مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید ساب + آمپ کنوود برای 206
سلام
دوستان ما چند ماه پیش یه 7016 + 718 و آمپ 523 کنوود رو با هم ست کردیم و بستیم
مشکلی که الان دارم اینه که بیسی که باند ها تولید میکنن خشک هست و صدای نرمی نداره
چند نفر گفتن ساب باید ببندی
دوست دارم کلا ست کنوود باشه ، نمیخوام هم زیادی تو خرج بیفتم !
چی پیشنهاد میدین ؟
خازن هم لازمه ؟ باتری ماشین فابریک هست
کلا من ساب + آمپ + باکس میخوام
3013 کنوود چطوره ؟ دوست دارم ویبره و بیس نرم تولید کنه
قیمت روز هم بدید ممنون میشم
سلام
دوست عزیز یعنی چی خشکه...؟
خازنم لازم نداری...
شما بودجت برای امپ و ساب چقدره؟
من دقیقا همین باند و آمپ رو داداشم روی 206 داره با ضبط پایونیر ، ولی بیسی که تولید میکنه خیلی نرم هست و ویبره خوبی داره اما سیستم من نه
نمیدونم مشکل از کجاس ، تمام تنظیماتش رو هم درست تنظیم کردم اما جواب نمیده
بودجه من متغیر هست ، دور و بر 300 ، حالا یکم بیشتر هم بشه اشکالی نداره
کلا ماشین هاچ بک معمولا سیستم روش بهتر جواب میده اما بازم امکان داره از تنظیمات باشه..
با این بودجه برای امپ انتخابی جز 8105.4 کنوود برای مونو نداری برای سابم 3012 دو کویل بردار که کامل درایو بشه اگه تک کویل برداری روی 4 اهم امپت فوقش 250 تا بده و راضیت نمیکنه ولی برای دو کویل میره رو 2 اهم و امپتم همون 400 تا رو میده تقربا از لحاظ قدرت خیلی بهتره
3012 بهتره یا 3013 ؟
قیمت هاشون رو هم دارید ؟
تفاوتی انچنانی با هم ندارن
3013 فقط تک کویل 4 اهمی داره
ولی 3012 هم تک کویل 4 اهمی داره هم دو کویل 4 اهمی که توضیح دادم چرا دو کویل بیتره...
درباره قیمتم من چند ماه پیش دوکویل رو 70 قیمت کردم الان نمیدونم میگن تا بالا100 رفته
Sound Storm
15-01-2012, 23:01
Amp: 7205 170-190
Sub: XW1222D 135-150
این امپ 2تا خروجی داره که 2 تا 250 وات رو 2 اهم میده که ساب هم 2 کوئل هستش ، 600 وات و دامنه فرکانسی خیلی خوبی داره. 25 تا 800 هرتز. صدای خیلی نرم و پر قدرت.
کل هزینه با سیم و باکس حدودا 400 تومن میشه.
7205 مونو نیست
همون که Amir..H گفت
3012 جفت کویل و 8105
باکس هم از این آماده ها نگیری بهتره . دوستان اینجا هستن که باکس ساخته باشن کمکت میکنن
iranpanel.net
17-01-2012, 01:54
هرکی بخاد میتونم باکس براش بسازم ولی باید مشخصات کامل سابو بهم بده تا براش بسازم هزینشم بعد از اندازه زدنو در اواردن نوع و حجم باکس میگم
7205 مونو نیست
همون که Amir..H گفت
3012 جفت کویل و 8105
باکس هم از این آماده ها نگیری بهتره . دوستان اینجا هستن که باکس ساخته باشن کمکت میکنن
منو نشناختی؟:31:
امیرم بابا...:10:
سلام
دوستان بالاخره من یه 3013 خریدم ، چه باکسی براش بگیرم که بیشتر تمایل به ویبره داشته باشه ؟
روی خود جعبه باکس پیشنهادی نوشته ( ported )
باکس آماده چی ؟
لطفا یکی تا جایی که میتونه راهنمایی کنه منو
ممنون
hamidR15
07-03-2012, 09:50
سلام
دوستان بالاخره من یه 3013 خریدم ، چه باکسی براش بگیرم که بیشتر تمایل به ویبره داشته باشه ؟
روی خود جعبه باکس پیشنهادی نوشته ( ported )
باکس آماده چی ؟
لطفا یکی تا جایی که میتونه راهنمایی کنه منو
ممنون
سلام پامي جان
T/S Parameters رو بهم بده تا با نرم افزار برات طراحي كنم.هزينش رو چه جوري ازتون بگيرم.:27:
سلام پامي جان
T/S Parameters رو بهم بده تا با نرم افزار برات طراحي كنم.هزينش رو چه جوري ازتون بگيرم.:27:
مرسی رفیق
حالا قبل از مشخصات ، این اندازه پیشنهادی که خودش داده چطوره ؟
رو جعبه یه باکس کامل به همراه مشخصات طراحی شده از قبل هست ، صداش تو این چطوریه ؟
hamidR15
10-03-2012, 11:00
مرسی رفیق
حالا قبل از مشخصات ، این اندازه پیشنهادی که خودش داده چطوره ؟
رو جعبه یه باکس کامل به همراه مشخصات طراحی شده از قبل هست ، صداش تو این چطوریه ؟
سلام
اونم خوبه ميتوني همون ور بسازي.
لعنت بر باعث و بانی این گرونی !
8105 رو هفته پیش 165 هزار تومن قیمت داشتم ، امروز به زور تونستم با چونه زدن از همونجا 180 بگیرم !!
خلاصه سیستم من امروز کامل شد
هدیونیت : 7016
اسپیکر : 718
آمپلی فایر اسپیکر : M526
ساب ووفر : 3013
آمپلی فایر ساب : 8105
باکس هم آماده گرفتم ، فقط حیف روش Pioneer خورده ، دوست نداشتم ست کنوود ام با این اسم خراب شه ! :دی
فردا میرم برای بستن ساب و آمپ
ممنون از دوستان
mohamad reza_2010
11-03-2012, 22:57
لعنت بر باعث و بانی این گرونی !
8105 رو هفته پیش 165 هزار تومن قیمت داشتم ، امروز به زور تونستم با چونه زدن از همونجا 180 بگیرم !!
خلاصه سیستم من امروز کامل شد
هدیونیت : 7016
اسپیکر : 718
آمپلی فایر اسپیکر : M526
ساب ووفر : 3013
آمپلی فایر ساب : 8105
باکس هم آماده گرفتم ، فقط حیف روش Pioneer خورده ، دوست نداشتم ست کنوود ام با این اسم خراب شه ! :دی
فردا میرم برای بستن ساب و آمپ
ممنون از دوستان
مبارکه عزیز ایشالا بعد نصب سیستم تو تاپیک عکس سیستم صوتی اعضا عکس برامون میذاری دیگــــــــــــــــــه؟؟؟ ؟؟؟
امشب رفتم نصب کردم
در یک کلام کاملا راضی هستم ، بیس فوق العاده نرم و پر قدرتی داره
یک مزیت دیگه ای هم که داره این که صدا خیلی خیلی کم بیرون میاد ، بیشتر این برام مهم بود که جلب توجه نکنه که خدا رو شکر همینطور هم شده
8105+3013 عالیه !
دوستان نیاز به کمک دارم
از سیستم ماشینم راضی ام
عکس هاش رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشتم
مشکلی که هست اینه تو ولوم بالا وقتی که ساب روشن باشه و چراغ ها روشن باشه وقتی بیس سنگین میزنه چراغ ها کم نور میشه ، میترسم به علت نوسان ولتاژ به آمپ یا قسمتی دیگه فشار بیاد و بسوزه
راهش چیه ؟
تقویت باتری ؟ خازن ؟
لطفا راهنمایی کنین ممنون دوستان
hamidcrazy2
04-04-2012, 18:34
شما اول بیگ تری بزن تا حدودی خوب میشه.
راه اصولیش تعویض باتری با باتری با آمپراژ بالاتر
بعدش نصب خازن
من ماشینم 206 تیپ 2 هست ، باتری خودش چند آمپره ؟
باتری چند آمپر باید بگیرم ؟ اتمی باید باشه ؟
بیگ تری روی گارانتی ماشین تاثیر داره ؟
aligolshani66
04-04-2012, 19:00
سلام دوست من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من ساب نخواستم
لطفا پست بالایی و این پست پاک بشه
hamidcrazy2
04-04-2012, 21:54
احتمالا رو گارانتی تاثیر داره موقع رفتن به گارانتی بهتره باز بشه .
تو 206 در همه مدل هاش تا 62 آمپر بدون خونریزی جا میشه .مال شما فکر کنم 55 آمپر باشه. البته تو همه مدل هاش میشه باتری با آمپراژ بالا رو زور چپون کرد.
باتری رو فقط برند وارتا بگیر.
باتری اتمی نداریم .باتری خشک و تر داریم که جفتشون اسید دارن ولی باتری خشک فقط نیاز به نگهداری نداره . اتمی یه مدل بوده که همه باتری خشک ها به اون مشهور شدن.
ممنونم
حالا مشکل من با باتری چند آمپر حل میشه که دیگه پول برای خازن ندم ؟
hamidcrazy2
04-04-2012, 22:13
ببینین الان من یک سیستم حدودا 1000 واتی دارم و یک باتری وارتا 60 آمپر گذاشتم ولی تو ولووم بالا و بالا بردن لول ساب ووفر اگه ماشین در حرکت باشه در بیس های سنگین ماشین انگار ترمز میکنه . در حالی که خازن هم دارم .
باتری من قاب دور باتری پلاستیکی داره که دلم نیومد بازش کنم واسه همین 60 گذاشتم. شما اگه دلت نمیسوزه 74 بزار .
البته قیمت وارتا حدود 20-30 تومن گرونتر از برندهای دیگه هست ولی دشارژ لحظه ایش خیلی بالاتره.
راستی یکی از کاربردهای خازن برای داشتن برق بدون نوسان هست که هم به پخش و هم به آمپ ضرر میزنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.