PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آقا تو رو خدا يكي بگيد چطوري ميتونم بفهمم؟؟

dost1
01-07-2006, 07:25
سلام دوستان
اميدوارم كه خوب باشيد
آقا اگه ممكنه زود بگيد كه چطوري ميتونم بفهمم كه صاحب اين وبلاگ كي است؟ اي پي كسي كه آپلود ميكنه چند است؟ و يا اينكه ايميلش چي است؟ چطوري ميتونم جلويش را بگيرم ؟ و........................
آقا وبلاگ يكي از دوستانم را هك كردن و دارند هر چيزي مينويسند طرف شاعر است و آبرو و حيثيت اين دوستم را كه اينم شاعر و آدم بزرگي است برده چطوري ميتونم جلوي اين شخص را بگيرم
شما خودتون ميتونيد بريد و ببينيد چي ها كه ننوشته!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا منتظر جواب شما هستم خیلی آبرو ریزی است هر راهی که داره بگید :sad: :sad:

ya abbas
01-07-2006, 08:06
سلام دوست عزيز
من پيشنهاد مي كنم كه شما از بچه هاي هكر اين سايت كمك بگيريد.
اونها بيشتر مي تونن به شما كمك كنند.
و در آخر من هم واقعا متاثر شدم به خاطر اقدامات يك سري افراد سود جو.

my friend
01-07-2006, 08:47
سلام دوست عزیز
شما میتونی با آقای شیرازی ، مدیر سایت بلاگفا مکاتبه کنید تا زودتر کارتون راه بیوفته

اگه چند لحظه صبر کنید ، شاید بتونم شماره تلفنشونو براتون گیر بیارم.

my friend
01-07-2006, 08:53
با سلامی دوباره

من الان ایمیل هامو گشتم ، شمارشونو داشتم ، مثل اینکه پاکش کردم.

میتونی از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به ایشون ایمیل بزنید. مطمئنا کارتون راه می افته.
میتونی از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم شماره تلفن ایشون رو گیر بیارید ، البته شاید شماره ایشون رو به شما بدهند.
شماره تلفن شرکت روند تازه ( ouriran ) که اسپانسر سایت بلاگفا هستند اینه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم زودتر از شر این هکر های قلابی راحت بشید.

موفق باشید

dost1
01-07-2006, 10:21
دوست عزيز ممنون از جوابي كه دادي سعي ميكنم براش ايميل بفرستم ولي اگه راهي داشت كه خودم ميتونستم انجام ميدادم خيلي بهتر ميشد :sad: :sad: