ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال مجدد

am.b.
15-01-2012, 22:02
سلام با توجه به اینکه تاپیک قبلیم بنا به دلایل نامعلومی حداقل به خودم نشون داده نمیشه و پاک هم نمیشه مجدد توضیح می دم.
یه لپ تاپ برای عموما گیم می خوام ویژگی های مورد نظرم به ترتیب اولویت اینا هستن:
1. بشه باهاش بازی کرد و واقعا مهمه که خوب کار کنه و تا مدت قابل توجهی بتونه بازی هارو اجرا کنه.
2. داغ نکنه یا با کول پد بشه خنکش کرد. 2 تا 3 ساعت گیم مداوم. واقعا برام مهمه که تند تند داغ نشه.
3. خراب نشه مقاومت در برابر ضربه در حد نرمال داشته باشه. هرچند 3 4 سال بعد قرار نیست بازی های روز رو اجرا کنه ولی برام مهمه تا اون وقت حداقل سالم بمونه. به عبارتی کیفیت ساخت خوب، این موضوع دقیقا برند نیست.
4. cpu, ram سرعت ( نه مقدار) هارد البته ssd لازم ندارم ولی بهتر 7200 باشه. cpu بیشتر از اون دوتا برام مهمه. رم صرفا در حدی که الان لنگم نذاره و بعدا ارتقاش می دم.
5. قیمتش حول و حوش 1700 تا 1750 باشه. نایاب هم نباشه بشه پیدا کرد. حداقل با زحمت پیدا بشه.
6. صفحه نمایش لازم نیست full hd باشه، ولی هرچه بهتر باشه خوبه. اندازه هم برام مهم نیست زیر 13 نیاد فقط. 13 یا بالاتر. ترجیحا بزرگتر ولی 15.6 هم خوبه.
7. مسائل جانبی صدا ارتباطات و اینا... اهمیتشون کمتره مگه یه مشکل اساسی باشه تو مایه ی نداشتن usb 3.
این موارد هم مهم نیستند:
مقدار هارد، قیافه ، برند، وزن( چون جملش با ماشینه.)، دارا بودن بلوری یا دیویدی رایتر، عمر باتری (عموما با برق کار می کنه.) ویندوز ارجینال و گارانتی. در واقع اگه مثلا با داس باشه دی وی دی رایتر، زشت و بدریخت، سنگین، با باتری کم و بدون گارانتی، ایده آله.می تونم پولم رو خرج گرافیک و cpu کنم.
اگه فکر می کنید مدلهایی هست که ارزونتره ولی تا حدی به این نیازها می خوره + نسبت به قیمتش مناسبتره، اونها رو هم معرفی کنید.

larantas
15-01-2012, 22:09
اسوس n55sf خیلی خوبه.
اچ پی 6180 هم خوبه. همچنین لنوو y570.
ولی اولی کیفیت صفحه نمایش بهتری داره.

am.b.
15-01-2012, 22:22
خیلی ممنونم.
اگه میشه قیمت برای یه کانفیگ پیشنهادی بدید.
در مورد اچ پی آیا مشکل داغ کردن نداره؟ یکی از دوستام 6170 داره اینطور میگه، خودم نمی دونم. لنوو رو یه مدتی راجع به ریفربیش بودن مدلای تو ایرانش حرف زدن آیا راهی هست که مطمئن باشم؟ حتی اگه مجبور بشم از گارانتیش می خرم. این موضوع تا چه حد می تونه دردسر ساز بشه؟
نظر خودم بیشتر روی ایسوسه چون زیاد از سری پاویلیون خوشم نمیاد. البته اگه میشه بگید از کیفیت کدوم بیشتر راضی هستید.
بازم ممنون میشم اگه جواب بدید.

larantas
15-01-2012, 22:51
خیلی ممنونم.
اگه میشه قیمت برای یه کانفیگ پیشنهادی بدید.
در مورد اچ پی آیا مشکل داغ کردن نداره؟ یکی از دوستام 6170 داره اینطور میگه، خودم نمی دونم. لنوو رو یه مدتی راجع به ریفربیش بودن مدلای تو ایرانش حرف زدن آیا راهی هست که مطمئن باشم؟ حتی اگه مجبور بشم از گارانتیش می خرم. این موضوع تا چه حد می تونه دردسر ساز بشه؟
نظر خودم بیشتر روی ایسوسه چون زیاد از سری پاویلیون خوشم نمیاد. البته اگه میشه بگید از کیفیت کدوم بیشتر راضی هستید.
بازم ممنون میشم اگه جواب بدید.

ببین دوست عزیز. داغ کردن تا یه حدی کاملا طبیعیه. همه لپ تاپ ها به غیر از سری گیمینگ موقع بازی کردن دماشون بالا میره. لپ تاپ های گیم هم همین طور ولی به خاطر سیستم کولینگ قوی تری که دارن عموما دماشون در یک حد منطقی باقی میمونه که البته قیمتشون خیلی از بودجه شما بیشتر هستش. پس میمونه همین لپ تاپ ای مالتی مدیا که موقع بازی کردن پیشنهاد میشه از یه کول پد خوب استفاده بشه که تا حد زیادی به خنک ماندن لپ تاپ کمک می کنه.
اگه شما با گارانتی بگیری لپ تاپ ها رو البته گارانتی های معتبر، امکان ریفر بودنشون خیلی کمتره.
در مورد کیفیت به نظر میرسه که اسوس از اون دو تا بهتر باشه. حالا واسه اطمینان به کلوپ هر کدام از لپ تاپ ها سر بزنید و از دوستانی که دارند ایم مدل ها رو اطلاعات دقیق تری بگیرید.

am.b.
15-01-2012, 23:04
ببین دوست عزیز. داغ کردن تا یه حدی کاملا طبیعیه. همه لپ تاپ ها به غیر از سری گیمینگ موقع بازی کردن دماشون بالا میره. لپ تاپ های گیم هم همین طور ولی به خاطر سیستم کولینگ قوی تری که دارن عموما دماشون در یک حد منطقی باقی میمونه که البته قیمتشون خیلی از بودجه شما بیشتر هستش. پس میمونه همین لپ تاپ ای مالتی مدیا که موقع بازی کردن پیشنهاد میشه از یه کول پد خوب استفاده بشه که تا حد زیادی به خنک ماندن لپ تاپ کمک می کنه.
اگه شما با گارانتی بگیری لپ تاپ ها رو البته گارانتی های معتبر، امکان ریفر بودنشون خیلی کمتره.
در مورد کیفیت به نظر میرسه که اسوس از اون دو تا بهتر باشه. حالا واسه اطمینان به کلوپ هر کدام از لپ تاپ ها سر بزنید و از دوستانی که دارند ایم مدل ها رو اطلاعات دقیق تری بگیرید.

خوب نظر من بیشتر روی n55 ه ، ولی سوال بنیادی اینه که اساسا اگه به خاطر داغ کردن نشه بازی کرد، چرا باید کارت گرافیک خوب خرید؟ اصولا اگه نشه از ظرفیت گرافیک استفاده کرد برای چی بخریمش؟
بازم بین این 3 مدل کدوم این مشکل رو کمتر داره بر فرض وچود یه کول پد خوب. دیگه چه میشه کرد. من الان سیستم هر 10 دقیقه موقع بازی خاموش میشه این مشکل تو n55 تا چه حد جدیه؟ و یه سوال دیگه کانفیگی با این قیمت چه طور میشه؟ اگه لطف کنید بگید په ط.ر می تونم بین داغ کردن اینها مقایسه کنم ممنون میشم.

larantas
15-01-2012, 23:26
خوب نظر من بیشتر روی n55 ه ، ولی سوال بنیادی اینه که اساسا اگه به خاطر داغ کردن نشه بازی کرد، چرا باید کارت گرافیک خوب خرید؟ اصولا اگه نشه از ظرفیت گرافیک استفاده کرد برای چی بخریمش؟
بازم بین این 3 مدل کدوم این مشکل رو کمتر داره بر فرض وچود یه کول پد خوب. دیگه چه میشه کرد. من الان سیستم هر 10 دقیقه موقع بازی خاموش میشه این مشکل تو n55 تا چه حد جدیه؟ و یه سوال دیگه کانفیگی با این قیمت چه طور میشه؟ اگه لطف کنید بگید په ط.ر می تونم بین داغ کردن اینها مقایسه کنم ممنون میشم.

من نگفتم نمیشه بازی کرد اتفاقا میشه خیلی خوب هم میشه.ببین وقتی میگم داغ کردن به این منظور نیست که نشه باهاش بازی کرد یا سیستم ریست بشه نه اصلا اینطور نیست. اینو میتونی از بچه هایی که این مدل ها رو دارند بپرسی. لپ تاپ ان 55 در بین این سه مدل خنک ترین لپ تاپ به شمار میره. داغ کردنش کاملا طبیعی و در حد معمول و حتی بهتر هست. با کول پد هم که دیگه خیلی بهتر میشه. شما میتونی بررسی تخصصی شو توی این لینک ببینی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این کانفیگ بین 1650 تا 1700 هستش حالا یه خورده بالا و پایین داره.
cpu:core i7
ram 8 gig
h.d.d: 750
v.g.a :555
و مانیتور اچ دی پلاس 15.6 اینچ

am.b.
16-01-2012, 23:43
آقا من این مدل n55 رو واقعا خوشم اموده به خصوص از ساب بافرش، فوق خیلی باحاله. فقط من الان دیدم تو بخشای فروش آنلاین نیست تو خود سایت سازگار ارقام هم نیست. تو بازار پیدا میشه؟
و یه سوال شاید تا 15 روز تاخیر تو کارم بخوره تغییر قیمت حول حوش 20 تومن هم مهم نیست آیا دستگاه اون موقع گیر میاد؟ با همین کیفیت گیر میاد؟ یا چیز دیگه؟ یه سوال هم داشتم مدل n73 با این گرافیک و cpu 2670 یا 2630 چقدر قیمتش میشه؟

am.b.
16-01-2012, 23:49
من بسیار به این مدل n55 علاقه یافتم. بالاخص به خاطر ساب بافرش، که فوق باحاله. فقط دو نکته:
1. شاید تا 2 3 هفته تاخیر بیفته تو خریدم به جز تغییر قیمت آیا اون موقع گیر میاد ( الانم تو سایت سازگار ارقام و فروشنده های اینترنتی نیست. حالا بازار رو نمی دونم.) اگه گیر میاد با همین کیفیت بهتر بدتر؟
2. n73 با همین گرافیک گیر میاد؟ اگه گیر میاد چند؟
بسیار ممنون.

larantas
17-01-2012, 14:23
اگر چه وضع بازار مشخص نیست. ولی فکر می کنم واسه پیدا کردنش مشکلی نداشته باشید. سایت سازگار رو کلا بیخیال شو چون اصلا آپدیت نیست. ولی توی بازار پیدا میشه.
n73 با این گرافیک اصلا وجود نداره. گرافیکش 540 هستش. اما N75 این گرافیک رو داره یعنی همین 555. ولی من توی بازار فعلا ندیدم ازش.

am.b.
17-01-2012, 15:05
اگر چه وضع بازار مشخص نیست. ولی فکر می کنم واسه پیدا کردنش مشکلی نداشته باشید. سایت سازگار رو کلا بیخیال شو چون اصلا آپدیت نیست. ولی توی بازار پیدا میشه.
n73 با این گرافیک اصلا وجود نداره. گرافیکش 540 هستش. اما N75 این گرافیک رو داره یعنی همین 555. ولی من توی بازار فعلا ندیدم ازش.

می شه گفت وضع بازار به طور مشخصی داغونه. امروز صبح من ولیعصر بودم راستش من سوال که می کردم مخصوصا از اونایی که بیشتر ایسوس فروش بودن n55 نداشتن. البته یکی بهم گفت ندارم اصرار کردم گفت می خوای 1900 چه خبره؟ با این پول واقعا برام نمی صرفه.