مشاهده نسخه کامل
: پیش بینی وضعیت قیمت ها و بازار لپ تاپ
پیش بینی من برای قیمت لپتاپ در ماه رمضان
کاهش قیمت در ماه رمضان حدود 1% قیمت کل.
این مدل های جدید که میگین اواخر تابستون میاد از کجا میتونم ببینم؟
این مدل های جدید که میگین اواخر تابستون میاد از کجا میتونم ببینم؟
منظور از مدلهای جدید همون ایوی بریج است که خیلی هاش اومده
مثل
y580 y480 z580 z480 g580 b580 acer v3 asus n56 hp dv6t 7000
سونی و خیلیهای دیگه.
منظور از مدلهای جدید همون ایوی بریج است که خیلی هاش اومده
مثل
y580 y480 z580 z480 g580 b580 acer v3 asus n56 hp dv6t 7000
سونی و خیلیهای دیگه.
مدل جدید از سری گیمینگ msi و asus میاد؟
به نظرتون تا یه ماه صبر کنم که ارزون شه بهتره یا الان که 300/000 تومن گرون شده بخرم؟
مدل جدید از سری گیمینگ msi و asus میاد؟
از msi فعلا gt60 , gt70 اومدن که خیلی گیرون هستن.یک مدل دیگه از msi هست به نام ge60 نمیدونم چرا هنوز نیومده ولی باید تا اخر شهریور بیاد.asus رو نمیدونم.
به نظرتون تا یه ماه صبر کنم که ارزون شه بهتره یا الان که 300/000 تومن گرون شده بخرم؟
به نظرم گیرونتر هم میشه
واردات لپ تاپ و کامپیوتر متوقف شد! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موبنا - رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران: با شرایط فعلی نرخ دلار فعالیت در این زمینه واقعا صرفه اقتصادی ندارد.
رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران از توقف واردات لپتاپ و انواع قطعات کامپیوتری به کشور خبر داد، و اعلام کرد: فعالیت در این حوزه صرفه اقتصادی ندارد.
سیدمهدی میرمهدی با اشاره به افزایش قیمت مجدد ارز در روز گذشته اعلام کرد: افزایش نرخ ارز در بازار از ماه گذشته تا کنون باعث افت واردات انواع کالاهای دیجیتالی به خصوص لپتاپ شده که با افزایش قیمت مجدد آن در شرایط فعلی واردات این کالا متوقف شده است.
وی با اشاره به معضل اصلی واردکنندگان این کالای دیجیتالی گفت: هم اکنون تهیه نرخ ارز در بازار آزاد به یکی از مهمترین دغدغههای فعالان این حوزه تبدیل شده چرا که با شرایط فعلی که نرخ دلار به ۲۳۰۰ هزار تومان رسیده و فعالیت در این زمینه واقعا صرفه اقتصادی ندارد.
رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران با اشاره به توقف واردات این کالای ارتباطی در سطح کشور، گفت: با شرایط فعلی بیشتر واردکنندگان قانونی دچار سردرگمی شدهاند چرا که قیمت ارز لحظهای تغییر میکند که با استمرار این شرایط به نظر میرسد که سرمایهداران ایرانی نیز از این حوزه خارج شوند.
میرمهدی تصریح کرد: هم اکنون هیچ گونه ارز دولتی به فعالان این حوزه پرمصرف اختصاص نیافته است و به همین دلیل فعالان این حوزه برای واردات گسترده و همچنین تهیه ارز آزاد با مشکلات متعددی روبرو شدهاند.
وی با اشاره به عدم تخصیص ارز دولتی به فعالان این حوزه گفت: بهتر است دولت به جای ارز دولتی ارز آزاد در اختیار فعالان حوزه رایانه قرار دهد.
Mr.Mazmamfi
13-09-2012, 17:24
واردات لپ تاپ و کامپیوتر متوقف شد! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موبنا - رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران: با شرایط فعلی نرخ دلار فعالیت در این زمینه واقعا صرفه اقتصادی ندارد.
رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران از توقف واردات لپتاپ و انواع قطعات کامپیوتری به کشور خبر داد، و اعلام کرد: فعالیت در این حوزه صرفه اقتصادی ندارد.
سیدمهدی میرمهدی با اشاره به افزایش قیمت مجدد ارز در روز گذشته اعلام کرد: افزایش نرخ ارز در بازار از ماه گذشته تا کنون باعث افت واردات انواع کالاهای دیجیتالی به خصوص لپتاپ شده که با افزایش قیمت مجدد آن در شرایط فعلی واردات این کالا متوقف شده است.
وی با اشاره به معضل اصلی واردکنندگان این کالای دیجیتالی گفت: هم اکنون تهیه نرخ ارز در بازار آزاد به یکی از مهمترین دغدغههای فعالان این حوزه تبدیل شده چرا که با شرایط فعلی که نرخ دلار به ۲۳۰۰ هزار تومان رسیده و فعالیت در این زمینه واقعا صرفه اقتصادی ندارد.
رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران با اشاره به توقف واردات این کالای ارتباطی در سطح کشور، گفت: با شرایط فعلی بیشتر واردکنندگان قانونی دچار سردرگمی شدهاند چرا که قیمت ارز لحظهای تغییر میکند که با استمرار این شرایط به نظر میرسد که سرمایهداران ایرانی نیز از این حوزه خارج شوند.
میرمهدی تصریح کرد: هم اکنون هیچ گونه ارز دولتی به فعالان این حوزه پرمصرف اختصاص نیافته است و به همین دلیل فعالان این حوزه برای واردات گسترده و همچنین تهیه ارز آزاد با مشکلات متعددی روبرو شدهاند.
وی با اشاره به عدم تخصیص ارز دولتی به فعالان این حوزه گفت: بهتر است دولت به جای ارز دولتی ارز آزاد در اختیار فعالان حوزه رایانه قرار دهد.
سلام
این طوری که به ضررمون میشه و وقتی جنس تو بازار کم بشه ، بازقیمت ها افزایش پیدا میکنه .
در ضمن بیشتره وارد کننده ها بلدن چجوری گلیم خودشون رو از آب بکشن بیرون و این خبر حداقل به نظر من که عقلانی نیست !!! ( با وجود اینکه دلار هم کم شده باشه )
یه زمانی N55 کم شد و اصلا تو بازار نبود ، در صورتی که وارد کننده خریداری کرده بود و وایستاده بودن تا قیمت دلار تو ایران بالا بره ، و جنس هارو روانه ی بازار کنه .
این دلال ها انقدر کثیفن که نمیشه از کارشون سر در اورد !!!
و .....
موفق باشید.
wildfire.m
13-09-2012, 19:26
این قیمتها یی که در حاله حاضر هست امکان داره پایین بیاد؟
اونا خیلی زرنگن...اول 100 تومان گرون میکنن بعد 30 تومان ارزون میکنن تا ملت خوشحال بشن که:چه خوب ارزون شد!!!
اگه صبر داشته باشی و یک سال دیگه تحمل کنی همه چی درست میشه...:20:
M A M M U T
14-09-2012, 00:48
به نظر من هم دلار تا یک سال دیگه وضعش همینه...اما یقین داشته باشید که همیشگی نیست....اگه لازم دارید بخرید اگه لازم ندارید بزارید یه سال دیگه....
hamid_maxpayne
14-09-2012, 01:02
به نظر من که بهتر که نمیشه هیچ بدتر هم خواهد شد.دلار تازه داره به قیمت واقعی خودش نزدیک میشه.اگه مقاومت دولت و بانک مرکزی نباشه به راحتی تا 3 تومن بالا میره.تازه به عقیده برخی کارشناسا تو 6 ماهه دوم سال احتمال رسیدن به 6 تومن رو هم داره.
به نظر من که بهتر که نمیشه هیچ بدتر هم خواهد شد.دلار تازه داره به قیمت واقعی خودش نزدیک میشه.اگه مقاومت دولت و بانک مرکزی نباشه به راحتی تا 3 تومن بالا میره.تازه به عقیده برخی کارشناسا تو 6 ماهه دوم سال احتمال رسیدن به 6 تومن رو هم داره.
بابا دیگه اینجوریام نیست!
مطمئنا با تزریق ارزی که آخر دولت مجبور شد انجامش بده حداقل برای یک ماه هم شده قیمت دلار شدیدا پائین میاد اما فروشنده ها ککشون هم نمیگزه و قیمت رو پائین نمیارن چون ذاتا دزد تشریف دارن هیچ بویی از مسلمونی نبردن!
hamid_maxpayne
14-09-2012, 01:15
بابا دیگه اینجوریام نیست!
مطمئنا با تزریق ارزی که آخر دولت مجبور شد انجامش بده حداقل برای یک ماه هم شده قیمت دلار شدیدا پائین میاد اما فروشنده ها ککشون هم نمیگزه و قیمت رو پائین نمیارن چون ذاتا دزد تشریف دارن هیچ بویی از مسلمونی نبردن!
تا کی میخواد ارز تزریق کنه.دیگه ارزی نمیمونه که بخواد تزریق کنه. 2.4 میلیون بشکه نفت شده 1 میلیون بشکه.تازه به همونم چوب حراجی زده و داره نصف قیمت میفروشه.درآمد سالیانه فروش نفت 60 میلیارد دلار کمتر شده.این تزریقات همش داره از ته مونده صندوق ذخیره ارزی و بودجه میدانهای گازی و درآمد حاصل از یارانه تو بازار عرضه میشه که بالاخره یه روزی تموم میشه.اونوقته که دیگه دلار روزی چند صد تومن بالا میره.
به هر حال وقتی فرصتی پیش بیاد یه عده تا بتونن استفاده میکنن،بینواتر از مردم که پیدا نمیکنن.
تا کی میخواد ارز تزریق کنه.دیگه ارزی نمیمونه که بخواد تزریق کنه. 2.4 میلیون بشکه نفت شده 1 میلیون بشکه.تازه به همونم چوب حراجی زده و داره نصف قیمت میفروشه.درآمد سالیانه فروش نفت 60 میلیارد دلار کمتر شده.این تزریقات همش داره از ته مونده صندوق ذخیره ارزی و بودجه میدانهای گازی و درآمد حاصل از یارانه تو بازار عرضه میشه که بالاخره یه روزی تموم میشه.اونوقته که دیگه دلار روزی چند صد تومن بالا میره.
به هر حال وقتی فرصتی پیش بیاد یه عده تا بتونن استفاده میکنن،بینواتر از مردم که پیدا نمیکنن.
از نظرات کارشناسی و موثق قیمت و تولید و فروش نفت تشکر میکنم . :42:
FC.Barcelona
14-09-2012, 15:58
وضعیت خراب تر از اون حرفاست که با تزریق دلار درست بشه
ضمنا دولت با قیمت بازار دلار تزریق میکنه(برای پول بدست اوردن برای پرداخت یارانه ها) حالا چجوری میخواد قیمت بیاد پایین؟
پی نوشت: ارزش ریال داره سقوط میکنه که باید منتظر چیزهای بدتر از این هم باشیم لپ تاپ که چیز مهمی نیست
hamid_maxpayne
14-09-2012, 16:59
از نظرات کارشناسی و موثق قیمت و تولید و فروش نفت تشکر میکنم . :42:
خواهش میکنم.زکات علم در نشر آن است.
orbital2
14-09-2012, 21:25
دوستان تو عجب گرفتار ای گیر کردیما خواستیم گوشی بگیریم دلار رفت رو 2200 اومدیم لپ تاپ بگیریم رفت رو 2600 ت آخه شما بگید این شانسه ما داریم !!
FC.Barcelona
14-09-2012, 22:20
دوستان تو عجب گرفتار ای گیر کردیما خواستیم گوشی بگیریم دلار رفت رو 2200 اومدیم لپ تاپ بگیریم رفت رو 2600 ت آخه شما بگید این شانسه ما داریم !!
به خاطر دلار(دقیق ترش سقوط ارزش پولمون) و گرون شدن مواد اولیه وارداتی صدها شرکت در حال ورشکستگی هستند و هزاران نفر دارند بیکار می شوند اونا پس چی بگند
امروز زنگ زدم N56vz رو قیمت بگیرم یارو میگه 2900 !!!
پشت گوشی خندم گرفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
اونجاست که شاعر میگه خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است!
امیدوارم واردات کالاهای اساسی لاقل دست دزدهایی مثل تاجرهای لوازم الکترونیک نباشه (آمین!)
orbital2
15-09-2012, 15:16
منم نمی دونم چیکار کنم به خدا موندم بخرم یا وایسم!
GHOST RECON
15-09-2012, 16:34
به خاطر دلار(دقیق ترش سقوط ارزش پولمون) و گرون شدن مواد اولیه وارداتی صدها شرکت در حال ورشکستگی هستند و هزاران نفر دارند بیکار می شوند اونا پس چی بگند
هیچی اون موج ورشکستگی که تو آمریکا و اروپا هست شنا کرده الان رسیده ایران
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
ssiinnaarad
15-09-2012, 16:42
دوست عزیز هرچه زودتر بخر اگه هم پایین بیاد 2برابر بالا میره بخر منم لبتاب دل5110 رو خریدم1100000تومان الان 200اومده روش بخر تا دیرنشده
griefcottage
15-09-2012, 16:54
بخرید !!!صبر کنید گرون تر میشه تا ارزون !!!
من خودم هفته قبل 4540 رو خریدم 1480 الان شده 1620
من توی دیجی دیدم ارزون تر از بازار بود،برای همین دریغ نکردم !!!نظر شخصی بنده!!
امروز زنگ زدم N56vz رو قیمت بگیرم یارو میگه 2900 !!!
پشت گوشی خندم گرفت
:دی
اونجاست که شاعر میگه خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است!
امیدوارم واردات کالاهای اساسی لاقل دست دزدهایی مثل تاجرهای لوازم الکترونیک نباشه (آمین!)
از کدام شرکت گارانتی قیمت گرفتی ؟
امروز از یه فروشگاه پرسیدم از تهران برام خبر گرفت n56 رو 2/700/000 نمیدونم ارزشش رو داره یا نه؟
از یه طرف هم دیروز مجلس به دولت اولتیماتوم داده که یه هفته وقت داره دلاره پایین بیاره که اگه نیاره مجلس وارد عمل میشه
نظرتون چیه ؟ با این قیمت ارزشش رو داره ؟
Mr.Mazmamfi
15-09-2012, 21:01
من توی دیجی دیدم ارزون تر از بازار بود،برای همین دریغ نکردم !!!نظر شخصی بنده!!
این جمله ی من رو باید با طلا نوشت :31:
الان خرید از سایت آنلاین به صرفه تر از بازار آنلاین هست !!!
موفق باشید.
اقا بخر بخر چیه.... چرا مردمو گمراه میکنی....البته جسارت نباشه
لپ تاپی که 2 روزه 200 تومن میره روش شک نکن قیمتش پایدار نخواهد بود........بادآورده را باد خواهد برد...
اینا به خاطر بحران آمریکا یا دلار نیست(البته دلار یه تاثیری داره)....همش به خاطر کمبود واردات
اگه صبر کنید این دفعه که وارد کنن...میبینید که دوباره مثل 2 ماه پیش دست دلالای بوووووووووق روشن میشه
منظورم همون موقعیه که وقتی hp4540s وارد شد قیمتش با 4530 یکی بود.......یا acer v3 i5 که قیمتش با 5755 یکی بود و...
هر جنسی که وارد میشه 1ی 2ماه طول میکشه تا دلالا و فروشنده ها بوووووووووق کنن تو قیمتش...:27:
و یادتون باشه پولتونو از سر راه نیاودید که جنسی که 2روز پیش 1400بودو 1600 بخرید
حالا مردم هی اینور اونور شایعه درست میکنن و از ترس گرونی میرن میخرن تا اینکه که قیمت لپ تاپ 200دیگه میره روش..مثل مرغ:39:
یعنی لپ تاپ کم و تقاضا زیاد.....وا....ی..:19::19::19:
از کدام شرکت گارانتی قیمت گرفتی ؟
امروز از یه فروشگاه پرسیدم از تهران برام خبر گرفت n56 رو 2/700/000 نمیدونم ارزشش رو داره یا نه؟
از یه طرف هم دیروز مجلس به دولت اولتیماتوم داده که یه هفته وقت داره دلاره پایین بیاره که اگه نیاره مجلس وارد عمل میشه
نظرتون چیه ؟ با این قیمت ارزشش رو داره ؟
به فراز رایان زنگ زدم بقیه هم قیمت ندادن! جالبه تو نت قیمت زدن 2500 میزنگی میگه 2900 !!!
والا فعلا که از پائین اومدن خبری نیست پائینم بیاد این بازاریا دیگه یاد گرفتن!
واقعا این جمله رو باید طلا گرفت " لازم داری بخر لازم نداری نخر"
AMIRTELECOM
16-09-2012, 14:17
سلام
برادر با تمام صحبتهای شما موافقم بجز اون قسمتی که همانند داستان مرغ کردیش.
عزیز برادر این سیاست دولت هست که هر موقعه می خواهد چیزی رو گران کند اینقدر قیمتش رو بالا میبره که حد نداره بعد که یکم پایین می آره همه دعاش میکنند الان ببین مرغ رو از 2500 تومان رسوند به 8500 بعد الان که کرده 5000 همه خوشحال هستند و هیچ چیزی تغییر نکرده.
اقا بخر بخر چیه.... چرا مردمو گمراه میکنی....البته جسارت نباشه
لپ تاپی که 2 روزه 200 تومن میره روش شک نکن قیمتش پایدار نخواهد بود........بادآورده را باد خواهد برد...
اینا به خاطر بحران آمریکا یا دلار نیست(البته دلار یه تاثیری داره)....همش به خاطر کمبود واردات
اگه صبر کنید این دفعه که وارد کنن...میبینید که دوباره مثل 2 ماه پیش دست دلالای بوووووووووق روشن میشه
منظورم همون موقعیه که وقتی hp4540s وارد شد قیمتش با 4530 یکی بود.......یا acer v3 i5 که قیمتش با 5755 یکی بود و...
هر جنسی که وارد میشه 1ی 2ماه طول میکشه تا دلالا و فروشنده ها بوووووووووق کنن تو قیمتش...:27:
و یادتون باشه پولتونو از سر راه نیاودید که جنسی که 2روز پیش 1400بودو 1600 بخرید
حالا مردم هی اینور اونور شایعه درست میکنن و از ترس گرونی میرن میخرن تا اینکه که قیمت لپ تاپ 200دیگه میره روش..مثل مرغ:39:
یعنی لپ تاپ کم و تقاضا زیاد.....وا....ی..:19::19::19:
سلام
برادر با تمام صحبتهای شما موافقم بجز اون قسمتی که همانند داستان مرغ کردیش.
عزیز برادر این سیاست دولت هست که هر موقعه می خواهد چیزی رو گران کند اینقدر قیمتش رو بالا میبره که حد نداره بعد که یکم پایین می آره همه دعاش میکنند الان ببین مرغ رو از 2500 تومان رسوند به 8500 بعد الان که کرده 5000 همه خوشحال هستند و هیچ چیزی تغییر نکرده.
نه اتفاقا مردم خیلی مقصرا...البته اون مسئولاش که کارشون با خداس..........ولی اگر مردم 2 هفته مرغ نخورن نمیمیرن......اگه فرهنگش جا بیفته و مردم بدونن که اصلا اقتصاد کشور 80درصدش دست خودشونه....این طوری به جنگ با بووووقیان برمیخیزند
فقط کافیه 2هفته هیچ کس مرغ نخره...و..ای.....:19:قیمتش که میاد پایین هیچ....باعث و بانی های گرونی هم به غلط کردن میفتن هیچ....مهم تر از همه دیگه مرغ گرون نمیشه!!!!!ای کاش.....:12:
و این جمله من رو باید با طلا نوشت :
(( اگه لازم نداری نخر و اگه لازم داری هم نخر ))
GHOST RECON
17-09-2012, 15:46
امروز دوباره دلار گرون شد
یعنی این ثبات بازار تو حلقم
M0RTEZA_R
22-09-2012, 10:34
سلام دوستان
برای خرید لپ تاپ صبر کنم ارزون بشه؟
Hamid-kakero
22-09-2012, 12:52
بابا هر کی یه چیزی میگه............................فروشنده ها که دارن خریدای ماهای پبششونو الان رو میکنن و قیمتشونو به دلار الان ربط میدن..........آخه دزدی و احتکار تا چه حد........وقتی همه دنبال اینن که فقط منافع خودشون جلو بره و فقط بلدن از آب گل آلود ماهی بگیرن.....فروشنده های "راستگو" که فقط میگن بخرین بخرین که قردا گرون تر میشه.......در وااقع منظورشون اینه ک دلارم بیاد پایین ما پایین بیا نیستیم.................
در کل با احترام به نظر همه دوستان نمیشه تز کلی داد که الان بخرین یا صب کنین ارزون بشه........ولی خوب قطعا دلار حداقل 10 درصد میاد پایین و همین که قیمتش ثابت بومنه یا دامنه نوساناتش خیلی کمتر از اینی که هست بشه بهترین حالته....
Hamid-kakero
22-09-2012, 12:53
شنبه ۱ مهر ۱۳۹۱
نرخ ارز در بازار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قیمت آنلاین به ریال
نوسان قیمت ها
دلار در بازار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
24,510
130 (0.53%)
M0RTEZA_R
22-09-2012, 19:40
بابا لپ تاپ 1500 دی شده 1900.واقعا ارزش کالا پایینتر از قیمتشه.من نمیدونم ما پول چیو میدیم.
M0RTEZA_R
22-09-2012, 19:44
من نمیدونم ما پول چیو داریم میدیم.ارزش کالا خیلی پایینتر از قیمتشه.سگ صاحبشو نمیشناسه.:27:
M0RTEZA_R
22-09-2012, 19:52
بابا لپ تاپ 1500 دی شده 1900.واقعا ارزش کالا پایینتر از قیمتشه.من نمیدونم ما پول چیو میدیم.
از من به هرکسی که میخواد خرید کنه نصیحت، توی این یکسالی که بازار لپتاپ رو زیر نظر گرفتم اگه کاهش قیمتی بوده در حد 20-30 تومن بوده ولی افزایشها یک ساعته و خیلی وقتها 100 تومن بوده.
Hamid-kakero
24-09-2012, 13:26
f... f... f....
M0RTEZA_R
01-10-2012, 15:53
دلار شده 3400....خدا خودش به دادمون برسه
Mr.Mazmamfi
07-10-2012, 17:44
سلام
داستانه یه شبه پولدار شدن اینه بچه ها ، فروشنده میاد از هر مدل بنا به درخواست بازار 10 الی 15 تا میخره ،مثلا لپ تاپ 1400 یی رو 1350 میخره ( تازه باز دارم بالاتر میگم به آقا های فروشنده بر نخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بعد دلار میشه 3600 ، میبرن قیمت رو رو 1800 الی 1900 .
علاوه بر 50 تومنی که داشت میخورد به یکباره 400 تومن دیگه روش میخوره ، تو هر 5 سال یه بار بازار این جوری میشه که گفتم .
ولی امسال به تنهایی بالای 3 بار خودم دیدم که این جوری شده و تو هر لپ تاپ بالایی 300 تومن خوردن !!!
بیخیال . . . .
مثلا دلار شد 3600 ، دیجی کالا لپ تاپ 5110 رو با کانفیگ core i5 ش زده 1699 !!! بعد دلار دیروز شد 2850 ، حدود 800 تومن دلار اومده پایین تر در صورتی که آقای دیجی کالا اومده امروز قیمت رو زده 1599 !!!! ( خودتون سر انگشتی نسبت افزایش و کاهش دلار رو با قیمت لپ تاپ در بیارید ، متوجه میشید ، این ها چقدر بی وجدانن )
من باهاشون صحبت کردم ، بیشترشون حرفشون اینه که وقتی ما جنسی رو بفروشیم نمیتونیم جایگزین براش داشته باشیم و گرونتر باید بخریم ، این حرف کاملا درسته و منطقی !!!
ولی مشکله ی همه ی ما و بچه هایی که میخوان بخرن اینه که تناسبی بین بالا پایین کردن قیمت هاتون نیست ، دلار 200 تومن گرون میشه ، 100 هزار تومن میبرید رو لپ تاپ ، 800 تومن ارزون میشه ، 100 هزار تومن میارید پایین ، خب باباااااااااااا باید 300 تومن بیاری پایین بی وجدان !!!
یکی از دلایل دیگه ای که این فروشنده هارو پر رو کرده اینه که نظارت کافی و وافی بر بازار قطعات الکترونیکی نمیشه ، و هر کی هر قیمتی که دوست داره میفروشه !!!!
دیگه ادم میمونه چی بگه به خدا !!!
هنوز تو خماریه یه اولترا بوک موندم !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
GHOST RECON
07-10-2012, 19:23
این مشکل جایگزین کردن جنس به نظر من غیر منطقیه
فروشنده قبل یه جنسی رو خریده با قیمت ارزون تر از الان باید با همون قیمت قدیم بفروشه
اگه حالا گرون شده واسه همه گرون شده فقط مردم نباید تاوان گرونی رو بدن که
درسته جنس گرون شده اونم جای اینکه بره مثلا 100 تا لبتاب بیاره باید بره با قیمت جدید 50 تا بیاره
مردم نباید تاوان اینو بدن که فروشنده حاظر نیس از سودش بگزره و حتما باید 100 تا جنس بفروشه
اگه گرونیه باید واسه همه گرون باشه
Mr.Mazmamfi
07-10-2012, 21:22
این مشکل جایگزین کردن جنس به نظر من غیر منطقیه
فروشنده قبل یه جنسی رو خریده با قیمت ارزون تر از الان باید با همون قیمت قدیم بفروشه
اگه حالا گرون شده واسه همه گرون شده فقط مردم نباید تاوان گرونی رو بدن که
درسته جنس گرون شده اونم جای اینکه بره مثلا 100 تا لبتاب بیاره باید بره با قیمت جدید 50 تا بیاره
مردم نباید تاوان اینو بدن که فروشنده حاظر نیس از سودش بگزره و حتما باید 100 تا جنس بفروشه
اگه گرونیه باید واسه همه گرون باشه
تو بازار همه ی فروشنده ها دوست دارن سود زیاد بگیرن و قیمت هاشون تقریبا باهم یکیه ، اگر یکی از این فروشنده ها بخواد ارزونتر بده و به همون قیمتی که خریده نگاه کنه ، بقیه ی فروشنده ها نسبت به اون فروشنده جبهه میگیرن و مطمئن باش ، سره یه ماه نشده سرشو زیر آب میکننن .
حالا میگیریم یکی بیاد این کارو انجام بده ، تو زمانی که دلار 3600 هست ، لپ تاپ هاش رو با قیمت 2000 تومنی بفروشه ، سره 2 روز همه ی لپ تاپ هاشو میفروشه ، و باید در به در دنبال خرید از شرکت های وارد کننده یا همکار ها باشه !!! معمولا تو این زمان هیچ فروشنده ای لپ تاپ به همکار نمیده و گارانتی هایی مثل سازگار و .... هم فروش ندارن ( این مورد رو خودم به عینه دیدم که تو ماه آبان یا آذر سال پیش بود که هیچ شرکتی به نمایندگی هاش لپ تاپ نمیداد )
حالا فرض میکنیم بتونه بخره ، باید بیاد با دلار 3600 بخره ، آقایی که شما باشی ، همکار وقتی میخواد به همکارش لپ تاپی رو بفروشه حداقل باید 5 تا بخره ( تکی نمیدن ، وگرنه باز اون شرایط خودشو داره ) آقا میاد 5 تا میخره ، با دلار 3600 !!! بعد سره یه روز دلار میکشه پایین ، میشه 2850 !!!
همه ی فروشنده ها چون جنسشون جوره و ارزونتر هم خریدن ، قیمت رو میارن پایین ( میخواستن 400 سود بخورن ، 300 میخورن ) ، میمونه اون فرونشده ای که با دلار 3600 خریده ، یا مجبوره قیمت بالا بده ، که مشتری ازش نمیخره ، یا مجبوره اون هم قیمت رو بیاره پایین و ضرر کنه .
و ................... ( من حدود یه سالی تو بازار رفت آمد داشتم و همکار داشتم ، تجربه های زیادی کسب کردم )
خلاصه تو بازار باند بازی زیاده و خیلی سخته خلاف جریان آب حرکت کنی !!!!
» باید تناسب افزایش و کاهش دلار تو قیمت لپ تاپ رعایت بشه ، اون موقع هم فروشنده سود میکنه و هم خریدار ضرر نمیکنه !!! ( البته این موردی رو هم که من دارم میگم ، در شرایطی هست که همه ی واسطه ها این کارهارو بکنن ، یعنی اگر فروشنده قیمت رو بیاره پایین و سازگار با قیمت بالاتر بده ، این معادله به هم میریزه )
بیخیال . . . .
موفق و موید باشید .
یه جواب ساده داره این موضوع که فروشنده جنس رو گرون می خره.به قول دوستمون اصلا هم منطقی نیست.فروشنده موقع خرید گرونتر می خره و گرونتر هم می فروشه.به همین سادگی.یعنی اگه 100 تو یه لپتاپ می خوره وقتی گرون شد هم باید همون 100 تومن رو بخوره.اگه می خره 1200 می فروشه 1300.وقتی بخره 1600 باید بفروشه 1700.نه اینکه جنس 1200 خریده از قبل رو بده 1700.این اسمش شارلاتانیزمه!به همین سادگی.سود ثابته.قیمت خرید نباید مهم باشه.فوقش اینه که 10-20 تا جنس کمتر بخره فروشنده.یا نهایت سود 100 تومنش رو یه کم بیشتر کنه نه انقدر.بقیه حرفها بهونه ست.اگه مردم بلا نسبت دوستان شعور داشتند و نمی خوریدند حساب کار دست فروشنده میومد و انقدر کثافت بازی در نماوردند.متاسفانه مردم درستی هم نداریم.تو امریکا 5 سنت یه چیزی گرون شه هیچ کی هیچی نمی خره تا به غلط کردن بیفته تولید کننده.اینجا همه چی برعکسه.تا وقتی مردم اینجوری باشند فروشنده هم به نظرم حق داره از این کارهای کثیف بکنه.شاید منم باشم بکنم.به قول یارو چرا که نه!
GHOST RECON
07-10-2012, 22:25
تو بازار همه ی فروشنده ها دوست دارن سود زیاد بگیرن و قیمت هاشون تقریبا باهم یکیه ، اگر یکی از این فروشنده ها بخواد ارزونتر بده و به همون قیمتی که خریده نگاه کنه ، بقیه ی فروشنده ها نسبت به اون فروشنده جبهه میگیرن و مطمئن باش ، سره یه ماه نشده سرشو زیر آب میکننن .
حالا میگیریم یکی بیاد این کارو انجام بده ، تو زمانی که دلار 3600 هست ، لپ تاپ هاش رو با قیمت 2000 تومنی بفروشه ، سره 2 روز همه ی لپ تاپ هاشو میفروشه ، و باید در به در دنبال خرید از شرکت های وارد کننده یا همکار ها باشه !!! معمولا تو این زمان هیچ فروشنده ای لپ تاپ به همکار نمیده و گارانتی هایی مثل سازگار و .... هم فروش ندارن ( این مورد رو خودم به عینه دیدم که تو ماه آبان یا آذر سال پیش بود که هیچ شرکتی به نمایندگی هاش لپ تاپ نمیداد )
حالا فرض میکنیم بتونه بخره ، باید بیاد با دلار 3600 بخره ، آقایی که شما باشی ، همکار وقتی میخواد به همکارش لپ تاپی رو بفروشه حداقل باید 5 تا بخره ( تکی نمیدن ، وگرنه باز اون شرایط خودشو داره ) آقا میاد 5 تا میخره ، با دلار 3600 !!! بعد سره یه روز دلار میکشه پایین ، میشه 2850 !!!
همه ی فروشنده ها چون جنسشون جوره و ارزونتر هم خریدن ، قیمت رو میارن پایین ( میخواستن 400 سود بخورن ، 300 میخورن ) ، میمونه اون فرونشده ای که با دلار 3600 خریده ، یا مجبوره قیمت بالا بده ، که مشتری ازش نمیخره ، یا مجبوره اون هم قیمت رو بیاره پایین و ضرر کنه .
و ................... ( من حدود یه سالی تو بازار رفت آمد داشتم و همکار داشتم ، تجربه های زیادی کسب کردم )
خلاصه تو بازار باند بازی زیاده و خیلی سخته خلاف جریان آب حرکت کنی !!!!
» باید تناسب افزایش و کاهش دلار تو قیمت لپ تاپ رعایت بشه ، اون موقع هم فروشنده سود میکنه و هم خریدار ضرر نمیکنه !!! ( البته این موردی رو هم که من دارم میگم ، در شرایطی هست که همه ی واسطه ها این کارهارو بکنن ، یعنی اگر فروشنده قیمت رو بیاره پایین و سازگار با قیمت بالاتر بده ، این معادله به هم میریزه )
بیخیال . . . .
موفق و موید باشید .
1 - به فرض هم که دلار ارزون شه باز هم اون فروشنده ضرر نمیکنه
الان که دلار ارزون شده مگه قیمتا پایین اومده ؟
2- اگه فروشنده ، فروشنده باشه انقدر فهم داره که زمانی که دلار شده 3500 نره جنس بخره چون یه قیمت کاذب هست
به قول خودتون تو اون زمان هم هیچکس جنس نمیفروشه که این فروشنده جنس نداشته باشه و از دزدی عقب بیوفته
hamid_maxpayne
07-10-2012, 23:42
کجا دلار شده 2800؟
اون 2800 که اعلام شده واسه چند تا صرافی مخصوصه که از بانک مرکزی دلار ارزون گرفتن ، جلوی این صرافیها هم ملت صف کشیدن و بیشتر از 1000 دلار نمیتونن خرید کنن.
تو صرافیهای دیگه دلار 3500 معامله میشه.
یه جواب ساده داره این موضوع که فروشنده جنس رو گرون می خره.به قول دوستمون اصلا هم منطقی نیست.فروشنده موقع خرید گرونتر می خره و گرونتر هم می فروشه.به همین سادگی.یعنی اگه 100 تو یه لپتاپ می خوره وقتی گرون شد هم باید همون 100 تومن رو بخوره.اگه می خره 1200 می فروشه 1300.وقتی بخره 1600 باید بفروشه 1700.نه اینکه جنس 1200 خریده از قبل رو بده 1700.این اسمش شارلاتانیزمه!به همین سادگی.سود ثابته.قیمت خرید نباید مهم باشه.فوقش اینه که 10-20 تا جنس کمتر بخره فروشنده.یا نهایت سود 100 تومنش رو یه کم بیشتر کنه نه انقدر.بقیه حرفها بهونه ست.اگه مردم بلا نسبت دوستان شعور داشتند و نمی خوریدند حساب کار دست فروشنده میومد و انقدر کثافت بازی در نماوردند.متاسفانه مردم درستی هم نداریم.تو امریکا 5 سنت یه چیزی گرون شه هیچ کی هیچی نمی خره تا به غلط کردن بیفته تولید کننده.اینجا همه چی برعکسه.تا وقتی مردم اینجوری باشند فروشنده هم به نظرم حق داره از این کارهای کثیف بکنه.شاید منم باشم بکنم.به قول یارو چرا که نه!
برادر من کجای کاری توی همین فروم یکی اومد گفت y580 رو بدون ssd خریده 3200 واقعا تا همچین کسایی داریم دلار تا 10000 تومن هم جا داره بره!!!
دولت میاد التماس میکنه آقا نخرید آقا چیزی که ضروری نیست براتون نخرید اما یه عده اینجوری !!!
ملت هستن که کار رو به اینجا رسوندن
از ماست که بر ماست
Xilevens
08-10-2012, 02:38
نرخ رسمي بازار براي دلار چند روزي هست اعلام نميشه
ولي رو قيمت طلا دلار 3150 در مياد
با اينحال فروشنده حق داره جنسش رو به قيمت روز بفروشه
به شرطي كه واقعا به قيمت روز بفروشه
نه اينكه دلار 200 تومن گرون شد 200 تومن بزاره رو لپتاپ دلار 500 تومن ارزون شد 100 تومن از لپتاپ كم كنه
در ضمن واردكننده ها دلار 2600 تومني ميگيرن نه 3 تومني
معلوم هست چه خبره توی این بازار لعنتی؟
لنوو y480 رو با بالاترین کانفیگ توی سایت آمازون زده 862.99 دلار.توی تهران قیمت دو روز پیش این لپ تاپ(حالا معلوم نیست با چه کانفیگی!)زده 3180000 تومان!
3180000/862.99=3684
یعنی هر دلار 3684 تومان
Mr.Mazmamfi
09-10-2012, 13:21
سلام
برای قضاوت بهترین راه اینه که خودمون رو جای طرف فرض کنیم ، این جوری مسائل رو خیلی راحت هضم میکنیم . ( هم جای فروشنده و هم جای خریدار )
یه جواب ساده داره این موضوع که فروشنده جنس رو گرون می خره.به قول دوستمون اصلا هم منطقی نیست.فروشنده موقع خرید گرونتر می خره و گرونتر هم می فروشه.به همین سادگی.
اونقدر ها هم ساده نیست ، یه بار دیگه پست های من رو بخون ، متوجه میشی !!!!
الان که دلار ارزون شده مگه قیمتا پایین اومده ؟
یه مقداری اومده پایین ، ولی نه به اندازه ی کاهش قیمت دلار .
چرا نمیاد ؟ چون سودش مزه کرده زیره زبونشون !!! ( بازار آدم رو حریص میکنه ، هر چی بخوری عطشت بیشتر میشه )
2- اگه فروشنده ، فروشنده باشه انقدر فهم داره که زمانی که دلار شده 3500 نره جنس بخره چون یه قیمت کاذب هست
آفرین ، هیچ فروشنده ای احمق نیست که تو اون زمان خرید کنه ( شاید باره علمشون پایین باشه ولی رمز و راز فروشندگی رو خیلی خوب بلدن )
سوال اینجاست که تو این گرونی ها چرا فروشنده میره لپ تاپ میخره ؟
1 ) تا جایی که میتونی باید جنست جور باشه .
2 ) افرادی هستن که اصلا بلد نیستن لپ تاپ رو روشن کنن و از قیمت ها خبر ندارن ، کور کورانه میرن بازار و خرید میکنن ( زیاد هم هستن ) و این خرید تو زمان گرونی فروشنده رو پُر رو میکنه .
و ....
داستان » یه بار رفته بودم بازار ، داشتم مدل هارو برآورد میکردم ، دیدم خسته شدم ، گفتم بذا بریم یه ذره با این فروشنده ای نادون بحث کنیم ، روحمون شاد شه ، آقایی که شما باشی ، رفتم تو یه مغازه ، دیدم یه پدر و دختری اومدن برای خرید ، فروشنده داشت یه مدل دل رو بهشون پیشنهاد میداد ، و هر چی اطلاعات غلط بود در مورد کارت گرافیک و CPU میگفت ، بعد دختره رنگ صورتیش رو برداشت ، و تصمیم گرفتن همون مدل رو بخرن . ( در صورتی که میشد با یه مقدرای افزایش ( حدود 50 تومن ) یه مدل خوب از ایسوس خرید ) و .....
اومدم بیرون از مغازه با خودم فکر کردم ، برم بهشون کمک کنم بگم آقا این مدل خرابیه زیادی داره و اصلا با گارانتی مغازه ای نخر و .... ( آخه خیلی دلم براشون سوخت )
بعد یاده حرفه استاده شبکم افتادم که میگفت یوزری (کارمند) که پا میشه میره برای خودش چای بریزه و سیستم عاملشو Lock نمیکنه باید ه.ک بشه !!!
دیدم این مصداق همین جا صدق میکنه ، توی خریداری که کور کورانه میایی بازار باید بکنن تو پاچت !!!
طرف میخواد ماشین بخره از 4 نفر که بهشون اعتماد داره سوال میکنه ، نه اینکه کله رو بندازه بره نمایشگاه هر ماشینی شد بخره ، 2 میلیون هم گرونتر بهش بندازن !!!!
و .......... ( سرتون رو درد نیارم ، حرف زیاده دوستان )
نتیجه گیری :
با توجه به پست هایی که زده شده ، به هیچ وجه تو این زمان لپ تاپ نخرید ، بذارید قیمت ها نرمال بشه اون موقع برای خرید اقدام کنید !!!!
قیمت نرمال ؟ تناسب داشتن قیمت دلار با قیمت لپ تاپ !!!!
موفق باشید.
سلام...
من ساکن شیرازم بیشتر از سایت یه فروشگاهی آمار قیمت ها را میگیرم اینم بگم سایتشون هر روز قیمتاش بروز میشه یعنی وقتی بری توی سایتش و یه قیمت ببینی و بری واسه خرید همون قیمتی که توی سایتش بوده را میگه. بگذریم...
اما جالبی اینجاست y580 بدون هارد SSD را شنبه 15/7/91 با قیمت 2790 قیمت زده بود و روز بعد شد 2999 و الان 18/7/91 قیمت 3299 زده!!!
چه جوریاست از شنبه به این ور قیمت دلار داره میاد پایین ولی این دزدها قیمتو دارن میبرن به سوی نجومی شدن؟؟؟!!!!
توي اين شرايط خريد لپ تاپ اصلا" عاقلانه نيست. بهترين كار نخريدن است.
GHOST RECON
09-10-2012, 20:15
سلام
برای قضاوت بهترین راه اینه که خودمون رو جای طرف فرض کنیم ، این جوری مسائل رو خیلی راحت هضم میکنیم . ( هم جای فروشنده و هم جای خریدار )
اونقدر ها هم ساده نیست ، یه بار دیگه پست های من رو بخون ، متوجه میشی !!!!
یه مقداری اومده پایین ، ولی نه به اندازه ی کاهش قیمت دلار .
چرا نمیاد ؟ چون سودش مزه کرده زیره زبونشون !!! ( بازار آدم رو حریص میکنه ، هر چی بخوری عطشت بیشتر میشه )
آفرین ، هیچ فروشنده ای احمق نیست که تو اون زمان خرید کنه ( شاید باره علمشون پایین باشه ولی رمز و راز فروشندگی رو خیلی خوب بلدن )
سوال اینجاست که تو این گرونی ها چرا فروشنده میره لپ تاپ میخره ؟
1 ) تا جایی که میتونی باید جنست جور باشه .
2 ) افرادی هستن که اصلا بلد نیستن لپ تاپ رو روشن کنن و از قیمت ها خبر ندارن ، کور کورانه میرن بازار و خرید میکنن ( زیاد هم هستن ) و این خرید تو زمان گرونی فروشنده رو پُر رو میکنه .
و ....
داستان » یه بار رفته بودم بازار ، داشتم مدل هارو برآورد میکردم ، دیدم خسته شدم ، گفتم بذا بریم یه ذره با این فروشنده ای نادون بحث کنیم ، روحمون شاد شه ، آقایی که شما باشی ، رفتم تو یه مغازه ، دیدم یه پدر و دختری اومدن برای خرید ، فروشنده داشت یه مدل دل رو بهشون پیشنهاد میداد ، و هر چی اطلاعات غلط بود در مورد کارت گرافیک و CPU میگفت ، بعد دختره رنگ صورتیش رو برداشت ، و تصمیم گرفتن همون مدل رو بخرن . ( در صورتی که میشد با یه مقدرای افزایش ( حدود 50 تومن ) یه مدل خوب از ایسوس خرید ) و .....
اومدم بیرون از مغازه با خودم فکر کردم ، برم بهشون کمک کنم بگم آقا این مدل خرابیه زیادی داره و اصلا با گارانتی مغازه ای نخر و .... ( آخه خیلی دلم براشون سوخت )
بعد یاده حرفه استاده شبکم افتادم که میگفت یوزری (کارمند) که پا میشه میره برای خودش چای بریزه و سیستم عاملشو Lock نمیکنه باید ه.ک بشه !!!
دیدم این مصداق همین جا صدق میکنه ، توی خریداری که کور کورانه میایی بازار باید بکنن تو پاچت !!!
طرف میخواد ماشین بخره از 4 نفر که بهشون اعتماد داره سوال میکنه ، نه اینکه کله رو بندازه بره نمایشگاه هر ماشینی شد بخره ، 2 میلیون هم گرونتر بهش بندازن !!!!
و .......... ( سرتون رو درد نیارم ، حرف زیاده دوستان )
نتیجه گیری :
با توجه به پست هایی که زده شده ، به هیچ وجه تو این زمان لپ تاپ نخرید ، بذارید قیمت ها نرمال بشه اون موقع برای خرید اقدام کنید !!!!
قیمت نرمال ؟ تناسب داشتن قیمت دلار با قیمت لپ تاپ !!!!
موفق باشید.
پس قبول داری که این وسط فقط مردم هستن که ضرر میکنن دیگه؟
حرف من فقط اینه دولت باید بجز اصلاح قیمت ارز یکم این فروشنده های بی وجدان رو اصلاح کنه
هر بازاری باید ناظر داشته باشه
الان برای مثال میگم انقدر رو بازار موبایل نظارت نبود که دیگه الان فروشنده ها خریدار رو گاو تلقی میکنن و به خریدار میگن این گوشی ای که خریدی تا نرم افزار روش نصب نشه بالا نمیاد!!!!!!!!
و همین کار 30 هزار تومن سود خالص تو جیب فروشنده ست
بازار لبتابم همینه هرکی هر قیمتی دوست داره میده برای توجیهشم این دلیل مسخره رو میاره که باید جنسشو جایگزین کنه یا نه؟
خب اولویت بندی های تخصیص ارز مشخص شد و موبایل و رایانه در اولویت 9 قرار گرفتند:
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%D9%86%D8%AF%DB%8C%E2%80%8C-10-%DA%AF%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%DB%8C-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF)
همچنین امروز جناب وزیر فرمودند که یه عده از وارد کننده ها ارز مرجع می گیرند ولی به قیمت 3000 تومن به مردم می دهند.هم چنین افزودند:
باید مصرف ارزی کشور را در اولویتهای 9 و 10 به صفر برسانیم.
به گفته وزیر صنعت، معدن و تجارت در صورت صرفهجویی مردم در خرید کالاهای موجود در اولویتهای 9 و 10 ، کشور بین 10 تا 12 میلیارد دلار صرفهجویی ارزی خواهد داشت.
دولت قصدی برای ممنوع کردن واردات کالا به کشور ندارد، اما وضعیت به گونه ای شده که بهتر است مردم دیگر کالاهای موجود در اولویتهای 9 و10 را نخرند؛ به ویژه کالاهایی که مشابه تولید داخل نیز دارند.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%B1%D8%AE)
مجموع این صحبتها یعنی اینکه منتظر کاهش قیمتها نباشید!!همینی که هست.این هم که یک ماه دیگه سه ماه دیگه یا 6 ماه دیگه دلار میاد پایین هم بسیار بسیار بعیده چون هنوز ت ح ر ی م های شدید تری هم در هفته های آینده در راهه
یعنی دیگه موبایل و لپتاپ هم نخریم!راست می گن والله چه کاریه.اصلا باید بریم تو غار زندگی کنیم.به خدا هم نزدیکتر می شیم!:دی
اولویت 9 و 10 ارز مبادلهای نمیگیرند
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره آخرین وضعیت کالاهای اولویت 9 و 10 گفت: فعلا تصیمیمی درباره استفاده کالاهای موجود در این دو اولویت از ارز مبادلهای وجود ندارد و کماکان برای واردات آنها میتوان از ارز خود واردکنندگان یا ارز صرافی استفاده کرد.
وی ادامه داد: ترکیبی از شرایط فنی و عمومی که در کتاب مقررات صادرات و واردات وجود دارد در مورد این کالاها اعمال میشود اما مرکز مبادله فعلا درباره تخصیص ارز به واردات کالاهای اولویت 9 و 10 پاسخگو نخواهد بود. در واقع تخصیص ارز مبادلهای به این کالاها جزو اولویتهای ما نیست.
رییس کل سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه ایده اولیه راهاندازی مرکز مبادله ارز این بود که تا اولویت هشتم ارز تخصیص یابد، ادامه داد: تا یک هفته آینده اولویت هشتم هم ارز مبادلهای دریافت خواهد کرد و پس از آن عملکرد مرکز و میزان پاسخگویی به متقاضیان ارزیابی خواهد شد و متناسب با آن و با اعلام آمادگی بانک مرکزی ممکن است تدریجا بخشی از اولویت نهم یا دهم هم وارد این فرآیند شوند.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
احتمال افزایش تعرفه واردات کالاهای لوکس
مهدی غضنفری - وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفتوگو با ایسنا در رابطه با این که گفته میشود دولت قصد دارد تعرفه واردات کالاهای لوکس (اولویتهای 9 و 10) را افزایش داده و پیشنهاد تغییر نرخ پایه ارز در گمرک نیز مطرح شده است، توضیح داد: این پیشنهادها جزو سناریوهایی هستند که دولت هماکنون درحال بررسی آنهاست تا هزینه واردات این نوع کالاها را به کشور افزایش دهد.
رئیس سازمان توسعه تجارت نیز در گفتوگو با ایسنا تاکید کرده که تنها اولویتهای 3 تا 8 ارز موردنیاز خود را میتوانند از مرکز مبادلات ارزی تامین کنند و اولویتهای 9 و 10 مجبورند ارز خود را از بازار آزاد تامین کنند.
در همین حال گفته میشود دولت قصد دارد علاوه بر ایجاد محدودیت تامین ارز برای واردات کالاهای موجود در اولویتهای 9 و 10 محدودیتهای دیگری را نیز بر سر راه واردات این کالاها به کشور ایجاد کند که از جمله این محدودیتها میتوان به افزایش تعرفههای واردات و تغییر نرخ پایه ارز در گمرک برای محاسبه تعرفه واردات این نوع کالاها اشاره کرد.
اظهارات اخیر سخنگوی کمیسیون اقتصادی مبنی بر آمادگی مجلس برای تهیه فهرست جدیدی از کالاهای لوکس و غیرضروری به منظور توقف واردات آنها نیز نشان میدهد که هنوز اتفاق نظری درباره تعداد و نوع کالاهای لوکس وارداتی به کشور وجود ندارد. با این وجود وزیر وزیر صنعت، معدن و تجارت به طور تلویحی تاکید کرده که واردات کالاهای موجود در اولویتهای 9 و 10 عملا باید به صفر برسد.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فکر کنم همین الان برای خرید دست به کار شیم کمتر ضرر کنیم.یا اینکه بریم همون غار:31:
به به... گازم داره ت ح ر ی م میشه دیگه...
اخه پس چرا هیچی هیچ کار نمی کنه الحق که هرچی سرمون بدن حقممون و یه عمر باید ارزو به دل باشیم و بس
FC.Barcelona
16-10-2012, 16:46
با این وضعیت بعیده شرایط تغییر کنه
بهتره هرکی نیاز داره تهیه کنه
Soroush-S
16-10-2012, 17:22
الان یه نتبوک حدودا چند در میاد؟
خدایا من یه لپ تاپ میخوام
پس کی باید بخرم؟
Mr.Mazmamfi
18-10-2012, 19:20
با این وضعیت بعیده شرایط تغییر کنه
بهتره هرکی نیاز داره تهیه کنه
تو این 2 روز دوباره 200 تومن گرون شد !!!
الان یه نتبوک حدودا چند در میاد؟
چند روز پیش قیمت X101 رو گرفتم ، 950 تومن بود ، فکر کنم الان 1050 تا 1100 باشه قیمتش .
FC.Barcelona
19-10-2012, 00:03
تو این 2 روز دوباره 200 تومن گرون شد !!!
چند روز پیش قیمت X101 رو گرفتم ، 950 تومن بود ، فکر کنم الان 1050 تا 1100 باشه قیمتش .
200 گرون شده ولی بازم ارزونه:31:تو این چند ماهه گذشته ثابت شده که هر روزی که چیزی بخرید خیلی خوب خریدید چون فرداش دوباره افزایش قیمت داره:41:
------------------
نرخ امروز 1 دلار= 40000 ریال
حیف اسم پول که مارویه ریال میزاریم:31:
دوستان وضعیت به اندازه کافی آشفته هست و نیازی به بحث بیشتر در این مورد نیست
با عرض پوزش بسته میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.