مشاهده نسخه کامل
: آموزش PHP
hamid_diablo
17-01-2012, 21:02
سلام دوستان
من یه طراحی وب سایت خیلی علاقه دارم .هم به طراحی و هم به کد نویسی.
چند تا سئوال داشتم.
چقدر طول میکشه که زبان برنامه نویسی PHP رو یاد بگیرم؟
سطح این زبان چقدره؟یادگیریش سخته؟
نسبت ASP بهتره؟
کلا برای فراگیری طراحی وب سایت چقدر باید وقت گذاشت؟
آینده شغلی طراحی وب سایت چطوریه؟میشه بدون اینکه جایی استخدام شد برای خودت کار کنی؟
Web Design
17-01-2012, 21:08
درود
چقدر طول میکشه که زبان برنامه نویسی PHP رو یاد بگیرم؟
برای راه انداختن کار و یک CMS ساده شامل لاگین ، سرچ ، داینامیک کانتنت کلا 3-4 ماه اما حرفه ای 1 سال شاید
سطح این زبان چقدره؟یادگیریش سخته؟
شبه به زبان های برنامه نویسی دیگه هست و اگر دید مناسب داشته باشید سخت نیشت و در مورد سطح هم منظورتونو متوجه نمیشم ؟ سطح ساپورت کار اگه باشه که باید بگم خیلی خوب ساپورت میکنه
نسبت ASP بهتره؟
نمی دونم اینو چون ASP کار نکردم اما free source نیست ASP و نمونههای آماده PHP و کلاس های آمادش بشتره
کلا برای فراگیری طراحی وب سایت چقدر باید وقت گذاشت؟
طراحی یا برنامه نویسی ؟ برنامه نویسی رو که گفتم اما برای یادگیری کلی همش به صورتیکه کارت راه بیفته 1 سال کافیه .
آینده شغلی طراحی وب سایت چطوریه؟میشه بدون اینکه جایی استخدام شد برای خودت کار کنی؟
آینده شغلی بسیار عالی داره به طوری که خیلی نیاز به سابقه کاری نداره و امتحان ورودی کار هست اکثرا
آره میتونی خودت تنها کار کنی یا یه تیم تو خونه کاری نداره درامدت هست اونطوری هم .
Abolfazl-Star
18-01-2012, 21:41
خب آقای Web Disign منو راهنمایی کردی به اینجا حالا چیکار کنم؟:46:
نه آموزشی تو این تاپیکه نه بحثی!!
Web Design
18-01-2012, 22:49
خب الان بحه همون جست و جو پیش میاد نگفتم فقط اینجا گفتم یکی از ده ها نمونه این هست
یکم برای آموزش توی بخش آموزش جستجو کنید
بحث دیگه ای میمونه من در خدمتن
Abolfazl-Star
18-01-2012, 23:31
الان برای شروع من حتی نمیدونم که محیط کار با PHP کجا هست و چه برنامه ای داره و چه چیزایی واسه نوشتن برنامه نویسی لازمه راهنمایی کنین ممنون
سلام.
منظورتون از محیط کار PHP چیه؟ چیزی شبیه به Visual Studio برای ASP.NET؟
میتونید کد های PHP رو در هر ادیتوری (مثل NotePad) بنویسید.
اما برای اجرا، نیاز به وب سرور دارید.
اگر می خواهید که کد ها رو روی سیستم خودتون اجرا کنید، باید Local Host ایجاد کنید.
برای ساخت localhost، می تونید از این برنامه ها استفاده کنید:
WAMP
XAMPP
EasyPHP
اول یکی از این برنامه ها رو نصب و localhost رو راه اندازی کنید، تا بریم سراغ اجرای اسکریپت های php.
موفق باشید ./.
Abolfazl-Star
18-01-2012, 23:56
میشه لینک دانلود بزارین؟
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
و یه توضیح مفصل در مورد شروع کار با این زبان و یه چنتا مثال ساده که من مبتدی هم بفهمم بزنین برای شروع
ممنون :8:
لینک دانلود که به راحتی پیدا میشه. نام برنامه رو گوگل کنید.
ساده ترین مثال هم که میشه زد اینه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mtchabok
19-01-2012, 13:47
سلام
اول اینکه xampp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود کن . (پکیج Installer رو دانلود کن )
بعدش میتونی کدهای خودت رو در مسیر برنامه در پوشه htdocs قرار بدین .
مرحله بعدی یه نرم افزار ساده مثل Notepad++ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کن . (پکیج Installer رو دانلود کن )
خوب برای اجرای سرور مجازی روی سیستم خودت xampp رو اجرا کن و Apache رو Start کن بعدش فایلهای خودت رو در مسیری که گفتم ایجاد کن و در مرورگر ببین .
هر سوالی بود همینجا بپرس .
Abolfazl-Star
19-01-2012, 13:52
خب الان این کدی که زدید چه کاری انجام میده و با چه پسوندی باید ذخیره بشه :46:
mtchabok
19-01-2012, 14:04
PHP کد:
<?php
$a = 5;
$b = 10;
$c = $a + $b;
echo $c;
?>
_________
اول اینکه باید با پسوند php ذخیره بشه .
در این کد سه متغیر تعریف شده با نامهای a , b , c و متغیر a , b با هم جمع شده و در متغیر c ریخته میشود و در انتها هم با دستور echo محتویات متغیر c نمایش داده میشه .
یه سوال ( Abolfazl-Star ) : زبان برنامه نویسی دیگه ای بلدین یا نه دارین برنامه نویسی رو با php شروع میکنین ؟
Abolfazl-Star
19-01-2012, 14:28
سلام
اول اینکه xampp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود کن . (پکیج Installer رو دانلود کن )
بعدش میتونی کدهای خودت رو در مسیر برنامه در پوشه htdocs قرار بدین .
مرحله بعدی یه نرم افزار ساده مثل Notepad++ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کن . (پکیج Installer رو دانلود کن )
خوب برای اجرای سرور مجازی روی سیستم خودت xampp رو اجرا کن و Apache رو Start کن بعدش فایلهای خودت رو در مسیری که گفتم ایجاد کن و در مرورگر ببین .
هر سوالی بود همینجا بپرس .
الان من easyphp رو دانلود گذاشتم تا کپی شه با اینی که شما گفتی فرق داره کدومشون بهتره؟! اصلا فرقی هم داره؟!
این notepad که گفتین با این نوتپد ویندوز تفاوت داره؟
Abolfazl-Star
19-01-2012, 14:34
اول اینکه باید با پسوند php ذخیره بشه .
در این کد سه متغیر تعریف شده با نامهای a , b , c و متغیر a , b با هم جمع شده و در متغیر c ریخته میشود و در انتها هم با دستور echo محتویات متغیر c نمایش داده میشه .
یه سوال ( Abolfazl-Star ) : زبان برنامه نویسی دیگه ای بلدین یا نه دارین برنامه نویسی رو با php شروع میکنین ؟
چقدر شبیه فرمولای اکسل هست:31:
بله عزیز دارم واسه اولین بار با برنامه نویسی آشنا میشم اونم با PHP:8:
golbarg73
19-01-2012, 15:34
خوب اینجوری که نمیشه قبلش باید html رو یاد بگیرید بعد بیاین سر وقت php
Web Design
19-01-2012, 16:29
نه میتونید بدون html هم PHP بنویسید اما کد خالی پس باید HTML یاد بگیرید .
Abolfazl-Star ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان پیشنهاد میدم بری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه آموزش ها از PHP,css,html,js,asp,jquery,rss و بقیه زبان هارو ریز بهریز یاد داده .
Abolfazl-Star
19-01-2012, 21:09
یعنی من اول باید برم سروقت Html ?:41:
چه بد شد:13:
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
اگه یه سایت فارسی زبان خوب مثل همین W3SCHOOLS داشتین بزارین ممنون:20:
Web Design
19-01-2012, 21:41
نیست والا
شاید ساختم من :31:
kaka.ronaldo
19-01-2012, 23:57
سایت که هست ولی نه به اون کاملی این وبسایت تقریبا تو بحثه html و css شما رو راه میندازه برا شروع خوبه که آشنا بشی وقتی آشنا شدی میتونی از همون آموزشای W3 استفاده کنی ، اینم بگم زبان Php رو بدون Html هم میشه یاد گرفت امّا حاصلش یه کار کاملا غیر گرافیکی میشه ؛
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hamid_diablo
20-01-2012, 00:01
دوستان سلام
کتاب خوب برای آموزش و یادگیری html . css .php سراغ دارید؟
در ضمن این تبلیغاتی که بالای صفحه انجمن هست رو ببینید و بعد نظرتون رو دربارش بگید.
Web Design
20-01-2012, 09:37
PHP فقط کتاب PHP/MYSQL انتشارات نص
به هرچیزی اطمینان نکن چون هرچیزی ارزشش رو نداره
kaka.ronaldo
20-01-2012, 13:08
دوستان سلام
کتاب خوب برای آموزش و یادگیری html . css .php سراغ دارید؟
در ضمن این تبلیغاتی که بالای صفحه انجمن هست رو ببینید و بعد نظرتون رو دربارش بگید.
به نظرم با یه آشنایی قبلی با این زبان ها ، تو دوره ها شرکت کنی مفید تره
Abolfazl-Star
20-01-2012, 18:01
دوستان یکم در مورد css توضیح دهید:31:
Web Design
20-01-2012, 19:30
فکر کنم تاپیک PHP هست :31:
برای استایل دهی به اجزایش صفحه استفاده میشه !!
بدون HTML هیچ هست
osmanjan
18-02-2012, 23:55
سلام
میشه درمورد پی اچ پی توضیح بدید؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.