ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک مشکل در مورد هارد لطفا راهنمایی کنید

hamid1002
17-01-2012, 05:56
با سلام خدمت دوستان عزیز

مدتیه که متوجه یک مشکل در مورد هاردم شدم اینکه من توی یک درایو خاص مثلا F تمامی دانلودهامو انجام میدم مشکلی که پیدا شده اینه که ظرفیت این درایو خودبخود پر میشه همین دیشب من فایلهامو که جابجا میکردم حدود دو گیگ جا خالی برام باز کرد ولی همیشه بعداز روشن کردن مجدد سیستم ظرفیت اون داریو رو به من یک گیگ نشون میده در صورتی که مطمئنم اون ظرفیت واقعیش نیست چرا همیشه روی یک گیگ هستش ؟ اون مقدار که قبل از این خالی شده بود کجا رفته؟ در ضمن جدیدا فایلهایی که هم دانلود میکنم نمیدونم چرا اکثرا به صورت ناقص سیو میشن مثلا فیلمها گیر دارن و گاهی فایلهای زیپ شده موقع اکسترکت ارور اسیب دیده شدن میده به نظر شما ممکنه که ویروسی چیزی باشه ؟ انتی ویروس من اوست هستش و همیشه هم اپدیت شده است

لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم

با تشکر

A M ! N
17-01-2012, 20:51
با سلام خدمت دوستان عزیز

مدتیه که متوجه یک مشکل در مورد هاردم شدم اینکه من توی یک درایو خاص مثلا F تمامی دانلودهامو انجام میدم مشکلی که پیدا شده اینه که ظرفیت این درایو خودبخود پر میشه همین دیشب من فایلهامو که جابجا میکردم حدود دو گیگ جا خالی برام باز کرد ولی همیشه بعداز روشن کردن مجدد سیستم ظرفیت اون داریو رو به من یک گیگ نشون میده در صورتی که مطمئنم اون ظرفیت واقعیش نیست چرا همیشه روی یک گیگ هستش ؟ اون مقدار که قبل از این خالی شده بود کجا رفته؟ در ضمن جدیدا فایلهایی که هم دانلود میکنم نمیدونم چرا اکثرا به صورت ناقص سیو میشن مثلا فیلمها گیر دارن و گاهی فایلهای زیپ شده موقع اکسترکت ارور اسیب دیده شدن میده به نظر شما ممکنه که ویروسی چیزی باشه ؟ انتی ویروس من اوست هستش و همیشه هم اپدیت شده است

لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم

با تشکر

سلام ، شما باید تیک تمامی مخفی هارو بردارین از داخل Folder option :

تیک گزینه ی Show hidden file and folders رو بزن

تیک گزینه ی hide known file type extension رو بردارین

تیک گزینه ی hide protected system files and folders رو هم بردارین

باز به محل مشکوک برین و حجم هارو نگاه کنین ببینین که حجم از کجا ناشی شده.

توسط این برنامه ی پایین هم میتونین به صورت خیلی سریع آنالیز کنین و مشکل کار رو در بیارین.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما میبایست قابلیت system restore رو خاموش کنین و باز چک کنین ، ممکنه فضای اشغال شده مربوط به بک آپهای ویندوز باشه.

همچنین یکبار disk clean up رو روی درایو مربوطه اجرا کنین، تا فابلهای بی مصرف پاک بشن

اما مهمتر از همه اینه که با توجه به اینکه گفتین دانلودهاتون به اون وضع در میاد ، این احتمال رو هم بدین که ممکنه بدسکتور داشته هاردتون، که باید یکبار کل هاردتون Check disk بشه حتما ،
برای وضعیت ویروس یا عدم ویروس هم لوگ برنامه ی پایین رو بزارین و بررسی میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Take Care:40: