ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خطا در کپی کردن فایل در فولدرهای به اشتراک گذاشته شده

MAZIARDM
16-01-2012, 23:40
با سلام و شب خوش

من یه کامپیوتر و یه لب تابو با هم شبکه کردم. جفت کامپیوتر ها ویندوزشون 7 64 بیت هستش. همدیگر رو می بینیم و وارد میشیم. اما وقتی می خواهیم چیزی را در فولدار های به اشتراک گذاشته شده قرار بدیم پیغام خطا زیر را میده:

you need to permission to perform this action

در صورتیکه من در قسمت permission for users (مربوط به sharing permission) اجازه همه آیتم ها رو فعال کردم.

با تشکر می خواستم ببینم مشکل کجاست.

Amir Varasteh
17-01-2012, 13:02
سلام.

یه عکس از پرمیشن هایی که ست کردی بگیر بزار اینجا تا ببینیم چیه.

MAZIARDM
22-01-2012, 18:47
سلام.

یه عکس از پرمیشن هایی که ست کردی بگیر بزار اینجا تا ببینیم چیه.

با سلام به شما

ببخشید چند روزی نبودم. مشکلم حل شد امیر جان. اگه دوباره پیغامی در این زمینه داد حتما اطلاع میدم. با تشکر

Amir Varasteh
22-01-2012, 21:49
با سلام به شما

ببخشید چند روزی نبودم. مشکلم حل شد امیر جان. اگه دوباره پیغامی در این زمینه داد حتما اطلاع میدم. با تشکر

خواهش میکنم.

مشکلت از کجا بود و چطور حل شد؟

MAZIARDM
23-01-2012, 23:28
سلام به شما

والا اگه بخوام مو به مو بگم نمی تونم. خودمم یادم نیست دقیقا چکار کردم. روی فولدر مورد نظر کلیک راست کردم و بعدش به پراپرتیس رفتم و در انجا در تب سکوریتی، یوزر مورد نظر رو انخاب کردم و بعد از قسمت ادیت محدودیت هاشو برداشتم. پیغام خطا رو تو گوگل سرچ کردم و به خود سایت مایکروسافت رفتم و اونجا دستگیرم شد چطور شد. به هر حال از کمک شما و دوستان ممنونم و ایمدوارم سوالات من برای دوستان دیگر هم راهگشا باشه. شب خوش