ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کرک TeamViewer 7

IranApadana
16-01-2012, 08:13
درود به همه

کرک نرم افزار TeamViewer 7 رو میخواستم
مدتی شده که TeamViewer پس از چند دقیقه (حدود 2 یا 3 دقیقه) ریموت قطع میشه و اعلام میکنه باید تا فلان زمان صبر کرد تا بشه دوباره ریموت شد

ممنون میشم دوستان کرک این برنامه یا نسخه ای از این برنامه که کرک هست رو بذارن

(این نرم افزار رایگان هست اما پس از ریموت های زیاد اخطار لایسنس میده)

با سپاس

sinaxex
16-01-2012, 11:18
دوست عزیز برنامه team viewr اگر به صورت personal نصب بشه صد درصد فری هست و هیچ محدودیت استفاده نداره پیشنهاد میکنم اکید از نسخه کرک شده استفاده نکنید چون تو ریموت هاتون یک هو دیدید قطع شد و هیچ پایداری ندارید!
تیم را پاک کنید و سپس در حالت Personal/non commerical use یعنی حالت غیر تجازی ایش استفاده کنید
موفق و پایدار باشید سینا

IranApadana
17-01-2012, 09:27
دوست عزیز برنامه team viewr اگر به صورت personal نصب بشه صد درصد فری هست و هیچ محدودیت استفاده نداره پیشنهاد میکنم اکید از نسخه کرک شده استفاده نکنید چون تو ریموت هاتون یک هو دیدید قطع شد و هیچ پایداری ندارید!
تیم را پاک کنید و سپس در حالت Personal/non commerical use یعنی حالت غیر تجازی ایش استفاده کنید
موفق و پایدار باشید سینا

خب دقیقاً به همین صورت نصب شده
چون کارم پشتیبانی هست و زیاد ریموت میشم الان اینجوری شذه و لایسنس میخواد

amir_t6262
17-01-2012, 21:34
من هم نسخه 7 را نصب کردم، یک بار مصرف است و بعد از یک بار وصل شدن پیغام میدهد که باید لایسنسش را بخری و ... .

کسی راه حلی و کرکی برایش پیدا کرده؟

نسخه 7.0.12142

appadanax
01-02-2012, 03:57
من کار کردم هیچ مشکلی نداره.در نسخه جدیدش می تونید برای کامپیئتر خودتون هم یک ID درست کنید و ازهر جا خواستید به کامپیوتر خودتون وصل شوید. البته باید سیستم خودتون روشن باشه و به نت وصل باشه. برای ثبت ID خودتون و سیستم شما از
Connection>setup unattended ویزارد دارد.

mhentezari
27-08-2012, 16:36
یعنی کرکی برای نسخه corporateاش نیست؟

mahdi7777777
27-08-2012, 16:42
جدیدا MRt این برنامه رو تو نرم افزارهاش گذاشته .. کرکش هم هست ... من خودم باهاش کار کردم مشکلی نداره .. شاید mrt بتونه کمکت کنه

mahdi7777777
27-08-2012, 17:04
اگه خواستید .. آپلودش کردم .. این هم لینکش ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jafarian
30-08-2012, 07:35
یعنی کرکی برای نسخه corporateاش نیست؟

کرک نسخه TeamViewer Corporate 7.0.12541.0 از پایین میتونیددانلود کنید:20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

minizoro
28-09-2012, 00:14
خب دقیقاً به همین صورت نصب شده
چون کارم پشتیبانی هست و زیاد ریموت میشم الان اینجوری شذه و لایسنس میخواد
منم دقیقا اینطوری شدم

اونقدر استفاده کردم که ، اول دو دقیقه بلاکم میکرد بعد الان ده دقیقه بلاکم میکنه که برو لایسنس بخر ! نسخه ام هم نسخه 4 هست و پرتابل، این مشکل رو با نسخه های 6 و 7 پرتابلشون هم دارم

لطفا یه نفر یه نسخه با کرکش بهم معرفی کنه :( که کرکش هم کار کنه :(

jafarian
28-09-2012, 00:37
از یکی لینک اول استفاده کنید طریقه کرک کردنشم به اینصورت هست که وقتی شما برنامه رو دانلود کردین از حالت فشرده خارجش کردین نصبش کردین ابتدا برنامه رو از پایین تسکبار ببندین بعد طبق شکل پایین ابتدا پنجره تسک منیجر اجرا کنید بعدشم طبق شماره 1 به سربرگ مورد نظر برین طبق شماره 2 گزینه مورد نظر انتخاب کنید طبق شماره 3 از ستون سمت راست روی گزینه مورد نظر کلیک راست بعدشم طبق شماره 4 گزینه stop انتخاب کنید بعدم محتویات پوشه کرک درمسیر نصب برنامه کپی کنید درآخرم اون گزینه ای که stop کردین از نوع start کنید .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Teamviewer Enterprise ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

alenkita
28-02-2013, 22:45
دوستان کرک teamviewer 8.0.16447 هنوز نیومده؟

alenkita
28-02-2013, 22:46
دوستان کرک teamviewer 8.0.16447 هنوز نیومده؟