مشاهده نسخه کامل
: سوال فوری
alirezanas
14-01-2012, 16:21
چگونه می توان با بیست مثلث قائم الزاویه 2 در 1 یک مربع ساخت؟
کاملا مساحت رو بپوشاند
sasan.a.g
17-01-2012, 20:05
سلام دوست عزیز،
با 16 تاش مربع رو درست کنید، باقیشم بریزید دور، اسراف خوب نیست.
شوخی کردم. می دونم با بیستا چطور میشه
CppBuilder2006
25-01-2012, 01:08
با 16 تا راحته! اما 20 تا!
سوال شما دقیقا اینه که چه طور یه مربع رو به بیست مثلث قائم الزاویۀ 2 در 1 همنهشت تقسیم کنیم؟!
دوستان گرامي وقتي جوابو نمي دونيد مجبورتون نكردن كه پست بديد !!!!
مطابق شكل زير با هر 5 تا مثلث يك مثلث بزرگتر مي سازيد و با 4 تا از اين مثلث بزرگ ها يك مربع
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
CppBuilder2006
25-01-2012, 04:26
درسته که مجبورمون نکرده ن. اما جلومو رو هم نگرفته ن! بحث رو زنده نگه داریم بهتر نیست!
من که عکسی ندیدم! یا درست آپلود نشده یا مسدود شده یا اینترنت من مشکل داره!
درسته که مجبورمون نکرده ن. اما جلومو رو هم نگرفته ن! بحث رو زنده نگه داریم بهتر نیست!
من که عکسی ندیدم! یا درست آپلود نشده یا مسدود شده یا اینترنت من مشکل داره!
دوست عزيز بر اساس قوانين اين فروم ارسال پست هاي بيهوده و اسپم غير قانوني هست و در اين مورد بايد بگم جلوتونو بايد بگيرن :دي
8- لطفا در صورتي که جواب يک سوالي را نمي دانيد از ارسال مطالبي که باعث شلوغ کردن آن تاپيک ( يا سوال ) شود خودداري فرماييد. در صورتي که بحث خاصي داريد مي توانيد براي خودتان يک تاپيک عمومي باز کنيد.
13- ما با افراد متخلف و spammer برخورد خواهیم کرد و خواهان حضور این قبیل افراد در بین خود نیستیم !تیم p30world خوشحال خواهد شد تا هر روز بر عضو های دائمی و فعالش افزوده شود و برای کاربرانی که با هدف اشتراک گذاری علم و دانش در سطح وب فعالیت می کنند ، ارزش و اعتبار قائل می شود
عكس هم من خودم كه مي بينم پس فكر كنم مشكل از طرف شماس :دي حالا اگه باز مشكل داشت بگيد مجدد اپ ميكنم
CppBuilder2006
25-01-2012, 04:47
در هر حال من اسپم نداشتم. حالا شد! عکس رو می بینم.
اگه شعور کافی برای خاموش موندن نداری سواد کافی برای حرف زدن پیدا کن! من این دومیو دارم! اولیشو بعیده. شما رو نمی دونم
davy jones
25-01-2012, 17:57
دوستان عزیز!
به جای اینکه همدیگه رو مقصر جلوه بدید، به این نکته دقت میکردید که قبل از ارسال پست، باید سرچ کرد و دید که آیا این سوال قبلا در همین تالار پاسخ داده شده یا نه. و در صورتی که تا کنون پاسخی بهش داده نشده بوده یا پاسخ اون غلط بوده اقدام به قرار دادن پاسخهای خودتون میکردین.
منظور بنده تاپیک زیر هستش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشین.
90/11/5
دوستان عزیز!
به جای اینکه همدیگه رو مقصر جلوه بدید، به این نکته دقت میکردید که قبل از ارسال پست، باید سرچ کرد و دید که آیا این سوال قبلا در همین تالار پاسخ داده شده یا نه. و در صورتی که تا کنون پاسخی بهش داده نشده بوده یا پاسخ اون غلط بوده اقدام به قرار دادن پاسخهای خودتون میکردین.
منظور بنده تاپیک زیر هستش:
موفق باشین.
90/11/5
1 : بحث مقصر نبوده تنها بحث سر فرهنگ درست پست دادن و اسپم ندادن بوده
2: نياز به سرچ هم نبوده من عموما اكثر تاپيك هاي اين بخش رو مي خونم و البته از حل هاي خوب شما استفاده مي كنم ولي چون در اين مورد به نظرم راهنمايي شما منجر به حل كامل نميشد جواب كامل رو دادم
CppBuilder2006
26-01-2012, 10:42
بحث مقصر نبوده تنها بحث سر فرهنگ درست پست دادن و اسپم ندادن بودهنه بحث سر رو کم کنی بود!
اگه پست اول من توی این تاپیک رو دیده باشید من سوال رو ساده تر گفتم و پرسیدم آیا همنهشت؟ یا نه؟!
چرا چون اگه کلمۀ همنهشت توی صورت سؤال جا افتاده تصحیح بشه. چرا چون اگه همنهشتی لازم نباشه با چار تا از اینا میشه به هدف رسید:
که یهو کاربرگرامی پستو قشنگ نخونده خواست کلاس بذاره که اسپم نکنید! بعد هم کم اورد رفت سراغ قوانین. حالا هم رفته سراغ فرهنگ پست درست دادن.
اما حلش درست و خوبه.
davy jones
26-01-2012, 12:00
اگه پست اول من توی این تاپیک رو دیده باشید من سوال رو ساده تر گفتم و پرسیدم آیا همنهشت؟ یا نه؟!
چرا چون اگه کلمۀ همنهشت توی صورت سؤال جا افتاده تصحیح بشه.
سلام
دوست عزیز دقت کنین که در صورت سوال گفته شده 20 مثلث قائم الزاویه با اضلاع مجاور به زاویه ی قائمه به طول 2 و 1 واحد. دیگه واضحه که این مثلث ها همنهشت میشن دیگه. مگه به نظر شما چند تا مثلث قائم الزاویه با این شرایط میشه کشید که یکریخت نباشن و با هم همنهشت از آب در نیان؟
موفق باشین.
90/11/6
CppBuilder2006
26-01-2012, 12:09
چگونه می توان با بیست مثلث قائم الزاویه 2 در 1 یک مربع ساخت؟
از این سوال میشه برداشت کرد اضلاعش به نسبت دو در یک هستن. چون واحدی گفته نشده میشه این برداشت رو هم کرد.
نه بحث سر رو کم کنی بود!
چرا چون اگه کلمۀ همنهشت توی صورت سؤال جا افتاده تصحیح بشه. چرا چون اگه همنهشتی لازم نباشه با چار تا از اینا میشه به هدف رسید:
که یهو کاربرگرامی پستو قشنگ نخونده خواست کلاس بذاره که اسپم نکنید! بعد هم کم اورد رفت سراغ قوانین. حالا هم رفته سراغ فرهنگ پست درست دادن.
اما حلش درست و خوبه.
دوست عزيز اصلا بحث رو كم كني نبود
كابلا بحث همون چيزي بود كه گفتم اينو شما ميتونيد با نگاه به اكثر پست هاي من ببينيد
عيبي نداره شما بزارش رو رو كم كني و رو من هم كم كشد اصلا :27:
شاد و پيروز باشيد
پ.ن : يه مدير يا ناظر زحمت كليه پست هاي بي مربوط مثل همين پست خودمو بكشه لطفا
CppBuilder2006
26-01-2012, 18:32
كابلا بحث همون چيزي بود كه گفتم اينو شما ميتونيد با نگاه به اكثر پست هاي من ببينيددوست من اون قانونی که تذکرشو دادید به درد بحث ریاضی نمی خوره. این فورم بخشای زیادی داره که قوانین برای همه شون هست. توی ریاضیات باید یه کمی بحث بشه و هر کسی کمک کنه تا یه سوال حله بشه. در ضمن من چند ساله این جا میام. میشه گفت هفته ای یه بار پست داده میشه. علتش احتمالا علاوه بر بی علاقگی، کاربران عادی هستن که گاهی خودشونو مدیر و ناظر تصور می کنن و قصد هدایت و ارشاد بقیه رو دارن.
در هر حال توی حالت کمای که بخش ریاضیات توشه پست های توو خالی هم اگه بحث رو گرم کنه غنیمته. امیدوارم بحثای این جا یه کم گرم تر بشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.