مشاهده نسخه کامل
: اهمیت سیستم عامل
mous3030
16-01-2012, 10:32
سلام
اهمیت سیستم عامل توچیه که آیتمای دیگه رو تحت پوشش قرار میده ؟
من چند مدل گوشی نوکیا مثل e7 یا n8 ...انتخاب کرده بودم بخرم از بس آندروید آندروید میکنن آدم میمونه!
مگه چه امکاناتی به ادم میده الخصوص اگه اهل گیم نباشی؟
سیستم عامل کمک به ارتقاء دوربین،موزئیک، ویدئو، سرعت ، مرورگر، ... میکنه ( توسط برنامه های که تحت اون ساخته میشه )
Pedram_mrn
16-01-2012, 13:09
سلام
من چند مدل گوشی نوکیا مثل e7 یا n8 ...انتخاب کرده بودم بخرم از بس آندروید آندروید میکنن آدم میمونه!
سیستم عامل کمک به ارتقاء دوربین،موزئیک، ویدئو، سرعت ، مرورگر، ... میکنه ( توسط برنامه های که تحت اون ساخته میشه )
شما کافیه با یه گوشیه اندرویدی یکم کار کنی فقط روونی و راحتی کار باهاش میارزه به کل سیمبین...
سیمبین به خاطره ها پیوست....
اندروید به غیر از گیم خیلی چیزا داره ...داشتن گیم یکی از مزیت هاشه...
ویدئو پلیر عالی مرورگر های سریع نمیدونم هر برنامه ای که شما بخوای..برنامه نویس های ایرانی ام جدیدا واسش برنامه مینویسن مثل دیکشنری و نرخ ارز و سکه .... مترو.....
نصب کردن برنامه هاشم مثل سیمبین مسخره نیست که اول ساین کنی بعد نصب کنی...به دوثانیه برنامه ها روش نصب میشن.
مثل گوشی های نوکیا هنگم نمیکنن. و اینکه قیمت کمتری نسبت به اون چیزی که هستن دارن درمقابل گوشی هایی مثل N8
M0RTEZA_R
18-01-2012, 12:53
من با x8کار کرم.اصلا ررون و راحت نیست.یعنی نسخه های دیگه اندرویدم اینجوریه؟
mous3030
18-01-2012, 13:53
من یه ویو 2 خریدم اینقدر اندروید اندروید کردن بردم پسش دادم
M0RTEZA_R
18-01-2012, 18:49
اینا مال گوشی خودمه ( 5233 خسته اس60) فقط دعوا نشه اینجا ...:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pedram_mrn
18-01-2012, 19:29
ایکس 8 جزوه اولین گوشی های اندرویدی بود تقریبا:31:
با اینکه ضعیفه ولی با کاستوم رام هایی که داره اصلا کند نیست
Iman_m123
18-01-2012, 21:24
والا ویو 2 هم گوشی بدی نیست که بخوای بری پسش بدی و اینا ولی خب
برادرم ویو 1 داره و باهاش کار کردم و با ویو 2 هم زیاد کار کردم که البته فرقی با هم ندارن غیر از صفحه بزرگتر و S-lcd بودن ویو 2
ولی خب خودم Galaxy S دارم و وقتی با هم مقایسه بکنی میفهمی که چه تفاوتهایی دارن
حالا چون قیمت ها هم افزایش پیدا کرده اگه مثلن بخوای 1 ویو 2 بگیری حدود 360 تومن خب یه 40 تومن بزاری روش و galaxy SL بگیری ضرری نکردی
حالا واسه اندروید هم بگم که اولا خیلی از برنامه هایی که واسه iOS هست واسه اندرویدم هست
دوم این که با وجود لانچر های مختلف میتونی گوشیتو هرجوری که میخوای داشته باشی
سوم اینکه یه سری کاستوم رام هست واسه گوشی های اندروید که مثلا سرعت گوشیو میبره بالا - بنچمارک گوشی رو بالا میبره و خیلی چیزای دیگه
البته الآن bada 2 واسه گوشی های ویو اومده خیلی خیلی شبیه به اندرویده ( با bada 2 کار کردم )
یه مشکل دیگه ای که مثلا بادا داره اینه که اگه 1 برنامه رو گرفتی نمیتونی اونو برای کسی بفرستی الا اینکه مثلا یه برنامه یا بازی رو اسپوف کنی روی بازی یا برنامه دیگه ( البته 1 روش دیگه هم هست که اسمشو الان یادم نیست )
توی ساسونگ اپس هم برنامه واسش هست که البته خوباش پولی هستن ( با کارتهای عضو شتابم میتونی پرداخت کنی )
در ضمن این روشی که گفتم روی بادا 2 هنوز انجام نمیشه و هنوز نتونست هکش کنن
البته برای ویو دارن کار میکنن که آندروید بریزن و برادر من ویو داره روی گوشیش اندروید 2.2 ریخته و اجرا میشه ( فقط انتن نداره ! ) که احتمالا مشکل اونم حل میشه چون دارن روش کار میکنن
حالا در کل اندروید خیلی خوبه :دی
موفق باشی :40:
M0RTEZA_R
18-01-2012, 21:44
سامسونگ میخواد جای بادا از سیستم عامل تیزان استفاده کنه.کسی اطلاعاتی داره از این سیستم عامل؟میگن خوبه.
Iman_m123
19-01-2012, 10:13
سامسونگ میخواد جای بادا از سیستم عامل تیزان استفاده کنه.کسی اطلاعاتی داره از این سیستم عامل؟میگن خوبه.
درد بر شما
اونجوریا هم که میگی نیست !
تایزن یه سیستم عامل جدیدیه که به اصطلاح اوپن سورس هست و لینوکسم توی ساختنش نقش داره و جوری نیست که بخواد جای بادا رو بگیره.
فقط قراره که این سیستم عامل برنامه ها و بازی های بادا رو هم اجرا کنه علاوه بر خودش ولی خب مثل اینکه قراره برای گوشی های ارزون قیمت سامسونگ بیاد!
و احتمالا برنامه و چیز اختصاصی خاصی خیلی براش نمیاد که مثلا بگی که خیلی بهتره و از این حرفا
mous3030
19-01-2012, 15:06
البته برای ویو دارن کار میکنن که آندروید بریزن و برادر من ویو داره روی گوشیش اندروید 2.2 ریخته و اجرا میشه ( فقط انتن نداره ! ) که احتمالا مشکل اونم حل میشه چون دارن روش کار میکنن
جدا ؟!!! ولی من در انجمن سامسونگ در تاپیک برسی ویو 2 خوندم که بعلت مشکلات سخت افزاری از محالاته و گوشی اصلا روشن نمیشه !!!
من فقط در حد داشتن یه مرورگر خوب و روان، پلیر ساپورت کننده اکثر فورمتهای ویدئویی با ساپورت زیر نویس فارسی و اجرای فایهای پی دی اف فارسی ،تایپ راحت و سریع ،افزایش کیفیت دوربین و موسیقی ،جی پی اس به برنامه نیاز دارم بادا جوابگو هستش ؟
Iman_m123
19-01-2012, 18:40
جدا ؟!!! ولی من در انجمن سامسونگ در تاپیک برسی ویو 2 خوندم که بعلت مشکلات سخت افزاری از محالاته و گوشی اصلا روشن نمیشه !!!
من فقط در حد داشتن یه مرورگر خوب و روان، پلیر ساپورت کننده اکثر فورمتهای ویدئویی با ساپورت زیر نویس فارسی و اجرای فایهای پی دی اف فارسی ،تایپ راحت و سریع ،افزایش کیفیت دوربین و موسیقی ،جی پی اس به برنامه نیاز دارم بادا جوابگو هستش ؟
من واسه ویو 1 گفتم که اندرویدو دارن روش نند میکنن که اگه یه سرچ توی گوگل بزنی سایت ایرانی BadaOS هم که از نظر من بهترین سایت واسه بادا هست نوشته و آموزش داده ولی در مورد ویو 2 اطلاعاتی ندارم .
از نظر مرورگر : وجود مرورگر دلفین که به نظرم خیلی مرورگر خوبیه ، میتونی UC Browser یا Opera mini هم نصب کنی که به سایتای فیلـــــــتر شده دسترسی داشته باشی که به نظرم از این جهت مشکلی نداره .
واسه پلیر هم دقیقا نمیدونم همه ی فرمت ها رو اجرا میکنه یا نه ولی avi - mkv mpeg4 - dixv ... رو ساپورت میکنه 100%
واسه زیر نویس هم برنامه هست که زیر نویس فارسی رو اجرا کنه ، اسمشو دقیقا نمیدونم ولی توی Samsung Apps پیدا میشه ( یه برنامه ی روسی هست ) اگر خواستی بگو تا بگردم اسمشو پیدا کنم برات
PDF رو هم که جرا میکنه ( برنامه Quick Office روش نصبه )
تایپش هم که خیلی عالیه همچنین Swype هم داره که البته دیکشنری فارسیش خیلی کامله و به نظر من از این نظرم کم نمیاره
کیفیت دوربینشم به نظر من خوبه
جی پی اسش هم که ویو 2 امتحان نکردم ولی ویو 1 جی پی اسش از Galaxy S خودم بهتره :دی
فقط یکم موزیک پلیرش قوی نیست ( مثلا واسه پلی لیست بسازی ) که البته توی بادا 2 مشکلش حل شده و میتونی توی موزیک پلیر مثل اندروید فولدر ها رو هم انتخاب کنی ( بر اساس پوشه بندی )
اگرم برنامه های خیلی خاصی رو نخوای به نظر من در کل واسه نیازای شما خوبه !
امیدوارم کمکت کرده باشم :40:
mous3030
19-01-2012, 21:25
مرسی . دستت درد نکنه با این حساب رفتم مجددا گرفتم فعلا تو شارژه. فقط فارسی نیستش
Iman_m123
19-01-2012, 21:46
واسه فارسی کردنش شما برو یه رام فول فارسی 1.2 نصب کن مشکلت حل میشه ( هم کیبرد فارسی و هم فونت فارسی )
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
اینو توی گوگل سرچ کن : رام فول فارسی ویو 2
همون سایت اول که سایت BadaOS هست رو باز کن میشه فریمور Jpka1
طریقه نصب و لینک دانلود و .. رو توضیح داده
ziziqolo
20-01-2012, 13:08
سلام
سلام ببين حاجي مثل اين ميمونه كه شما مثلا يك كامپيوتر توپ داشته باشي بياي روش داس نصب كني يا اينكه يه كامپيوتر مثلا معمولي داشته باشي و روش مك نصب باشه ، با كدومش بيشتر حال مي كني ، الان سيستم عامل هاي مثل سيمبان قديمي شدن اين يعني اينكه برنامه هاي كه براي اين سيمستم نوشته شده خيلي قديمي هستند اما در عوض اندرويد با اينكه خيلي خيلي جديده اما يه عالمه نرم افزار داره و توسط اكثر شركت هاي بزرگ پشتيباني ميشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.