ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل جدي با ارور ordinal error 481-iertutil.dl

amirart
14-01-2012, 13:04
سلام من چند روز پيش يك بازي نصب كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و بازي كامل نصب شد و هنگام اجرا يك ارور داد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت كه يك فايل vcomp100.dll سيستم شما كم داره خلاصه من رفتم تو اينترنت سرچ كردم و يك نرم افزار دانلود كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنام dll fixer و اين مشكلو حل كرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي بعد اون ديگه هرچه نرم افزار نصب ميكنم يا نرم افزار قديمي نصب شده رو سيستم (بعضي هاشون: مثل ياهو) اجرا نميشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ارور the ordinal 481 could not be located in the dynamic link library iertutil.dll ميده - و انواع نرم افزار RegistryBooster وDriver Detective يا غيره براي حل مشكل رو گرفتم ولي حتي موقع اجراي اين نرم افزار ها هم ارور ميده لطفآ دوستان كمك كنيد ممنون. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم عكس از اين ارور :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

milad_gta
15-01-2012, 09:26
اگر از ورژن 7 Internet Explorer استفاده میکند ممکنه این روش مشکلتون رو حل کنه :

IE7 رو حذف کنید .
اگر حذف نشد تو Run بنویسید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپس Restart ببینید IE6 کار میکنه ؟ اگر کار کرد مرحله بعد .
برنامه dll fixer و هرچی Addons و ToolBar و Search Engine اگر نصب کردید حذف کنید .
IE7 رو دوباره نصب کنید ( یک نسخه معتبر ) .

amirart
15-01-2012, 13:51
اگر از ورژن 7 Internet Explorer استفاده میکند ممکنه این روش مشکلتون رو حل کنه :

IE7 رو حذف کنید .
اگر حذف نشد تو Run بنویسید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سپس Restart ببینید IE6 کار میکنه ؟ اگر کار کرد مرحله بعد .
برنامه dll fixer و هرچی Addons و ToolBar و Search Engine اگر نصب کردید حذف کنید .
IE7 رو دوباره نصب کنید ( یک نسخه معتبر ) .

من از 7 Internet Explorer استفاده میکنم- مرسي از كمكتون ولي درست نشد :41: اين ارورو داد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]