مشاهده نسخه کامل
: خرید هندزفری بلوتوث برای گوش دادن به موزیک
alone one
15-01-2012, 03:08
سلام
من یه هد ست میخوام که بتونم از طریق گوشی با کیفیت بالا موزیک گوش بدم
تا سقف 200 هزارتومن و حتی تا 50 60 تومنم بالاتر مشکلی نداره،فقط میخوام کیفیت بالایی داشته باشه و بتونم از گوش دادن به موزیک لذت ببرم و امکان انجام مکالمات تلفنی هم داشته باشه
اگه از اینا باشه که پشت گردن فیکس میشه و مدل بی سیمش خیلی خوب میشه
البته یکی از دوستان اینارو پیشنهاد داده بود:
بصورت بلوتوثی با امکان مکالمه در صورت وصل شدن به موبایل
MM 550
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$File/MM550_Travel_new.jpg
MM 450
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$File/MM_450_new.jpg
MM100
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$File/MM_100_new1.jpg
بلوتوثی بدون میکروفون
PX 360 BT
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$File/PX_360_BT_new_detail.jpg
نظر سایر دوستان چیه؟
مدلا و برندای دیگه سراغ ندارن؟
باتشکر
alone one
23-01-2012, 23:17
بابا یعنی هیچکی نیس منو راهنمایی کنه
ثواب داره
alone one
24-02-2012, 17:49
بعد مدتها منظر جواب اساتید محترم
Arash4484
24-02-2012, 18:19
سلام، فکر کنم برای این تا حالا پاسخی نرسیده چون یک تاپیک بزرگ در این رابطه هست و شاید تاپیک شما دیده نشده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهنمايي كنيد براي خريد يه هدفن خوب...
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نظر شخصیم هم رویِ استیشن بلوتوثیه که میتونید هر هدفون دلخواه و با کیفیتی رو روش سوار کنید.
خودم جبرا BT3030 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دارم که از عمکلکرد و کیفیتش خیلی راضیم و استایلیش هم هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] IiGF2FYHns2SoAQ1HNPEwRg2sZrzpYNpduX6z2OI9anq4JSlCy Minjml6XXUibjrNlL_53l4o=s90-c[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mkxSXZSeRVAa50yrcUWk4kf2MzRpYlHDGyEWZHUxQwl9zjLNOQ jyClpVq7x8P-b6txNjp8rjdEXMlSDocjiZe9boUUXzOEhMuYwBYrIZs9xnTHUY X0RcZHE4fHe9tUlz0RfQirHfToRb3b6WKF4iT6LyozaAYlYk43 Fd6Y90YF-cychiOdHJcvZh3zZITqgtDBWzhWurCiBuhO8Hm-HkSYwGVVNGsr5f0pQFlGehRyOcg7xOitS7D4hJM6b4=s90-c
[ضمن اینکه هدفون بطرز وحشتناکی هم گران شده(60-70درصد) و هم مدلهای خوب نایاب شدن]
alone one
25-02-2012, 22:44
سلام، فکر کنم برای این تا حالا پاسخی نرسیده چون یک تاپیک بزرگ در این رابطه هست و شاید تاپیک شما دیده نشده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهنمايي كنيد براي خريد يه هدفن خوب...
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نظر شخصیم هم رویِ استیشن بلوتوثیه که میتونید هر هدفون دلخواه و با کیفیتی رو روش سوار کنید.
خودم جبرا BT3030 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tes%2Fmobile%2Fna-us%2Fproducts%2Fpages%2Fjabrabt3030.aspx) دارم که از عمکلکرد و کیفیتش خیلی راضیم و استایلیش هم هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] IiGF2FYHns2SoAQ1HNPEwRg2sZrzpYNpduX6z2OI9anq4JSlCy Minjml6XXUibjrNlL_53l4o=s90-c[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mkxSXZSeRVAa50yrcUWk4kf2MzRpYlHDGyEWZHUxQwl9zjLNOQ jyClpVq7x8P-b6txNjp8rjdEXMlSDocjiZe9boUUXzOEhMuYwBYrIZs9xnTHUY X0RcZHE4fHe9tUlz0RfQirHfToRb3b6WKF4iT6LyozaAYlYk43 Fd6Y90YF-cychiOdHJcvZh3zZITqgtDBWzhWurCiBuhO8Hm-HkSYwGVVNGsr5f0pQFlGehRyOcg7xOitS7D4hJM6b4=s90-c
[ضمن اینکه هدفون بطرز وحشتناکی هم گران شده(60-70درصد) و هم مدلهای خوب نایاب شدن]
ممنون رفیق
آره کلا نامردا بد قیمتو بردن بالا،حالا خوبه با ارز دولتی دارن وارد میکنن
به نظرت میاد پایین قیمتا؟
Arash4484
26-02-2012, 14:37
ممنون رفیق
آره کلا نامردا بد قیمتو بردن بالا،حالا خوبه با ارز دولتی دارن وارد میکنن
به نظرت میاد پایین قیمتا؟
خواهش میکنم دوست عزیز.
من در مورد کل افزایش قیمتهای اخیر نظرم رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گفتم که به موضوع بغرنجتر لوازم الکترونیکی هم قابل تعمیمه.
ولی بدون شک تو زمینه هدفونهای سطح میانی و پایین قیمت، نرخ ها باید شکسته بشه، برای اینکه در درازمدت خریدار بسیار کم میشه و مردم برای کم کردن هزینه رو میارن به جنسهای بسیار بی کیفیت تر از این که الان هست...:13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.