مشاهده نسخه کامل
: جلوگیری از نصب آنتی ویروس
migmig3000
16-01-2012, 13:00
سلام.من چند روز پیش آنتی ویروس نود 32 رو از روی سیستم حذف کردم و فرداش کاسپر اسکای رو دانلود کردم ولی موقع نصب این پیغام رو میداد this product version is not intended for server operating systems
حالا هم خواستم دوباره همون نود 32 رو نصب کنم ولی بازم همین ارور رو میده و نصب نمیشه.حالا باید چیکار کنم؟:41:
سیستم 32 بیته و مطابق با سیستمم دانلودشون کردم.
omid-p30
16-01-2012, 13:26
سیستم عاملتون و نام کامل نسخه ای از کاسپر که دانلود کردید چی هست ؟
migmig3000
16-01-2012, 21:20
Final Edition 2012 12.0.0.374
Kaspersky Internet Security
ویندوز 7 - 32 بیت
از سایت iran setup دانلود کردم.نود 32 هم امتحان کردم همین ارور رو میده.
اینم عکس از ارور:
[/URL][url][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Final Edition 2012 12.0.0.374
Kaspersky Internet Security
ویندوز 7 - 32 بیت
از سایت iran setup دانلود کردم.نود 32 هم امتحان کردم همین ارور رو میده.
اینم عکس از ارور:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fimages%2F98116503231205323834.png)
چند حالت داره ، یا اینکه شما ویندوز 7 Server نصب کردین ، که احتمالا ورژن Enterprise هـست، یا Home server که باید به Ultimate تعویض بشه.
یا اینکه دارین روی Workstation نصبش میکنین مث VMware ،
این ورژن از ناد 32 رو از پایین دریافت کنین و امتحان کنین، البته من پیشنهاد میکنم ورژن سیستم عاملتون رو عوض کنین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fdownload%2F)
Take Care:40:
migmig3000
17-01-2012, 02:39
چند حالت داره ، یا اینکه شما ویندوز 7 Server نصب کردین ، که احتمالا ورژن Enterprise هـست، یا Home server که باید به Ultimate تعویض بشه.
یا اینکه دارین روی Workstation نصبش میکنین مث VMware ،
این ورژن از ناد 32 رو از پایین دریافت کنین و امتحان کنین، البته من پیشنهاد میکنم ورژن سیستم عاملتون رو عوض کنین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fdownload%2F)
ممنون.من ورژن Ultimate رو نصب کرده بودم.ممکنه ورژنش تغییر کرده باشه؟
ممنون.من ورژن Ultimate رو نصب کرده بودم.ممکنه ورژنش تغییر کرده باشه؟
سلام ، امکان نداره تغییر بکنه مگر اینکه شما خودتون دوباره آپدیت کرده باشین، اما شما از داخل my computer یک properties بگیر بخون ببین چه ورژنی هست.
اون برنامه ی ناد رو هم میتونی نصب کنی...
شب عالی متعالی..
migmig3000
17-01-2012, 17:36
ورژنش Ultimate .ممنونم
ورژنش Ultimate .ممنونم
شما این راهها رو امتحان کنین دوست من ، یکی اینکه ممکنه ناد 32 به طور کامل از روی سیستمتون پاک نشده باشه ، با این برنامه ببینین که میشه کامل پاکش کرد یا نه :
بعد از نصب اون ، یکبار امتحان کنین ، ضمنا لینکی که کاسپر اسکای رو دانلود کردین رو دارین بزارین اینجا ؟ ببینم از کجا گرفتینش ؟
گفتین Iran set up ؟ این سری از سایت اصلی خود کاسپر بگیرین :
امتحان کنین و نتیجه رو بگین ، اگه باز مشکلی بود یک یوزر جدید برای ویندوز تعریف کنین و از داخل اون هم امتحان کنین
ضمنا ویندوز شما Ultimate هست اما نگفتین sp1 رو روش نصب کردین یا نه ؟ این مهم هست اگه نصب نیست آپدیتش کنین.
migmig3000
18-01-2012, 02:29
شما این راهها رو امتحان کنین دوست من ، یکی اینکه ممکنه ناد 32 به طور کامل از روی سیستمتون پاک نشده باشه ، با این برنامه ببینین که میشه کامل پاکش کرد یا نه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nload%2Ftool%2Fnod32removal.exe)
بعد از نصب اون ، یکبار امتحان کنین ، ضمنا لینکی که کاسپر اسکای رو دانلود کردین رو دارین بزارین اینجا ؟ ببینم از کجا گرفتینش ؟
گفتین Iran set up ؟ این سری از سایت اصلی خود کاسپر بگیرین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12.0.0.374en.exe)
امتحان کنین و نتیجه رو بگین ، اگه باز مشکلی بود یک یوزر جدید برای ویندوز تعریف کنین و از داخل اون هم امتحان کنین
ضمنا ویندوز شما Ultimate هست اما نگفتین sp1 رو روش نصب کردین یا نه ؟ این مهم هست اگه نصب نیست آپدیتش کنین.
ببخشید برای شما هم دردسر درست کردم.
اون نرم افزار و این دو نسخه ای که گذاشتین رو دانلود کردم ولی بازم همون پیغام رو میده.
کاسپر رو قبلا از این آدرس دانلود کرده بودم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] curity%2FKaspersky.html)s1 رو هم قبلا نصب کردم.به نظرتون با عوض کردن ویندوز این مشکل برطرف میشه؟
ببخشید برای شما هم دردسر درست کردم.
اون نرم افزار و این دو نسخه ای که گذاشتین رو دانلود کردم ولی بازم همون پیغام رو میده.
کاسپر رو قبلا از این آدرس دانلود کرده بودم:
s1 رو هم قبلا نصب کردم.به نظرتون با عوض کردن ویندوز این مشکل برطرف میشه؟
خواهش میکنم وظیفس عزیز...
پس اگه اینطور باشه ، شما یک ورژن تقریبا میشه گفت مشکل دار از 7 رو نصب دارین ، بهتره که برین و یک 7 sp1 بخرین البته یه نوع بگیرین که تمامی ورژنها رو داشته باشه از home basic تا ultimate
فقط حواستون باشه که enterprise نباشه... مشکل حتما از ناخوانی ویندوزتون با ورژن آنتی ویروس هست چرا که اون ورژن رو همه به سادگی میتونن نصب کنن، ( یوزر جدید رو امتحان کردید؟ )
موفق باشین
migmig3000
18-01-2012, 16:01
همون طور که گفتین 7 sp1 نصب کردم مشکل حل شد.خیلی ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.