مشاهده نسخه کامل
: ارور کمبود رم
سلام فتوشاپ برای سیو یک کار به صورت jpg این ارور را می دهد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rasoul_e
17-01-2012, 16:33
به نظر میاد پردازش رم بالاست پیشنهاد میکنم پردازشتو کم کنی . در ضمن اسم فایلتو برای ذخیره کردن با حروف انگلیسی بزن شاید از اون هم ایراد میگیره !
سلام دیگه باید چکار
و پردازش رم را کم کرد
من حتی ری استارت هم کردم
aram_nfs
18-01-2012, 11:38
سلام
اول از همه فایل رو rename کنین و یه اسم انگلیسی براش انتخاب کنین بعد ادیت کنین
توی فتوشاپ با زدن کلید ctrl+k توی تب performance چک کنین که میزان رم استفاده شده با فتوشاپ کم نشده باشه و درایو پشتیبان جای خالی حدود 10 یا 20 گیگ جای خالی داشته باشه تو نسخه های جدید فتوشاپ از چند درایو برای رم مجازی هم میشه استفاده کرد با تیک زدن به درایوهاتون این کار امکان پذیره
توی تصویر هم این قسمت ها رو علامت زدم
مشکلت به احتمال زیاد با همین ها حل میشه اگه نشد task manager رو بزن ببین چی از رم و سی پی یوت استفاده می کنه احتمالا ویروسی کرمی چیزی سیستمت رو مشغول کرده
موفق باشی
Farshid72
18-01-2012, 11:46
دوسته عزیز شما وارد task manager شید بعد از اونجا وارد تب performance شید و اونجا روی explorer کلیک راست کنید و set prieroty رو روی high قرار بدید
در ضمن میزان رم مورد استفاده رو هم چک کنید
سیستم عامل شما چی هستش ؟؟؟ 7 ؟؟؟میزان رم سیستم شما چقدره ؟
single بودن یا tripple یا dual بودن رم ها هم میتونه تو پردازش شما تاثیر داشته باشه
چون شما میخواید فایل مورد نظر رو save کنید پس قائدتا نباید مشکل از برنامه باشه چون کار پردازش انجام شده و تنها شما باید اونو ذخیره کنید
توصیه من اینه که شما برنامه هایی که میزان زیادی رم و استفاده میکنن ببندید بعد دوباره امتحان کنید
YAHYA-PRO
18-01-2012, 18:42
البته اگه نشستی اساسی لایه برای کارت زدی و انواع و اقسام رنگ رو پیاده کردی بی خیال فایل شو
رمت نمیکشه همه لایه ها و تنظیمات رو ! چون فتوشاپ وقتی بازش میکنه تمام لایه و تنظیمات رو بازخوانی میکنه
از اون طرف برای ذخیره کردن هم مقداری فضا لازم داره
خلاصه تنها چاره ات اگه روش های بالا جواب نداد اینه که ببریش رو یه سیستم که رم بالاتری داره بازش کنی
تا جایی که میتونی تو کارات زیاد لایه ایجاد نکن یا بعد از تکمیل یه قسمت از کارت ادغامشون کن!
محمد نامدار
22-01-2012, 19:02
سلام فتوشاپ برای سیو یک کار به صورت jpg این ارور را می دهد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجور من از این پیامی که گذاشتی فهمیدم / شما میخواهی فایلتو بصورت jpg ذخیره کنی
اگر اینطوریه شما اون دستگیره ای که حجم فایل jpg رو کم و زیاد میکنه یخورده کمش کن / حدودا روی 5 بذارید
درست میشه
چون برای خود من همین مشکل پیش اومد و یک تابلو رو میخواستم jpg کنم هرکاری میکردم ارور میداد (دستگاه من 4g رم داره)
ولی وقتی روی 5 گذاشتم راحت ذخیره شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.