مشاهده نسخه کامل
: کمک راجه به بازی علاء الدین!
mehdi-iust
01-07-2006, 10:11
با سلام به دوستان عزیز
دوستان من دیروز داشتم بازی علاءالدین رو بازی میکردم وسر مرحله 4 یعنی آنجایی که یارو با شمشیر وایستاده و دیگه من نمیتونم جلوتر برم .هرکاری هم کردم اون نمرد.اگه کسی میدونه بگه من اینجاباید چیکارکنم وچطوری اینجاروردکنم.
ممنون-مهدی :biggrin:
my friend
01-07-2006, 10:20
مگه علاء الدین برای کامپیوتر اومده ؟
*hamedkhatar*
01-07-2006, 11:32
من يادمه چند سال پیش علاءالدین رو بازی میکردم البته نتونستم زیاد ردش کنم اگه الان پیداش کنم حتما دوباره بازیش میکنم
mehdi-iust
01-07-2006, 17:03
حامد جان
به لینک زیربرو وبازی رو دانلود کن .فقط اگه به اونجایی که من گیر کردم رسیدی واونوردش کردی به من هم بگوچجوری اینکاروکردی.!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون-مهدی :biggrin:
mehdi-iust
06-07-2006, 09:39
بابا ایول داره هیچکس جواب منو نداده.
بیایید بگید جواب منو خیلی گیرم.ممنون :happy:
Babak_King
06-07-2006, 15:04
سلام مهدی جان
ببین اگر اون شروع می کنه به شمشیر زدن و شمشیرشو نگه میداره سریع باید بپری رو سرش
اگر نگه نمی داره بازی مشکل داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر درست نشد بگو تا یه لینکه دانلوده دیگه بهت بدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeid_ronaldo
06-07-2006, 15:18
بابك كينگ راست ميگه. من اين بازي رو تو ميكرو انجام ميدادم. يه هفته سر اونجاش گير بودم.
دوستان كسي لينك بازي هركول رو نداره؟
Babak_King
06-07-2006, 15:27
هرکول رو ps1 رو میگی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
saeid_ronaldo
06-07-2006, 15:40
اره گمون كنم حجمش خيلي زياد باشه ولي ارزش دان كردن رو داره
mehdi-iust
08-07-2006, 08:00
سلام مهدی جان
ببین اگر اون شروع می کنه به شمشیر زدن و شمشیرشو نگه میداره سریع باید بپری رو سرش
اگر نگه نمی داره بازی مشکل داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر درست نشد بگو تا یه لینکه دانلوده دیگه بهت بدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابک جان سلام
بابک درسته اون اول شروع میکنه به شمشیر زدن و شمشیرش رو هم بالای سرش نگه میداره ولی اگه یک بار روی سرش بپری واونو بزنی بار بعد سرعت شمشیرزدنش بیشتر میشه بطوریکه دیگه نمیشه اونو زد.
مشکل من اینه -ممنون-مهدی :sad:
منم 20 سال پیش همینجاش گیر کرددم ولی من شک دارم ممکنه باید با میمونش استفاده کنی
این پسوردی که بعد از کشتن طرف بهت میده
پسورد:
اینم رمزاش توی شبیه ساز znec
امیدوارم مفید واقع شود :biggrin:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.