزش و گه گاهی ناک زدن که توش حس میکردم قبل دیگه حس نشد ! حالا فردام قراره باش برم جاده اونجا هم میشه شتاب رو تست کرد هم مصرف رو بعد میاد اعلام میکنم دوباره ;)

ولی در مورد شتاب همیشه گفتم اول فشار جو و بعد بنزین اصلی ترین و بیشترین تاثیر رو رو شتاب یک خودرو دارن ! :46:

اولین تاثیر کلی هم که دارن بالا رفتن عمر شمع ها و کاتالیزور ها هست .

becareful
22-01-2012, 21:57
درسته ولی رو ماشینای با نسبت تراکم بالا مثل ال 90 و 206 که به بنزین حساس هستن و با یه کم بالا پایین شدن کیفیت نوع گاز خورشون عوض میشه خیلی تاثیر میذاره !

ماشین پدرمم که چون کلا حجم موتر بالاست افت قدرت که توش بخاطره بنزین پیش میاد محسوس نیست زیاد یعنی واسه من نوعی و گرنه تاثیر که داره 100%

ولی مثلا رو 206 4 اسب هم که کم میشه قدرت سریع متوجه میشید ! برای همین من الان نمیتونم تفاوت بنزین قبلی و جدید رو توش متوجه شم ولی همونطور که گفتم اون یه مقدار لرزش و گه گاهی ناک زدن که توش حس میکردم قبل دیگه حس نشد ! حالا فردام قراره باش برم جاده اونجا هم میشه شتاب رو تست کرد هم مصرف رو بعد میاد اعلام میکنم دوباره ;)

ولی در مورد شتاب همیشه گفتم اول فشار جو و بعد بنزین اصلی ترین و بیشترین تاثیر رو رو شتاب یک خودرو دارن ! :46:

اولین تاثیر کلی هم که دارن بالا رفتن عمر شمع ها و کاتالیزور ها هست .
کاملا علمی بحث کردید ولی درصد رطوبت هوا رو هم اضافه کنید. یادت نره اینجا اعلام کنی. فقط در حد حرف نباشه:31:
در ضمن خیلی احتیاط کن اگه پای تلقین وسط باشه آب هم بزنی احساس میکنی پر شتاب و بدون لرزش میره.

pooria-ir
22-01-2012, 22:52
بچه نمیدونم این پمپ بنزین بغل ترمینال غرب رو رفتین ؟
حدود یک ساله که افتتاح شده و خیلی تر و تمیز و مرتبه،گویا مال شهرداری هم هست
تو اینم از پنجشنبه همین بنزینه میاد ؟
اگه آره اولین باکم رو برم از اونجا پر کنم :دی

MCI
24-01-2012, 14:05
امیدوارم این بار حرفشون حرف باشه. حرف مردونه:46:
چون متاسفانه ملت ایران ملت زود باوری هستند:41:

zr1
24-01-2012, 14:50
لازم نیست باور کنید!ببینید 2هفته هوا بهتر میشه یا نه.در ضمن هوا به قدری الوده هست که اگه بنزین با کیفیت تو موتور بسوزه چون هوا اکسیژن کمتری داره احتراق به خوبی انجام نمیشه.ماشینا هم که تکنولوژی قدیم هستن و زیاد بهتر نمیشه چون موتور و بنزین مکمل هم هستند.واردات اتومبیل باید ازاد شه و ماشینای جدید جای ماشینای فعلی که تولید میشن جایگزین بشن.

mostafa1400
25-01-2012, 12:00
حالا له چه ماشینایی میشه زد؟ پراید بزنه میسوزه؟

isbn
25-01-2012, 13:55
کاملا علمی بحث کردید ولی درصد رطوبت هوا رو هم اضافه کنید. یادت نره اینجا اعلام کنی. فقط در حد حرف نباشه:31:
در ضمن خیلی احتیاط کن اگه پای تلقین وسط باشه آب هم بزنی احساس میکنی پر شتاب و بدون لرزش میره.

کاملا درست میگی :46:
والا من زیاد اهل تلقین نیستم
الان هم که باک ماشین پدرم رسیده به 20-30 لیتر مصرف رو کامپیوتر سفری رو 13 میزنه ! البته با رانندگی پرشتاب
اما برای بدست آوردن دقیقش باید خالی شه دوباره بزنم یه ضرب و تقسیم مشخص میکنه :46: اگه کامپیوتر درست بگه کاهش مصرف 1.5 -2 لیتر نسبت به قبل پیش آمده با همون سبک رانندگی ( جوان نه پیر)
البته تو مسیر به ترافیک نخوردیم ولی پرشتاب من میرونم کلا باک های قبلی هم ترافیک نداشته ولی با اون رانندگی 14-15 بوده مصرف رو کامپیتور !

در مورد شتاب هم چون یه زمان تو هوای گرم تست میشه یه بارم تو هوای سرد نمیشه زیاد دقیق تصمیم گرفت

اما پریشب که رفته بودیم مهمونی تو مسیر همت رفت و برگشت افزایش شتاب قابل حس بود اما بازم میگم ممکنه بخاطره هوا بوده باشه حتی . هم اکسیژن موجد و هم خنک بودن هوای ورودی !

اما برای نتیجه گیری کلی میشه با یه 206 تیپ 5 که حداقل 10 هزار تا رفته باشه و راننده باهاش زندگی کرده باشه !
پستی و بلندی هاش رو چشیده باشه و بره این بنزین رو بزنه حالا میتونه تفاوت رو احساس کنه :46:
زمانی که من 206 داشتم هر بنزینی که میزدم واقعا به طور کامل خود ماشین نشون میداد کیفیت بنزین در چه سطحی هست هم از نظر شتابی هم مصرف :46:

همونطور که گفتم وقتی 110 اسب بخار بشه 100 اسب سریع متوجه مشید ولی 260 اسب بشه 250 نه متوجه نمیشید مگر اینکه با یه ماشین 260 اسبی با بنزین اروپایی تو شهری هم سطح دریا رانندگی کرده باشید و حالا بیاید اینجا این بنزین بی کیفیت رو بزنید !

در مورد این بنزین هم گفتن همون 5 شنبه بوده فقط و اصلی بعد عید هست !
جایگاه 203 بابایی هم اولین جایگاه بوده که بهش رسیده این بنزین که گمون نمیکنم دیگه داشته باشه !

zr1
26-01-2012, 22:40
البته من هم یه نظری بدم.چون خودمون میدونیم که به قول معروف بنزین با کیفیته میتونه به خودمون تلقین بشه.زمانی میشه اینو فهمید که ندونیم باک ماشین با چه بنزینی پر شده و اینکه ماشین رو تو دو وضعیت یکسان هوا یه بار با بنزین قدیم یه بار هم با بنزین جدید که خودمونم نمیدونیم تست کنیم.این نظر من بود ممکنه درست باشه یا نباشه. جواب این سوال رو ماشین های ماسل میتونن بگن چون کمه کم تو شتاب اولیه کاملا قابل درکه

vb-sosol
29-01-2012, 15:03
چه خبر از این بنزینه
کسی استفاده کرد
نتیجه چی شد؟

wichidika
31-01-2012, 12:41
در گفتگو با مهر اعلام شد؛ آغاز عرضه 2 نوع بنزین جدید تا اواسط سال 91 مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با تشریح برنامه‌های متنوع سازی سبد سوخت خودروها از توزیع روزانه 46 میلیون لیتر بنزین و گازوئیل یورو 4 از اواسط سال آینده خبر داد و گفت: سال آینده 2 گرید جدید بنزین در کشور توزیع می‌شود. جلیل سالاری در گفتگو با مهر در تشریح برنامه‌های وزارت نفت برای متنوع سازی سبد سوخت خودروها، گفت: در حال حاضر با بهره برداری بیش از یکهزار و 820 جایگاه CNG امکان مصرف روزانه 17 تا 18 میلیون متر مکعب گاز برای خودروهای دوگانه سوز فراهم شده است.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اعلام اینکه پیش بینی می شود تا پایان اسفند ماه سالجاری تعداد کل جایگاه‌های CNG کشور به حدود دو هزار باب افزایش یابد، تصریح کرد: در این صورت مصرف روزانه CNG در کشور از مرز 22 میلیون متر مکعب در روز عبور خواهد کرد.

این مقام مسئول با یادآوری اینکه هم اکنون سهم 22 درصدی CNG در سبد سوخت خودروها تکمیل شده است، اظهار داشت: در شرایط فعلی بیش از سه میلیون و 500 دستگاه خودروی دوگانه سوز کارگاهی و کارخانه‌ای در سطح کشور تردد می کنند.

وی با تاکید بر اینکه همزمان با افزایش سهم CNG افزایش سهم بنزین و گازوئیل با استاندارد یورو چهار هم در سبد سوخت خودروها در دستور کار قرار دارد، بیان کرد: در سبد آینده سوخت خودروها 2 گرید بنزین با عدد اکتان 90 و 95 گنجانده خواهد شد.

سالاری با یادآوری اینکه در سبد جدید سوخت خودروها ارتقای درجه آرام سوزی (عدد اکتان) بنزین در دستور کار قرار گرفته است، تبیین کرد: بر این اساس پیش بینی می شود تا سه ماهه نخست سال آینده به طور متوسط روزانه 20 میلیون لیتر بنزین با استاندارد یورو چهار اتحادیه اروپا در جایگاه‌های سوخت کشور عرضه شود.

مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه با عرضه 20 میلیون لیتر بنزین یورو حدود 33 درصد سبد سوخت خودروها تکمیل می شود، یادآور شد: بر این اساس از هم اکنون برنامه ریزی‌های لازم برای ذخیره سازی، تولید، انتقال و توزیع بنزین با استاندارد یورو 4 در سطح کلانشهرهای کشور انجام شده است.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه هیچ گونه مشکلی در توزیع و عرضه بنزین یورو 4 در جایگاههای سوخت وجود ندارد، اعلام کرد: هم اکنون در ناوگان حمل و نقل کشور حدود 48 میلیون لیتر گازوئیل مصرف می شود که تا پایان اردیبهشت ماه سال آینده به طور متوسط 26 میلیون لیتر گازوئیل با استاندارد یورو 4 توزیع خواهد شد.

وی با اعلام اینکه با توزیع 26 میلیون لیتر گازوئیل یورو 4 حدود 50 درصد مصرف گازوئیل کشور را پوشش می دهد، خاطر نشان کرد: هم اکنون حدود دوهزار و 800 باب جایگاه سوخت در سطح کشور فعال است که تا اواسط سال آینده در اکثر مجاری‎‌های عرضه سوخت با استاندارد یورو چهار عرضه خواهد شد.

kING ANSHAN
10-02-2012, 19:39
سلام.ببخشید اگه سوخت موشکم بدن فایده ای نداره.بااین تکنولوژیِ قدیمی موتورها.فرقی نمیکنه چه سوختی استفاده میکنید.تازه اولش سوخت خوب میدن.بعدیمدت که اباازاسیاب افتاد دوباره همون بنزینه بی کیفیتومیدن دست مردم.وقتی گرونش هم کردن میگن تحریم هستیم وموادشونداریم.حالااین خط اینم نشون اگه نکردن اینکارو؟

pishooo2
01-05-2012, 21:43
حالا بنزین چه شد اخه همین؟
میدیم میدیم اخرشم دیدن گرون در میاد ندادن !!!!!!
عجب اشفته بازاریه اینجا واااااای

isbn
01-05-2012, 23:07
تو عصر خودرو خوندم از خرداد عرضه میشه دقیق بعد از گرون شدن :46:

Jang Bogo
09-05-2012, 13:20
تو عصر خودرو خوندم از خرداد عرضه میشه دقیق بعد از گرون شدن :46:
توروخدا اینقدر از گرون شدن بنزین حرف نزنید دلم میگیره.
کهیر میزنم. اه.