مشاهده نسخه کامل
: ...::: مشکل در کیبورد هنگام نصب ویندوز:::...
arashsard
14-01-2012, 23:06
دوستان من یه سیستم رو میزی دارم و کیبوردم با USB به سیستم وصل میشه.هر وقت میخوام ویندوزمو عوض کنم ور سی دو رو بوت میکنم میخوام گزینها رو واسه نصب ویندوزم انتخاب کنم کیبوردم کار نمیکنه؟؟؟ باید چی کار کنم. قبلا که کیبورد داشتم که با ورودی خود کیبورد وارد میشد مشکلی نداشتم.
دوستان من یه سیستم رو میزی دارم و کیبوردم با USB به سیستم وصل میشه.هر وقت میخوام ویندوزمو عوض کنم ور سی دو رو بوت میکنم میخوام گزینها رو واسه نصب ویندوزم انتخاب کنم کیبوردم کار نمیکنه؟؟؟ باید چی کار کنم. قبلا که کیبورد داشتم که با ورودی خود کیبورد وارد میشد مشکلی نداشتم.
باید کیبورد رو از تو بایوس تعریف کنی تو بایوس تو قسمت integreated peripherals از اونجا usb keybord function رو فعال کن درست میشه
mr.ali-13
21-01-2012, 13:53
باید کیبورد رو از تو بایوس تعریف کنی تو بایوس تو قسمت integreated peripherals از اونجا usb keybord function رو فعال کن درست میشه
ببخشید میشه بگید چجوری باید رفت تو محیط بایوس ؟
ببخشید میشه بگید چجوری باید رفت تو محیط بایوس ؟
با زدن دکمه ی delete موقع روشن شدن سیستم قبل از اینکه psot screen تموم بشه یا دکمه ی f2
samijazini
21-01-2012, 20:32
می تونی از تبدیل هایی که توی بازار هست برای تبدیل usb به ps2 استفاده کنی...
اینکارو از تو بایوس انجام بدین
چون معمولا این مشکلا موقع نصب ویندوز xp بوجود میاد که دیوایس های usb براش ناشناخته است و باید این کار انجام بشه و تو داس هم شناخته نمیشه به احتمال 90% مشکلتون حل میشه درست نشد اونموقع برید سراغ تبدیل
mehdi-af
27-05-2012, 19:44
اینکارو از تو بایوس انجام بدین
چون معمولا این مشکلا موقع نصب ویندوز xp بوجود میاد که دیوایس های usb براش ناشناخته است و باید این کار انجام بشه و تو داس هم شناخته نمیشه به احتمال 90% مشکلتون حل میشه درست نشد اونموقع برید سراغ تبدیل
اگه میشه مراحل رو به ترتیب بگید من مبتدی هستم :10:
اگه میشه مراحل رو به ترتیب بگید من مبتدی هستم :10:
ببینید شما اول از همه سیستم رو روشن کنید
به محض اینکه سیستم رو روشن کردید تند تند کلید delete رو بزنید تا وارد ستاپ بشین و دنبال اون گزینه هایی که گفتم بگردید تا فعالش کنید
بعد از اینکه تغییرات رو اعمال کردید کلید f10 رو میزنید و بعدش ok تا تنظیمات ذخیره بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.