ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین نرم افزار GPS برای آندروئید کدومه ؟

a.toraby
14-01-2012, 11:10
سلام دوستان.
لطفا هر کسی با نرم افزارهای مختلف GPS مثل Navitel و Maverick و غیره کار کرده اینجا یک مقایسه بینشون انجام بده. ممنون میشم. من navitel رو نصب کردم اما میخوام ببینم اگه نرم افزار بهتری وجود داره از اون استفاده کنم.
منظورم از بهتر بودن اینه که از نظر:

بروز بودن نقشه ها
راحتی بروز کردن نقشه ها
نداشتن مشکل تحریم
بالا بودن سرعت اجرا
امکانات آفلاین و آنلاین
و غیره

کدوم عملکرد مناسب تری داره؟
اینطوری انتخاب برای همه آسان تر خواهد بود
ممنون

alizali
14-01-2012, 12:55
اگر بتونی Ndrive رو نصب کنی که همه بقیه رو گذاشته تو جیبش
نقشه های قوی ( فقط محدودیت در شهرها) مسیریابی عالی امکانات خوب

GHOST RECON
14-01-2012, 23:57
Ndrive مخصوص گوشي هاي سامسونگه و روي ديگر گوشي هاي آندرويد نصب نميشه
بهترين نرم افزار به نظر من نرم افزار sygic هست كه حجم نقشه ش 500 مگه و امكانات زير رو داره
1- نقشه هاي با جزئيات بسيار بالا ( رستوران ها - بانك ها - مراكز خريد - بيمارستان ها - دارو خانه ها و ... رو داره )
2- نقشه ها به هر دو صورت فارسي و انگليسي هستند
3- از همه مهمتر قابليت مسير يابي آفلاين داره
4- راهنماي صوتي فارسي
5- و.....

alizali
15-01-2012, 16:27
Ndrive مخصوص گوشي هاي سامسونگه و روي ديگر گوشي هاي آندرويد نصب نميشه
بهترين نرم افزار به نظر من نرم افزار sygic هست كه حجم نقشه ش 500 مگه و امكانات زير رو داره
1- نقشه هاي با جزئيات بسيار بالا ( رستوران ها - بانك ها - مراكز خريد - بيمارستان ها - دارو خانه ها و ... رو داره )
2- نقشه ها به هر دو صورت فارسي و انگليسي هستند
3- از همه مهمتر قابليت مسير يابي آفلاين داره
4- راهنماي صوتي فارسي
5- و.....
اينجا ميتونيد اين نرم افزار رو پيدا كنيد
نقشه هاي برنامه تو پست 9 همون تاپيك براي دانلود گذاشته شده

محض اطلاع بنده روي اكسپريا آرك اس نصب كردم و دارم باهاش كار ميكنم و هيچ مشكلي هم نداره

GHOST RECON
15-01-2012, 21:21
محض اطلاع بنده روي اكسپريا آرك اس نصب كردم و دارم باهاش كار ميكنم و هيچ مشكلي هم نداره
به سلامتي
ولي بازم ميگم sygic از همه بهتره

EngineeR EhsaN
15-01-2012, 21:58
به نظر منم Sygic از همه بهتره البته اگه نقشه‌هاش کاملتر بشه فعلا شهرای بزرگو ساپورت میکنه :13:

a.toraby
16-01-2012, 00:02
کدوم یک نقشه هاش زودتر آپدیت میشه؟؟
مثلا تو همین تهران خودمون هر روز خیابون ها داره عوض میشه آخه. دو طرفه یه طرفه میشه. زوج و فرد عوض میشه و از این قبیل چیزها.

gale5267
03-02-2012, 09:37
خیلی خیلی جالب میشه جدیداشه بزاری.با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mrmostafa
19-02-2012, 09:36
نرم افزار جي پي اس مانند اين نرم افزارهاي دستگاه هاي جي پي اس خودرويي نيست؟؟؟؟؟؟؟؟ چون خوبي اونا اينه يه شركتي ميسازه و ساپورتش ميكنه و تمام امكانات رستوران ها - بانك ها و پمپ بنزين ها و غيره رو داره و سرچ بهتره و كلا در ايران كارايي داره ولي نرم افزارهاي جي پي اس عموم خارجي هستن و اينجا هم استفاده ميشه با نقشه هايي كه درست ميكنن.

eghs
27-04-2012, 23:03
من 3 تا دارم ان درایو - سیگس - نویتل من nd را می پسندم

salmanazizi
29-06-2012, 23:20
همین آفلاین گوگل مپ چظوره؟

papai
11-07-2012, 00:43
همین آفلاین گوگل مپ چظوره؟

یعنی همه نقشه ها و مسیرها رو داره و نیازی به وای فای نداره؟ از کجا میشه دانلود کرد؟

همچنین ndrive رو از کجا میتونم دانلود کنم؟

neon1
29-08-2012, 08:31
بهترینش ndrive هست من navitel , maverick هم دارم اما nd از همه بهتره چون دوربین های پلیس رو هم اعلام می کنه لینک: (در ضمن روی همه ی گوشیا نصب میشه من خودم روی xperia mini و htc wildfire s نصب کردم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن من خودم جی پی اس مارشال دارم ،نقشه های اون روی روی ndrive ریختم واقعا عالی شد .

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sosani2007
08-09-2012, 18:38
آیا این برنامه روی گوشیه گلکسی مینی 2 جواب می ده یا نه:42: جون هر کی می خوایین جواب بدید دیگه

a.toraby
09-09-2012, 15:44
آیا این برنامه روی گوشیه گلکسی مینی 2 جواب می ده یا نه:42: جون هر کی می خوایین جواب بدید دیگه

کدوم برنامه آخه!!!؟

neon1
12-09-2012, 13:28
اگه منظورت ndrive, navitel , maverick هست هرسه تاش هم جواب می ده.

mostafa220022
14-09-2012, 09:41
بهترین برنامه sygic
فوق العادست با منو و راهنمای صوتی فارسی

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk

salmanazizi
16-12-2012, 23:58
من با navitel کار میکنم. بستگی داره نرم افزار و واسه چی بخوای. اگه واسه رفع نیاز میخوای با همین کارت راه میفته اما اگه دنبال امکانات بیشتری sygic هم خوبه

enriquefk2
17-12-2012, 07:02
من خودم به شخصه از Navitel و Maverick و Ndrive و Sygic استفاده کردم با نقشه کامل

1-هر کسی با Sygic کار کرده باشه به صورت کامل محاله انتخاب اولش نباشه ! هجم دیتاش هم حدود 500 مگ هست و کامل ترین چیزی هست که تا حالا تجربه کردم !:n04:

2- بعد از اون NDrive هست که مخصوص گوشی های سامسونگ هست اما یک سری نسخه خاص داره که بر روی سایر گوشی ها نصب میشه اما آپدیت ها جدید که میده فقط اگه سامسونگ داره می تونه استفاده کنی

حجم دیتاش حدود 100 مگ هست و من الان Ndrive و Sygic به صورت همزمان استفاده می کنم ولی اولویتم Sygic می باشد

3-از بین Navitel و Maverick هم به نظرم Navitel خیلی بهتر بود ولی نه به خوبیه Sygic یا Ndrive :n02:

موفق باشی .:n01:

mrmostafa
17-12-2012, 08:19
همه رو استفاده كردم هر كدوم ضعف هاي خودش رو داره برنامه Sygic هم تو يرچ مشكل داره همان اسم رو رو نقشه پيدا ميكني ولي سرچ ميكني نمياره و بعضي جاهاش هم اشتباهه اگر كسي كه واقعا با جي پي اس زياد كار ميكنه و مسافرت ميره بهترين نقشه كامل كه بايد خريداري كنيد براي تارگت هست بعد اقليم و بيشتريننياز رو برطرف ميكنه كه براي تمام سيستم عامل ها هم داره.

Wisdom
17-12-2012, 15:32
به نظر من بهترین نقشه ای که بتوان با GPS از آن استفاده کرد Google Maps می باشد اما تنها ضعف آن این است که برای direction باید حتما اتصال اینترنت داشته باشد اما حسن آن این است که نقشه بسیار دقیقی دارد و امکان استفاده آفلاین با استفاده از دانلود نقشه ها را دارد
گزینه بعدی برای استفاده از GPS گوشی Sygic هستش که تقریباً دقیق هستش و به شما حالت direction رو هم بدون اتصال اینترنت میده

بی باک بی بال
21-12-2012, 10:10
لینک دانلود Sygic :n06:

a.toraby
23-12-2012, 14:59
لینک دانلود Sygic :n06:

دوست عزیز من مدیر انجمن نیستم اما هدفم از راه انداختن این سوال بحث در مورد نرم افزارهای مختلف بود.

a.toraby
23-12-2012, 15:28
به نظر من بهترین نقشه ای که بتوان با GPS از آن استفاده کرد Google Maps می باشد اما تنها ضعف آن این است که برای direction باید حتما اتصال اینترنت داشته باشد اما حسن آن این است که نقشه بسیار دقیقی دارد و امکان استفاده آفلاین با استفاده از دانلود نقشه ها را دارد
گزینه بعدی برای استفاده از GPS گوشی Sygic هستش که تقریباً دقیق هستش و به شما حالت direction رو هم بدون اتصال اینترنت میده

به نظر من هم گوگل بهترینه. میشه نقشه گوگل رو به خوبی به Sygic انتقال داد؟ درست ار میکنه؟

khosrov53
26-12-2012, 16:30
سلا م من به نوبه خودم ماورجیک وخیلی میپسندم چون هم نقشه اش به روزه وهم سرعت ونشون میده مسافت طی شده و...

khosrov53
26-12-2012, 16:33
عزیز sygicخیلی خوبه مسیرو صوتی هم میگه ولی متاسفانه پولی شده

sia0368
01-01-2013, 10:51
کسی با google map آفلاین کار کرده؟چه طوره؟

a.toraby
03-01-2013, 13:00
کسی با google map آفلاین کار کرده؟چه طوره؟

تا جایی که من این نرم افزار ها رو امتحان کردم google map اگه اینترنت سیم کارتت فعال باشه بهترین گزینه است. می تونی قبلا جایی که می خوای بری رو دانلود کنی. اینطوری وقتی میری به اونجا فقط برای جستجوی مسیر به اینترنت گوشی نیاز داری و اطلاعات کلی نقشه قبلا دانلود شده از طریق وای فای. این ویژگی offline خیلی از نظر اقتصادی مفیده و استفاده از google map با اینترنت سیم کارت رو توجیه پذیر میکنه.

چهار سوق
25-01-2013, 13:45
اخرش کدوم بهتره

Sensilhoette
07-03-2013, 14:06
سلام به همگی

دوستان من Sygic رو از همین لینک زیر دریافت و نصب کردم بعلاوه دانلود نقشه ایران (که البته خیلی سبکتر از حد انتظارم بود یعنی حدود 30 تا 40 مگ) سوالم اینه فایل نقشه رو که بصورت فشرده هست بعد از اکسترکت کردن باید در کدوم مسیر روی گوشیم ذخیره کنم تا نرم افزار کار کنه؟ چون درحال حاضر که نقشه رو همینجوری روی کارت حافظه گوشیم ریختم وقتی Sygic رو اجرا می کنم فورس کلوز می شه. گوشی من نوت 2 هستش.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_link

meysad
07-03-2013, 19:28
سلام . به نظر منsygic بهتر است

aliaghil
07-03-2013, 23:01
N Drive بهترین نرم افزاریه که من تا بحال برای آندروید دیدم

ho3ein021
11-03-2013, 01:35
محض پیغمبر یکی هم بگید ما برا ایکس 8 نصب کنیم

Nezam425
17-03-2013, 21:31
با سلام خدمت دوستان . من دو ساله نرم افزار تارگت رو رو گوشیم نصب کردم و الن که میخوام بروز رسانی نقشه هاش رو انجام بدم شرکت برای فعال سازی مجدد(کد فعال سازی قبلی برای نسخه جدید معتبر نیست) ام 15 هزار تومان وجه میخواد . میخواستم بپرسم برا کسی پیش اومده این موضوع؟

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2

appadanax
19-03-2013, 01:14
خدا خیرت بده. من میگم چرا sygic نصب نمیشه!
راهی داره؟

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

DJ POLESTAR
19-03-2013, 02:42
فقط کافیه یه بار sygic رو تجربه کنید!
خیلی ازش بهره بردم...

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2

Majidsaeid
29-03-2013, 19:02
سلام من نویتل دارم. کار کردن باهاش راحته ولی راهنمای صوتیش افتضاحه. نقشه هاش هم خیلی به روز نیستن. اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.:n28:

Jang Bogo
30-03-2013, 00:23
من چندبار این سوال رو بپرسم تا یکی جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خسته شدم.
از GPS میشه توی تبلت هم استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟ تبلت من سیم کارت نمیخوره. بدون سیم کارت کار میکنه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تبلت من اندروید 4 هست.

DJ POLESTAR
30-03-2013, 01:03
از GPS میشه توی تبلت هم استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟ تبلت من سیم کارت نمیخوره. بدون سیم کارت کار میکنه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تبلت من اندروید 4 هست.
عزیز GPS به سیم کارت ربطی نداره فقط باید مطمئن بشین تبلتتون که دارای سیستم GPS هست یا نه که فکر کنم باشه.

majid_sd2009
30-03-2013, 01:03
تبلت من اندروید 4 هست.
دوست عزیز میدونید چرا جوابتون رو نمیدن؟ چون چون جواب سوالتون مشخصه! تا وقتی سخت افزار جی پی اس موجود نباشه شما نمیتونید ازش استفاده کنید!سیم کارت خور بودن و اندروید بودن ملاک نیست!شما میتونید نرم افزار جی پی اس رو نصب کنید ولی توقع نداشته باشید ماهواره پیدا کنه و منطقتون رو نشون بده یا راهنماییتون کنه!

Jang Bogo
30-03-2013, 01:13
با تشکر.
والا این تبلت رو از چین برام آوردن. چیزی راجع به جی پی اس نزدن روی جعبه محصول. حالا یه سوال. اگه جی پی اس هم نداشته باشه ، همینطوری که برنامه ها رو باز میکنه فقط نقشه ها رو ببینیم؟؟؟؟؟؟؟ فقط منو تو مسیر نشون نمیده درسته؟

DJ POLESTAR
30-03-2013, 11:27
با تشکر.
والا این تبلت رو از چین برام آوردن. چیزی راجع به جی پی اس نزدن روی جعبه محصول. حالا یه سوال. اگه جی پی اس هم نداشته باشه ، همینطوری که برنامه ها رو باز میکنه فقط نقشه ها رو ببینیم؟؟؟؟؟؟؟ فقط منو تو مسیر نشون نمیده درسته؟
بله میتونید نرم افزار GPS رو نصب کنید و همونطور که خودتون گفتین استفاده کنید بجز راهنمای مسیر.

1580
01-04-2014, 18:33
سلام دوستان

میخواستم بدونم چطور میشه یه موقعیت جغرافیایی رو به نرم افزار سایجیک یا گوگل مپ داد که اون رو روی نقشه نشون بده؟ اگر این امکان در دو نرم افزار ذکر شده وجود نداره لطفا یه نرم افزار که این قابلیت رو داره با ذکر آموزش به من معرفی کنید.

با سپاس از همه دوستان

Excel-VB
03-08-2014, 12:45
سلام دوستان

میخواستم بدونم چطور میشه یه موقعیت جغرافیایی رو به نرم افزار سایجیک یا گوگل مپ داد که اون رو روی نقشه نشون بده؟ اگر این امکان در دو نرم افزار ذکر شده وجود نداره لطفا یه نرم افزار که این قابلیت رو داره با ذکر آموزش به من معرفی کنید.

با سپاس از همه دوستان

سلام دوست من
از گزينه route و سپس add viapoint و enter latitude

daneshjooyan
14-08-2014, 11:57
سلام
من از ساجيك و ان درايو استفاده كردم هردوشون خوبه ان درايو نقشه هاي كامل تر و شهرهاي بيشتري ساپورت مي كنه ولي سيستم ساجيك مخصوصا 3بعديش خيلي باحاله و زوم كردنش روي نقشه عاليه يعني مثل زوم كردن روي عكس هست. ولي مشكل ساجيك فقط اينه كه نقشه هاي شهرهاش خيلي كمه . اخرين نقشه اي كه من ديدم مربوط به 2011 هست ايا كسي نقشه جديدتري داره كه لينكش رو بزاره ممنون مي شم.

Excel-VB
24-08-2014, 09:04
سلام دوستان
من برنامه NDrive و Sygic را روي گوشي مدل Xperia ION LT28h نصب كردم و هيچ مشكلي ندارد. اما يك سوال بسيار جالب برايم مطرح شده است:

در برنامه NDrive يا Sygic چگونه مي توان مسير رفته با ماشين را Save كرد و سپس براي شخص ديگري فرستاد؟؟
مورد استفاده اين كار: شخصي كه پشت سر ما با فاصله چند ساعته قرار است همين مسير را بيايد و بلد نيست.
فكر مي كنم يكي از پركاربردترين موارد استفاده جي پي اس هاي آف لاين همين باشد ولي من بحث و آموزشي در اين مورد در جايي نديده ام!
با سپاس

جوادتي
03-02-2015, 12:34
نظر بنده Navitle عملكردش بهتره منتهي خريد بسته آن با پوند محسوب ميشه 0 اگر در خصوص قيمت اين بسته رو ميدونيد لطفا به من پاسخ دهيد متشكرم

Excel-VB
23-02-2015, 14:56
دوستان سلام
پس از تحقيق در اين مورد به برنامه هاي زير رسيدم كه به نظرم براي ثبت مسير ايده آل هستند:
Maverick - My Tracks
مقاله اي جالب و تكميلي در مورد برنامه هاي GPS در سايت ماهيگيري به روش شناوري:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با احترام
اميني