ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیاز به شارژ گاز تلوزیون های پلاسما

hapalii
17-01-2012, 23:31
سلام

من چند بار از چند نفر شنیدم که می گفتند تلوزیون های پلاسما بعد از مدتی نیاز پیدا می کنند که گاز داخل انها شارژ بشه به نظر خودم خیلی حرف مسخره ای می یاد تا اینکه چند وقت پیش از یه تعمیر کار هم این شنیدم البته یه تعمیر کار سنتی که خیلی هم به روز نبود توی اینترنت که هیچ چیزی در این باره ندیدم ولی باز گفتم اینجا مطرح کنم شاید چیزی هست و من اطلاعتم ناقص فکر نمی کنم مثل گاز کولر ماشین نیاز به شارژ داشته باشه اما گفتم شاید چیزی هست که من بی اطلاع باشم ممنون می شم اگر کسی چیزی در این باره شنیده یا میدونه راهنمایی کنه .

die my darling
18-01-2012, 12:25
نتیجه:
فروشنده ای که این حرفو زده در حد کتاب علوم راهنمایی سواد نداشته.

araz1991
22-01-2012, 23:34
نتیجه:
فروشنده ای که این حرفو زده در حد کتاب علوم راهنمایی سواد نداشته.

منم همین امروز تو فروشگاه بودم که فروشنده گفت یعد از چند مدت باید شارژکنی

*Alucard*
24-01-2012, 12:30
سلام

من چند بار از چند نفر شنیدم که می گفتند تلوزیون های پلاسما بعد از مدتی نیاز پیدا می کنند که گاز داخل انها شارژ بشه به نظر خودم خیلی حرف مسخره ای می یاد تا اینکه چند وقت پیش از یه تعمیر کار هم این شنیدم البته یه تعمیر کار سنتی که خیلی هم به روز نبود توی اینترنت که هیچ چیزی در این باره ندیدم ولی باز گفتم اینجا مطرح کنم شاید چیزی هست و من اطلاعتم ناقص فکر نمی کنم مثل گاز کولر ماشین نیاز به شارژ داشته باشه اما گفتم شاید چیزی هست که من بی اطلاع باشم ممنون می شم اگر کسی چیزی در این باره شنیده یا میدونه راهنمایی کنه .

فروشنده ها اکثرا سواد کافی ندارن شما به حرف فروشنده ها توجه نکنید پلاسماها از گازهای بی اثر ساخته شدن که بین صفحات شیشه ای پرس شده قرار گرفتن و اتمهای گاز بسیار بزرگتر از اون هستن که بتونن از لابلای پیوندهای اتمی شیشه عبور کنن پس این اتفاق عملا غیر ممکن هست مگر اینکه شیشه پنل بشکنه.