ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مرجع براي يادگيري css3

voOroOjak0090
16-01-2012, 23:41
سلام !
كسي واسه css3 مرجع فارسي سراغ نداره ؟
html5 چي ؟

m.m.m5651
17-01-2012, 02:04
بهترین و معتبر ترین مرجع w3schools هست ولی فارسی نیست و گوگل ترنسلیت می تونه براتون ترجمش کنه.
+
برای طراحی وب و اینها بهتره انگلیسی رو بلد باشید وگرنه به مشکل بر می خورید.

M o h a m m @ d
19-02-2012, 01:08
فرق css 1 2 3 توچیه؟
میخوام کتاب بگیرم برای یادگیری؟

tasnim68
19-02-2012, 02:23
سلام !
كسي واسه css3 مرجع فارسي سراغ نداره ؟
html5 چي ؟
همونطور که دوستمون گفتند سایت w3schools.com برای تمام زبون ها متد های طراحی وب می تونه یه مرجع عالی واسه شروع باشه ولی به نظر من تو سطوح بالا تر اونقدر ها کامل نیست.

فرق css 1 2 3 توچیه؟
خب نسخه هاشن دیگه! هر نسخه جدیدتری که میاد بعضی ویژگی های نسخه قبلی رو منسوخ می کنه و با خودش هم یه سری ویژگی جدید میاره.
برای یادگیری css که کاملا جنبه دیداری داره به نظر من کتاب گزینه مناسبی نیست و بهتره از طریق همون سایت w3schools شروع کنید.

voOroOjak0090
19-02-2012, 10:47
css3 رو از w3schools یاد گرفتم ولی هنوز html5 رو شروع نکردم . میخوام اول javascript رو یاد بگیرم بعد html5 رو یاد بگیرم :)

M o h a m m @ d
19-02-2012, 11:09
خب نسخه هاشن دیگه! هر نسخه جدیدتری که میاد بعضی ویژگی های نسخه قبلی رو منسوخ می کنه و با خودش هم یه سری ویژگی جدید میاره.
برای یادگیری css که کاملا جنبه دیداری داره به نظر من کتاب گزینه مناسبی نیست و بهتره از طریق همون سایت w3schools شروع کنید.
خوب من اصلا css بلد نیستم که بخوام کداش یاد داشته باشم تو سایت تست کنم.فقط html بلدم.
css با php میخوام یاد بگیرم برای طراحی قالب سایت!؟
دارم با جوملا کار میکنم برای یاد گیری الان این دوتا لازم دارم که یاد بگیرم

tasnim68
19-02-2012, 12:20
خوب من اصلا css بلد نیستم که بخوام کداش یاد داشته باشم تو سایت تست کنم.فقط html بلدم.
css با php میخوام یاد بگیرم برای طراحی قالب سایت!؟
دارم با جوملا کار میکنم برای یاد گیری الان این دوتا لازم دارم که یاد بگیرم
ببینید تو بحث طراحی و ایجاد سایت یه سری زبونا هستند (البته نمی دونم بشه بهشون زبون گفت یا نه!) که عموما باید با هم یاد بگیریدشون، مثل html و css با هم (برای طراحی استاتیک)، و بعد از اون php و mysql با هم (برای طراحی دینامیک).

البته این نظر شخصی منه. من کسی رو میشناسم که اول php یاد گرفت بعد html‌ و css!
ولی به نظر من بهتره اول رو رو html و css مسلط بشید؛ بعد php و mysql ؛ بعد javascript و ajax‌ و jquery و بقیه.
این ترتیب به نظر من یه روال استاندارده. پیشنهاد می کنم تا تسلط نسبی نسبت به html‌ و css پیدا نکردید سراغ php نرید.